Yıllardır karşılıksız birini sevdim ve hâlâda seviyorum. Kalbim çok kırık. O benim numaramı silmiş olsa bile bende kayıtlı ve resmen ne zaman çevrim içi olsa öylece boş boş bakıyorum... Ne yapacağım böyle bilmiyorum, başkasına bile şans veremiyorum onun yüzünden😔
Önüne bakarsan seni daha çok mutlu edicrj daha çok sevecek insanları tanıyabilirsin böylece bütün taliplerini fırsatlarını tepiyorrsun gerek var mı sence
1
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Nasıl çıkacağım işin içinden? Sanki her şeyi tekrar yaşayacakmışım gibi hissediyorum ve bu yüzden kimseye güvenemiyorum 😔
Evet herşeyi tekrar yaşayacaksın o ilk tanıştığındaki heycan onu sevmeye başladığında mutluluk sebepsiz gülümsemeler bağlanmak huzur aşk herşeyi yeniden yaşayacaksın. Ama doğru kişiyle olursan tabikide yoksa yine mutsuzluk vs istemeyecekmiş hissi hep kafanda olur
Haklısın aslında sevgi değil sanırım, daha çok bağlantı ve hayranlık. Yıllar sonra geldiği yere baktığımda onun sevgilisinin yerinde olmak için nelerimi vermezdim diyorum.. ona verdiği değeri gördüğüm zaman benim ne eksiğim vardı, bana neden bu kadar değer vermedi diye sorguluyorum. Sevmek değilde vazgeçemiyorum sanırım. Nasıl vazgeçeceğimide bilmiyorum.
Düşünsene şu an birisiyle tanışıyorsun ve hayatının merkezinde o oluyor bu kişiyi ondan daha çok seviyorsun herşey yolunda gidiyor ve bir ömür birlikte olacaksın hayatını evini yatağını bir ömür paylaşacağın kişi iyi günde kötü günde bu güzellikleri düşün birde ona bakarak kendini üzdüğün zamanı düşün değer mi beni istemeyen birisi için diye düşün emin daha kolay olacaktır önüne çıkan kişikere fırsat vermeni tavsiye ederim 😊😊😊
kalkıyor düşünsene olayların tam tersi olduğunu istemeyen taraf sensin peşinde koşan durmadan biri var her istediğine göz yumuyor sence hosuna gitmezmi
Bir zaman sonra acırdım ve açık açık uzunca konuşurdum o kişiyle. Böyle olamayacağını. Ama o öyle yapmadı. Benimle sürekli alay etti. En iyi yapabildiği şeydir onun. Alay etmek ve iyi rol yapmak.
Ya ben görücü usulü evliliğe karşıyım. Ve biliyorumki eğer beni seven biri olmazsa sonum görücü usulü ile bitecek. Kendimi çok baskı altına alıyorum, biliyorum ama hep özenip ve istediğim şey bir sevgilimin olmasıydı.
Bakmam cidden bak ama aklımda sürekli ve bu beni çok yoruyor. Mesela bir şey gördüğümde hemen burada olsaydı birlikte giderdik gibi düşüncelere kapılıyorum
Çok uzun hikaye. Bu benim eski numarama mesaj atmıştı bende fotoğrafını çekip ona yeni numaramdan yazmıştım. Bu sefer numaramı kayıt etti. Bu arada 4 yıllık bir ilişkisi var. O zamanları tabi 2 yıllık bir ilişkisi vardı. Sürekli hikayesinde sevgilisiyle fotoğraflar paylaşıyordu ben tepki vermiyordum tabi. Bir gün güya ayrıldık triplerine girdi bana umut verdi. Cidden böyle açık açık beni ümitlendirdi. Sonra sevgilisiyle barışınca fotoğraflar falan atmaya başladı tekrardan. Ve ben o ara yine 2 ay bekledim aptal gibi. Sonra o fotoğrafları görünce “anlaşılan siz aranızı düzeltmişsiniz” dedim. Konuştuk falan en son sen üzülme dedi. Bir kaç zaman sonrada numaramı sildi işte.
En İyi Cevaplar