AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
Sinir bozucu orası kesin. Tek tük yaşanıyorsa konuşarak çözülebilir ama sürekli bu şekildeyse kendi ilacından tatması gerekir.
Görüldü yapmak ayrılma sebebi değil ama görüldü yapip başkalarıyla mesajlaşmak ayrılma sebebi olabilir
Bence hakaretin teknolojik versiyonudur. Direk engellesin daha iyi. Biz de değerli vaktimizi başkalarına hibe edelim.
Yani bana yazmayıp görüldü atıyor ve başkalarına yazıyor ise bende bunu fark ediyor isem bir daha görüldü atamaz bana çünkü daha yazmam
En nefret ettiğim şey görüldü ibaresi. Valla görünce cinlerim tepeme çıkıyor sinir patlaması yaşıyorum ve görüldü atan kişiden de ışık hızıyla soğuyorum.
Bunu devamlı hale getirdi ise sıkıntı. Ciddi açıklama yapması gerekir. Hatta kavga meselesidir Sonrası ne olur, iş nereye varır bilemem...
Şu an bana görüldü atıp başkalarıyla mesajlaşıyor. Normalde olsa kesinlikle ayrılık sebebi, konuşmam derim ama gönül laftan anlamıyor ki🤷🏻♀️
O an konuşmak istemiyor olabilir, bunda trip atılacak tavır yapılacak birşey yok fakat cevap vermemek hoşuma gitmeyen bir durum.
İlk yapıldığında güzel bir uyarıyı hak eder, ondan sonraki tutumu değişmiyorsa evet ayrılma sebebidir..
Her halde o ancak whatsapp ta oluyor birde massenger de başka sitelerde yok.. Mesela burada görüldü ikazı yok..
acil bir durum yoksa evet, bunu keyfi yapan bir insan değer vermiyordur. size değer vermeyeni de hayatınızda tutmak biraz saçmalık geliyor bana
Ne kadar kolay sevip ne kadar kolay ayrılıyorlar. Ne seviyorlar ne sadakat var nede değer biliyorlar
Belki o an annesi ona kalk kızım soğan doğra dedi ve oda doğramak zorunda kaldığı için görüldü attı
Evet benden başkasına benden daha çok önem veriyorsa gidip onunla sevgili ol diyerekten sonlandırabilirim ilişkimi
Bence gerçekten sevdiğin ve sevildiğin biriyle olmalısın böyle biri sana bunu yapmaz zaten bencr değil
Kısacası umursamiyosa bende onu umursamam bundan sonra her yazdıklarına sonsuz görüldü yer 😒😏
katılıyorumm
mesela sen mesajlara hiç karşılık vermiyorsun
boğasım geliyor
Değil ayrılmak. Kafasında tahta kırmalık bir vaziyet.
Kötü bir davranış eğer yazışıyorsan cevap ver ha yazmayacaksan boşuna kimseyi bekletme
acil olmadıkca görüldü atması tabiki canımı sıkar dişe diş karşılıgını alır. canını sıkarım
Bana müsait olamayan birine sevgimi, ilgimi veremem. Ayrılırım. Mesaj bile atmadan..
En nefret ettigim vede en cok sinirlendigim bir andir
Bazen işi olur anlarız ama hep de yaparsa ayrılma nedeninde büyük bir etken
Ne yalan söyleyeyim sinir olduğum zamanlarda görüyordum ama yazmıyordum
Sürekli yapılan bişeyse sevgisizliğin belirtisidir. Sevgisizlikte ayrılma sebebidir tabi.
İlk önce sebebini sorarım sebep tatmin etmezse ayrılık sebebidir
Net ayrılma sebebi görüyo cevap vermiyor bide üstüne gidip başkası ile mesajlaşıyor buna zaten sevgili denilmez.
Direkt keserim muhabbeti benim için direkt sebeptir görüldü olayı
bence evet zira aptal yerine konmak hic hosuma gitmez
Koz vermemek için ne yapıyoruz arkadaşlar görmemezlikten geliyoruz geyiğe kaldığımız yerden devam ediyoruz... 😎
Hemde en büyük ayrılıktır
İlk önce ikaz etmek gerekir tabiki. Bak benim ilişkide onceliğim ilgi ben bundan rahatsız oluyorum lütfen kendine çeki düzen ver. Ama tabiki soğuk duş etkisi yaratarak yapacaksın. Eğer düzelme olmazsa ayrilik sebebidir evet
Saygisizlik karşındaki insani enayi yerine koymak rol buyultmektir
Kiminle konustugunu ve ne konustugunu biliyorsan goruldu atmasi koymaz ama bilmedigin anda yapiyorsa surekli o biraz suphe uyandirir
Topuğundan vurur ayrılırım
En nefret ettim şeydir, isterse saatler sonra yazsın ama görüpte yazmama zahmetinde bulunmak, Görmemesinden daha iyidir görüpte yazmıyorsa gözden düşüyor tabiki
Engell sebebi
Asla yapmam öyle de sevenimiz yok 😎
Ve ayrılık sebebi
Çükünü keserler adamın
Ölüsünü dirisini s*kerim acımam
Bende yapıyorum bunu malesef 😏
Kesinlikle ayrılma sebebidir
Offf ne güzel bir kavga sebebidir oo 😋
Hemen olmasa da iş oraya kadar gider.
Kesinlikle öyledir 😂
Ayrılmayı bilemem ama küsme sebebi olduğu kesin.
hayır yazdığın kişi gay da olabilir
Hayır değildir. Ayrılmak için bahane aramayın.
Evet ayrılık sebebidir.
Kafasını duvara sürtme sebebidir
Sensin o görüldü çocuğu deyip tekmeyi basarım.
Niye görüldü yaptığı önemli
Tabiki aniden ayrılma sebebi değil ama gözüm üstünde olur yani :) Birsey yapıyorsa da mutlaka buluruz. Hepimizin doğasında var bir Sherlock Holmes :)
Kimle görüştüğüne bağlı aşırı önemli bir mesele ise hafifletici bir sebeptir benim için ama başka bir erkekse koyarsın kıçına tekmeyi bakar yoluna
Yani Kız Görüldü Atıp cevap vermiyorsa sizden önce gelen biri vardır ve artık sizden umudu kesmiştir net.
Ya sırf mesajıma bı kaç kez görüldü attı diye ayrılmam tabiki de ama ama bunu sürekli yapıyorsa direk engellerim
Ayrilmak için buyuk bir sebep en iyi ihtimal ayrilmam ama buyuk bir kavga çıkartırım
Başkası ile mesajlaşma sebebine bağlı belki önemli bir işi vardır
Geç cevap almaya vermeye takıntım var sinir oluyorum
Kesinlikle çünkü seni önemsemeyip bir başkası ile konuşuyor