Ah dostum, durman hata. Öyle bir arkadaşım vardı çocuk bazen görüldü bile atmıyordu çevrimiçi olup saatlerce yazmıyordu, sonuç ayrıldılar, kız ayrıldı. Sonra tabii geri dönmesini bildi çocuk. Çok uzatmana gerek yok ama illa seviyorum ayrılmak da istemiyorum diyorsan, Ona ayna psikolojisini uygulayacaksin, sana yazdığı zaman 4 5 saat dayanabildigin kadar çevrimiçi ol o zaman zarfı içinde ama cevap verme. Bakma mesajına.5 saatten sonra görüldü at 1 gün boyunca onu dene. O 1 gün içinde yazarsa kısa kısa cevaplar ver, bir sorun mu var derse, aynı şeyi sana sormalı mesajlarıma cevap vermediğin için seninle olan bağımız birbirinden kopuyor, dolayısıyla aynı şeyi tekrarlaman gibi bir durum söz konusu olursa sonu iyi bitmez diyip göz dağı verebilirsin. Direkt ayrılalım derse zaten dünden razıymış der, gerçek yüzünü görürsün yoluna bakarsın şayet özür diler ve bir daha olmayacağını tekrarlarsa konuşmaya devam edersin ama ona eski sıcaklığı vermezsin, bu soğuk duş etkisidir. Burnu yanar. Şimdilik diyeceklerim bu kadar. Kolaylar gelsin papatya ❤🙏🌼
Her şeyi kabul ederim ama böyle bir şeyi kesinlikle kabullenmem Çünkü bu insanı aptal yerine ya da enayi yerine koymaktan başka bir şey değildir her zaman için dürüst ve delikanlı olmak gerekir istemiyorsan konuşmak yüzüne karşı söyleyebilirsin istemiyorum diye Ama ona görüldü atıp başka birisiyle konuşmak benim kanunumda kitabımda yazmaz yani benden değildir
bunu bazen ben de yapıyorum. karşı tarafın mesaj atmasını istemiyorsam yaparım. meşgulsem, mesaj yazacak vaktim yoksa yaparım. cevap yazılması icap etmeyen bir mesaj ise yaparım. bana yapan olursa da kırılmıyorum. yazmak isterse yazar napalım yani. herkes işine gücüne baksın.
Ben böyle şeyleri umursamam. Görmüş ama başkasına yazmak zorunda olduğu için orada olabilir. Belki o an fırsatı yoktur ve başka bir problemle uğraştığı için cevap verecek modda değildir. Ayrılma sebebi değildir bu sadece bahanedir.
Bana bu durumu izah etmemesi bende bayağı öfke yaratır. Bana kısaca "kusura bakma biraz işim var" dese hiçbir şekilde problem etmem ama açıklama yapma gereği duymuyorsa ben de ayrılmak için ona açıklama yapma gereği duymam.
Bende çok görüldü yaparım , o an işim vardır muhtemelen. Ama görüldü yapıp asla başkasıyla mesajlaşmam. Bu durum muhabbetin sıkıyo seninle değilde başkasıyla konuşmak daha iyi geliyo demek bence.
Ayrılmak isteyenler ufak tefek şeyleri bahane edebilirler örneğin kendine dediğim gibi görüldü yapıp cevap vermemek karşı tarafı tedirgin edecek mi o kişiyle hayal kırıklığı ne yapacaksın çünkü onu aldattığını bile sanabilir
Flortte katlanamiyorum sovdum geçen birini yol aldı çokta tatlıydı işim var ayakları yaptı olabilir ama yinede insan yazicam der bir smiley koyar aslında işim var smileyi lazım görüldü atılmak iğrenç bir duygu oluyor ego zarar görebiliyor falan
Kiminle yazışıyor bunu bilmek lazım bu birincisi İkincisi karşı tarafı hafife aldığı anlaşılır bu iki Bunlardan sonra ilşki sarsılabimir ilerki zamanlardada kopabilir
Eğer karşıdaki kişiden eminseniz değildir, şüpheli iseniz geçmiş olsun. Hele son görülme saati sonra olmasına rağmen hala görülmedi ise o daha sakıncalı durum🤣🤣🤣
Bunu hiç bir sevgili, sevgilim dediğine, sevgiliyiz dediğine yapmamalı, yapamaz da. Sebebi her ne olur ise olsun, karşımızda ki aşkımız, her şeyimiz, sevgilimiz...
Görüldü atmak umrumda değilsin demek değildir. Bazen konu kalmaz, bazen iş olur, anlık durumlar oluşuyor bazen. Bunlar umrumda değilsin demek değil. :)
Görüldü yapıp, başkalarıyla sohbetine devam eden insan; nerde saygı, nerde sevgi dedirtir. İnsan, özel olduğunu düşündüğü birine bunu yapmamalı. Umursamaz davranmamalı.
görüldü yapıp yapmamanın, 2 anlamı var, 1 incisi arada kırgınlık olması,,2 incisi ise araya soğukluk girmesi,, yani soğukluk girmesi demek, kayle alınmaması umursanılmaması,, kırgınlık olması ise,, geçiçi bir süreç içinde yazışmamak amlamında😊😉
Problemler çözmek içindir. İletişim kurmayı reddediyorsa problem çözülemez. Biraz zaman verir yalnız kalmasını sağlarım daha sonra problemi çözmek üzere konuşurum. Çözüm elbette ayrılıkta olabilir. Ama kesinlikle ayrılırım diyemem.
Aslında kimle yazıştığına bağlı, annesi, babası ve ya herhangi bir aile üyesiyle konuşuyorsa, ayrılmak saçmalık olur. Birinin karşısındaki insana görüldü atması başlı başına bir terbiyesizliktir. En azından bir dakika beklemesini yazmak gerekli
o ara başka önemli işi vardır ya da görüşmesi gereken bir konu aklına acaba aldatıyor mu ayrılmalı miyim sorunu getirmeden önce ilk ona gidip işin mi var müsait mi değilsin diye sor cevabını onda bulursun;))
Bu da yeni çıktı. Görüldü atıp cevap yazmamak ne zaman ilişkide kriz sebebi oldu. Saçma geliyor insanların işi gücü olamaz mı? Canı o an geri dönmek istememiştir vs. Şunu kafaya takan da ne biliyim...
bence değil. konu bitmiş olabilir, ya da yanlışlıkla görüldü yapıp fark etmemiştir unutmuştur aklından çıkmıştır diğerleri ile çok önemli konular konuşuyor olabilir kesinlikle anlayış gösteririm.
o an daha önemli bir işi varsa olabilir anlayış gösteririm ama daha sonraki gösterdiği tavır önemli yani gelipte nedenini ben sormadan açıklamalı sonrada umursamiyorsa bağları koparmak gerekir
En nefret ettiğim şey cevap vermiceksin yazma abi benim için ayrılık sebebi benimle ilgilenmeyip başkalarına müsait olan biriyle o saatten sonra bitiririm tüm ilişkimi.
devamlı yapıyorsa ayrılma sebebidir fakat bir kaç kere olmuşsa bir sebebi vardır ya da istemsizce olmuştur tık diye bir ilişki bitmemeli bence karşıdakini dinlemek lazım