Ritüel buyuye falan girmiyor degilmi adamla konusmayali bir yıl oldu ve ben hâlâ unutamadim kimsede dolduramadi ilk ayrildiginda bir ay sonra yazdi bana ozledigini o zamn ritüel yapmistim sonra barismadi bende devam etmedim engelledim hakkimi helal etmedigimi soyledim ona ama unutmayi denedim oldu gibi oldu ama onunla evlenmek istiyorum ben 😟 ritüel yapacam bida kizlar cok yapar genelde bildiginiz ritüel varsa soyleyin
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ha büyü ha ritüel aynı şey.. hepsi günah hepsi haram.. ritüeller büyüyle gelecek olan hiç gelmesin daha iyi.. öyle gelişten hayır olmaz
Ama ilkin o geldi napiyim niye geldi o zamn asik oldugunu söledi konusmayi denesemmi bir yil sonra
Çok isteseydi seni arardı zaten
Bir erkek birini isterse hiçbir engel tanımaz
Yaaa arayamaz ki beni numarami degistirmistm instgramdan onu engelledim ve de donuk 7 aydir instgramim ztn
rituel ile büyü çok farklı şeylerdir. büyü kişinin iradesini ele geçirir ama rituel sadece aklina getirtir. ayrica haram gunah falan demeyin cunku herkesin dini ayni degildir dininizi kendinize saklayin lutfen.
Siz daha önce demediniz mi ritüel yapmayı. Ve etkisi olur mu gerçekten
ritüel yapınca onu geri getirmiyosun, sadece kendini onun aklına getirtiyorsun dolayısıyla eğer sana bir şeyler hissediyorsa geri döner. bahsettiğim şey büyü değildir ritüeldir. ayrica insternette her gördüğünüz rituel gercek degildir. cadı değilsen yapma tecrubeli degilsen yapma.
Cadı derken cadılar mi yapıyor ve internette gördüğümuz ritüel hepsi yalan bence. Gerçek ritüel yaptınız mı hiç
Ben merak ediyorum bilgine ihtiyacım var
Kanka bin kez denedim sdkdpdpgpdotodoro oooollmuyoooooo
Ciddenmi 😂😂
Evet astral seyahate falan takmıştım kafayı en son yanlış yola sapınca geceleri fısıltı duymaya başkayınca nas felak okuya okuya dedim ben mal mıyım ben o kadar uğraştım değmez onun için deyio bıraktım
Ben bu cocuktan sonra baya Allaha sarildim falan oyle unuttm oldu ztn Simdi sadece onun kadar etki etmez kimse diyorum ama adam da ilgi yok arama yok mesaj anca yani e bide tatli yakisikli jandarma oldu asik olmayan kiz olmamistr artik mk ama benden sonra sevgili yapmamistir icimden bir ses oyle söylüyor ama
Mesaj at o zaman
Bence duygular açıkça paylaşılmalı öyle labirentlere girmeye gerek yok eveleyip geveleme istemiyorsa baştan istemez zante
Yeni numarami bilmiyor ama
Ya sevgili yaptiysa yeni profil resim koymus o face ama iliskisi yok yaziyor
Ben hep kaçtım artik inanki fotosunu gormekten de vs ama onunla gecridgim o iki haftadsn kacamadim kacamiyorum
Evlenmeyi isteycek kadar seviyorsan gurur yapmanin bir anlami yok bir yıl sonra da olsa yaz. Hayata bir kere geliyorsun sonra icinden kalıp pisman olmayasin.
Yani buyuk olabilir ritüel yapma sakın
Ritüelin büyüyle alakası olduğunu düşünmüyorum.
İlk yaptım ve tuttu dediğini anlatırmısın rica etsem?
Sen yaptın mı ya da nasıl yapıyorlar biliyor musun
Daha önce yaptığın zmn işe yaradı mı gerçekten nasıl ritüel yaptın tatlım
Bende çok işe yaradı ama günahmış dua et o da kabul oluyor zaten
reis özelden bana anlatırmısın lütfen
bana da anlatır mısın
@Pamukprincess19 buldun mu
@PaleEmperor hayır malesef
Söyle misin benimde ihtiyacim var
Yaptın ritüel özelden anlatır mısın?
Sen nasıl yaptın etkisi oldu mu canım ?
ama o kişiyi cinler rahatsız eder bunu biliyor muydun
Cidden mi
evet
Sezin Karameşe ritüellerine bak😂
Kız sen ben misin
İŞE YARAMIYO İNANMA
Benden ayrilinca bir ay yaptim ve özlediğini söyledi ama olmadı benlede off
Ya inanma denk geliyo sadece bende yaptım salak gibi
Ben yaptım ozledim yazmisti ama aglamistm dua ediyordum simdi aklim ona gidiyor yeminle mesaj atsammi bir yil sonra
Özlediysen mesaj at öyle şeylere girme bir şey kaybetmezsin yaz
Ne diyim ki yeni numara mi bilmiyor birileri diyorki bir yerden ekle onu ve mesaj at diyorlar sakın numarandan sey yapma diyorlar o sana sormadan
Haklılar kendi instagram hesabından falan yaz bence
Engellemistim adami ama
Ya onun instgramina girmek istemiyorum kizlari falan görmeyim fotosunuda 🙏🙏 canim acir ki 😟
Kızım iyi misin öğrenmen lazım zaten canın böyle de acıyo ki ritüel düşünüyosun yani yaz sen olacağı varsa olur gerisi nasip kısmet
Ne diyim tamam yazacam ona engellemistim bir sene sonra yazacam anladin iste ne diyecemki ben
İlk önce bir istek at kabul ederse yarın yaz nasılsın diye
Ya etmezse 😟
Geri donus yaparmi da acaba
Adamla geri olurmuyuz bilmiyorum inanki yanima gelecekti gelmedi :( ilgi desen sifirdi 😟
Ya ben onun ellerinu istiyorum off
İsteği kabul etmezse zaten niyetini belli etmiş olur sende mecbur yoluna bakıcaksın bende aynı durumdayım :/
Ayrilmaniz ne kadar oldu ki
Çok olmadı yeni bizim 1 2 ay
Hii napsam yazsammi hayatında ne degisti gibi vs
Yaz diyorumm en azından elinde bir yanıtın olur pişam olursan böyle ol
Tamam neler konusuyum solede
Nasılsın yaz ilk önce cevap verirse neler oldu hayatında falan doğaçlama kızım işte yardır
İnstgrama istek atip geri dönüş yaparsami direk nasilsin diyiyim
Aynenn
Adam isinide almis sonradan bide
zaten internette gordugunuz şeyler işe yaramaz. ritueli her insan yapamaz cunku bu enerjiyle alakali olan bisey enerji kullanmadan olmaz zaten
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!