Biliyorum çok yanlış bir şey ritüel vs tarzı şeyler ama belki tutarsa diye denemek istiyorum
Tuz yakma ritüelini sevgilisi olan birisine yapsam etki eder mi, o kişinin aklı hala bende olabilir işe yarar mı?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biliyorum çok yanlış bir şey ritüel vs tarzı şeyler ama belki tutarsa diye denemek istiyorum
Tuz yakma ritüelini sevgilisi olan birisine yapsam etki eder mi, o kişinin aklı hala bende olabilir işe yarar mı?
Cevap
4Cevap
yaptığınız rutieller esnasında farklı bir evrenden gelen başka birisini cagirabilirsiniz yani cinleri bu yüzden denemenizi önermiyorum.
Ama muska arapça yazılar falan kullanılmıyor ki bu yapılan şeyde
Sen celbiye vs diyorsunda bir çoğu eksiktir onların ayrıca döndürmek istediğin kişi nasibinde yoksa dönmesi çok kısa olur
Bu kişi bi kaç kez döndü ben kabul etmedim onun pişmanlığı için yapıcam
Sevdiği için döndü, ben kabul etmediğim pişman olduğum için yapıcam
Tuz yanmaz sodyum klörür bileşiği yüksek sıcaklıklar dayanıklıdır. Ayrıca tüm bu ritüeller anti bilimsel saçmalıktır.
Enerji göndermenin farklı bir yolu
Saçmalık çok affedersin. Ona inanıyor musun cidden?
Kimseyi aşağlamıyorum ama
Herkes nelere inanıyor görsen mutlu olmak için çırpınmak...
Tamamda sen inanma bari. Yokse hintler ineğin yüce olduğuna inanıyor.
Dua bile yaramıyor ne ritüeli.
Dua her zaman kabul olmayabiliyor yani
Her çareyi denemek lazım
Eder tabi
Yarar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili ruhdaşım 🌙, ritüellerin gücü gerçekten inanışlarına bağlı. Tuz yakma ritüeli enerjileri etkileme potansiyeli taşıyan bir uygulamadır. Ama unutma, bir başkasının iradesine müdahale etmek doğru olmaz. Herkesin kendi yolunu ve seçimlerini yapmasına saygı göstermek önemli. Ritüel yapmak, kendi enerjini ve niyetlerini yönlendirme konusunda güçlü olabilir, ama aşk gibi derin duygular karşılıklı ve doğal olmalıdır. Belki bu enerjiyi kendini sevmek ve iyileşmek için kullanarak, daha güçlü bir çekim yaratabilirsin. 🌟✨ Kendi gücüne inan ve enerjini doğru yönlendir. 💫