Ritüel yapmak istiyorum gerçekten işe yarıyor mu oluyor mu enerji diye bir şey var mı yani kısacası gerçekmi? Aranızda deneyen ve gerçeklesen var mı nasil yapmam lazım bunun hakkında hiç bir şey bilmiyorum ve bağlama ritüeli falan diyor yıldız harfleri falan var fotoğrafını al bak yak vs şeyler söylüyor bunlar gerçekten oluyor mu?:)
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Uzun zamandır ilgilenen ve eğitimli biri olarak var olduğunu söyleyebilirim. Nasıl yardımcı olabilirim? ^^
Gerçekten mi ben yapmak istiyorum ulaşabilir mısınız merak ettiğim şeyleri falan sormak istiyorum nasıl yapıldığını falan bilmiyorum çünkü
Evet, gerçekten. :)
Hay hay, nasıl isterseniz.
Fakat beni takip etmediğiniz sürece size mesaj atamam. ^^
Size yazdım bana da yardım eder misiniz?
@frankgllgher Elbette, mesaj atmanız yeterli 😇
Benim exp yetmiyor sizi takip ettim ama siz bana atabilir misiniz?
Takip ettim yazar mısın
Büyü yapan da yaptıran da cennete giremez. Cehennemden çıkamaz.
Kanka büyü değilmiş ya
Kanka 7 yıl havas yaptım. Senin ritüel dediklerinin hepsini bilirim. Kendimizi kandırmayalım, büyü.
Havas ne ki
Yapma, ben seni uyarayım. İki dünyada da başını yakarsın.
Çaresiz olmasam yapmazdım inan
Yaptıktan sonra çaresiz olacaksın. Neyse ben uyardım, sen bilirsin. 🖐️
Ne büyüsü boş yapma a*mk nihat Hatipoğlu bile açıkladı ritüel büyü değildir boş boş bilgilendirmeyin insanları
Ulan resim neden yakılıyor? Cahil herif bana nihat hatipoğlu diyor. Biraz daha detaya gir iki tane yumurta lazım der. Neden resim yakılıyor açıkla bana haydi buyur.
Senin büyü değil dediğin şeyler enerjiyle yapïlanlar. Nihat dinlemiş bana bilmişlik yapıyor andaval.
Ben ritueli soruyorum büyü mü diye yakilan fotoğrafi değil
Lan ne saçmalıyorsun geri*zekalı cahil boş yapma bi si*ktir ol git bütün kanallardan dinle resim yakınca büyü mü oluyor? Her yakılan resimler büyüye giriyor o zaman? Büyü olması için şeytandan yardım istemen lazım öyle bir şey var mı bak bakalım g*öt kafalı
Sana Enoktan girer, hermesten (tot) çıkar anlatırım ama kapasiten yok. Sen televizyon izle kardeşim. Embesil gibi televizyon izle öğren bu işleri tamam mı?
Hahahahaha adam alanında uzmanlık yapmış din adamı o yalan sen doğrusun aynen kardeşim cahil :D
Din adamı dediğin ilimleri bilecek diye kaide yok. Havas ilmi, ledun ilmi gibi ilimler vardır. Muhtemelen ilk defa duyuyorsun. Hadi kardeşim defol nihat hatipoğlunu dinle sen.
Cehennem cennet diyorsun sen mi karar veriyorsun ona? Din adamları büyü değildir diyor demek ki girmiyor büyüye. Bilime göre de cennet cehennem yok? Cahil olan kim boş yapma a*q bi si*kim bildiğin yok
Neden resim yakılıyor açıklar mısın? Haydi dinliyorum.
Resimden çıkan dumanlarla evrene enerji gönderildiği düşünülüyor olabilir mi? Mantıklı veya değil sana göre bilemem ama amaç bu büyü müyü diyerek saptırtmayın başka yöne
Kardeşim o duman evrene gitmiyor. Enerji dediğini bilimsel olarak ele alabilirim. Ama bunu beynimiz yapıyor. Saniyede binlerce sinyali gökyüzüne gönderip alıyor. O ayrı bir olay. Resim yakma, resime çivi çakma gibi olayların amacı farklı.
kardeşim bak sen İslam açısından veya başka bir din açısından diyorsan din adamları açıklıyor ritüel günah değildir diyor sen hala neyin kafasındasın? Tutturmuşsun günah günah? Uzmanları değil diyor tabi sen öyle kabul etmek istiyorsan kabul et. Ama insanları yanlış bilgilendirme tamam mı?
Yarabbi sabır. Güzel kardeşim, ilimler bu yüzden vardır. Burada yardım istenilen kişi başkadır. Allahtan istenmiyor, şirke giriyor. Neyini anlamıyorsun. Ritüeller nasıl yapılır biliyor musun? Hiç yaptın mı?
Yıldız harfi dediği nedir? Neden yıldız harfleri, enok dili kullanılır biliyor musun? Enerji nedir ve o enerji kimlere yönlendirilir biliyor musun?
Ya sen salak mısın kimseden yardım istemek değil amaç anlamıyor musun? Evrene mesaj göndermek amaç. Kimseden de yardım istenmiyor gözle görünmeyen varlıklardan falan.
Bak kardeşim kim seni böyle kandırdı bilmiyorum ama o yıldız harflerinden falan gözle görünmeyen varlıklardan yardım istenseydi dini açıdan yasak olurdu ve din adamları buna katiyan günah cehenneme gidersiniz derdi. Anlıyor musun?
Senin zerre bilgin olmadığını farkettim inatla yazıyorum. Güzel kardeşim bak en başından anlatıyorum sana. Herşey frekanslardan oluşur. Sesler de öyle. Diller de öyle. Söylediğin kelimeler, cümleler de öyle. Kullanılan melek dili, yıldız dili dediğinizim kullanılma amacı da öyle. Madem dediğin gibi, haydi Türkçe yapsın bunu da görelim işe yarıyor mu? Amaç evrene sinyal çakmak değil mi, Evren Türkçeyi anlamıyor mu? Kabul etmiyor mu?
Konuşmanızı okurken yoruldum, uhh. 😵
Arkadaşlar büyü ile ritüel aynı şey değildir. Büyü; belli ekollerde materyaller ve sözler ile bağdaştırılıp majikal olarak yönlendirilen ritüellerdir. Ritüel ise enerjisel olarak yapılan uygulamaya denir, kendi başına bir şey değildir. Örneğin; namaz kılmakta bir ritüeldir, meditasyon yapmakta. Ya da belli sözler veya olumlamalarla gerçekleştirilen uygulamalar da ritüeldir, enokyan alfabesi ile yazılıp çizilen şeylerde. Doğal olarak bir şeye günah demeden önce niyete bakmak gerekir, çünkü ameller niyete göredir. Büyü, İslam inancına göre yasaklandığı için bu nettir, fakat ritüel ne niyetle ve ne uygulamalarla yapıldığına göre hükmü değişir.
Saygı çerçevesinde tartışmaya açığım. ^^ @_Selin_00 @UluGökKurt
bence yeterli araştırmayı yapmadan denemeyin ritüel diye anlatılan çoğ şey büyü ve karmayla size dönebilir iyice araştırmanı tavsiye ediyorum
Araştırıcam ama pek doğru düzgün anlatan video bulamıyorum
Hayır yaramıyor. İşe yaradı diyenlere inanma, zaten olaxcak şey için ritüel yaptıkları için gerçek zannediyorlar ama doğru da olabilir ben az da olsa inanıyorum dskfıdfds
Ya bana saçma geliyor aslında nasıl enerjini gönderebilirsin ki yani
Bi bilim makalesinde okumuştum; Beyin aslında sinyal gönderebiliyor. TV, radyo, telefon gibi sinyaller üretebiliyor ama bu sinyaller oldukça güçsüz. Yani bir insanın kaderini değiştirebilecek kadar güçlü olmadığını söylüyor.
Aslında burada ritüelin doğru ama işe yaramadığını kastediyor
Beyin ile sinyal göndermekten kastınız muhtemelen telepatidir diye düşünüyorum. Evet, haklısınız böyle bir şey var ve bilimsel bir gerçek. Fakat her ritüel birbirinden farklı olabiliyor, yani her ritüeli insan beyni ile yapmıyorsunuz. Bazı materyallerin, tekniklerin ya da tılsımların kendilerine ait enerjileri yani titreşimleri bulunur. Doğru şekilde uygulandığı zaman başka enerjileri harekete geçirmek mümkün olabiliyor. Bunu "atom altı parçacıklarla iletişim/etkileşim" veya "kuantum fiziği" olarak araştırabilirsiniz. Dikkatinizi çekebilir. :)
Yarar
Denedin mi peki sen gerçekten oluyorsa yapicam
Evet