Güncellemeler
+1 yıl
Aldatırlarmı sevdikleri kadını
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kişiden kişiye değişir ama ben yinede sıcak bakmıyorum. Bu güne kadar tanıdığım kişilerde aynı samimiyetsizliği sezdim.
Aldatmak, kişinin karakteriyle alakalı, yöreye değil.
Insaallah öyledir
Urfali erkeklerden kimi tanidiysam asla 1 kisiyle yetinmiyorlar.
Yapma ya😕evli olanlardamı
Evet cidden söylüyorum ne yazikki tanıdığım herkes öyle ve abazan oluyorlar kendi goruşum
Valla urfalı 2 kişiyi tanıyorum biri evli karısını aldatıyor diğeri bekar abazan sürekli kız peşinde.
Gelecekse senin koca :D agksşglksg
karadenizli değilse sıkıntı yoktur
ya ben şakasına yazdımda , niye ayırıyor millet urfalılar böyle urfalılar şöyle , kürtlerin adı çıkmış , bağzıları harbi sıkıntıda diğer kısmıda gayet iyi insanlar borçlarına sadıklar , şansa yani tanıman lazım
Ben ayirmak icinde demedimki , ama her yorenin insaninda bir ozellik vardirdi genelde. Bu genel olarak söylenen özellik illaki o kiside olucak diyede birsey yok
senden için demedim zaten , alttaki yorumlara bakınca gıcık oldum , millet suriyeliyi kürdü çok hor görüyor , ikisindende tanıdığım insanlar oldu ve o*ospu cocugu degillerdi , ankaradan kayseriden (karadenizden değil) yozgataan bulabileceğin nasıl olursa urfadan bulacağında öyle olur
Bende kürdüm zaten o konuda sıkıntı yok. Senin karadenizle derdin ne😀
1 sene trabzonda okudum karadeniz teknik üniversitesinde of teknoloji kampüsünde idim , biraz argo olacak ama dünyanın g*t deliği orası , ne havası ne insanı
1970 lerden beri tek bir aile tarafından yönetiliyor , seçimler geldi akp chp mhp nin adaylar hep aile içinden
insanı aşırı paragöz ve salak
Yaşamadan anlaşılmıyor tabi bende oraya karşı bir ilgi vardıda yaşanmalık degil tabi gezip görmelik
valla ben ırkçı bir insan değildim oraya gidene kadar , sadece laz ırkçısıyım , gezmeye gideceksende karadenizden batuma geçmeye git
Merak ettim neden 1 sene okudun diger seneler nerdeydin
üniversite ismi güzel diye gitmiştim , cahillik ofu ingilizcedeki of zannettim xd , teknik üniversite of felan yazıyor+dershaneden çıkmışım aşırı baskı altında ezilmişim , bide mühendislik hemen zıpladık sıralamada yetiyordu , şimdi karamana geçtim ve çok mutluyum , bilgisayar müh okuyorum.
Anladım 😊
doğunun erkekleri her zaman iyidir
Iyi yonleri varda kötü yönleride az değil yani
Söyle geldi urfalı😂
Yukarıdaki sorulara cevap arıyordum😊aldatma olayları çok oluyormuş diye duydum dogrumudur acaba
Evet genel olarak aç gözlüyüz ama istisnalar vardır illa
Sen nerelisin
Beni boşverde , severek evlenenlerdemi aldatır sonradanmi değişiyor bunlar
İnsandan insana değişir o bişey diyemem buna
Senin nerili olduğunu sormamın nedeni kültürel olrak uyuşup uýuşmayacağınızdı
Bende doguluyum ama batida buyudum
Yakından tanımaya çalış az çok belli eder kendini çocuk zaten
ilk zamanlar öyleydi buda bence beni çok sevmediginden kaynaklaniyodu ama şuanda benim onu sevdigimden daha cok seviyor artık oyle seyler dusunuceginide zannetmiyorum ama evlenince isler degisirmi emin olamıyorum
Valla o mememlekete değil insana bağlı evlendikten sonra değişip değişmeyeceği eğer güvenin yoksa vaktini kaybetme bence
Doğru tabi, güveniyorum şuandada ilk olan olaylardan dolayı heralde biseyler olmuyo gibi
Hayırlısı olur hakkında inşallah
Sağol insaAllah
Aşiret olur
Ben sevmem