21 yaşındayım. Mesela benden hoşlanan erkek olsun soğuma geliyo... sonuçta eski sevgilileri oldu... onları elde etmek için bir sürü uğraştı, onunla baş başa gezip tozdular , hediye aldılar bu durum beni rahatsız ediyo. Hele çoğu erkek bakir değil ilişki yaşıyor ve o kızların vücuduna iltifat edip onları yatağa atıyo... bunlardan dolayı hiç flört etmedim bir erkekle sinemaya dahi gitmedim bu durumlardan dolayı benden hoşlanan kişiler ilgimi çekmiyor İlgisiz soğuk davranıyorum. Ve sürekli kandırılıp aldatıldığımı düşünüyorum evlilik fikrine aşırı uzağım öyle hayallerim yok... yani karşımdaki erkek bana iltifat etse dahi ilgimi çekmiyor sonuçta eski sevgililerine de dedi. Benim gibi takıntılı olan var mı?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Merhaba,
Ben şu an 27 yaşındayım 21 yaşındayken aynen senin gibi düşünüyordum. Fakat aynı nehirde iki kez yıkanmaz. Yani her insan yaşamının her anında farklı biridir, yaşanılan her bir tecrübe bizleri geliştirir değiştirir. Bu illa cinsellik yaşamak demek değil. Bir kişi geçmişte ne yaşamış olursa olsun şuanda ne düşünüyor ve hissediyorsa odur. Adil Yıldırım'ın da dediği gibi önemli olan şu an ilişkisinde nasıl davrandığı. Kadın olsun erkek olsun bir insan yaptığı şeyden pişmanlık duyup kendini düzeltiyorsa onu yaradan Allah bile affedip temiz bir sayfa açıyor ki bizim yargılamak ne haddimize. Ilişki boyutunda da farklı bir tarz ilişki aramaya başlamışsa o kişinin geçmişi şuanda aradığı kişinin daha çok kıymetini bilmesini sağlar. Insanlar ilişkilerinde flörtlerinde hata yapar ve öğrenir ki asıl sürekli olacak ilişkisinde bu hataları yapmasın. Bir erkek eğer her önüne gelenle ilişki yaşamaya çalışıyorsa zaten midenin almaması çok normal ama şu anda olmayan bir durum için geçmişte varsa ya da kesin vardır diye düşünmemek gerekir. Ben ilişkide önemli olan şeyin cinsellik yaşamış olmaktan öte karakter, zeka, kültür, kariyer vs. olduğunu düşünüyorum. Sen soğuk davranan iten biri olduğunda sana yanaşacak olanlar zaten sırtlanlar olacak düzgün erkekler kendisine ilgisini biraz gösteren ve aynı zamanda seviyeli ve tarz sahibi kadınlarla ilgilenir. Şuanda düzgün ciddi bir ilişkim var, ben biraz ilgilendiğimi gösterdikten sonra karşı taraf harekete geçti. Zamanla insan öğreniyor, toplumdaki tabuların gerekliliğini de sorgulamak gerekiyor ama ben evlilik dışı ilişki yaşamam şahsen, bunu da başında söylerim. Evlilik danışmanları ve psikoloji ile ilgili sayfaları takip etmeni öneririm.
Adil Yıldırım, Selin Karacehennem, Serhat Yabancı, Aret Vartanyan benim takip ettiklerimden..
İnşallah kötü düşüncelerden hislerden arınıp mutlu bir ilişki yaşarsın 🙏🥰20 Yorumla
Kendimi gördüm.. Yalnız değilsin değil evlilik bir kızla konuşmak dahi çok uzak bir ihtimal benim için kendimi kendi kendime zaman geçirebileceğim şeylere verdim bu yüzden oyun film müzik vb her ne kadar duygusal bir insan olsamda birini sevmek istesemde bu tür takıntılarımdan dolayı uzak duruyorum herkesten.. Sanırım bizim gibilerin kaderide yalnız kalmak :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBence biz daha cooluz bana hep zor kızsın vs diyolar mesela böyle devam edicem özgürlük daha iyi hem bende duygusal hassasim ondan takintiliyim
+1 yılMerhaba,
Normal olabilir bende aynı şekilde istemiyorum. Hoşuma giden bir kız vardı, çocuksu masum zaman içinde sevmiştim ancak geçmişini öğrenince soğumuştum ve vazgeçmiştim...00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
23Cevap
+1 yılBende öyleydim bir dönem ama bunları düşünmemeyi. Öğrenmelisin düşünürsen mutlu olamassın sende hiç bir erkek hakkımda güzel seyler düşünmedinmi. Hiç sende düşünmüssündür. İllaki birlikte olmasan bile düşünmüşssündür kimsenin düşüncesine engel olamassın kendinin bile olamıyorken onunkinede olamassın illaki geçmisinde birseyler yasamıstır geçmiş geçmişte kaldı artık ben varım diğerlerini unutucak diceksin ve emin ol bana unutur zaten o dönem yasadıgı seyleerı unutmasa bile herseyin yeri ayrıdır karsındaki insana güven herseyi cok arastırıp irdeleme cok kurcalama yoksa işin içinden cıkamassın evli insanlar bile neler düşünüyor evlilik bir sınır veya engel değil bunlara
10 Yorumlaşu iltifat olayı gerçekten öyle, dillerine pelesenk olmuş artık.. geri kalan için de hemfikirim, önceki ilişkilerinde edindikleri tecrübelerle gelen birisi artık ister istemez taktik insanı oluyor, içinden geldiği gibi davranamıyor
düz ve sıkıcı bulman normal10 YorumlaBunu diyen bir insan gerçekten hiç bir şey yaşamamış insandırİlişki dediğin o kadar büyütülecek bir şey değil yaşayınca göreceksinBazen seviyorum dediğin insandan geçmişe rağmen nefret ediyorsun ya da umursamiyosun bı sure sonraÖnemli olan herşeyi unutup yeni sağlam ilişki kurabilmekSen hiç hamur yoğurmadan en mükemmel keki pişirmek istiyorsunHayat iyi bir öğretmendir..
10 Yorumla
+1 yılBende eskiden böyle düşünüyordum sms gereksiz olduğunu anlamıştım. Şöyle mesela ben birimden hoşlandım. Onu etkilemek için hepimiz bişeyler yapıyoruz her yolu. Sonra sevgili oluyoruz anlaşmazlık oluyo ve bitiyo. Yanş hayatımıza giren kişinin ebedi olacağını bilmiyoruz. Gönül ister birini tanıyım onunla evlenirim ama yok öyle dünya malesef. Ama tek amacı yatağa atmak olan insanlara iğrenerek bakıyorum zatem böyle insan bırak sevgili olmayı sohbet dahi edicek seviyede görmem
17 Yorumla
Soran+1 yılYa ama üzülüyorum o kızlarla beni içinden kiyaslarsa çoğu adam buraya soru açıyo sevgilim iyi birisi seviyorum ama gözüm dışarda vs gibi takintiliyim
- +1 yıl
Bak bu dediğin senin kendin hakkındaki düşüncelerin biliyor musun. Bu psikolojik bir olay. Mesela yolda yürürken içimden bu benı şişko mu görüyo dediğinde aslında o bunu düşünmüyor sen kendin hakkında bunu düşünüyorsun. Ben burda özgüven eksikliği görüyorum. O cocuk seninle olduysa demekki onu taşıyabilecekwbirisin. Kendine güven sen. Neden kıyaslasın ki. Öncelinin bişeyini sever senni baska şeyini. Onu tanımıyorum ams gözü dışarda en nefret ettiğim olay böyle biriyle hiç başlama bile zaman kaybı böyle biri. Bu karakterdeyse senden daha iyisini bulduğunda bays der. Sorun sendr yani. Sen her halinde değerlisinnn 🌸
- +1 yıl
Çok doğru bir yorum.
- +1 yıl
@balikcibirfzt teşekkürler ekselansları 😂🙏🏻
- +1 yıl
Rica ederim abuk subuk nickli kız 😄
- +1 yıl
@balikcibirfzt düzeltmeye üşendiğüm olay😂
- +1 yıl
Değişmiyor zaten 😄
+1 yılKusura bakma ama buna normal diyen hiçkimse normal değil. Seni tanımadan önce yaptıklarına göre birini yargılayamazsın ki. Hakkında duyduğun ekstrem şeyler tabiki ona karşı bir ön yargı oluşturabilir fakat sen aşmış bunu komplekse dönüştürmüşsün. Sevgili olmak ya da evlenmek zorunda değilsin ya da birinden hoşlanmak ama bunları kafaya takmamalısın bence.
00 YorumlaBu piskoloji asla dogru degil ama mesela bende bir erkek olsamda genelde insanların tamamına guvenmemekle birlikte kızlara hiç güvenmiyorum. Aldatıldım, iyi niyetlerim suistimal edildi, aptal yerine kondum ama vazgecmedim sevmekten hic. Bence hic bir çocuk salıncaktan düştü diye ağlayıp parkalara küsmez dogru kişi ile yaşanınca aşk çok güzel bir sanat
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞükür böyle birşey yaşamadım hep bakir kaldim kendimi korudum kendimi ilerdeki eşime saklıyorum tüm nasil iyi es olunur kitaplarini okudum nasil iyi bir es olabilirim diye kendime hep egitim verdim yemekler bile öğrendim şükür tenime sadece annem değdi. Ve sadece artik eşim değişecek nasibimi bekliyorum..
00 YorumlaBenim de var. Önceden sevgilisi olmasını istemezdim. Internette vasıfsız bir ınsta fenomeni gördüm eşiyle tanışma hikayesini anlattı. Eşini ilk gördüğümde sevgilisi varmış ayrılsınlar diye beklemiş çocuğun yaşadığı aşk acılarına şahit olmuş falan. Midesi nasıl kaldırmış da bunları bile bile evlenmiş anlamadım. Belki adamın akli hala onda
11 Yorumla
Soran+1 yılAynn ya ıyy
+1 yılErkek olmama rağmen bunları takmıyorum. Bu saydığın şeyler tamamen senin ruhsuz olmandan kaynaklanıyor. Riyakar olmadıktan sonra bu dediğin şeylerin hiçbir önemi yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılAksine hassas duygusal olduğum için oluyo rahat olsam takmam bunları banane derim ki çoğu kız da sevgilisi ile surtunuyo senin demek miden bulanmiyo
- +1 yıl
Herkesin bir yaşam tarzı vardır. Maneviyat benim için daha önemli bir konudur. Bugüne kadar çok olaya şahit oldum. Önemli olan şey sadakattir.
+1 yılYani bak bence bir insanın sende önce ne yaşadığına değil de senden sonrasına bakmalısın. Onun ilki olmamış olabilirsin ama bu senin ona olan güvenini, sevgini vs. Etkilenmesin çünkü MUTLU İLK diye bir şey yok MUTLU SON diye bir şey var. O yüzden bir kişinin sonu olmak ilki olmaktan bence kat kat daha güzel ^-^
00 Yorumlaeskisine ne dedi onemli değil. eskide kalmis ve senin yanina gelmiş diye bak. eskiden ben de senin gbi düşünürdüm. ama ufkum zamanla açıldı. iletişimin iyi ise en iyisi sen olursun onun icin. erkeklere kendini zorlama. aşk kapini çalacaktır elbet. şuana kadar aşk hissetmedin mi kimseye
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı. Karşı cins derken? 2020 deyiz lütfen bu geri terimleri kullanmayalım ben değil ama hemcinsine ilgi duyan bir insan bu soruyu gördüğünde cevaplamayacak mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendin gibi birini iste bence de insan soğur geçmiş önemli her kızı yatağa atacak herşeyi yapacak yaşayacak sonra el değmemiş kız isticek hiç adil adaletli değil
Ve çok karaktersizce kendin gibi bişey yaşamamış erkek tercih et ki ben de öyle düşünüyorum yaşamamış bir sevgili eş isterşm bende yaşamadım çünkü13 Yorumla
Soran+1 yılÇok çok haklısın ama bunu anlamak zor emin ol kız arkdaslarimdan dahi yapan var görsen saf dersin makyajsız sade giyimli kızlar dahi yapıyo erkekler de ise cinsellik olmasa dahi öpüşmüş oluyolar dindar arkadaşımın sevgilisi dahi öpüşmüş tu hepsi azgin
Cevap sahibi+1 yılYok bak mesela ben yapmadım hiç birini yapmayan da vardır yani../ bence kızlardan da yapmayan vardır
Çünkü bende öpüşmemiş birini istiyprum bende öpüşmedim
Cevap sahibi+1 yılYazabilir
Misin bana
Aşk İlişkileri konusunda 363 cevap paylaştı. Kafan da kurdukların yoluna her zaman taş koyar zaten. Eskiye takılı kalırsan gelecekte yol alamazsın...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın ama bu dönemde hiç sevgilisi olmamış insan bulmak zordur en azından dedigin gibi illa bir flörtük olayı yaşamıştır
00 Yorumla
+1 yılEvlenme boşver haklısın bende böyle düşünüyorum ne yazık ki çoğu leş gibi
02 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu erkek eski sevgilisi ile öyle şeyler yaparken elde etmek için nasıl el üstünde tutuyo iltifat ediyo bide sana bana gelince çirkef olurlar hepsinden nefret ediyorum ben böyle soğuk olunca zor kızsın diyolar bide
- +1 yıl
Zor kızsın diyeceklerini adam olsunlar defet hepsini diyeceğin şu kimseyle çıkmadım alışmakta kirlenmekte istemiyorum. Ben öyle diyorum
Olma o zaman?
Bir gün evlenirken koca adayında aynı şeyleri isteyecek geçmişte sevgilin oldu diye evlenmeyecek seninle00 YorumlaInsan güzellik görsellik önemi yok insan olması sevip değer vermesi önemli anlaşmak önemli güzellik görsellik önemi yok
00 YorumlaAraba almadan önce test sürüşüne çıkarız
biriyle evlenmeden önce bu iş olur mu diye anlamak için yatarız00 YorumlaNarsistik bir durum bu. Bir psikologla görüş.. Kimse öyle kitaplardaki filmlerdeki gibi birbiri için yaratılmamıştır. Kimse de kendini her şeyden soyutlamak zorunda değil senin egon yüzünden. Bu kafayla evlenemezsin zaten.
12 Yorumla
Soran+1 yılKabullenemiyorum bunları
+1 yılSeni çok iyi anlıyorum. Bence bu konu üzerinde fazla duruyorsun. Sabret. Elbet gönlüne dokunan birisi çıkar karşına.
00 YorumlaBende takintiliyim da bu kadar düşünüp kurmam fazla
00 Yorumla
+1 yılElbetteki yanlış geçmişe takılır isen gelecegi yaşayamazsın
00 YorumlaOo senin işin var o zaman sen hep ilişki konusunda yalniz kalırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynen benden mesela birisiyle sevgili oldum yanimda dururken soğuyorum öpemiyorum bile onu aklıma geliyor diyorum benden önce kaç kızı öptü onun dudakları soğuyorum o çocuktan
01 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu erkek eski sevgilisi ile öyle şeyler yaparken elde etmek için nasıl el üstünde tutuyo iltifat ediyo bide sana bana gelince çirkef olurlar hepsinden nefret ediyorum ben böyle soğuk olunca zor kızsın diyolar bide 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu takıntı değil. ki
Resmen tamaaaamen gerizekaaalilik02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Neden mi akıl yok ondan
Geçmişinde yüz kızartıcı işler yapmadıysa sorun olmaz. yani hırsızlık yapmıştır pişman olmuştur ve ya çorap gibi sevgili değiştirmiştir bunlar sıkıntı değildir. Yüz kızartıcı dediğim birinin hayatına çok olumsuz etkiler bırakmamış olması şart
00 Yorumla25 yaşındayım hayatımda kimse olmadı.. ben istemedim sende ki düşüncenin tam tersi bende var. Yani genel ilkler ve geçmiş benim için önemli. Mutlu olmak için güven sevgi üzerine ilişki kurulacak biri kaldığına inanmıyorum. O yüzden böyle devam.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılGayet mantıklı bir davranış.. Geçmiş, geleceğini yansıtır..
00 Yorumla
+1 yılama hepsi bitti. şöyle düşün yaşandı ve bitti. zaten doğanın kanunu bu hani illa bir kişiye aşık olamazsın bu imkansız. artık sevmiyorsa sorun yoktur
00 YorumlaBence yanlış senden öncesine karışamazsın tabi cinsellik olmadıysa ben şahsen cinsel ilişkiye girmiş birini istemem isteyenler vardır tabi ama eskiye karışamazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynen aynı durum bende de var hatta ayrıldım yani takıntı yaptığım için bunu. Girmiyor kafamdan.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbizim gibi temiz hiç bir kızla ilişkisi olmamış erkeklerede yaklasmiyorlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAbla sendeki durum psikolojim gibi birde evlilik vs düşünmüyorsan niye soruyosunki bunları
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok haklısın gerçekten bende iğreniyorum öyle insanlardan. İnsan kendini evleneceği kişiye saklamalı
10 YorumlaHer erkek ilişkiye girmiş denemez herkez girmez bir de sevgili yapa bilir muhabbet edebilir
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben napayım 28 yıldır bırak sevgiliyi el bile tutamadım :D olmayınca olmuyor ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdı üstündr geçmiş. Geçmişte kalmış. Eğer sizin için sıkıntı olduğunu düşündüğünüz şeyleri tekrarlamayacağına inanıyorsanız devam edin
00 YorumlaKİmse bunun için seni yargılayamaz
00 Yorumla
+1 yılTabiki yanliş gecmis gecmiste kalir
00 YorumlaYani pişmanlık varsa gerek yok böyle takıntılara
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatan kocanı sindirdin ama ne iş 😉😁
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılYokk yaa herkes aynı değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçma sapan takıntılar
12 Yorumla
Soran+1 yılSEn sorun etmiyonmu
Cevap sahibi+1 yılHayır edersem bana faydası ne bir kazancım mı olucak?
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok var da hepsi evde kalıyor sonunda
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaklısın ben de senin gibi düşünüyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Aynı fikirdeyim
00 Yorumla
+1 yılHayir
00 YorumlaYanlış evet
00 Yorumla
+1 yılDoru davranış vörle devam
00 YorumlaGeçmişte çok kötü biri ise yanlış olmaz
00 Yorumla
+1 yılBende senin gibiyim o yüzden kimseyle çıkmyorum.
00 Yorumla
+1 yılSeni zorlayan yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSende haklısın
00 Yorumla
+1 yılHayir
00 Yorumla
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Karşı cinsin geçmişi yüzünden onunla sevgili olmamak, yanlış bir davranış mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Selamlar,
Sizi tanımadan önce yaşadığı ilişkileri düşünecek olursanız bir ilişki yaşamanız imkansızdır. Onun hayatında sizin olmadığınız dönemde, doğal olarak sizi tanımadığı için, başka insanlarla yakınlaşmalar yaşamış olabilir. O dönem geçmişte kaldı ve hayat devam ediyor...
Önemli olan, sizinle birlikteyken sağa sola hamle yapan, başka kızlara sinyal veren bir erkek olmamasıdır. Asıl buna bakmanız gerekir. Eğer bu konuda size sadık ve saygılı davranıyorsa size karşı ciddi duyguları olduğunu anlarsınız.
Buna örnek verelim: Bazı insanlar asla sahaftan kitap almazlar; daha önce kimsenin kapağını açmadığı dokunmadığı bir kitabı alıp okumak isterler. Bunun temelinde çok yoğun bir kontrol duygusu vardır. Her şeyin kontrolü bende olmalı, hatta kitabı benden önce kimse ellememiş olmalı vs...
İnsanların sizi tanımadan önceki dönemlerini kontrol edemezsiniz, herkes kendi kaderini yaşadı ve hayat size o insanı bir şekilde getirdi.
Ne için getirdi?
Daha önce yaşadıklarını yargılaman için mi?
Elbette hayır. Hayatı paylaşmak için getirdi, size saygılı davranıyorsa geçmişi bırakın, geleceğe bakın.
Sevgiler
AY
Peki Adil beycim, erkek ve kız 2 yıl sevgili olduktan sonra 3 ay ayrı kalıyorlar ve adam bu süreçte başka 'kadınlar' la yakınlık yaşıyor ve kızın teklifiyle tekrar ilişkiye başlıyorlar. O süreçteki ilişkilerini saklıyor ve kız bir şekilde öğreniyor. Bu durumda yine benden önce olan bişey olarak mı düşünmeliyiz yoksa adamın bir Zambiya sırtlanı olduğunu mu?
@Bizamaninmeleki Zambiya sırtlanı yanında melek gibi kalır
@Bizamaninmeleki Sen kız olduğun için üstün mü oluyorsun? Niye aynı kurallar geçerli olmasın. Düşünceni beğenmedim.