Herşey çoktan bitti bu saatten sonra daha ne olabilir ki?

Şu söz o kadar doğruymuş ki ben onu çok seviyordum o beni arkadaşı olarak görüyordu ama sık sık konuşuyorduk sonra aramızdan su sızmıyordu sonra karantina bana iyi geldi kendimi tanıdım felan dedi belli kafasını dinliyordu bende biraz yazmayayım kendiyle ilgilensin dedim keşke yazmayı bırakmasaydım şimdi o günlere geri dönmek istedim ama dönemedim hatta kavga ettik ve konuşmuyoruz
Güncellemeler
+1 yıl
Hatta ve hatta ona 1.5 ay önce sevdiğimi söylemiştim benim arkadaşlığım daha iyidir dedi konuyu kapattık ne artık onu sevdiğimi söyledim ne de başka birşey ama açılmam bizi daha çok bağlamıştı daha sıkı arkadaş olmuştuk ben onu hala seviyordum ama belli etmiyordum arkadaş olmuştum bildiğin ona sonra hala onu sevdiğimi anladı ve yavaş yavaş beni kendinden uzaklaştırdı son durum bu bir daha da hiç birşey eskisi gibi olmadı ben onun isteğine razı gelmiştim sevmeme rağmen arkadaş olacaktık olamadık
Güncellemeler
+1 yıl
2 gün önce konuşmayı bıraktık bende resti çektim artık dayanamıyorum canım yanıyor bende eşzamanlı olarak artık ondan uzağım kutuplarımız birleşmez daha da ben duygusal biriyim ve onun için defalarca ağladığımı bilirim ama o beni bir hiç gibi harcadı ikimizde birbirimize çok taviz verdik ikimizinde biyerleri kalktı o bir iyi bir kötü davranarak beni çok yıprattı ama ben hiç onu üzmemiştim oysa üzünce gönlünü alırdım o hiç umursamazdı beni ben düpedüz salağım