Artık olsa da bir önemi kalmayan yani hevesinizin kırıldığı durum/durumlar var mı?

Yeni kurulacak dostluklar olmasada olur. Olanlar çok şükür yeter. İlk başta arkadaşmış gibi olupta sonradan kaybolacaklarsa eğer hiç olmasın daha iyi.
Ne varsa eskilerde var zaten abla 😅
Herseyin bir var oluş sebebi vardır en kotu şeyler bile bize en iyi tecrübeleri kazandırıyo o yuzden benim olmasa da olur diycegim birsey yok galiba
Tesekkur ederim
Cevap
10Cevap
Hayatımı mahvettiği hâlde yine de çok sevdiğim insanlar artık olmasa da olur hatta mümkünse olmasınlar
Modum cook dusukken hemen her konuda oyle hevessizim ama normalde , galiba yasimin gençliğinden dolayi, hala umudum var istedigim huzurlu hayat icin.
Zenginlik mesela, çok olup mutsuz olmayı da gördüm ama asgari ücretle (kendi çapımda) dünyaları aldığımı da o yüzden zenginlik olmasa da olur :)
Bu saatten sonra çalışmasam olur😀
Çoğu şeyde hevesim kırıldı ama olmasada olur dediğim bişey yok.
Hiçbir şey ya. Genel olarak bi beklentim yok artık. Olacağına varsın her şey. Yoruldum😂🤷🏼♀️
Hiçbi şey için heyecanım kalmadı olmasa da olur olsa da takmam
Bir çok şeyden hevesim kırıldı hiç bir şey olmasa da olur
Bu saatten sonra yaşasam ne dhshds yaşayan bir ölüyüm beaa
Daha o raddeye gelmedim o yüzden bu saaten sonra herşey yine olsun.
Bilemedim ki aklıma birşey gelmedi. Bu saatten sonra gidenler dönmese de olur. 💁🏻♀️
Yurtdışı durumum vardı. Pek hevesli değilim artık. Nedense olmasa da olur kafasına bürünüyorum.
Aşk evlilik
Heyecan , yaşam sevinci
Cinsellik..
Hiçbişi olmasada olur çünkü ne olduysa hep başıma yıkıldı artık hiçbişi olmasada olur çünkü ne bişiyle uğraşmak var ne de savaşmak var artık olucak güzel şeylerde kötü şeylerde yoldan geri dönsün istemiyorum...
Bu saatten sonra olmazsa olmaz dediğim tek şey 💜💙
Bu saatten sonra, (evladim dogarsa) es olsa da olur olmasa da olur. Allah yanimızdaysa, kullar olsa da olur olmasa da olur
Birşeyler için geç olduğuna inanmıyorum. Her zaman yeni bir fırsat vardır…
@DawnGuard 35 olsa da değişmezdi
ozgu namala kendimi cok benzetiyorum gorunus tip olarak
Yaşadığım şehirden kız arkadaşım olmasa da olur (istanbula gidiyorum 2 ay sonra şans dileyin bana)
Bu ara herkesi , herşeyi gözden çıkardım olmasalrda olur 🌺tek başıma devam ♥️
Bu saatten sonra bu salak manita benimle evlenmese de olur yeter bıktım ya
Bu saatten sonra brak herşey olsun
Adrenalin olur 😀😀
Yok böyle bir hakkı kimseye tanımıyorum ben bu yaşlarımda yaşıcam ne yaşıcaksam zaten 😂
Aşk olmasada olur artık
aşk olmasa da olur artık kırıldık
Aynn
Eski saplantili aşgim
Artık gelmese de olur.
Gelse ekime gelmese mahşere 👌
Çevremde kalabalik saçma insanlar
Aşk olabilir
Para😏 Sağlık daha önemli onu anladım 😅
👉Aşk 👈
Benden geçti artık 👉😌👈
Bisiklet sürmek
Annemi affetmesem de olur...
Naapti ki?
@sevgiduman8585 bu hayatta bana en çok zarar veren en fazla yarayı açan o oldu.
Terk mi etti, sovdumu, yanindami olmadi, aldattimi, kovdumu, everdimi? Yani afedilmeyecek sey yokki
@sevgiduman8585 keşke terk edip gitseydi , affedilecek şeyler yapmadı. Onun yüzünden defalarca ölümle burun buruna geldim , bunları bielrek yaptığını ise çok sonradan öğrendim. Aptal gibi ona inandım.
Zehir mi katti yemegine. Bilerek bir insan evladina ne yapar. ki sonu ölüm olsun
@sevgiduman8585 ya keşke onu yapsaydi yaa. En azından onun beş para etmez gerçek yüzünü görmeden bunca acı çekmeden ölürdüm
Vicdan merhamet sahibi değilse o kişi evladına bıçak da çeker onu öldürür dee
Sakın simdi burda okuyan adamlar yazar sana siginma erkeklere guvenme sakin. bu olayi hemen aleyine cevirip fayda guderler eger istersen ozelden yazarsin. cok soramiyorum artik
@sevgiduman8585 bende o yüzden burdan ayrintuli yazmıyorum, hatta simdi profili gizliye alsam daha iyi olur, saçma sapan kişileri başıma bela edemem
Aynen aynen mesaj atarlar falan masallah biz dert yaniyoruz onlar salca oluyorlar. Bu kadar bos insanlar.
Evlenirsem çocuğum
Noldu
Başkasının düşüncesi knka
Yaşamasamda olur
Hersey
kötü günlerimde yanımda olmayanlar olmasada olur
Üniversite
Akp nin yeniden seçilmesi olmasada olur bıktık
Erkek arkadaşım olmasa da olur
Odtü dışındaki ünilerden manita
Ben varım daha ne olsun
Aşk 😋