İlk defa bir erkekle yakınlaştım ve yanlış yapmaktan korkuyorum.?

Arkadaşlar ben 18 yaşındayım. 6 ay önce internetten biriyle tanıştım. Öylesine ekledim, sevgili olma amacım yoktu. O günden beri neredeyse her gün saatlerce yazışıyoruz. Beni sevdiğini söylüyor ve aramızdaki yakınlık gittikçe artıyor. Benim daha önce hiç sevgilim olmadı. İlk defa kendimi bir erkeğe bu kadar yakın hissediyorum. Ama bir yandan da bu beni kötü şeyler yapmaya götürecek diye korkuyorum. Farklı şehirlerdeyiz ama benim için gelebilir buraya. Daha yakından tanışmak için yani. Ama ben nefsime yenik düşüp bir hata yapmaktan çok korkuyorum. Konuşurken bir kaç kere cinsel konular hakkında konuşmuştuk. Sonradan çok pişman oldum. Bu konuları konuşacağım ilk kişinin eşim olmasını isterdim. Bu yüzden bekledim yıllardır. Zinaya yaklaşmak bile çok günah ve ben erkekleri iyi tanımıyorum. Ona çok bağlandım. Çok anlayışlı biri ama ne yapacağımı bilmiyorum. Ha bu arada çocuk ateist ve benim ailem koyu dindar. Sonuç olarak ne yapıcam ben?
Güncellemeler
+1 yıl
verdiğiniz cevaplar için çok sağ olun da yanlış anladınız. ilk buluşmada yatıcam demedim ya bu benim için ilk olacak ve ben el ele tutuşmaktan sarılmaktan bile çekiniyorum. sonuçta zina yapmayın demiyor, zinaya yaklaşmayın diyor. o kadar zamandır konuşuyoruz ama hiç bir kötülüğünü görmedim. diğer erkekler gibi sapık da değil. zaten hafiften aseksüel belirtiler de var çocukta. ve benim dinime de saygı gösteriyor.
İlk defa bir erkekle yakınlaştım ve yanlış yapmaktan korkuyorum.?