Eşimin gece hayatı evliliğimizi bitirme noktasına getirdi, evleri ayırdıktan sonra hamile olduğumu öğrendim ne yapmalıyım?

Merhabalar, ben bir yıldır evliyim ve eşimle severek evlendik. Evlenmeden önce açıkça öngörülen bir problemimiz vardı ve ben umursamadım eşim ise bunun bir sorun yaratacağını dahi düşünmedi. Hani derler ya aşkın gözü kördür, göremedim. Eşim alkolik, eğlence düşkünü bir gün bile evde oturmaz. Bana gerçekten değer verir ve çok düşkündür aramızda bir problem yok ama ben artık bu 'bekar hayatından' kopamamasına dayanamıyorum. Sürekli dansözler, pavyonlar, alkol, gece gezmeleri beni yavaştan delirtmeye başladı. Üstelik insanlar sürekli bizi ayıplıyor bana akıl vermeye çalışıyor tabii bu da cinnet geçirmeme neden oluyor. Bu sorumsuzluğundan ve pişkinliğinden bıktım. Bunu söylemekten hiç hoşlanmıyorum ama annem sürekli aranızda statü farkı var diyerek bana baskı yapıyor, evlenmemizi hiç istemedi zaten. Ben hukuk mezunuyum, eşim ise lise mezunu ve şoförlük yapıyor. Ben buna takılmıyorum ama annem başta çok karşı çıktığı için şimdi sorunlarımızı anlatınca 'ben demiştim kır dizini otur şimdi' diyor. Durumdan abime bahsettiğimde boşanmamızı önerdi, "ben sana destek çıkarım kızım gönlünü ferah tut," dedi. Kafam çok karışık sanırım boşanacağım ama bilemiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Bu hayattan vazgeçeceği yok, çok kavgalar ettik, her seferinde, 'Seni aldatmıyorum, sana dayak atmıyorum, çocuk istemedin saygı duydum, gezmene tozmana, giymene, yemene içmene karışmıyorum sende beni biraz rahat bıraksan,' diyor. Bunlara zaten karışamayacağını ama ikimizinde sınırlarımızı bilmemiz gerektiğini ve dozu kaçırmamak gerektiğini söylediğimde sinirleniyor ve konuyu kapatmaya çalışıyor. Üstelik işin en kötü kısmı bir hafta kadar önce abimle ciddi bir kavga ettiler ve abim beni tuttuğu gibi kendi evine getirdi. Bu olaydan birkaç gün sonra hamile olduğumu öğrendim. şu an sadece yengem biliyor. Sizce eşime söylemeli miyim? Aldırmayı ve dava açmayı planlıyorum ama kararsızım.
Eşimin gece hayatı evliliğimizi bitirme noktasına getirdi, evleri ayırdıktan sonra hamile olduğumu öğrendim ne yapmalıyım?