Karısı beni buldu ve neler yaşandığını öğrenmek istiyor, ne yapacağım?

Merhaba. Bundan altı ay kadar önce bir tanıdığımız vasıtasıyla bir randevuya çıktım. Adam beni görmüş ve ortak tanıdığımız aracılığıyla bana ulaştı. Başta sıcak bakmadım, kaçıncı yüzyıldayız neyi görmüş beğenmiş falan diyerek tepki gösterdim ama sonra araya hatır girdi kıramadım. Buluştuğumuz akşam çok kibardı, oturmayı kalkmayı bilen, sosyal, modern bakımlı ve hoş bir erkekti gerçekten. Ama aramızda biraz yaş farkı olduğu için yine de sıcak bakamıyordum. Kendisi Almanya'da yaşıyormuş ve mühendismiş, arada Türkiye'ye gelir eş dostla görüşürmüş falan. Tüm yemekte işinden, ideallerinden, yaşadığı ülkenin imkanlarından falan bahsetti bende mühendislik okuduğum için baya sohbet ettik. Gecenin sonunda benden ikinci bir randevu rica etti, benim için uçak biletini yakacağını ve biraz daha burada kalacağını söyledi. Eve döndüğümde ablamla uzun uzun konuşup ikinci randevuya onay vermem gerektiğine karar verdik. Böylelikle onunla çıkmaya başladık ve üç ay sonunda tesadüfen bir açığını yakaladım. Telefonunu masada bırakıp hesap ödemeye gitmişti ve art arda bildirim gelince şüphelendim. Zaten gün boyu hararetli bir şekilde mesajlaşmıştı ve canı çok sıkkındı. Telefonun kilidi yoktu ve kolaylıkla açtım. Mesajlara girdiğimde az buçuk almancamla bir ilişkisi olduğunu anladım. Soğukkanlılıkla galeriye girip üç yaşlarında bir erkek çocuğu ve güzel bir kadınla olan fotoğraflarını gördüm. Tabii hesabı ödeyip gelmiş ve tam o sırada beni yakalamıştı. Herkesin içinde kavga etmeye başladık. Sen evli misin, diye bağırmaya başladım. Evli olduğunu nasıl saklarsın, diye devam edince bana "MEDENİ HALİMİ SORMADIN Kİ" dedi. Büyük bir kavganın ardından çevredeki insanların müdahalesiyle oradan ayrıldım. Onunla iletişimimi kestim ve her yerden engelledim. Bir süre rahatsızlık verdi ama abimin sert müdahalesiyle karakolluk (ve hastanelik) olduktan sonra peşimi bıraktı. Dün gece karısı sosyal medyadan beni bulup mesaj atmış olanları duyduğunu, öğrenmek istediğini söylemiş. Ne yapacağım?
Güncellemeler
+1 yıl
Küçük bir oğlum var onun için anlat bana bize yazık değil mi gibi şeyler söylemiş... Çok utanıyorum arkadaşlar nasıl yazacağım, ne anlatacağım?
Güncellemeler
+1 yıl
Fikirlerinizi paylaştığınız ve bana yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Kadın ile konuştuk çok anlayışlı davrandı. Boşanma davası açacağını söyledi, böyle bir talihsizlik yaşadığımız için üzgün olduğunu dile getirdi. Ve ona karşı açık davrandığım için teşekkür etti. Üstümden nasıl bir yük kalktı anlatamam. Hepinize kucak kucak sevgiler <3
Karısı beni buldu ve neler yaşandığını öğrenmek istiyor, ne yapacağım?