Beni Seven Böyle Sevsin Sözü Sizce Ne Kadar
Doğru? Mantıklı'mı
Doğru? Mantıklı'mı
Çok Doğru
Doğru değil
Öyle bir Dünya Yok
2 Tarafta huylarından vaz geçmeli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Oldukça doğru. Hayatındaki kişi seni sen olduğun için sevmeli çünkü, onun hayalindeki sen olabilmen için değil.
Ancak ciddi ve geleceğe yönelik bir ilişkide ufak esneme payları olabilir. Taraflar birbirlerini kırmamak, sıkmamak adına, çok sivri olan bir takım özelliklerini karşılıklı olarak yumuşatmaya, bazı inatlarını kırmaya çalışabilir. Ama o zaman da zaten bu değişmek değil, orta yolu bulmak, gelişmek olur.
Katılıyorum kısacası.
Çok mantıklı. Hiç bir zaman kendimi değiştirmedim ve insanlarla yapmacık ilişkilerim olmadı. Pek popüler olmuyosun herkesle aran iyi olmuyo ama güvendiğine tam güvenebiliyosun
Başak burcu Olman'dan Belli
Başak burcu olmak ayrıcalıktır ;)
Ne konu için söylediğine göre değişir. Eğer kişinin yanlışı varsa zaten başkasından ziyade kendisi için düzeltmelidir onu. Fakat bahsettiğin konu düzeltilemeyecek dış görüntü için ise doğru bir söz. Eğer ki karakter ile ilgili ise yanlışın düzeltilmesi gerekir. Sen kendini başkası beğensin diye değil kendine değer verdiğin için düzelt, eğer değer veriyorsan.
Yani insanın kendinde değiştremeyeceği huyları vardır yapısı gereği o insanı öyle kabul etmen gerekir. Ama elinde olduğu haldede yapmıyorsa ozman skntı.
Haklısın
Cevap
0Cevap
Çok doğru tabiki ben nasılsam öyle sevecek. Huy olarak ama mesela bana deski saclarnı su renge boyat sunu yap bunu yap dese kabul ederim fiziksel değişiklik yaparm ama karakterimi degisemem
Öyle sevmek zorunda :))
Hatta şarkısı bile var
Beni böyle sev seveceksen
Olduğum gibi göreceksen
Girme ömrüme girme gönlüme
Ne dertliymiş bu diyeceksen
Olduğun gibi seven gerçek sevendir değişmeni isteyene hayatında yer verme.
Kusursuz insan olmaz, ama sevgi fedakarlık ister bir taraf kendisine biraz çeki düzen verirken, diğer tarafta idare etmesini bilmeli, o yüzden beni seven böyle sevsin diye bişey yok (C)
Seven İnsan aşkı İçin Değişiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar