Eşimin hareketlerinden şüpelendim telefonunu karıştırdım genç bir kızla yazışmalarını okudum ve şok oldum 1senedir seni tanıyorum herhalde yazmış kadın birşey sormamış ama benim eşim çocuklarım çok küçük benim gönül bağım kalmadı yazmış o kadar kalbim kırıldı ki bir arkadaşım yakalamış eşimi o kızla kız eşimin avukat ofisine gitmiş sürekli gidip geliyormuş zaten eşim arkadan kıza sarılmış vaziyettelermiş o sırada içeri girmiş arkadasım ama bana karşı belli etmiyor ne yapmalıyım sizce beni seviyormudur ondan mı ayrılmıyor yoksa gerçekten çocuk yüzünden mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSeni sevse aldatır mı iyi misin sen? Arkadaşınla birlik ol onu aldatırken yakala fotoğraf çek dava aç. Nafaka öder köpek gibi. Yapma kadınsın ayrıl gitsin yok seviyorum yok aşığım falan onsuz yaşayamam iyi misin cidden seven insan aldatır mı Allahım yarabbim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sen kadına o. pu diyeceğine kocana bak. Kadın bekar istediğini yapar senin kocan evli çocuklu olan, kendini koruyacak uzak duracak olan kocan. Ya gururun olsun kıyameti kopar boşa onu ya da kır dizini katlan. Ki sen o kocayı çekersin çocuğun için de değil üstelik kendin hala sevdiğin için!
00 Yorumla
Seviyor mu diye sormayın lütfen. Seven insan bunu yapmaz. Evliliğe devam edecekseniz-ki etmemelisiniz. Bildiğinizi bilmesin. Eğer bilirse daha rahat davranacaktır. Mesleğiniz varsa kendinize yazık etmeyin. Bunu düşünerek yaşamaya kendinizi mahkum etmeyin.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba. Sorunu ve yorumlarını okudum. Zor ve nazik bir konu. Bol vaktin olduğu bir zamanda bana yazarsan bu konuda psikolojik ve sosyolojik analizimi seninle paylaşmak isterim.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54
Cevap
44Cevap
"Düzen bozulmasın, annem babam üzülmesin, çocuklar da var amaaan boşver ruhu duymuyor zaten. Ben yaparım istediğimi o da öğrenmez. Mutluymuş gibi davranırım eve gelince yüzüne güler oturur yemeğimi yerim her fırsatta da diğer kızla kırıştırırım. Karım öğrenirse de bulurum bir yalan en basiti seni seviyordum o bir anlı hevesti derim inanır bana aşık zaten." aldatan erkeklerin klasik düşüncesi bu. Sakın ezdirme kendini rica ediyorum senden tek isteğim bu. Seni tanımıyorum kimsin bilmiyorum ama nolur bu işin peşine düş. Artık kadınlar eğilmesin, kadınlar üzülmesin. 1 kadın kurtulsa ne olacak binlerce kadın var demeyin. 1 kadın 1 kadın bir bakmışsın 1000 kadin oluvermiş. Bırakma bu işin peşini ablacım. Araştır emin ol aldattigindan ya da aldatmadigindan. Çocuklarım var yazık diye düşünme Allah verir onların rızkını. Ama yargısız infaz da yapma.
32 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim güzel yorumun için
+1 yıl''beni seviyormudur ondan mı ayrılmıyor '' bu kadar saf olmak için özel bir duâ falna mı okuyorsunuz siz ya? Seven adam sevdiğinin üstüne gül koklar mı kızım üstelik 1 sene? Birini seven insan başkasına nasıl sarılır? Sen 1 senedir onlar bir tek sarılıyorlar mı sanıyosun? Adam kendi ağzıyla gönül bağım kalmadı demiş zaten sen hâlâ gerçekten mi diyosun e pes
22 Yorumla
Soran+1 yılO kadınla birlikte oldu diye kocamı çöpe mi atmalıyım bence biraz daha zaman sonra ayrılırlar
- +1 yıl
Ben kimsenin metresi değilim de sen o harran ovası kadar geniş mezhebinle yakında kumanla aynı evde de yaşarsın.
Kadin aldatsaydi namussuz olurdu cinayete kadar giderdi ama ERKEKTIR serefsiz olabilir. . Allah sabir ve dogru karari alacak gucu versin oncelikle, cok zor bir durum bende neyapacagimi bilemezdim ama tutki istedigin oldu o kizi birakti sana her dokundugunda ki kabullenebilirsen baskasina dokunduktan sonra acaba beni seviyomu demicekmisin ya da her gec kaldiginda her telefonu eline aldiginda acaba demicekmisin bu omur boyu seni yiyip bitirecek ki bunu bir yapmis bidaha yapar herseyin ilki zordur o ilki yaptiktan sonra bir onemi zorlugu kalmaz dilerim dogru yolu bulursun kendini hele cocugunu sakin uzme. Huyunu bilirsin bazisi hakli duruma cikar allem eder kullem eder oyleyse butun dellileri topla elinde olsun oyle cik karsisina elinde ne varsa alir sebi bitiririm de korkacak biriyse cik karsisina ayrilirim cocugunda yuzunu goremezsin de
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. yahu siz kadınların aklı niye bkdr köşeli şu aşk meşk konularında anlamıyorum ki. Herif seni sevse aldatmaz arkandan iş çevirmez, gizli yapıyor iki kişiyi aynı anda idare ediyor işte. Burda hala sevip sevmediğini nasıl sorabiliyorsunuz anlamış değilim inanki.
25 Yorumla
Soran+1 yılBeni sevmeseydi boşanmak istiyorum diyebilirdi daha öncedende o kız geliyormuş iş yerine 2ay civarında bir süre hiç gelmememiş kız büyük ihtimal kocam onu terketti ama o bacım ayartmıştır kocamı yine arkadaşım bana bunları 1seneye yakın gizlemiş ve daha yeni ögreniyorum beni sevmese boşanalım derdi
Soran+1 yılBen gerçekten ayrılmak istemiyorum eşimi seviyorum o kadın ile ayrılsın istiyorum bir yandan korkuyorum ya o kadına ilerde giderse beni terkederse diye ama bu saate kadar bu olmadıysa olmaz belki unutur onu diyorum
+1 yılÇok kötü bir şey ya :/ Bir de çocuk olmasına rağmen aldatıyor Üzgünüm ama aldatıyorsa zaten Seni çok sevmiyordur Bence çocuk için böyle Uyar mısın Uymazmısın bilmem Ama bence bunu öğrendiğini belli et Sinirli bir şekilde hemde Sonuca bak gerçekten ayrılır pisman olursa güzel ama bu biraz zor ihtimal Huzurun daha da berbat olmadan Çok zor bir şeydir eminim ama Boşanıp nafaka isteyebilirsin Çocuk içinde Babası sürekli gelip görebilsin ama birlikte olmayın Çok zor bir sey ama sadece tavsiye :/
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Evli adamlar nasıl böyle bir şey yapar, ve bekarlar neden evlilerle beraber, o daha ilgi çekici olmuştur ama senide bırakamaz cocuk var cünkü. Canını sıkma bence, her bunun gibi kaç kadın böyle şeyler paylaşıyor bilemezsin yani. Herkesin başına gelen şeyler hep.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 505 cevap paylaştı. gecmis olsun. erkekler karilarini aldattgi kadinlarla birlikte olmaz.. cunku o kadina seks icin gidiyor. baska zamanda baska kadina gidecek... ask icin gittini farz et. eee senle evlenirkende asikti simdi ona asik olup. sonra baskasina olacak. oyuzden sen kocanin gzunde ceptesin cocukta var birakmaz asla adam seni. sen seni sevcek adam bul bence
00 Yorumla
+1 yılBu durumda seni sevip sevmemesi ne kadar önemli senin için? Seven biri başka bir kadına eşini kötüleyemez hakkında konuşmaz. Onun her dediği kelime kadının sana karşı kullanabileceği bir silah. Biraz gururun olsun kendine saygın olsun. Her seven istediğini yapar yeterki sevsin diye bişey yok. Alışmıştır sana en fazla. Evdeki düzenini bozmak istemiyodur bir sürü işlem sonuçta bunlar dimi?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılayrılmayı göze alamıyor. kurulu bir düzeni var sonuşta ve ayrılma durumunda da ödeyeceği nafakayı , çocuklar için ekstra ödemeleri büyüyene ve de okudukları okullardan mezun oluncaya kadar yapacağı masrafları hesaba katıoyordur. Kanunlar nezdinde başına ne geleceğini bildiği için de düzenini bozmuyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılO kadınla olmasını daha fazla istemiyorum ben ögrendiğimi söylesem mecburen ayrılmak zorundayım birbirimizin yüzüne bakamayız o saaten sonra ben ayrılmakta istemiyorum kocamdan ama o kadınla ilişkisi bitsin istiyorum
Cevap sahibi+1 yılal karşına oturt düzgün bir şekilde konuş. bunun dışında yapılacak başka bir şey yok. .
+1 yılSorman bile kabahat. Cocuk için bile olsa aldatmaya goz yummamalisin. Cocugunuz sevgi ve saygi olmayan bir ailede buyumemeli
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Merak etme onunla sadece vakit gecirmek istiyor eglenmek istiyor senin yerini o kiz tutamaz cocuklariniz var yuvasini bozmaz dicem de yaptigi cok yanlis bir sey sen yapsaydin onun hosuna gitmezdi mesela empati yapsin
04 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ama onların mesajları okuduğum günden o kadını gördüğüm günden beridir ve o kadının elini kolunu sallayıp eşimin bürosuna gittiğini ögrendikten sonra sürekli bu durumu düşünüyorum çok çaresizim 1senedir birliktelermiş birde ben daha eglencesinin geçmesini o kadınla ne kadar bekliyecegim
- +1 yıl
Haklisin ama sakın ayrilma ayrilirsin o kiz kazanir bu mutlulugu ona yasatma kesinlikle esinle konus o kizdan ayril de ben seni aldatsaydim hosuna gider miydi de bak bunu der demez cildiracaktir cunku seni kimseyle paylasamaz sende onu kimseyle paylasamazsin konus onunlaa tavrini koy
Soran+1 yılBuna cesaretim yok çünkü inkar edip beni suçlayacaktır olmasa bile benim bildiğimi ve hala onunla olduğumu bu sefer anlarsa ondan vazgeçemiyecegimi o kızla olmaya asıl ozaman devam eder
+1 yılSeni sevse ayrılmaz çocuklar için ayrılmıyor anlamadın mı hala Canım senin gıbi guzel tatlı bir bayani resmen aldatıyor evli bir adamın sevgilisi olması çok sacma
23 Yorumla
Soran+1 yılÇocuklarını ayrılıncada görebilir bu çok saçma
- +1 yıl
Çocukları için ve ayrılmıyor senden seni düşündüğü için ama sen ah edersen ahın yerde kalmaz canım evlilikler neden böyle
Soran+1 yılBen ondan ayrılmak istemiyorum hiçbir şeyi ögrenmemiş gibi davransam inan korkuyorum onu kaybetmekten bu sefer ya o ileride o kadınla evlenirse bu saate kadar bana söylemediyse bu saaten sonra söylemez belki onu unutur diyorum bir erkek olarak sen akıl ver bana aklım çok karışık
Çocuklarınız için ayrılmamış seni seven bir adam böyle bir halt yemez.
00 Yorumla
+1 yılKurulu düzeni bozmak istemiyordur. Diğer kızında evlenmek gibi bir derdi yoksa niye o telaşa girsin. Çoluk çocukta vardır şimdi sizin. Tadını alsın biraz daha bırakır o.
12 Yorumla
Soran+1 yıl1senedir ilişkileri varmış umarım ayrılırlar ama çaresizce beklemem mi gerekiyor elim kolum bağlı
- +1 yıl
Ayrılsa da yeni birini bulması zor değil. konuşmalısın
Sen de onu aldat acıma. Seni sevdiği için değil çocuk için kurulu düzenini bozmamak için boşandığında sahip olduğu malı paylaşmak nafaka vermemek için bosanamiyordur.
12 Yorumla
Soran+1 yılO kadını sevseydi beni çoktan boşamazmıydı en azından böyle birşeye kalkışmadı başka birini sevmiyorken eşim onunla ayrılmak doğru olur mu 1senedir beraberlermiş belki sıkılır ayrılırlar biraz daha beklemek sence doğru olur mu belki ayrılırlar diye umut ediyorum inan çok aradayım zor tutuyorum kendimi
+1 yılSeni sevmiyor sadece kurulu bir düzeni bozmak istemediğinden ayrılmak istemez ki o kızıda sevdiğini düşünmüyorum çünkü başkasını seven bir insan başka bir insanla aynı evde yaşayamaya tahammül edemez
10 YorumlaÇocuğunu ya da seni düşünse baştan seni aldatmazdı. Büyük ihtimalle hala ona baktığın için düzenini bozmak istemiyor. Belli etme. Aldattığına dair kanıt topla. Dava açtığında iyi bir tazminat alırsın ve senden ona güzel bir hediye olur.
00 YorumlaSana bir şey diyeyim mi benve o bku yiyen arkadaşın. Yok içeri girmiş de bla bla masallarına inanma. Senin kulağına kar suyu kaçırıp boşanmanızı istiyor ve sınra kendi yuvasını kurmak için hazırlık bence bu.
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir bayan değil uzun süredir tanıyorum sanmıyorum yalan söyliyeceğini ve mesajları üstüne ben gördüm
- +1 yıl
Kimseye güvenme. Nereden biliyorsun öyle olmadığını gidip evinde kaldın mı? İnsanlara karşı kesin değer yargılar can acıtır. Belki herkese edepli hayalı pozları veriyor da aslında sünepenin teki. Belki çok iyi rol kesiyor. Ben soruyu okuduğum an arkadaşın olduğubu düşündüm o kadının. Ama gerçek ama değik. Zihnim öyle söylüyor. Güvenme kimseye. Ayrıca seni aldatabilecek zihniyette birinin seni sevdiğini düşünmen çok absürd. Sevse kıyamaz üzülmene ve başkasına dokunmaya da kıyamaz.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim bu kadar önemseyip yazdığın için benimde aklım karıştı şu an ama eşimin yazıştığı kadının profilinde başka bir kadın var yani arkadasım değildi ve arkadasımın anlattığı tipi tam uyuyordu şu an acaba arkadasım o kadınla mı iş birliği içerisinde diye düşünmeye başladım teşekkür ederim 🙏 çook
- +1 yıl
Bence hesap fake'dir. Arkadaşın sana kadını o fake üzerinden anlatacağı için yalan olduğunu düşünmeyecektin. Aklını kurcalayan her şeyin cevabını o kadında arayacaktın. Oysa kendisi o saatte büroda ne yapıyordu neden eşinin odasına destursuz girdi bunlar cevapsız kalacaktı. Ben hala ikna olmadım. Arkadaşını köşeye sıkıştıracak sorular sor. En temizi eşini takip et. Mesela bir gün (Allah korusun tabii) annenin hasta olduğunu ve bakman gerektiğini söyleyerek annenlere git. Ertesi gün geleceğini söyle. Eşin bunu fırsata çevirirse kadınla buluşma çabasına girerse enselersin. Fotoğraflarını çektiğin zaman çatır çatır zina davası bile açabilirsin. En kestirme yolu bu bence. Ayrıca ailesine çocuğuna kol kanat geren bir kadını kaybettiği için o üzülsün sakın yüzünü dşürme bile, insanlsr versiğin değeri hak etmiyorsa onlara hak ettikleri değeri ver.
Rica ederim ne demek☘
Soruyu görünce yanlış mı okudum acaba diye tekrar tekrar okudum, sizi kırmak istemem ama doğruları söylemek gerekirse sizden sıkılmış, artık dikkatini çekmiyorsunuz. Onun düşündüğü tek şey ayrılırsak çocuklar ne olacak ev sorunu ne olacak mahkemeler nasıl olacak derdindedir. Size gerçekten duygusal bir bağı olsa başkasına da bu ilgiyi gösterir mi cidden..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. çok üzüldüm ya, nasıl yapıyorlar sana ne olacağını düşünmüyor mu hiç düşürdüğü hale yazık seni, batsın onun yaşayacağı aşk da karısı da kızı da cinselliği de, pislik ya
10 YorumlaSeni sevse neden aldatsın herşeyi geçtim çocuklarını düşünen evinin huzurunu uçkuru için kaçırmaz onun iki dudağının arasında olma boşa
12 Yorumla
Soran+1 yılBize olumsuz bir şey taşımıyor kötü davranmıyor aksine çok sakin bir adam
+1 yılYa şöyle sadakatten , saygıdan anlamayan aile kavramı nedir bilmeyen insanlar niye evleniyor anlamıyorum. Eğitimsiz desem o da değil. İnsanlar eğitimle de düzelmiyorun en güzel kanıtı. Boşanıp boşanmaman gerektiğine sen karar vereceksin ama seviyor mu sevmiyor mu ikilemine düşmen seni üzer. Sevmediği çok belli çünkü.
00 Yorumla
+1 yılbitmiş işte ama sen inanmak istemiyosun anlaşılan. bence bunları kanıtla ve sağlam deliller ile üstüne git ve boşan
20 Yorumla
+1 yılSeni o kadar seviyor o kadar seviyor ki dokunmaya kıyamayıp başka sevgili yapıyor. Duygularınız sizi nasıl bu kadar kör edebiliyor?
10 Yorumla
+1 yılDüzenini bozmamak için ayrılmıyor. İtibarı sarsilacak mahkemeydi şuydu buydu goze alamıyodur
12 Yorumla
Soran+1 yılBen ne yapayım peki metresiyle ayrılmalarını mı bekliyeyim
- +1 yıl
Valla bacım çok zor senin adına üzüldüm ama senin kocan kansız ondan ayrılır başkasını bulur
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Sevse aldatır mi yahu, hadi diyelim ki eder ne fark ederki sebebi aldatma hertürlü ihanettir!
Gönül bağı olsa göz mü yumacaksın yani?10 Yorumlaseni seviyor mu bu kadar saf olamzsın ya adam sevgili yapmış sarılmış diyosun çocuk yüzünden duruyodur senle ayrıl gitsin öyle igrenç bir pislikden
10 YorumlaBence bu durumu konusmalisin ama bu durum sana zevk veriyorsa icinde derinlerde bir yerde hayir karsima dedirtiyoraa sana kendinle yuzlesmelisin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSenden ayrılmak için yeterli cesareti kendinde bulamamıştır çünkü 1 yıl az bir süre değil.
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ayırırım o kızla kocamı peki benim ögrendiğimden haberi olursa kavga çıkar ayrılmak zorunda kalırız benim haberim yok gb davranıp o kızdan ayrılmasını istiyorum ne yapmalıyım nasıl ayırırım
- +1 yıl
Kocanın bu yaptığını nasıl normal karşılıyosun peki ben o kısmı anlamadım , hem seni aldatıp hem kavga mı çıkaracak bir de..
Soran+1 yılNormal karşılamıyorum ama ben kocamdan daha çok diğer kadının suçu olduğunu düşünüyorum hatta kadın bile demek istemiyorum aşağılık faişe için kocamdan ayrılayım mı?
Soran+1 yılŞimdi ayrılıp ona mı bırakayım kendi elimle
- +1 yıl
Siz daha iyi bilirsiniz ama bir defa yapan hep yapar. En azından bildiğinizi söyleyin bir süre uzak kalın susmak iyi bir yöntem değil gibi.
- 1 yıl
Evet kadın suçlu hemde büyük suçlu fakat kadına f@hise demeden önce kendi kocanami baksan.
+1 yılSana sevgisi olsa sevgili yapmazdı. Olsa olsa saygısı vardir sana ve çocuklarına
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ayırıcam peki onları haberim olduğunu bilmiyor eşim ögrenirse kavga çıkar olay büyür ve ayrılmak durumunda kalırım
- +1 yıl
Eşin senin bildiğini öğrenirse neden kavga çıkıyor anlamadım?
Soran+1 yılBenim ögrendiğimi ögrenirse onu affedemem çünkü sürekli dilime geliyor en azından tutuyorum bu olaydan sonra yüzüne vurursam bir saygımız kalmaz
Soran+1 yılVe o faişeye mi bırakayım kocamı
- +1 yıl
Kocan ne olursa olsun o kadına gitmemeliydi. Kadın ayartmış olabilir ama sınanmadan zaten kimsenin aldatıp aldatamayacağı bilinemez. Kocan sınanmış ve yenik düşmüş. Eşlerin karşısında dünyanın en çekici erkeği/kadını bile olsa birbirini aldatmaması gerekir. Yerinde olsam hiç onun için çabalamazdım. Yüzüne her şeyi vurur boşanma davası açardım. Sonra kendi otursun ben ne yaptim ailemi mahvettim diye ağlasın. Canı cehenneme o seni bir hiç saymış gururlu ol
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılAynı bu şekilde bir yakınım var ulaşırsan fikir konusunda yardımcı olurum kardeşim zor bir durum çocukların için güçlü durmalısın 💪🏻
00 Yorumla
+1 yılÇocukların ayrılığınızdan kötü etkilenmesini istemediğinden
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ayırırım o kızla eşimi
- +1 yıl
Kızla eşini ayırmayı düşünmeden önce psikoloğa gitmeyi düşünebilirsin mesela?
Soran+1 yılBenim Psikologluğ bir durumum yok faişeye kocamı bırakmıyacagım hepsi bu
- +1 yıl
"Psikologluk durumu olmak"/"Psikologluk durumu olmamak" diye bir şey yok.
Sağlıklı bir ilişkin olsun istiyorsan sağlığı bozulduğunda neler yapabileceğini öğrenmen gerek.
Bunu da ancak ilişkiler konusunda uzman biri yani aile terapisti vb. psikolog/psikiyatrist bilebilir.
Ayrıca; kocanı bir yere/birine bırakmaman için tasma takman ya da zincirlemen gerekir
aksi takdirde, kendi duygularıyla ve düşünceleriyle hareket edeceğinden istediği yere gider
zaten böyle olmamış olsa seni aldatamaz, kocan kendi kendine aldatmış değil ya da
kadın, kocana tecavüz etmiş vs. değil, kadın kendiyle ilişki yaşıyor da değil, her şey karşılıklı. - +1 yıl
Keşke sırf evlenmek için evleneceğine ya da
sevgi sandığın hastalıklı düşüncelerle evleneceğine
hiç evlenmeseydin ya da en azından seni aldatmayacak kadar
karakteri sağlam biriyle evlenip çocuk dünyaya getirseydin
kendi kendini yetiştirememiş bir erkeğe "Baba" demek çocukların için çok kötü olsa gerek.
Sen seviyorsun demek ki, sen ona böyle bir şeyi yapar mıydın? Büyik ihtimalle yapmazdın. Demek ki sevmiyormuş
00 Yorumla
+1 yılÇocuk için, seni sevse aldatıp başka kadına seni sevmediğini yazmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim anlamadığım kadının yüzsüzlüğü ne bekliyor acaba benden ayrılıp ona gideceğinimi belki sıkılır ve unutur diye düşünmekten başka çarem yok sonuçta bir sene geçmiş biraz daha bekleyip mi karar vermeliyim sence
Ayrılık sıkıntılı bir süreç. Uğraşmak istemiyordur, sevgiyle bir alakası yok.
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki böyle nereye kadar devam eder sence unutur mu o kadını
Soran+1 yılBen çok severek evlendim hala seviyorum egitimsiz cahil bir insanda değilim işimden ayrıldım 2sene önce daha önceden bir ayrılık yaşamıştık ara ara 2buçuk seneye yakın toplamda ayrı yaşadık birbirmizden ve o zaman yaşadığım acıyı tekrar yasamak istemiyorum ve doğal olarak 1senedir bir kadınla beni aldattığını ögrendim aklım çok karışık yeni ögrendim sayılır karar verme aşamasındayım
Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. sevse aldatmazdı
nasıl olsa evde işlerini halleden biri var diye ayrılmıyor15 Yorumla
Soran+1 yılBenden ayrılacağını düşünmüyorum bu saaten sonra 1sene geçmiş benden vazgeçmez ben onları nasıl ayırıcam kocama haberim yokmuş gb davranarak eger belli edersem ayrılmak durumunda kalırım olay çok büyür
Soran+1 yılİstemesini nasıl saglarım peki
Soran+1 yılBenimle olmak istemiyor gb hissediyorum
Aşk İlişkileri konusunda 644 cevap paylaştı. Seni gerçekten sevse hayatında 2. bir kadına daha yer vermezdi, emin ol.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumlarını okumaya yüreğim dayanmadı. Sen ve senin gibiler her zaman aldatılmaya 2. kadın olmaya mahkumdur.
27 Yorumla
Soran+1 yılİkinci kadın ben mi oluyorum sonradan dahil olan o bacım mu oluyor
Soran+1 yılOrospuuu mu pardon
Cevap sahibi+1 yılTabiki sen oluyorsun. Adam sana değer vermiyor peki neden? Çünkü sen kendine değer vermiosun adam niye yapsın? Baksana hala adamı affetmek için bahane arıosun bana döner mi diosun. 0 gurur 0 onur. Adam ne yapsın seni? Anca hizmetçi olarak kullanır ama o orspu dediğin kız varya onun bokunu yer. Çünkü o kendini ezdirmiyor senin gibi değil. Kendine değer verio.
Soran+1 yılbana dönmesine gerek yok zaten benimle evli şu an bu ilişkiyi benim bildiğimi bilmiyor eşimde o orospuda ayrıca o kendini ezdirmiyor derken ne demeye çalıştıgını anlamadım evli bir adamla birlikte kendine değer verdiğini nerden çıkardın nasıl bir orospuysa bir senedir kocamla birlikte ama nasıl olsa onu kocam bırakacak onu unutacak ona altın tepside kocamı vereyim bu mu sorun sende yakında evli birini bulur kancayı atarsın bu gidişle
Cevap sahibi+1 yılKızım sakat mısın sen? Söylediklerimden çıkardığın bu mu? Adamın senle evli olması sana ait olduğu anlamına gelmez adam uçmuş yuvadan anladın mı? Kafa basıyor mu bilmiorum. O adamın ruhu sana ait değil. Boş boş konuşma. Kendini kandırıosun. Böyle ezik davranırsan adam yakında harem kurar. Az gururlu onurlu ol bas git annenin evine. Donuna kadar almakla tehdit et. Elinde kanıt bulundur. Bak o zaman nasıl düzeliyor. Böyle yaşamakla sonunuzun olacağını mı düşünüosun? Yıllarca yaşar o orspuyla sende izlersin.
Soran+1 yılSırf çocuk için evli kalınır mı bunu bana arkadaslarım hep diyor bende öyle düşünüyorum bir heves olarak kapılmıştır belkide o kadın tehtit etmiştir onu olamaz mı ben kusuru daha çok o kadında görüyorum eger onu elimde delil ile tehtit edersem zaten birdaha benimle aynı eve girmez söylemesi kolay
Cevap sahibi+1 yılYahu kadın orspu zaten senn herif olmasa başkasını bulur. Kabahat kocanda kızım kocanda. Neden toz kondurmuyorsun adam boynuzları takmış sana. Ayık ayık!! Offf nese ya napysan yap
+1 yılMesajların ekran görüntüsünü falan al, git bir avukata boşanma davası aç.
10 Yorumla
+1 yılTüm bu olanlara rağmen seni sevdiğini nasıl düşünebilirsin bu kadar kör olmayı nasıl başarıyorsun?
00 YorumlaHep pastam dursun, hem karnım doysun! Ne güzel mantık ya...
00 YorumlaÇocuk yüzünden seni sevse seni aldatır mı. Boşa gitsin şerefsizi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAile toplum ve çocuk tabi diğer kişide heves araniz nasıl eşinle
00 Yorumla
+1 yılBazı erkekler böyledir. disrda gününü gün eder ama ailesinden kopamaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yıleşin avukat mı bir de?
boşuna değil bu meslek grubundakileri sevmemem.02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
ayrılmayı göze alamıyor musun?
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. otur konuş macera ise bitir de. yok gerçemkten seviyorsa aç dayayı. kanıtlar elinde
02 Yorumla
Soran+1 yılBiz 2sene ayrı yaşadık bunu dersem kavga çıkabilir göze alamıyorum gerçekten kocamı seviyorum ama kıza yazdıklarını allah karşıma çıkardı eşime karşı bir gönül bağım yok ayrı dünyaların insanıyız formalite neler neler
Gizli Üye(36-45)+1 yılablacım normal ama be yanı bız erkek mılletı aldatırız her kadın bu durumu yasıycak er ya da gec
02 Yorumla
Soran+1 yılAma kız çok güzel ben biraz bakımsızım ve doğumda aldığım kilolarımla o kıza baktığımda gerçekten bana karşı bir hissi yokmudur acaba eşimin
Cevap sahibi+1 yılsenın guzel cırkın olmanla ılgılı degıl esın dıger kızıda aldatıcak bır zaman sonra bızım dogamız bu her cesıt tende renkte kadınla bırlıkte olmak ısterız
Memlekete doğru adam kalmadı yaw şu hale bak rezalat evli olup karısını başkalariyla aldatan babam bile olsa alçak serefsiz namusuzdur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet çok seviyor seni yıpranma diye yedek kullanıyor :D
10 Yorumla
+1 yılbu konu cok tartışılır... gönül bağı kalmadi demesi senin için yeterli bir sebep değil galiba
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe seviyoru seniya adam aldatıyor sen hala seviyormu su bu gözünü aç ya
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ayırırım peki onları haberim yok biliyor söylersem eşimle çok büyük bir kavga çıkar ben haberim oluğunu belli etmeden ayırmak istiyorum o kızdan
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe sevgisi saf olma çocuk ve tazminat yüzünden nafaka dan miras tan
02 Yorumla
Soran+1 yılİnsan sevmediği bir insanla neden aynı evde kalsın buna katlanamazdı öyle olsa katılmıyorum size biraz mantığınızla konuşun lütfen beyefendi
Cevap sahibi+1 yılKarısını seven adam neden sevgili yapsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni sevmiyor tabiki 1 seneden bahsediyoruz. ne kadar telefonla oynardır gün içinde?
05 Yorumla
Soran+1 yılSürekli telefonuyla oynar özellikle geceleri 2ye kadar elinde olduğu oluyor arada sorduğumda işle alakalı diyor kendi sitesinde hiç ne benim nede çocugumuzla fotograf koyuyor benim sitemde hep fotograflarımız duruyor
Cevap sahibi+1 yıltelefonunu görmek iste? şifrelimi? şifreliyse şifresiz yap de?
Cevap sahibi+1 yılevet söylermisin ona göre senin için uygun şeyi söylicem neden birlitke olduklarını söylücem
Soran+1 yılBu zamana kadar hiç telefonunu alıp karıştırmadım böyle bir şeyi dersem kavga çıkarır
Cevap sahibi+1 yıle ama olmazki böyle o senin eşin yaa eşinnnnnnnn evlisiniz aynı evi paylaşıyorsunuz ailen senin şakamı bu ya ayrıl direk kendine saygın olsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeven insan aldatmaz seni sevmiyor sadece çocukların düzeni bozulmasın diye boşanmıyor anlaşılan
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ayırırım o kızla kocamı eiim benim bildiğimi bilmiyor ögrenmemesi gerek
Soran+1 yılNasıl ayırcam
Cevap sahibi+1 yılAyıramazsın anca sen ayrılırsın
Seni sevse aldatmazdı bunu unutma seven insan yapmaz bunu çocuk olduğundan ve seninle bir düzeni olduğundan alıştığından ayrılmıyordur
00 Yorumla
+1 yılBence o kiza guvenmiyor yani gonul eglendiriyo sadece Degisiklik olsun diye
02 Yorumla
Soran+1 yılO kıza güvenmiyor ne ya? tabiki gönül eğlendiriyor onu sevecek değil herhalde hala benim kocam olduğuna göre ama 1senedir kandırıldığımı ögrendim ve ben onları nasıl ayırcam kocama belli etmeden
- +1 yıl
Eyer kocan aldatiyorsa seni sende eksik olan bisey var demek
İkisini idare etmek varken neden ayrılsın adam olsa zaten senden ayrılırdı ondan sonra başkasıyla olurdu
00 Yorumla
+1 yılDirek boşan gurur önemlidir vazgeçmez böyleleri asla gene aldatır. Tavrını koy!
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılne büyük komedi ve trajedi
121 Yorumla
Soran+1 yılNeresi komedi açıklasana biraz
- +1 yıl
ya bir senedir sevgilisi var adamın seviyor neden sevgilisi var yani sevse aklına senden başkası gelir mi hiç adamın
Soran+1 yılPeki neden onunla beraber onunla olması içinde bir neden yok ben ikisini ayırmak istiyorum ve kocamı geri istiyorum haberim yok gb davranıyorum eger
Soran+1 yılÖgrendiğimi belli edersem ayrılmak zorunda kalırım
Soran+1 yılBende bunu istemiyorum nasıl ayırırım o kızla kocamı
- +1 yıl
o zaman sende bu şekilde kabullenecek daha kac yıl olacaksa yani hani bence düzenim bozulmasın gönlüm eğlensin diyebilir ama aklını almak senin elinde desemde o genç malum
- +1 yıl
değişim yap kendinde savindaolsun spor yap farklılıklar sene cinsel anlamda da
Soran+1 yılDaha fazla dayanamam ya kocamın aklını çelerse kız taş çatlasın 20li yaşlarda bu kız birkaç yıl sonra evlenmeyi düşünürse eşim kanabilir mi ben eşimden ayrılmak istemiyorum ama dediğin gibi kız genç ve güzel malesef ben kocamdan o kızı hiç mi ayıramam akıl ver söyle kocana dersen tehtit et dersen o zaman evli kalmamızın bir anlamı olmaz kalmaz 🙏
- +1 yıl
ondan soğuması kızın kocamdan soğuması gerek işte ama sende değişim yap bence spor olsun hani özel şeyler olsun çok değişim detayı var da işte
Soran+1 yılKızı kocamdan nasıl soğumasını saglıyacagım kocamı kızdan soğutmak istiyorum hatta nefret etsin ondan istiyorum
- +1 yıl
bence kıza bir erkek ayarlamak gerek
Soran+1 yılNasıl yapabilirim bunu ben Ya eşim onu kıskanırsa zarar görmesini istemiyorum
Soran+1 yılYani nasıl yaptım diyelim off gerçekten ne yapıcagımı şaşırdım artık
- +1 yıl
peki onu da üzerine getirsin kabullenecek bir haldesin anlamadım kim suçlu suçsuz kuma gelsin üzerine sende en azından gözün önünde olurlar
- +1 yıl
zaman artık senin. ilacın öyle özleyeceksin kabullenmiş
Soran+1 yılEşim öyle bir insan değilim kuma nedir böyle şeylerle hatta alay eden bir insan
Soran+1 yılÖzleyeceksin ne demek benim olan birşeyi mi özleyecegim
- +1 yıl
ummadık taş baş yarar sevemez ama başkasında sevmez kendinde sevebilir
- +1 yıl
beklemek manasında dedim bekleyip görecek
Soran+1 yılArkadasım bir senedir aynı kadınla birlikteymiş sen nasıl bunu ögrendiğin an gitmedin ayrılmazlar bu saaten sonra oturup izlersin dedi inan çok gururum kırıldı bunu bana arkadasım dedi en azından buradaki insanlar beni tanımıyor beni tanıyan insan bunu dedi sencede ayrılmazlar mı sen bir erkeksin
- +1 yıl
ayrılmaz sende bilerek her gün her gece alırsın koynuna eve yani çekilmez
- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılAç gözlerini lütfen...
12 Yorumla
Soran+1 yılBen sadece o orospudan ayrılmasını istiyorum direk söylesem kavga çıkacak çok büyük biliyorum inkar eder belki ama ona söylemeden ben onları nasıl ayırırım 1senedir beraberlermiş yoksa hiçbir şey yapmadan biraz beklemelimiyim ayrılmalarını
- +1 yıl
Neden sen kendin ayrılmıyorsun, sana saygısı olmayan bir erkekle geçsin mi şu kısacık hayat, her yüzüne baktığında aklına gelmeyecek mi?
- Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşimin 1 senedir sevgilisi varmış. Beni hala sevdiği için mi benden ayrılmıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler