Yok la deli miyim ben? Şşş tamam aslında deliyim ama o kadar çıldırmadım. 😂 Birisi vardı engelledim ulaşmak istediğinde fırsat vermemiştim. Nasıl gittiğine bağlı bir durum aslında ama benim gözümde hala bir tık değeri olan birisiyse elbet geri dönerdim ulaşmak istemiş o kadar sonuçta 2 kelam etmeyi çok görmemek lazım.
Bitmiş her ilişkinin bir sebebi bir nedeni var. aynı acıları bir kez daha yaşamak insanı daha çok yıpratır. Biten ilişkilerden alacağımız dersleri alıp önümüzde bize sunulan hayatı yaşamalıyız. ikinci kez ısıtılan çorba aynı tadı vermez!!! Bu arada biten ilişkinin sebebine bakmak lazım. affedilecek konular vardır, affedilemeyecek konular vardır. her kez durumunu ayrı ayrı değerlendirmeli. kıytırıktan bir sebebden dolayı tabiiki dönerim. ama eğer ciddi bir konu varsa önüme bakarım..
Mesaj atamaz bana şu an. Atsa bile dönemem dönmem. Biten bitmiştir. Herkes kendi yoluna geri dönmüştür. Oyun oynamıyoruz bitirip bir mesajla geri başlamak bu kadar ucuz değil. Dönmem
Sevgimi ve hassaslığımı çok iyi bile bile bana küfreden ve pişman bile olmayan birine mi? Eskiden güvenimi yıkmıştı şimdi umudumu : ) böyle birini bekleyecek, yazsa ona geri dönecek kadar kendime saygısız değilim çok şükür.
Ne istiyorsun gibisine cevap veririm. Ama ondan sonra ki kız yani son sevgilim e efendim, sen bana benden uzak dur demiyormuydun gibisine cevap verirdim
O atmaz zaten de velev ki attı önce bir süründürürüm baktım hala vazgeçmemiş o zaman bir şans veririm. Benim kalbimi paramparça etti bedeli olmalı ama asla yazmaz
Büyük konuşmak istemiyorum ama insanlık hali bir şey olmuştur sorusu vardır veyahut önemli bir durum cevap veririm ama tekrar olmam içinse olmasın bee.. o saflik ne onda ben bende yok artık çok yaralandım ve bu yaralarin merhemi değil o. Kendi kendimi iyilestirmem lazım. Mutlu olur umarım ama ben onun için bu saatten sonra bir seçenek değilim
@bnysfylmz sorma. Bir de sonra geliyor bana diyor ki benim telefonum elimden alındı o yüzden sana ulaşamadım telefon yasağı aldım olaylardan sonra. Ulan kapı gibi de samimi olduğu bir sınıf arkadaşı vardı kızın biliyorum. Onun telefonunu geçici olarak ödünç alıp bana yazsaydı belki bir şeyler değişebilirdi. Ben inanmıyorum onun zor durumda kaldığı için beni 1 yıl beklettiğine. Ama o böyle anlattı durumu. Tabiiki de yedim mi? Hayır. Yesem bile de bu olaylara sebep olan kişi oydu. Zaten affetmezdim ve artık ona karşı bir şey hissetmiyordum zaten.
Yalan atmış o sırada tanışdığı birisi varmış. Benimki ise bana haber dahi etmeden tüm sosyal medya hesablarını numarasını falan her şeyini kapattı deyişdi kayb oldu bir anda geceyle bir baktım buna ulaşamıyorum sosyal medya hesabı desen hiiç yık o şahs adam olan adam gbi adam giderken bir gittim gidiyorum ben der oda yok neyse üzerinden 2ay geçmiş ama gelse affetmem bide 30yaşı vardı meslek sahibi idi demekki yaşla başla meslek le alakası yok it itdir
@bnysfylmz kendini soyutlayarak seni terk etmiş. Üzücü bir durum. Madem sevmiyordun niye birlikte oldun diyesim geliyor şöyle tiplere. Sonuna kadar haklısın.
Hele bide evlilik den bahs ederdi birlikde olmadık zaten o yüzden gitti sanırım o değilde ben öldü sandım kayb ulaşamayınca günlerle kendimi suçladım ağladım ya meğerse başkasının kollarındaymış
Giden gitmiştir, gittigi gün bitmiştir, ben onu değil o beni kaybetmiştir..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
O bana küstü gitti yazıyorum cevapta yok her gece cevrimici birbirijmize mal gibi bakıyoruz. bende küstüm gittiği için ama yinede bıraktığı yerdeyim dönmeme gerek yok sadece bekliyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Mesaj atcağını bilsem yaşam sevincim geri gelir o derece