Genelde anında dönmem, çünkü sürekli mesajlara odaklanmak yorucu olabilir. Biraz mesafeyi korumak hem bana hem de karşı tarafa alan tanır. Zaten değer veren biriysen, beklemek daha anlamlı kılar mesajı. Ama önemli bir şeyse ve kişi de benim için özel biriyse, anında dönerim; çünkü bilirim ki bazı anlar bekletilmez.
Kişisine göre. Ama yeni tanıştığım karşı cins eğer bunları işi olmadığı veya müsait olduğu halde böyle geç dönüyorsa konuşmuyorum tekrar. Sürekli taktik ve stratejili oyunları ilişkilerde sevmiyorum.
Ben genelde en kısa sürede dönerim. peki okunmadıda bırakan ama okuduğu anda da cevap yazan. Cevap yazmıyorsa üç gün okunmadı şekilde kalan bazen bir hafta ama okunduya çevirdiği anda da cevabı yazan ve muhabbet eden uzun sence ilgi duyuyor mudur.
Mesajlara geç dönmek ben seni tınlamıyorum demek Karşınızdaki insanın yüzün3 söylemeyeceğiniz şeyleri fiili olarak yapmayın kendinizi küçük düşünüyorsunuz
sizin gibi uslupsuz insanlarla muhatap olmak maalesef cook yoruyor ya, bir seyi dert ettigim yok soru soruyorum ve sen cevaplamak istemiyorsan bosuna virvir yapmana gerek yokk bays
Ya çok merak ediyorum nasıl iş yapıyorsunuz bu tırnaklarla ne bilim pantolonunuzu nasıl yukarı çekiyorsunuz kicinizi nasıl yikıyorsunuz tırnakların arası bk olmuyor mu ayy bide yemek yapsanız onunla offff
Bu aslında karaktere bağlı bir durum, karşı kişi bana yazıyorsa belki kötü durumdadır, bir şeye ihtiyacı vardır veya bir sorunu vardır ki bana yazıyor.
Değer verdiğim kişiyr hemen dönerim ekranda da bekliyorum, ayıp değil yanlış değil.
Ben kim olursa olsun anında dönüyorum :D Hiç kimseyi bekletme huyum yoktur çünkü kimse böyle bir saygısızlık yapılmasını hak etmiyor. Konuşmak istemiyorsam konuşmayalım derim.