Çocukluk arkadaşımla öpüştük ona aşık oldum ne yapıcam ben? :(?

Arkadaşlar canımdan çok sevdiğim çocukluk arkadaşıma Aşk anlamında birşeyler hissetmeye başladım çok kötü durumdayım ne yapıcam hiç bilmiyorum benim Gözde adında bir arkadaşım var yani bebeklikten beri birlikteyiz nerdeyse sokağa çıkar birlikte maç yapardık, evcilik oyunu oynardık, büyüdüğümüzde el, ele bile tutuşmuştuk ama arkadaş anlamında biz hep birlikteydik onunla sürekli gezerim bana anılarını anlatırdı ben onun dizlerine yatar benim saçımı okşardı ama tamamıyla arkadaştık bundan iki hafta önce onların evine gitmiştim gelsene Kerem bizimkiler gitti ya takılırız, flim felan izleriz dedi bende gittim birde öpüştümki oda bende hayatımızda hiç öpüşmemiş insanlarız kendini geri çekti sonra ikimizde çok feci utandım yanlış yapıyoruz felan dedi ben özür diledim eve geldim utanarak ama hoşumada gitmişti sabaha kadar düşündüm ve bu öpüşmeden sonra ona karşı Aşk anlamında birşeyler hissetmeye başladım beni en iyi anlayan, derdimi paylaşan, beni seven insandır Gözde ve onunla bir ömür geçirebileceğimi düşündüm ama arkadaşızda yani bu olay yüzünden eğer arkadaşlığımızdan da olursak çok ama çok kötü yıkılırım lütfen bana bir yol gösterin arkadaşlar. :(
Çocukluk arkadaşımla öpüştük ona aşık oldum ne yapıcam ben? :(?