Kocamı mı seçmeliyim yoksa ikizini mi?

selam herkese. öncelikle lütfen yaptıklarım için beni kınamayın. inanın buraya yaazmnaktan başka sorabileceğim kimse yok utancımdan. Sevgilimle iiki yıldır çıkıyoruz ve onu çok seviyorum. ancak sevgilimin bir de ikizi var ve tıpatıp aynılar. ayırt etmek olanaksız. geçenlerde sevgilimin tavrı biraz değişikti ve onun bu hali onu daha çok sevmeme neden oldu. ancak gün sonunda bana şaka yaptığını ve ikizi olduğunu söyledi. o bir gün bana çok farklı hissettirdi, bir hafta dşünüp durdum en sonunda ikizini daha çok sevdiğimi fark ettim. ama nasıl olacaktı ki sonuçta sevgilimin kardeşi. bir gece sarhoşken sevgilimi arayacağıma ikizini aradım elim ona gitti istemsizce. o da nerede olduğumu sordu ve yanıma geldi ne hissediyorsam söyledim kendimi tutamayop, biliyorsunuzdur sarhoşluk hali. o da bana beni sevdiğini söyledi. o gece birlikte olduk. sabahında çok pişman oldum. ne yapacağız dedim, gizli gizli yürütürüz ben seninle her şeye razıyım dedi. arkadaşlar nolur akıl verin napmalıyım? kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum
Kocamı mı seçmeliyim yoksa ikizini mi?