Evet yuva yıkanın yuvası olmaz ama benim yaşayamadıklarım ne olacak?

15 yıldır tanıyoruz birbirimizi zamanında çok sevdik sonra ayrıldık ve o yaşadığı bir bunalım sonucu evlendi. ve biz hiç görüşmedik yıllar sonra tekrar görüşmeye başladık. çok zor bir durum onun başkası ile olduğunu bilmek. ben kimsenin elinden almadım onu. elinden alınan benim. kesinlikle yuvasına zarar verecek bir şey yapmıyorum sadece telefonda konuşup mesajlaşıyorum 2-3 kez de yüzyüze görüştük.. boşanmayı falan düşünmüyor benim bir beklentim yok çok günah biliyorum ama onla her şey içimde kaldı.ondan sonra hiç kimse o gibi olmadı olamadı. kader bizi yazmadı belli birbirimize. ben kimsenin huzurunu bozmaya çalışmıyorum.onları ayırmayada çalışmıyorum. tek bir laf etmedim eşi ile ilgili kötü. ama lanet olsun ki seviyorum hemde çok. sonumuz yok elbet biticek biliyorum. şimdi bazılarınız kızıcak biliyorum ama inanın vicdanım o kadar sızlıyor ki bu yük öyle ağır ki zaten en büyük cezası da canımın için için yanması. peşini bırak etme diyeceksiniz belkide ama benim hayallerim içimde kalanlar yaşayamadıklarım ne olucak?
Evet yuva yıkanın yuvası olmaz ama benim yaşayamadıklarım ne olacak?