Çok ağır konuştum affeder mi?

Sevgilimle tartıştık. Ayrıldık benim yüzümden 2gün geçti ben gidip özür diledim oda artık geri dönüş yok dedi ben tekrar özür diledim engelledi beni. Ben çok kötü oldum 4 gün geçti artık dayanamadım yazdım tekrar beni eski sevgilin için falan mı bıraktın diye çünkü eski sevgilisini takip etmeye başlamış hayatında başkasını var beni onun için mi bıraktın karaktersizsin seni böyle tanımamıştım böyle olduğunu bilsem sevmezdim seni diye çok ağır konuştum sonra 1 saat geçti hatamı anladım özür diledim bana yeter kes artık seni daha fazla duymak istemiyorum dedi engelledi haklıydı napaniirim unutup yoluma devam mı ediyim aradan biraz zaman geçince tekrar mı özür dileyim affeder mi? Çok pişmanım dedim çok özür dilerim nolur barışalım ddim engeledi çok pişmanım unutamıyorum da
Güncellemeler
+1 yıl
Çok mutsuzum napabilirim
Güncellemeler
+1 yıl
Benim bir arkadaşım vardı bana ondan hoşlanmıyorum onunla artık konuşmanı istemiyorum dedi bende ilişkimi kestim az önce baktım o arkadaşımı takip etmeye başlamış eski sevgilisini takip etmeye başlamış hikayesine abuk subuk şeyler paylaşıyor gece 3te canım sıkıldı canı sıkılan varsa yazsın paylaştı daha benle bile gece 3te konuşmadı hiç
Çok ağır konuştum affeder mi?