Her zaman söylerim şaka bile seviyeli olmalı. Kırıcı olmuş bunu dile getirmesi Farklı şekilde yönlendirebilirdi mesela birlikte spora başlayalım atıyorum ben kol çalışayım sen kalça diyebilirdi bunu söylemenin milyon tane yolu var. Kırılmayın aksine kendinizle daha da ilgilenin söylediğine pişman olacaktır. Her şeyden önce bir evladınız varmış sizi sevmiş ki evlenmiş çocuk yapmışsınız
22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ağzından çıktı ve kirildim belkide beni kendime getirecek bir hamleydi bu
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba eşiniz kişilik olarak sakin mi sinirlimi bu olay a benzer bende bişi yaşadım bende minyonum 48 kilo 1.61 boy um Üniv de bir arkadaşım vardı kız balıketli hep zayıflara hakaret ederdi yok erkekler balık etli sever vs gibisine bir gün vitrinde beğendiğim kıyafete aynen yakışır tam fiziği olmayanlara gider seni naif gösterir dedi o an şok oldum ve o kızla alakamı kestim. Bana eşim dese aşırı soğurdum çünkü kırılgan biriyim biri laf edince soğuma geliyo birde siz barisip tekrar koynunamı girdiniz pes valla. Benim de göğüslerim aşırı küçük 75 a sizin kaç beden mesela? Genelde fiziğime belin çok ince derler ve kalcam daha büyük kalır göğüs küçük kalır bu konu canımı sıkıyor mesela. Eşin bence seni beğenmiyor bilinç altnda dolgun kadın istiyo hassas yerinden vurmaya çalışıyo ama insan düşmanına demez onun yerine küfür etse daha iyidi böyle demek yerine... konu neydi ki bu kadar nefret eder gibi konuştu sizle ve siz hiç mi sogumadiniz onunla hala birliktesiniz
06 Yorumla
Soran+1 yılSoğumak öyle 2 kelimede olabilseydi benim ilişkimin adı evlilik olmazdı.. ortada bir çocuk olmazdı. Belkide öyle bir kadın hayal ediyor olabilir hayalperest bir kocam olmasa da kabul edelim ki beni beğenmiyor o zaman niye benimle evlendi dersin? O an biraz kilo alayim vs isteğiyle söylemiş olabilir.. cümleler ağır da olabilir Ama kocam geldi özür diledi pişmanlığını dile getirdi doğruluk payı yok dedi napicam yuvamimi dağıtıcam. Koynuna girmeyince herşey çözülüyor mu. ? Dahada soğukluk baslar. Evli değilsin muhtemelen. Evlenince beni daha iyi anlarsın
Cevap sahibi+1 yılEvet haklısınız evli değilim neden benle evlendim sorusuna gelince iyi biri oldugunuz için anlastiginiz için ve yüzünüzü beğendiği için evlenmistir çoğu erkek buraya soru açıp sevgilim iyi bir insan ama fiziki olarak beğenmiyorum diyo ki bende minyon bekar bir kızım göğüs konusunu aşırı kafaya takıyorum hatta bu yüzden evlilik dahi düşünemiyorum o yüzden fikir almak için yazdım size de yani flört donemindeyken iltifat eder miydi mesela veya siz 75 b mi göğüslere sahipsiniz ben ona bile sahip değilim psikolojim bozuldu
Soran+1 yılÇok aşırı zayıf durmuyorum aslında fizigimi beğenmese evlenmezdi ben çocuk dogurdugum icin kalca ve göğüs kısmım o kadar da küçük değil. Göğüs 85 b kullanıyorum. Kalca ölçüm 94.
Soran+1 yılSana da gelince küçük göğüslü seven çok erkek var emin ol. Vede çocuktan hamilelikten sonra büyüyebilir kilo alımı olacak vs vs.. ada çayı kullanabilirsin masaj yöntemleri var onları uygulamayı dene bakalim bir etkisi olacak mi?
Cevap sahibi+1 yılOha ya 85 bedensiniz eşiniz size laf mi attı bende baya zayifsiniz sandım o zaman onun lafını dikkat e almayin 😅 eğer güzelliğiniz çok ovuluyorsa bilerek ozguveninizi düşürmek için demiş olabilir ama gene de bir kadına hoş değil böyle demek o dediğim kız bana öyle dedi mesela aşırı soğudum alakamı kestim çünkü ben zayıf a da şişman a da kırıcı konusmam
Soran+1 yılYa sonradan anladim ki gerçekten şaka gibi söylemiş çünkü olaydan sonra squat yapmaya başladım. bir kaç gün devam ettim bunu. kalca vs için yapıyorsan yapmaya devam etme ben biraz kilo al daha dirayetli ol diye söyledim senin fiziginle derdim olsa seninle evlenmezdim zaten seni beğenmiyor olsaydım dedi konuyu kapattık. Evet çok. begenilirim esimin yanında da överler baya baya belkide kıskançlık yaptı. Çünkü kıskanır beni baya. Ama ozguvensiz değil iste çünkü gösterişli bir yakışıklılık var adamda. Yanı anlayacağın o gün ne amaçla o cümleleri etti hala muammadayim ama o günden sonra o konuyu bir daha açmadık. Sende dert etme kilo al vücudun yerine gelicek evlenince de hormonlarla birlikte bazı bölgelerde büyüme oluyor hep aynı kalmicaksin
+1 yılGerçekten insanların zevkleri farklıdır senin beğenilmeyecek bir fiziğin görünüşün olmadığından değil seni olduğun gibi beğenecek ve beğenmeyecek tonla insan bulunur ama o senin kocan ve seni zorla almadı? Bunları söylemesi çok ayıp olmuş söylemese bile düşünmesi gerçekten kendini üzme lütfen sen çirkin veya kötü değilsin o eğer başka tarzda vücut istiyordusa seninle birlikte olmasaymış sen diyeceğini demişsin zaten boşver lütfen
13 Yorumla- +1 yıl
gerçekten çok sevindim düzelmesine <3 <3 mutluluklar
Soran+1 yılBende cokkk sevindim kuzum.. allah razı olsun
- +1 yıl
senden de <3
- Aşk İlişkileri konusunda 545 cevap paylaştı.
+1 yılSöyleyiş tarzı biraz sert ve kırıcı olmuş ancak yalan da söylememiş gibi görünüyor. Söyleyiş biçimine üzülebilirsin ancak doğru söylediğine üzülme. Çokta alınganlık yapma, belli ki sinirler ve seni biraz üzmek için ağızdan çıkan cümleler. Seni beğenmediği anlamına gelmez. Sadece fiziğin biraz daha dolgun olsa güzel olur dedi diye düşün.
06 Yorumla
Soran+1 yılYa zayıfım ve kilo almak istiyorum ama alamıyorum kendi de çok iyi biliyor bunu bu şekilde söylemesine üzüldüm farklı yollarla diyebilir. Demese bile ben biliyorum zaten.. Ama uzuldugum söyledikleri değil beni bunları söyleyebilecek kadar değersiz mi görüyor
- +1 yıl
Değersiz görmekle ne alakası var. Her insan sinirlendiğinde ağzından kırıcı sözler kaçırabilir. Hatta özellikle kırmak için abartarak cümleler kurar. Bu kadar büyütme bence meseleyi. Sana eşini kötüleyecek bir çok yorum atanlar olabilir ancak onların %90 - %95 evlilik hayatını bilmez. Uslup kötülüğünden dolayı 1 hafta 10 gün eşine soğuk davranırsan o evlilik temelinden sallanmaya mahkumdur. Böyle küçük şeyleri göğüsleyip sineye çekmek gerekir ki birbirinize olan bağınız kuvvetli olsun.
Soran+1 yılBen göğüs gererim ama hiç bir tepki olmazsa da bunlar artarak devam etmez mi? Herşeyi sineye çeken bir kadın olarak görüp?
- +1 yıl
Tepkini ver, zaten vermişsin ki eşin sana şaka yaptım demiş. Tepki vermek onunla konuşmamak, ayrı yatmak, akşamları ayrı odalarda oturmak demek değil.
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
+1 yılKocan sinirlenince ne agzini tutamiuor belli demekki daha buyuk tatismalarinizda daha farkli tepkilerde verebilir gibi duruyor. Ayrica gayet iyisin iyi fizigin var. Sanirim kocan bu aralar cok tv izliyor veya nete cok takiliyor. Konusmamazlik degilde tepkini baska turlu gosterebilirsin.
07 Yorumla
Soran+1 yılKızgın ve kırgınm konusmamam o yüzden ıçimden gelmiyor bana bunları söyleyebilmiş bir adamla muhatap olmak
- +1 yıl
Haklisin ne diyim. Umarim gonlunu almasini başarabilir ve umarim aslinda ne kadar fizigi guzel bir esinin oldugunun farkina varir
Soran+1 yılTeşekkür ederim sagol
- +1 yıl
Tesekkur edicek birsey yapmadimki. Ama sende cok fazla uzme kendini bir sen daha yok. Ve cidden senin fiziginde olmak icin cam atan binkerce hem cinsin oldugunu unutma
Soran+1 yılBiliyorum bunu herkesten duyuyorum. Ama işte insan kötü hissediyor
- +1 yıl
Bence hic takilma bak herkestende duyuyormussun. Bence esin kendini kotu hissetsin herkes tarafindan begenilen esinin kendisiyle konusmadigi icin.
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok sağol
- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle ellerindekinin kıymetini bilmeyen ayılar var neyazikki sana bu kadını poşetin içindemi verdiler beğenmiyorsan almazdın terbiyesiz herif
16 Yorumla
Soran+1 yılDimi..
- +1 yıl
Eskilerin bir lafı vardır çok severim senin bok diye attığını millet hap diye yutuyor diye gerçekten öyle şimdi öyle derler kadın aldattımi namus bekçisi olur kafasına sıkarlar kadının
Soran+1 yılYapacak birşey yok. Susuyorum icim acisada
- +1 yıl
Okadar memnuyetsiz madem. İlişkiye de girmesin beyimiz
Soran+1 yılGiriyoruz yani aktif. Her evli gibi
- +1 yıl
Beyenmedigi biriyle ihtiyaçtan mi beraber oluyor beyimiz acaba
Tartışmanız fizikle alakalı değilse konuyu fiziğe getirmesi çok saçma olmuş. Ha eğer biraz kalça istiosa senden rica edebilir squat çekersin bişe yaparsın. Sonuçta değişmeyecek bir özellik değil. Üzme kendini canım. Mesela benim değişmeyecek kusurum var ve ileride beni sevmekten vazgeçer diye korkuyorum
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKırıcı demekki ama kulak versen iyi edersin eminim. kendine Saygin vardır sonra yuzlessin senin ne kadar isteyebileceğin. İle sonra da sen ona söylersin.
10 Yorumla
+1 yılSimdi söyle söyliyim, Kocan artık sıkılmıs senden. Neden Dersen ; Maalesef acı ama gercek Hem 2 yıl boyunca Aynı kadınla seks yapmakta ve Cocukda dogurdugun icin maalesef Vajina diye tabir edilen halk dilinde kuku ya da bal kutusu diye adlandırılan organ genişledigi ve birazda cirkinlestigi icin maalesef kocan zevk alamamakta. Bu Yuzden saka yollu fakat gercekten kotulemekte seni. Bu Hayatın maalesef bir gercegi.
05 Yorumla
Soran+1 yılDoğumum sezeryan oldu arkadasim genişlemem dikisim yok hatta ve hatta çatlak bile yok. Ama sıkılmış olabilir ki bunları diyor
- +1 yıl
Ozaman Yapcak pek bişeyin yok, Yakında kocanın telefonunda Baska kadınlardan gelen mesajları gorebilirsin. Hazırlıklı Ol.
Soran+1 yılUmarım öyle birşey olmaz. Kendisi hovarda bir adam değil kadın düşkünlüğü pek yoktur öyle ama nasip
- +1 yıl
Aldatma ihtimaline nasip diyen bir kadını ilk defa gördüm :) Nasip kısmet tabi.
Soran+1 yılValla nasip yani ne diyebilirim ki. Yaşanacağı varsa yaşanır
+1 yılSana kufur etse daha iyimis. Bu erkeklerin bir cogu buksdar aptal iste takma kafana sen senin guzelligine kurban olsun hatta senin kalcalarina :)
17 Yorumla
Soran+1 yılEvet sovse bu kadar zoruma gitmezdi
- +1 yıl
Tahmin ettigim kadariyla sen cok yuz. Vermissin emin ol
- +1 yıl
O lafi diyen adama verilcek efsane bir cvp vardi aslinda ama sen işi bilememissin
Soran+1 yılSence ne deseydim olurdu
- +1 yıl
Burdan yazmak dogru olmaz ozele gelirmisin 2 dakka
Soran+1 yılHayır özelden konuşmuyorum
- +1 yıl
Burdan yazmam dogru olmaz braz agir bir laf sikayet olursa
+1 yılEğer kocan olacak şahıs abaza birisi değilse beğenmese almazdı .
Fakat bana kalırsa söylediklerinde ciddiydi.
Kilo konusuna gelecek olursak birkaç kilo alman senin açından daha iyi olacak.05 Yorumla
Soran+1 yılAbaza değil ağırbaşlı
- +1 yıl
Ağırbaşlı insan eşiyle öyle konuşmaz.
Soran+1 yılDışarıda ağır biri evde civittigimiz oluyor açık konuşuyoruz
- +1 yıl
Neyse ne...
Konu kocanın ne kadar ciddi biri olup olmadığı değil.
Soran+1 yılAynen
+1 yılevet beğenmiyor..
ama bu senin kötü olduğun anlamına gelmez
oda eminim söylediklerine pişman olur03 Yorumla
Soran+1 yılGerçek düşüncesi buysa pişman olsa ne olur
- +1 yıl
beğenmediğini düşünüyor diyelim
Soran+1 yılSağol
+1 yılfotoğraf atmadan bilemeyiz ama kocan baya baya ciddi söylemiş sanki kendisi dünyanın en yakışıklı insanı erkekler böyle domuz maalesef.
20 Yorumla
+1 yılÜslup ağır olmuş ama hatasını anlamış fazla büyütmeyinki evliliğinize zarar vermesin ufak cezalar uygulayarak dersini verebilirsin mutluluklar dilerim...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Seninle evlenirken seni görmedimiki böyle aptalca bir şey söylemiş? Ayrıca fiziğin o kadarda kötü değil..
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAbartmasaniz olmaz çünkü, memeden gtten ibaret olmadigini kendin bilmiyorsan baskasina inanmdirman imkansiz
00 Yorumla
+1 yılböyle şeyleri söylemesi incitici ve kaba hatta edep dışı iyi bir ders hakediyor
08 Yorumla
Soran+1 yılPeki nasıl bir ders vermeliyim. Ben konuşmadığım için oda konuşmuyor
- +1 yıl
münakaşa değil umursamaz olun ve kendinize bakmaya odaklanın bu onun gözünü korkutur ve imkanlarınız var ise protez yaptırın bir kaş dokunuş yaptırın dışarıya yöneleceğizi sanarak endişe edecektir bir daha aynı hakareti yaparsa bu fiziği sevecek kimseleri buluruz dersin bu arada sizde onun kusurlarını söyleyin
Soran+1 yılYa kilo alamıyorum alsam belki biraz toparlanirim ama boyuma göre 50 kilo standart aşırı cılız durmuyorum. Evet kendime daha özenli olcam bu konuda kararliyim
- +1 yıl
tirioid baktırın sorun oradan kaynaklı fakat kilo almaman iyi göğüslerine protez düşünebilirsin yüzünü bilemiyorum ama ufak bir kaç dokunuş olabilir özgüvenli bambaşka biri olabilirsin
Soran+1 yılBaşka bir cocugum olur emzirmede problem olur diye protez düşünmüyordum hic
- +1 yıl
tavsiyelerim bunlar karar sizin
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim
Aşk İlişkileri konusunda 502 cevap paylaştı. Moralini bozma... bence gayet iyisin göğüs bakımın dan yorum yapamayacağım lakin boy kilo endexi gayet ideal
06 Yorumla
Soran+1 yılYanı her emziren anne gibi biraz küçük. Zayıf duruyorum biliyorum ama napayim
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılSağol görüşün için kardeşim
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklere göre zaten g... ün büyükse güzelsin 😂 cogu bu düşüncede yani
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok ayıp gerçekten ne bileyim olmaması gerekirdi böyle bir şeyin.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma oldu. Çokta zoruma gitti
- +1 yıl
Üzgünüm senin adına.
+1 yılValla tam senin gibi bir eşim olsun isterim büyük sevmiyorum ben ölçüde , peki eşin seni ister yaklaşır mı sana?
013 Yorumla
Soran+1 yılCinselliğe çok düşkün bir adam değil hani olmazsa olmazı değil. Yaklaşıyor elbette bazen haftada 5 gün bazen 2 gün yani aktif bir hayatımız var
- +1 yıl
Anladım peki sen kendini beğeniyor musun bu çok önemli boşver eşinin öyle demesin
Soran+1 yılBiraz zayıfım evet. Ama yüzüm gerçekten güzel yani bunu herkes söyler dikkat çekerim her zaman
- +1 yıl
Anladım bu sorun değil ki kilo alsan kilolusun diyecek belki de ayrıca sorularım olacak sana buradan soramam gizlisinde nasıl yapalım ve nick seni gizli tutuyor sorun olmaz
Soran+1 yılBurdan sorabilirsin
- +1 yıl
Sorabilsem zaten sorardım buradan zaten kulanıcı adın yani nick seni gizli tutacak sorun olmaz ama sen bilirsin
- +1 yıl
Bekliyorum
- +1 yıl
Seni seviyor ve istiyor ağladıktan sonra sevişseydiniz
Soran+1 yılSeviştik zaten
- +1 yıl
Nasıldı peki sevişmeleriniz
Soran+1 yılHarika
- +1 yıl
Boşaldın mı sen peki
- +1 yıl
Söyler misin bi?
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu lafı söylemesi hayra alamet değil gözü dışarda olabilir dikkat et bir erkek bu lafı diyorsa tehlikeli sularda yüzer
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani aldatiryor mu diyorsun
Cevap sahibi+1 yılbir insan eşine öyle demez onu her halinle kabul ediyorsun cünkü ve böyoe de şaka olmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı.
+1 yılİnsan deysebilir karşı kişinin tavır ve hareketleri önemlidir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılHer şakanın altında bir gerçeklik payı vardır kimse elinde ki hazinenin farkında değil =) 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFiziken iyi bir görüntü olmadığını zaten kendinde belitmişsin. Erkekler biraz balık etli kadınları severler
06 Yorumla
Soran+1 yılAma kilo alamama sorunum var ve kendide biliyor.
Cevap sahibi+1 yılİnsan bazen içinde söylemek istediği düşünceleri bu tür olaylar karşısında söyler. Ama bariz bir şekilde kocan fiziken seni beğenmedini söylemiş sende aynı şekilde onun fiziğini beğenmediğini ima et
Soran+1 yılNeyine laf edeyim ki gayet iyi bir fiziği var..
Soran+1 yılSorun bu değil kırmak değil ki sorun bana nasıl bunları söylediği
Cevap sahibi+1 yılBelki sana daha çok söylemek istediği şeylerde vardır ama söyleyemiyordur.
Soran+1 yılBelkide olabilir
+1 yılAbicim al çocuğunu git baba evine kal orda canın isteyene kadar ailene de anlat durumu o dallama adam oluyorsa olsun
00 Yorumla
+1 yıldaha önceden de biliyordun fiziğinin böyle olduğunu..
sadece söylemesi rahatsız etti..
sende onun fiziğiyle ilgili birşey söyle, al intikamını..00 YorumlaFizik olarak beğenmiyor seni biri çıksa karşısına aldatır bu adam seni benden söylemesi yapmaz deme bile yapar.
07 Yorumla
Soran+1 yılKonuştuk sonra hatasını anladı
- +1 yıl
Tabi öyle yapmak zorunda
Soran+1 yılBenim fizigimi beğenmiyor olabilir bu kişisel birşey zaten. Ama aldatacagina imkan vermem böyle olaylarda tepkisi çok büyük çünkü etkenlerin yaptığını bile duyunca çok küfür ediyor nasıl şeref var falan diye
Soran+1 yılErkeklerin
- +1 yıl
Genelde böyle küfür edenler yapıyor😀 neyse benden söylemesi yani.
Soran+1 yılBen öyle konularda eşime güveniyorum. Evine ve bana bağlı biri. Telefonunu bile ortaya bırakır saatlerce. Benle çıkar gezmeye genelde bensiz pek birşey yapmaz. gecmisinde de nişanlısı tarafından aldatılmış acısını çekmiş. Böyle konu geçtiğinde ben o aciyi yasadim biliyorum o yüzden bana bunlarla gelme der o kadar a. salak bir adam olsaydım seninle evlenmez dışarıda keyfime bakardım der
- +1 yıl
İyi bakim o halde mutluluklar inşallah ben yanılıyorumdur çünkü bir yuva zaten kolay kurulmuyor mululuklar dilerim.
Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. eşin saçmalamış minyon kadın daha iyi
gitsin totosu büyük birini alsın o zaman00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı.
+1 yılSende deseydin ki sende s*k mi vae one öyle deseydin birazda onun modunu düşürseydin hayat götle memeyle olacak iş değil
10 Yorumla
+1 yılTakilma bunlara artik cicim aylari tillari bitmiş gercek evlilik başlamış. Bundan sonra böyle
015 Yorumla- +1 yıl
saçmasapan konuşmasana jhsjhshjd
- +1 yıl
@dontcallmebabygurl ah be tatlım keşke saçmalık olsa, keşke beni de birisi şu saçma rüyadan uyandırsa. Sonra bir uyansam aaa bekarım ve özgürüm ne müthişli trileceli poçikli bir şey olurdu beyaaa 😍😍😍
- +1 yıl
evli misin :/ mutlu olmaya çalış bence karınla
- +1 yıl
Bu mu yani fikrin ve çözümün? yuhhh :O. o zaman dont call me baby girl 😏 bana özel çözümler lazım
- +1 yıl
Neden bu çözümü beğenmedin karınla derdin ne ajshsa
- +1 yıl
@dontcallmebabygurl bir derdim bile yok. ysni gerisini sen düşün...
- +1 yıl
sjsaashbjd ya eğlenceli adamsın aslında
Soran+1 yılKız cevap verme suna evliyim diyor gelmiş buralar neler diyor.. karısı ne haldedir bunun acaba bu burada eğlenirken o ne ile ugrasiyordur
- +1 yıl
@dontcallmebabygurl sayın ziyaretçilerimiz eğlence bölümümüz corona dolayısıyla değil evlilik dolayısıyla 12 sene önce kapatılmıstır. Bilgilerinize.
- +1 yıl
jasbhjsajhsa yya öyle söyleme :( bence eğlenebilirsiniz birlikte
Soran+1 yılGerçekten manyak bu adam
Allah karina sabır versin abim gerçekten- +1 yıl
Allah bana sabir versin bee evliyim ben evliyim hem de 12 senedir cekilecek dert degil. leygamber ssbri varmis bende 12 sene bir erkrk nasil evli kalabilir brn bile şaşiyorum kendime
- +1 yıl
karına yazık.. ne kadar üzülür bu dediklerini bilse oysa sana aşık olup evlenmiştir bir de söz veriyorsunuz hep seviceğinize vs
- +1 yıl
@dontcallmebabygurl sabah kalkiyorum bakiyorum yine evliyim yok yok bu olsa olsa kotü bir rüyadır deyip tekrar kafama yorgani cekip yine uyuyorum belki uyaninca her sey değişir diye yok olmuyor yine evliyim yine evli çıldıracam artık yeter yaaa😢😢😢 şu dayiya dönecem yaaa
https://m.youtube.com/watch?v=5m-kgFJHfhQ - +1 yıl
AJSHBASASJASHASHJASJH off sesli güldüm ya
Haklısınız konuşmamakta. Allah akıl fikir versin kocanıza. Nasıl böyle bir şeyi söyleyebilir aklım almıyor. İnsanlar iyice iğrençleşti!
00 Yorumla
+1 yılKocanı çok şımartıp yüz vermişsin. Ayrıca kocanın ağzı gevşek mi ki böyle sana karşı esnek konuşuyor
06 Yorumla
Soran+1 yılSevgimin derinliğini biliyor ve bana çok güveniyor ona sadık oldugumu biliyor. Evet şimarttim deli gibi sevdim
- +1 yıl
Hiçbir zaman kimseyi çok sevmiceksin. Kimi çok seversen eninde sonunda elinden kaçıp gidiyor
Soran+1 yılBeni hep söyler sevdigini. Ama bunu diyebilen erkek seviyor mu sence?
- +1 yıl
Seninle evlendiyse tabii ki seni seviyodur, sevmeyen erkek eve geç gider ya da eşiyle ilgilenmez soğuk olur
Soran+1 yılEve geç gelmez düzenli bir aile babası.
- +1 yıl
O zaman seviyodur tabii ki
Essek bu insanlar ya vallahi essek demek ki cinsel obje olarak bakıyor beyinsiz köpek
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ama çok üzgünüm gerçekten ağlamaktan mahvoldum
Yetinmeyi bilmeyen büyük kalça olsa küçük ister küçük olur büyük ister ister de ister
03 Yorumla
Soran+1 yılAma o kadar kötü mü fizigim 50 kiloyum boyum standart ve anneyim yani
Soran+1 yılAynen öyle
Herife bak ya beğenmiyorsa evlenmeseymiş çocuk doğurup 50 kilo olman çok iyi bir şey ne anlar o
00 YorumlaEşin yeterli ilgiyi gösterseydi vücuduna biraz büyürdü zaten kaça gögüs
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. eşe söylenmiyecek şeyler. ne duyarsız kocan var mış.
00 Yorumla
+1 yılherkes derken erkeklerde mi aslında resmini koysan fiziğin açısından bir yorum yapabilirdik
02 Yorumla
Soran+1 yılKoymuyorum
- +1 yıl
sen bilirsin o zaman kocan ile sevişme olsun bitsin anlasın kıymetini
+1 yılÇocuk doğurmuş biri için harika. Yaparken öyle demez ama. Takılma boşver
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet o kadar iyi duruyorum ki kimse benim oğlum olduğuna inanmıyor kardeşin diyorlar ama böyle birşey eşimden duyunca resmen yikildim
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonuçta seninle aynı yatağa giriyor mu giriyor, modunu düşürme
00 YorumlaHer şakanın altında bir gerçek payı vardır. Çok büyütmeyin yine de. Sonuçta onda da senin hoşuna gitmeyen bir şey mutlaka vardır. Di mi ya?
03 Yorumla
Soran+1 yılAma böyle söylenmesi değersizlik değil mi
- +1 yıl
Haklısınız ama insanın fiziksel açıdan bir farklılığı olması elinde olan bir şey değil ki. Eleştirmek saçma. Yine de değersizlik olarak görme. İnsan birine çok aşık olur. Yüzüne, gözüne karakterine ama içinden de 'ya keşke göğüsleri daha büyük olsaydı ama olsun o kadar artısı yanında lafı olmaz' diyerek bunu unutur. Ama bir tartışma anında farkında olmadan bilinç altından bu fikir fırlayıp çıkabilir. Pişman olur ama artık ok yaydan çıkmıştır. Böyle söylemesi seni sevmediği anlamına gelmez bence. Kalbini ferah tut.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
Ablacım kusura bakma erkek değil bir öküzle yaşıyorsun :)
00 Yorumlane güzel kadını bulmuş ayıp etmiş büyük kalça da nedir sanki ben hiç sevmem abartı sadece
00 YorumlaMK şaka yaparlat alinirsiniz yapmazlar vay sevmiyor konuşmuyor şaka yapma izaman
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun söylenmemesi gereken şeyler çocuk olmasaydı ayrıl derdim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen senin yerinde olsaydım kırık pip*ine adriana mi ariyosun puş*t derdim de neyseee önce bir onun tipine bak bunları sana söyleyecek biri mi bana çirkin erkek kompleksi gibi geldi de o yüzden
04 Yorumla
Soran+1 yılYok asla çirkin değil gayet yakışıklı maalesef
Soran+1 yılSorun kalp kırmak değil sorun bana bunları. soyleyecek kadar değersiz görmesi. Ben buna üzüldüm
Cevap sahibi+1 yılBelki cidden şakasına demiş olabilir konu acildiysa ve bu konularda samimiyseniz bence sen de onun bir özelliğine alaycı şekilde konuşabilirsin dağ ayısı değilse kırıldığını anlar
Soran+1 yılŞaka gibi söylemedi yüzü çok ciddiydi
+1 yılBöyle insanlar nasıl evlenip baba oluyo nasıl eş oluyo anlamıyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 714 cevap paylaştı. Bunun şakası olmaz saçmalamış
10 YorumlaFotografin olmadigi icin yorum yapmak zor ama ayıp etmiş kocan
00 Yorumla
+1 yılinsan sürekli yanındakinin kıymetini bilemiyor bazen. mutlu son olmuş sevindim
00 Yorumla
+1 yılSenin eşine ne yapmam gereken belli ama
12 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmalıyım
- +1 yıl
bana bir Yazar mısın uzun uzun anlatayım sen dinle
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen bike burdan kırıldım be. Kavgada düşmana bile söylenmez bu laflar.😕
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılkendisi nasıl tarif et
01 Yorumla
Soran+1 yılTarife gerek yok. Gerçekten çok dikkat çekici ve yakışıklı
Tam bir ayıymıs seninkide
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılŞaka yapmıştır üzülmecv
00 Yorumla
+1 yılSonradan nankörleşmiş
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. ayıp etmiş görmek lazım
10 YorumlaDemekki seni koyasladığı bir kadın var
02 Yorumla
Soran+1 yılKıyaslamak değil bence genel olarak balık etli kadınlarla sanki kiyasliyor
- +1 yıl
Sen çok mu zayıfsın ya da fizik yok mu diyeyim görmek lazım
düşüneyim. ama belki öylesin.
00 Yorumla
+1 yılO zaman niye evlenmiş
00 Yorumla
+1 yılSanırım kocan bulmuş bunuyor
00 Yorumlabir resmini at bakalım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılsaçmalamış eşin biraz. özür dilemesi lazım.
02 Yorumla- +1 yıl
boy ve kilo fena değil ayrıca. daha ne olsun. ayıp etmiş biraz, eşe denilecek şey değil
- +1 yıl
tatlıya bağlanmış, sevindim senin adına. özür dilemek önemli bir erdem :)
- Devamını Gör (6)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat