Kocam beni beğenmiyor mu?

Arkadaşlar 3 gün önce eşimle bir diyalog yaşadık ve canim çok sıkıldı kimseyle paylaşamadım burda paylaşmak istiyorum 25 yaşında 1 çocuk annesiyim 2 yıldır evliyim. Eşimle bir konuda konuşurken sakalasiyorduk sonra konuşma ciddiye bindi ve bana dediki sende g. t diye birşey mi var sanki , sende fizik diye birşey yok vs vs. Çok üzüldüm bunları nasıl soyleyebildin dedim sonra ben sana şaka yaptım dedi ama söylerken hafif sinirli ve ciddiydi yani. Bir erkek bunları neden karısına söyler? 1 çocuk annesiyim. 164 boy 50 kiloyum evet kalcam çok yok göğüslerim de küçük minyon tipli bir kadınım. Ama herkes çok güzel olduğumu söyler yüz olarak gerçekten dikkat çeken bir yüzüm var. Sizce çok mu zayıfım fizigim çok mu kötü duruyordur? Bende bu söylediklerine cevap olarak çok kizdigim için beni bilerek aldın büyük kalçalı kadın istiyorsan öyle alsaydın dedim ama çok üzgünüm ve 3 gündür konuşmuyorum çok zoruma gitti.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar hepinizden allah razı olsun çok güzel yorumlar oldu çok sevindim düşüncelerinize... az önce ben uzanırken geldi sarıldı 1 saat kadar hiç konuşmadan ben ağlamaya başlayınca özür diledi ben buna takilacagini düşünmedim bile vs vs yemin etti gerçek düşünceleri olmadığına öyle olsaydı ben seni ilk görür görmez aşık olmazdım dedi. Ben ağladıkça onunda gözleri doldu.. hepiniz çok sağolun
Kocam beni beğenmiyor mu?