Kolay insan sorun çıkarmaz ama zor insan problem yaratır. Sizce hangisi elde etmesi daha zor nadide bir elmastır. Seçim başlasın. Pamuk eller tuşlara :D
İkisi de çantada keklik değildir 👍 İki cinste de salak kızlar vardır. Ama genel olarak iki ırkın kızları da namusludur ben gördüğüme inanırım. Hiç bir Rus kızının gidip bir erkeğe yanaştığını (yanaşmaktan kasıt arkadaşça değil) görmedim. Rus kızı namussuzdur diyenler lütfen ezbere konuşmasınlar 👍
Türk kızının çantada keklik olmakla uzaktan yakından alakası yok belirli sehir ve semtler dışında. 2 sezon Rus otelinde çalıştım, rus kadınları net ama iliski kısa ömürlü olabiliyo. Yani bugün senden hoşlandıysa öyle bir vücut dili kullanıyo ki o gece neler olucağını aşağı yukarı kestirebiliyosun ama yarın da başkasından aynı şekilde hoslanabilir ve senin " sen hayırdır " deme gibi bir şansım olmaz. Çek ve Sırp lar bence çok daha iyi, hiç bir şey olmasa nerdeyse hepsi eğitimli.
Karşı cinsi çantada keklik olarak görmek çok küçük düşürücü bir durum! (Ayrıca kişi kendini de küçük düşürüyor) Değil bir ırk için tek bir bireye karşı bile kibar olmak gerekir. Sevgi isteğe bağlı ama saygı zorunludur, saygı göstermek saygı duyulmak anlamına geliyor. İyi insanlar kimseye keklik kezo vs vs demez.
Ne kadar yanlış bir kelime. Çantada keklik ne böyle aşagılayıcı kelimeleri kullanmak, hiç yakışmıyor. Hiçbir kadın çantada keklik değildir. Asıl kadınları öyle gören erkeklere ne diyoruz? 😑 elde etmek değilde. Beraber olmak diyelim. Karakter meselesidir bu. Ilişkiye, karşısındaki insana ne kadar güvendiğine veya kendisinle alakalıdır. Onların yaşayış şekli, kendi kültürleri, kendi dinleri, dilleri farklı olduğundan, rus kizlari görme biçiminiz farklı. Ayrica erkeklerde de öyle olan var özellikle bazıları çok itici.
Almanya da yaşıyorum buradaki kızlar erkeklerin parasına puluna bakmıyorlar ilk kiriterleri eli yüzü düzgün olsun, iyi olsun diyorlar hatta nice kızlar var Türkiye de yolda yürüseler kızların bile dibi düşer sevgilisini işten gidip kendi arabası ile alıyor arkadaşım boyacı olarak çalışıyor! Türkiye de bir erkeğin (normal standartlarda) boyacılık yapıp böylesine çekici bir kızla birlikte olma ihtimali nedir? Bence sıfır Türk kızı sümüğünü atmaz zengin koca bulacam diye o kucaktan öbür kucağa geçer sonra beni kimse sevmiooooo der ağlar! Türk kızları %70 materyalist o nedenle eğer bir erkek ilk başta maddi durumu iyi ise veya sportif bir vucuda sahipse bir çok kızı kolaylıkla elde edebiliyor!
3 yıllık bir truzim geçmişime dayanarak ve son yıllarda Türk kızlarının halini göz alarak hepsi değilde birçoğu diyerekten cevaplıyorum Rus kızına sevgini saygını vefanı 3 5 süslü cümle söyle o kız direk senindir ruslara sevgiye saygıya vefaya hasret insanlardır Türk kızları ise ya paran malın mülkün makam mevkin olacak ya da dilin bu 2 si yoksa 40 takla da atsan boştur dediğim gibi her taraf içinde herkese gecerli değil bu dediğim bir çoğuna geçerli.
ilk gördüğünde insanın ilk tipi dikkatini çekiyor dimi bu erkekte de böyle sonra katakterini araştırıyorsun beğenmezsen ilgiyi alakayı kesiyorsun, bu böyle olur kavun değil ki koklayalım anlayalım kişiliğini
Sana şöyle söyleyeyim kimse 4 4 lük değil kimse kusursuz değil bana göre işte çok çirkin de olmasın çokta güzel olmasın normal birşey bekliyorum ama karakter ve ahlaki yönünün güzel haysiyetli olmasını beklerim kimi insanlar gibi paragöz makam mevki sahibi olsun diyenlerden olmasını istemem kız ne kadar güzel olursa olsun benim için eğer manevi yönden kendini bana inandıramazsa yine hayır derim ben ama kızlar öyle değil erkek çok yakışıklı oldu mu 40 takla atlarlar ve iş evliliği gidince evlentikden sonra çok pişman olurlar etrafımda çok insan var öyle neden mutluluğu ellerinin tersiyle ittiklerini anlayamıyorum
Anladım güzel şehir Karadeniz turu yapmayı çok istiyorum ama nasip olur mu bilemem orduyu falan gezip gördüm de ama samsun ve trabzon için güzel yer diyorlar nasip olursa oraları da gezip görecem
Evet ölene kadar da inşallah buradayım. Samsun & Trabzon ben de ölüp bitiyodum ama insanları sağolsun. Hem inanın oraların da sadece köyleri yaylaları falan güzel onun dışın da bir güzelliği yok
Anladım iş şu an heryerde sıkıntı bu corona illetinin bitmesi lazım çok iyi birine benziyorsunuz Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin size kendinize iyi bakın Allaha emanet olun ☺️
Tv de gördüğünüz rus kızlarını beğeniyorsunuz güzel diye vitrin kızlarını halbuki onlarda sivilce oluyor ki ben yüzünde sivilce izi olan bir rus gördüm konuştum sadece sarışın o kadar onlarda bakmıyor kendine yeter artık türk kadınlarını aşağılamaktan vazgeçin
Rus kızları kolay Türk kızları olay dermişim 😂 Yaşam standartlarını ele alırsak Ruslar fazla rahat ve ucuzlar üzgünüm ama gerçekler acı.. Güzellikler ama yazık ediyorlar kendilerine..
Rus ve fransiz. kizlarin kendine has bir duruslari var ne kadar orspu deselerde bizim kizlar dunyaya o kadar iyi ayak uydurdular ki bir numaralari kalmadi 😀
Türk kızları en zorudur. Adres soracaktım kız yüzüme bile bakmadan yürüyor. Bir iki bakar mısınız dedim tabii gördü benim gibi yakışıklıyı buyrun bişey mi sorucaktınız diyor hemen. Fazla önyargı var:)
@DorothyBabe doğru zoruna çok gitmiş kezolar , demekki sen sirke tadını yiye yiye ekşilemişsin ne anlarsın bal şerbetinden ... salca olma sana 40 gomlek fazla gelirim nefesin tutulur.
Ortam baya gergin gördüğüm kadarıyla🤔sakin olun bakimm her yorumada alınmayın bayanlar. Bir çoğu sizi kızdırmak ve paya neşe katmak için yapılmış yorumlar.. siz baş tacısınız🙏
Hiçbir kız çantada keklik diye bakacağınız bir konumda değildir. Bir kız hangi ülkeden olduğu önemli değil ısterse yapar istemezse yapmaz bu onu kolay ya da zor kız yapmaz
Turk olsun rus olsun insanin aklina ilk neden yatak gelirde. iyi bir esim olsun mutlu bir yasantim olsun istemez. gunu birlik mutluluklar neden. neden omur boyu birliktelik icin adim atilmaz plan yapilmaz.
reis ben Rus çarlarında oyun oynadım baya, aralarında gerçekten güzeller var. Her ülkenin öyle ama artık Ruslar alışılagelmiş. bir çok güzeller var ülkede bir orta bir de standart altı. Esmer kızlara ben de düşüyotum😅
Türk kadını Rus kadını diye birşey yoktur kadın kadındır ama Rus kadınları biraz da rahattır türk kadınları ise örf ve adetleri gereki bence daha üstündür ve saygı göstermesi gerekir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Zaten Rus kızları da Türk erkekleri diye göbek atıyordu