Aşk İlişkileri Hadi gelin sizi eşleyeyim mi 😒😒😒? Burbie Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Tüm işlerimi bitirdim 🤨 yapacak hiçbi şey yok 😒 gelin bari sizi eşliyim 👿 Güncellemeler+1 yıl Kahvemi içerken sizi eşleyeyim kahve detayı önemli çünkü o kadar kahveli görsel koydum 🤬 Güncellemeler+1 yıl Kaçmadım buradayım hey 😡😡😡 Hadi gelin sizi eşleyeyim mi 😒😒😒? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
7even7 Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Eşim benzerim yok diye ego kasmak isterdim ama yalnızlıktan geberiyorum albayım. 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Sitede hep aynı tipler var, hepsinin yaş ortalaması da 20.Beni şu sıralar kimseyle eşleme, yeni cıvırlar düşerse bakarız.. 0 1 Yorumla Burbie +1 yıl @Kara_gözlü Yorumla
vceneviz Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. bu tür sorulara hep bir umutla cevaplar yazarlar ama hep boştur soran çoktan siteden çıkmıştır bile. :D 0 2 Yorumla Burbie +1 yıl Hayır burdayım kfldf Yorumla vceneviz +1 yıl kimse henüz eşleşmemiş. herkes bekliyor aç artık paravanları Yorumla
PluviofilHanımefendi Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 32% +1 yıl kızlarla eşleştir beni uğraşamam erkeklerle lütfen sksdjk 0 0 Yorumla
lMelodrama Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 36% +1 yıl Soru sorup kaçmak heeee 🤬🤬🤬🤬🤬 0 9 Yorumla Burbie +1 yıl @Meyysa hayır yapmadım öyle bir şey 😡 Yorumla lMelodrama +1 yıl Eksi miii 🥺🥺🥺 Yorumla Burbie +1 yıl Kim yapar 🥺 Yorumla Meyysa +1 yıl Burcuuuu kriter diyorum Furkan’a etiketliyorsun 😡 Yorumla lMelodrama +1 yıl Söv daha iyi hahshshssj Yorumla Meyysa +1 yıl +23 den sonrasında bakıyorum ne yapalım djfjfkfk Yorumla lMelodrama +1 yıl Harbi yaşa göre esleyeydin 🤬🤬🤬🤬 Yorumla Meyysa +1 yıl Burcu işte 😡 Yorumla Burbie +1 yıl He pardon napayım bestieslerimi eşlemiştim 😡 bıktım sizden 🤬 Yorumla
FtEmrecan Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Smsjsj kimseyi eşlememiş 0 2 Yorumla Burbie +1 yıl Eşledim ya 8 kız var napayımsu Yorumla FtEmrecan +1 yıl İşte erkekler ne kadar yoklukta sjsjsj 😂 canlı örneği bu post Yorumla
üçgenkafa Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Eşle de şöyle huyu suyu gönlü güzel biri olsun 1 3 Yorumla Burbie +1 yıl @wastedtimess hellolarcaaaaa 😜✌️ Yorumla üçgenkafa +1 yıl He bulduk bal olacak cicegi Yorumla Burbie +1 yıl Aman da aman neler bilirmiş hehe Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Huop hemşehrim nereye 0 0 Yorumla
wastedtimess Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Eşle aşkım 1 0 Yorumla
Reoxy Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl Eşle barbie 0 5 Yorumla Burbie +1 yıl @gönülçelen27ö Yorumla Burbie +1 yıl @gönülçelen27 Yorumla Reoxy +1 yıl Bu kadar erkek arasından bana erkek düşer kesin diye tahmin etmiştim :D Yorumla Burbie +1 yıl Erkek değil ki bu Yorumla Reoxy +1 yıl Biliyorum yahu şaşırma anlamında yazdım :D Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. haydi eşleş eşleş :D 0 1 Yorumla Burbie +1 yıl @buzzkralicesii Yorumla
Senli_heceler Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hadi bakalım 0 0 Yorumla
Eddraziel32 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 59% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ayol eşle bea 0 0 Yorumla
_9Atom9_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Olur 0 9 Yorumla EvliDulOlgunkadınlar +1 yıl Ben eşimi buldum 😛 Yorumla _9Atom9_ +1 yıl @EvliDulOlgunkadınlar daha eşlemedi 😅 Yorumla EvliDulOlgunkadınlar +1 yıl Ben seçtim bile seni kimseye vermem 😛 Yorumla _9Atom9_ +1 yıl @EvliDulOlgunkadınlar bak sen tanışıyor muyuz acaba😅 Yorumla EvliDulOlgunkadınlar +1 yıl Tanışmakbistiyorum 😊😛 Yorumla EvliDulOlgunkadınlar +1 yıl Tamam denem. Baştan deneyelim. Yorumla _9Atom9_ +1 yıl @EvliDulOlgunkadınlar kalsın Yorumla EvliDulOlgunkadınlar +1 yıl Kaybeden sen. oldun halbuki subkarantinali gunlerde eglenirdik Yorumla EvliDulOlgunkadınlar +1 yıl Sıkıldım :( Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Eşle beni😡 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. hadi eşleyin bari 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı. Eşle bakalım. 0 0 Yorumla
Mösyönüz Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Ben eşsizim ehehe 0 3 Yorumla Burbie +1 yıl Seni eşlemeyeceğim zaten Yorumla Mösyönüz +1 yıl Sap ölücez desene Yorumla Burbie +1 yıl Hıı Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 24,3b cevap paylaştı. Hadi bakim 0 4 Yorumla Burbie +1 yıl @Melsas kankalarcaaa 🧚♀️✨ Yorumla tamamgeldiiim +1 yıl Güzel manit Yorumla Burbie +1 yıl Tabii ne sandııın 😍😍😍 Yorumla tamamgeldiiim +1 yıl Aferin zevkli kız Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Eşim benzerim yok diye ego kasmak isterdim ama yalnızlıktan geberiyorum albayım.
Sitede hep aynı tipler var, hepsinin yaş ortalaması da 20.
Beni şu sıralar kimseyle eşleme, yeni cıvırlar düşerse bakarız..
@Kara_gözlü
bu tür sorulara hep bir umutla cevaplar yazarlar ama hep boştur soran çoktan siteden çıkmıştır bile. :D
Hayır burdayım kfldf
kimse henüz eşleşmemiş. herkes bekliyor aç artık paravanları
kızlarla eşleştir beni uğraşamam erkeklerle lütfen sksdjk
Buyrun eşleyin
Soru sorup kaçmak heeee 🤬🤬🤬🤬🤬
@Meyysa hayır yapmadım öyle bir şey 😡
Eksi miii 🥺🥺🥺
Kim yapar 🥺
Burcuuuu kriter diyorum Furkan’a etiketliyorsun 😡
Söv daha iyi hahshshssj
+23 den sonrasında bakıyorum ne yapalım djfjfkfk
Harbi yaşa göre esleyeydin 🤬🤬🤬🤬