Bence; Düğün mekânı, evin dekorasyonu, davetiyesi, nikah şekeri vs derken çoğu erkeği haddinden fazla sıktığını, gerdiğini söyleyebilirim. Oysa kadınlar için ufacık bir obje seçmek bile mutluluk vericidir. Siz de mutlu olanlardan mısınız yoksa bir hayli sıkılanlardan mı?#Captivating
Düğün hazırlıkları seni çok mu sıkar, aksine çok mu mutlu eder?
Severek gittiğim tek bir düğün bile hatırlamıyorum, düğünler sıkıcıdır. Ben kesinlikle düğün yapmayacağım ve kendi kafamda bir partner bulacağım. Düğün denen şey akrabaların göbek atması için dökülen kucak dolusu para, kocamla tatile giderim daha iyi..
Çok detaycı bir insanım ama bu düğün işleri, adetleri gelenekleri beni boğuyor gereksiz gördüğüm bissürü şey var. Sadece para tuzağı olan bissürüü şey. O yüzden çoğunu yapmam düğünden ziyade ardından yaşayacağım eve yapacağım unutulmaz balayına para harcarım.
Hiç sevmem o işleri arkadaslarimdan ve ablalarımdan biliyorum aşırı yorucu ve saçma tek güzel olan şey kız isteme merasimi gerisi boş bence o yüzden düğün falan istemiyorum sade bir nikah yeterli
Sıkmazdi niye sıksın sonuçta eşimin davetiye veya düğün yeri seçimi ile vs ugrasirken mutlu olduğunu görmek benide mutlu ederdi. Doğru ve sevdiğiniz insanla bunların hepsi tatlı yorgunluklar olur..