Bn çok fedakârlık yaptım ilişkimi ayakta tutmak için... Herşeyi herkesi göze aldım... Değdi mi? Hayır tâbi ki de değmedi... Bilcek mi? Hayır bilmeyecek... O bilsin diye mi? Yaptım hayır... Onu çok sevdiğim için yaptım...
Bazen tek taraflı olmuyor... Hiç birşey tek taraflı olmuyor, çaba göstermek, mücadele etmek ilişkide karşılıklı olmalı tek taraflı olunca insan tükeniyor, yoruluyor ve hayattan soğuyor...
Kadın mücadele de eder fedakarlıkta yapar çünkü kadındır... Bir çatı altında aileyi tutanda kadındır... Zorluklardan kaçmak yerine çaba gösteren de kadındır...
Lütfen kadınlarımızı üzmeyin onlar gerçekten göz yaşını bile hak etmiyor sadece gülmek yakışıyor kadınlara 🥀🥀🥀
Bugün çok doldum...
Herkese hayırlı geceler 😊😊😊
Hangisi daha çok fedakârlık yapar? Kadın mı? Erkek mi?
Bazen de çok ustelememek gerekiyor ya 4 gün önce bana iyi gelmiyorsun dediğinde başımdan aşağı kaynar su döküldü bugün hatasını yüzüne bilerekten vurdum özür diledi ancak k değil de başkası bunu söylemiş olsaydı yerin dibine sokardim işte hayat bazen zaaflarinizdan vuruyor elinizden bir şey gelmiyor...
Fedakarlık tek taraflı olmaz , birlikte oldugu zaman anlam katar , ama o nasıl senin yaptıgın fedakarlıkları bilemeyecek de belki o da senin için fedakarlıklar yaptı bilemiyorsun 😉
cinsiyetcilikten usanmadiniz mi arkidicler? tek tarafli olmuyorsa yuvayi nasil kadin ayakta tutuyor? mücadele fedakarlik denmez ona ayrica duygularina yenik düstügü icin mantik devre disi kalmistir. ya da yemiyordur sifirdan baslamak. (istisbalar kaideyi bozmaz)
Kim daha çok severse o daha çok fedakarlık yapar. Çok sevmek ve çok fedakarlık yapmak ikiside hatadır. Ederi kadar sevin ve hakedilen kadar fedakarlık edin.