Ne kadar cok deger verirseniz okadar hor görülürsünüz..peki hep bu verilen değerler karşisında pişman ettiriliriz..sizdede var mı böle pişmanlıklar yaşatan?
Cevabın nedir?
Aynen bunu yasadım.evet gururumu ayaklar altina aldim sadece cıkarsız ve masum sevdim eşim olarak gördüm.hiçbir kötülük beklemedim.noldu? benleyken ona karar verdi ayrıldık bir hafta içinde nişanlandı
İntihardanmi donmedim 7-8 aydr piskolog kapısındayım ilaç kullanıyorum, sigaraya basladım..benden giden manevi degerlerin haddi hesabı yok...geriye ne kaldi gururunu yerlere seren cocuk gibi hergun ağlayan ben ruhu cekilmiş gibi dunyadan birden nefret eden insanlardan nefret eden ben kaldi
Çok kolaymıs dmi birine umut verip ortada bırakmak?05 Yorumla- +1 yıl
Bak cnm..hayatindan gitti.cunku sana karekterine yakismiyodu..ve ruh eşin o degildi..sen simdi ruh esini tanidigin zaman anliycaksn beni
- +1 yıl
Gözümde cok degerliydi cocuk gibiydi herseyden sakinirdim basına bişey gelcek diye..ama bu yaptıgını herkes yapamazdi bn onu cok yanlis tanimişim ama işte insanın hayatı altust oluyor engel olamadm bir sene olcak yeni yeni kndime geliyorumda guven sevgi evlilik hayali vs kalmadi bnde
- +1 yıl
Hayir.suan bu hayallerini yitirmis olabilirsin.herkes yasiyo bu ask acisini.bir sen degilsinkki..ama napiyoruz.hayata sıkı sıkıya bağlı kaliyorus..cunku karsndaki deger verdigin senin verecegin degerin onda birini bile haketmedi..yanlis yerde yanlis kisiyle oldun cunku..dogru zaman geldiginde hayirli biri ciktiginda, onu öyle bir seviceksinki, bu sevdigin kisiye olan sevgin yaninda solda sıfır kalicak..sen dogru zamanini bekle ve sabret.kendini asla cigeri 5 etmez insan müsfetteleri icin üzme...neden biliyomusun..Hayat cok kisa dostum ya...
- +1 yıl
Bisiy degil..sevndm iyi geldigime:)
En İyi Cevaplar
+1 yılkesinlikle katılıyorum. öyle oluyor ve var o tür pişmanlıklarım. yenilerini yapmayım diyorum ama engel olamıyorum. karakter bu kolay değişmiyor. iyi niyetli ve dürüstüm çünkü... :(
07 Yorumla- +1 yıl
Yapma.engel ol kendine.bir sen daha yok bu dünyada.:) unutma
- +1 yıl
elimden geldiğince dikkat ediyorum ama olmuyor. bu telkin de bir kenarda yazılı duracak ama ;) sağ olasın...
- +1 yıl
Cok sevinirim uygularsan.
- +1 yıl
:) harbiden benim gibisin sen de haa. burada benim derdime üzüldün resmen :) duygulandım ya. demek bir de tanısan...
- +1 yıl
:))) ya ben insanlar mutlu olsun gülsün isterim.inanki.bu sitede gülmek, güldürmek, ve bildigim hayat tecrübeleriyle insanlara yardimci olmak icin varm.sen mutlu olursanda inan cok sevinirim.benden birtane daha olduguna sevindjm simdi:)
- +1 yıl
ben de aynı sebepten cevap veriyorum. özellikle de çok dalga konusu olacak şeylere cevap veriyorum. bilgimi olduğu gibi aktarmaya çalışıyorum :)
- +1 yıl
Ay ayyy sen valla bensinn been:)) takipledim seni
Haddinden fazla değer vermemek lazım o halde. Çünkü bu değer verdiğini zannederek karşı tarafı bunaltma haline dönüşebilir. Hele ki ısrardan hiç hoşlanmayız aslında...
Severken özgür bırakmak en güzeli...01 Yorumla- +1 yıl
Aynen ttlim.katiliyorm
var. ama aklım başıma geldiğinde canı yanacak. www.cafrande.org/.../matilde-sone.JPG
03 Yorumla- +1 yıl
Wu sevdim bunu:)
- +1 yıl
Mujk:*
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
33Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 800 cevap paylaştı. Şu ana kadar, sonucu ne olursa olsun, hiç kimseye ısrar etmedim.Çünkü, ısrarcılığı, bir sevgi ifadesi, bir iyi niyet belirtisi olarak görmedim.İnsan bir kez, duygu ve düşüncelerini samimi bir biçimde, ifade etmişse ve kabul görmemişse, bu şu demektir "karşınızdaki kişi, sizi anlayacak yapıda birisi değildir" yani, birbirinize göre değilsiniz, demektir.Bu yüzden, şu ana kadar bu tür konularda, hiç pişmanlık yaşamadım.Sevgi ilişkisi, karşılıklı gönüllülük temelinde olur, ısrar etmekle olmaz.
03 Yorumla- +1 yıl
Valla olgunlugunu kutluyorum.keske senin gibi olsa herkes.gerektiginde vazgecmeyi bilse.
- +1 yıl
Sırf hayatıma giren birisi olsun diyede, verilen değeri vaktinde, zamanında anlamayanı, kaybetmeden kıymet bilmeyeni de, asla hayatıma almam.İnsan, elinde fırsatlar varken, değer, kıymet bilmeli.Kaybettikten sonra, bir şeyi istemek, kaybedilen için, hiç bir anlam ifade etmez, sadece kaybedene tecrübe kazandırır.Bu güne kadar, vazgeçmemi gerektirecek bir şey yapan, herkesten vazgeçmesini bildim.Hiç kimse vazgeçilmez değildir, böyle olduğunu düşünenlerse, bunu kendi tecrübesiyle öğrenir.
- +1 yıl
Ne denir dogru söze ne hacet.
+1 yılOlmaz olur mu cancanım.
Hayatta birçok kız ile sevgili oldum lakin aralarında biri her zaman önemli olmuştur benim için.7 yıllık arkadaşım, dostum, kankam ne dersen artık.Beni üzeceğini bile bile sevgili olduk ben ona herşeyimi verdim ama gene yaramadım.Onu geçmişinden bir türlü kurtaramadım.Çok sevdim bir dahada kimseyi o kadar sevemem.Zaten aşkı sorsalar unuttum derim artık.Bu hayat hep kıymet bilmezlerin elinin altında nedense.Hor görülüp savrulmak kaderimizde var.05 Yorumla- +1 yıl
Hayir hayirrr..asla duymamis olayim bu sözleri..hayat cok ama cok gusel.herseye ragmen şükrettiklerimiz var.birde soyle dusun.neden hayatinda o kisi yok? Cunkuseni haketmio..cunku seni daha iyisi hayirlisi bulacak.ve sen onu cok seviceksin.karsilikli askida yasiycaksn
- +1 yıl
Hayat çok güzel ve pozitif bakmaya çalışıyorum.Elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyorum.1 yıl oldu olacak.Unutmaya çalışıyorum ama her seferinde en ufacık bir olay onu zihnimde canlandırıp gözümün önüne getiriyor.Kimseyle çıkmıyorum çünkü onları inciteceğimden korkuyorum.Karşılıklı sevgiyi onda bulmuştum ben ta ki hayallerimi yıkana kadar.Çok güzel diyosun ve teşekkür ediyorum yorumun için ama bazı şeyler hayatta zor değişiyo.Ne kadar istesekde eskiler unutulmuyo işte.Kaderimiz buymuş boyun eğmekte bize düşüyo.
- +1 yıl
Kadere boyun egilmez.kendi kaderini kendin yazarsn.
- +1 yıl
Çizeli çok oldu, sadece yönümüzü değiştirdik.Olacakları tahmin ediyodum zaten ama bir kere tutuldu mu insan gözü kor oluyor aşkı uğruna.Bundan sonra kendi yoluma bakacam.İnşallah bahsettiğin hanımefendi beni bulurda bu durumdan çekip alır ve onunla sevgimi paylaşabileyim.
- +1 yıl
Evet bulucak...sen ask adami ol..askinla delirt hayatina girecek kisiyi..hayirli olan kisiyi illa taniycak, ve buna degdigini anliycaksn
- Aşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı.
+1 yılsakınılan göze çöp değil kızgın demir sokma hevesli insanlarla paylaştığımız şu dünyada argoda "götü kalkınca bokunu pırlanta sandı" değişimini yaşatıp falan filan yapmalara maruz kalmak kaçınılmaz olacaktır.
13 Yorumla- +1 yıl
Laa bu nasl cümle..günün türkçe katilisin yeminne:)
- +1 yıl
konuyu görünce mazi aklıma geldi.kuyruk kısmında bir sızlama filan...sinirden ellerim titriyor sen türkçe demişsin yahu.(
+1 yılvalla sayın büyüğüm hayatımda hiç sevgilim olmadı ^^ oyüzden edende olmadı burada hoşlandığım bir insan oldu syledim utançtan yerin dibine girdim hesabımı kapattım ama gerçekten insnamışki saolsun terslemedi beni ^^ hayat sayın büyüğüm yaşamadım daha yaşamakta istemem
02 Yorumla- +1 yıl
Insallahta üzen olmaz..sende deger verirken azar azar verki şimarmasn.hemde kendini üzdürmemis olursun:)
- +1 yıl
bakalım sayın byüğüm bir gün olursa dikkata alıcam dediğini ^^
Ben azrama çok değer veriyorum mesela
Elini sıcak sudan soguk suya sokmuyorum
Kaşına gözüne heyran kaldıgımın kızı
Gögnümün lilitisi
Sen benim azramı tanıyorsun?03 Yorumla- +1 yıl
O kimki
- +1 yıl
Ben kimseyi kendimden güzel gormedim.gormemde..:)) sana gore guzeldir ayri konu...Allah mutlu etsn
+1 yılElbette var, öyle bir var ki ne varlığı ne yokluğu her şeyi dert bir pişmanlık.Balçık gibi batan güvenimi çıkarmaya kimin elleri yeter?
03 Yorumla- +1 yıl
Elbetteki kendi ellerin yeter...hayat bunlari dusunerek kendini üzemiycek kadar uzun degil ttlim..ustune hic gitme bazi seylerin.cunku ben cok denedim.umursamadiginsa umursanmaya basliyorsun.
- +1 yıl
Güzel bir paragraf , güzel bir temenni benim için.Haklısınız ne yazık ki haklısınız.Ben isterdim ki gerçekten güvenebileyim.
- +1 yıl
Bastan kazanilmiyorsa sonradanda kazanilmiyor güven..ögrendm ben.sende ogren
+1 yılBütün arkadaslarıma değer verirdim gereğinden fazla simdi dersimi aldım herkese hakettigi kadar değer veriyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Iste buuu
Bana da oldu her insan gibi öylede bir koydu ki değmezmiş dedirtti. Başksı için kendimi üzmek en büyük hatammış onu anladım.herkes ederi kadar diye boşuna dememişler
00 Yorumla
+1 yılBirisine vazgecilmez oldugunu hissettiginizde ilk sizden vazgeciyor.. sonucta..
01 Yorumla- +1 yıl
Dogru
işte karşındaki güel insana bok atınca sıçraması gibi bişe bu.
demekki neymiş?
karşındaki boksa ne atarsan at o bok sana sıçrayacak...02 Yorumla- +1 yıl
Estahfirullah:))
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılGururundan ödün verirsen acınacak hale düşersin. Kısa ve Net!
06 Yorumla- +1 yıl
Asla vermem..üzdüremem kendimi:) sizi üzenler oldumu diye merak ettm
- +1 yıl
Tabii ki oldu. Aşk denilen çiçek aşk mezarlığından başka yerde açmaz.
- +1 yıl
Ya sacmalama..karamsar olma.hayata ve seni seven kisilere 4 elle saril..bak ne zamn öleceģimizin bile belli olmadigi dünyada pamuk ipliklerine bagli yasiyoruz.yani dusunki 5 dakika sonra taşa takilip öliceksn.yinede böylemi yasarsn hayati?
- +1 yıl
Bu karamsarlık değil sadece acı tecrübe. Eskiden pek çok kişi canımı yaktı. Bundan sonra da mutlu olma riskini alamam. Benden geçti o dediklerin. Yaş oldu 29. Pek öyle dışarılara çıkıp insanlarla kızlarla tanışan biri değilim. Ben bazı şeyleri kabullendim artık. Ölüm gelirse de hoş gelir sefa gelir. Önemli olan para kazanmak bu hayatta. Sonrası varsa gelir. Yoksa sağlık olsun.
- +1 yıl
B*ku yemissin sen:)
- +1 yıl
E biraz öyle maalesef. Halbuki ben de isterdim güzel bir eş aile çoluk çocuk ama günümüz insanları artık farklı şeyler istiyor maalesef.
+1 yılharddisk diye okudum
aklım harici harddiskimde kaldı benim için bitanedir mk bozulsa filan kafayı yerim :D03 Yorumla- +1 yıl
Degeri ona veriyosan ne gusel:)
- +1 yıl
çok deger veririm 10 kıza degişmem vallahi 4 5 senelik el emegi göz nuru indirdigim filmler diziler belgeseller oyunlar resimler v.s inme iner yedegini cıkaracam zaten benim için manevi degeri çok büyük siz 8 gb flaş belekle int cafelerde ne emeklerle film indirdigimi biliyormusunuz :D allahtan sınırsız int bglattım 1 sene oluyor rahat ettim yattıgım yerden indiriyom şimdi :D
- +1 yıl
Togbe togbeeeee:))))
Aşk İlişkileri konusunda 753 cevap paylaştı. Başlığı sorudan uzun yazan ilk kişisin :D az kalsın başlık için karakter kalmadı diye şikayet edecek duruma gelmişsin neyse cevap veriyorum A) Evet var oldu
02 Yorumla- +1 yıl
Desene yine farkimi koydum ortaya:)
+1 yılIki kere yaşadim birinden çok pişman olmuştum bidaha yaşayacagimi sanmiyorum
05 Yorumla- +1 yıl
Hayir..yasiycaksn.bir daha ve en guzelini yasiycaksn.umutlu ol ve bekle..kendini hicbrsey icin uzme dostum.pisman, tedirgin, umutsuz olma., mutlu sabirli, ve aski bekliyen bir adam ol..o bir kisi seni haketmemis demekki.
- +1 yıl
Seviyorum dedikten 1 saat sonra Hersey bitti demişti ve ayrilip 5 gun sonra baskasiyla cikmaya basladi, Yorumun için teşekkür ederim Ben baska birisini onun kadar sevebilicem ama onu benim kadar seven birisini bulabilicekmi onu bilmiyorum :))
- +1 yıl
Iste bu beee...buuu:)))
- +1 yıl
:))) Ben seviyorum Deger veriyorum elbet birisi anlayacak kiymetimi öyle dusunuyorum
- +1 yıl
Helal sana.tabiki anliycak.yahu seviyorum umutlu insanlari:))
Her kese değer veririm. Ama sevgi hakk edene verilmeli. Aksi takdirde anlamaz
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen ttlim
+1 yılYalnız soru var ya acayip ağır olmuş ya, çok iyi :D
02 Yorumla- +1 yıl
:)) ağirlığımı koydum yine:) tesekkurler
- +1 yıl
Aynen :D
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDer verdin haddinden fazla. Pisman ettiler ama iyikide etmisler inlae benim icin dogru degilmis.sindi onlar pisman oldu ama is iaten gecti. Herserde hayir vardir buna insniyorum.
00 Yorumla 6 yıl değer verdim, 5 yıl pişman etti, artık nasıl bir iyi niyet ve özveriyse bendeki ancak 2 hafta önce yeter diyebildim. kendi karakterimden nefret ettim. Seviyorm dediğin insana değer vermenin neresi yanlış biri bana söylesin ya..
01 Yorumla- +1 yıl
Cunku karsilikli sevgi deilse yanlis..eger dogru kisi degilse yanlis..sana daha öncede yalana soliyen biriyse yanls..ve birgün ihaner edebilecegini dusunmedigin birisini sana yanlis yaparken bulursan yanlis birsey..dogru kisiye deger vericeksjn arkadasm.
+1 yılİnsanın yaratılışından gelen bir şey bu
-Taparsan teperler, tepersen taparlar...11 Yorumla- +1 yıl
Uuw yeah..aynen öyle:)
Aşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı. hep pişman ettiler kime deger verdiysem kaybettim kimi kendimden uzak tuttuysam hep yanimda kalmak istedi ilginç hemde çok
04 Yorumla- +1 yıl
Neden gittiler deger verdiklerin sana layik olmadigi icin..uzagindakiler niye yakininda biliyomusn, iclerinde sana yakişan , karekterine yakisanlar oldugu icin.birde bu taraftan bak olaya
- +1 yıl
O eseri tarihi eserler muzesine kaldirmam zamanidir simdi..cunku birkez gelinir bu dünyaya..ve hayat birilerine deger verip verip üzülmeye degecek kadar uzun degil malesef..vee unutmaa sen teksin.yaradan senden 1 tane yaratmis.esin benzerin yok.olmayacakta.ozaman neymis degmezmis..neye degermis, kendine önem vermeye..oldumu cicim:)
+1 yılok atmayı ögrettiginde elmayı ilk senin basına koyarar. ve herkeste bilirki elma o basa konar, degimi?
05 Yorumla- +1 yıl
Ozaman neymş, bir kez o elmayi tepene koyarsin.oku atarlar..sonra sıra sendedir..sende alirsin eline oku, ve taa cigerinden ortadan vurursun hedefi...:)
- +1 yıl
işte biz buna kısasa kısas diyoruz:) o bakımdan ne olursa olsun hosgörulu olmak gerekmezmi?
- +1 yıl
Hoşgörü yerine göre olur.adamina gore..herkese gösterilmez hosgörü
- +1 yıl
işte herkes herkese gösterse böyle dusunmezdin.birilerinin öncu olması gerekiyor bu neden sen olmayasın :)
- +1 yıl
Ben zaten hosgörülü ve yardimsever bir kisiligim vardir..öncü olabilecegm bir durum varsa sonuna kadar destegimle yalniz birakmam.buralardaim (:okey to
+1 yılHAyir yok.. gidenleron yeri doluyor benim kalbimde.. verilen emege gelince.. C.C.
02 Yorumla- +1 yıl
Bravo.takdire şayensn:))
- +1 yıl
Eyvallah
Sütten ağzım bir kere yandı, bir daha da yanmaz.
01 Yorumla- +1 yıl
Yogurdu üfle ozaman yerken.aynende böyle demjs atalarimz:)
en yakın arkadaşım şişko şebo yaptı bana bunu
03 Yorumla- +1 yıl
Uzdurme kendini kimseye.bak 3 günlük dünya.sonra ne oldum demeden göçüp gidersjn.hayatin gercekleri bunlar
- +1 yıl
Oluruna birak.hicbirseyin ustune gitme ttlim.seni kimsenin üzmesine izin verme.cunku bir sen daha yok bu dunyada.
pismanım. pisman kalıcam gecmicek biliyorum
03 Yorumla- +1 yıl
Offf.valla bu yaslarda bu bunalim..beni öldürceksn sen
Değmeyecek birine değer vermiştim pişmanım.
04 Yorumla- +1 yıl
Pisman olma.sadece bidaha ders olsun.bundan sonrakinde değere boğma.yavas yavas ver deger
- +1 yıl
Iste bu ttlim.sen busun.güclusun.yenilmezsin.kale gibisin.:)
+1 yılhayır şuana kadar çıkmadı
02 Yorumla- +1 yıl
Daha yas ķücuk kardesim.cikar.ama cikarsada üzdürme kendini kimseye.abla tavsiyesi
- +1 yıl
25 yaşındayım sende haklısın daha çocuğum :)
var canan diye bir kaltak
03 Yorumla- +1 yıl
Ohhaa..çüsss yavas geeel:)
- +1 yıl
Pekiii;)))
Çok insan pişman etti , sorun değil ^^
00 YorumlaAynen çok doğru söylemişsiniz
02 Yorumla- +1 yıl
Tesekkurler:)
olmazmı..
04 Yorumla- +1 yıl
Bu bir emirdir.üzdürmiyceksin kendini okadar. (:
- +1 yıl
Bunlar gecici..inanki.zamani gelince anlarsn
malesef var :(
07 Yorumla- +1 yıl
Deger verme.üzmesine izin verme.
- +1 yıl
Kendi kiymetin hicmi yok..hicmi bilmiyosun kendi degerini.gelip gecici seylere kafa yormaya gerekmi var.hayat bunlari dusunmek icin inanki cok kisa..
- +1 yıl
Anlar anlar.sen anlat icindeki canavar adama
var..
02 Yorumla- +1 yıl
Azar azar vericeksin degeri...öyle şimartmadan.
offf olmaz mı:S
010 Yorumla- +1 yıl
Gevurun tohumu diyelimmi ona:)
- +1 yıl
Hayir sende bitmedi.tam aksi yeniden canlandi..zaaflarin var ona karsi...yalansa yalan de
- +1 yıl
Eger sende gönlü hala varsa, denemeye deger.
- +1 yıl
Sen hic yazma.merak etsn seni..:) bak ben söyluyorm..
- +1 yıl
yok artık bıktım yaa..bir de kavga ettiğimiz gün ya işte tam da uçakbiletini alıp gelecektim demeler felan.onu sordum dün evet ciddiydim ama geçti gitti artık.eskiden, yani en başlarda çok mesaj atardı o da yok artık.daha önce sevdiğimi sanırdın sevgililerimi ama bu acaıp birşeymiş yaa:S..aslında şu gizli kullanıcı muhabbetini kapatmasaydın:D...sakat burası:) daha da açardım yoksa
- +1 yıl
Tmam.bidaki sefere izin vericem gizliye:)
+1 yılhemde nasıl..
01 Yorumla- +1 yıl
Allah yardimcin olsun.
Var kanks :)
02 Yorumla- +1 yıl
Üzdürme kendini kanka:)
olmaz mı...
03 Yorumla- +1 yıl
Artk deger vermeyi kesmissindir heralde dimi
- +1 yıl
Işte bu:)
bende hep böyle oldu
02 Yorumla- +1 yıl
Allah yüzünü güldürsün.
+1 yılEder ^^
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Nadir insanlar karşılık verir ^^
+1 yılolmaz mı?
04 Yorumla- +1 yıl
Kimmis o :)
- +1 yıl
sence
- +1 yıl
Okadar agir değil ama
- +1 yıl
biliyorum.:D
aah ahhh olmazmı
00 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > ^_^Haddinden fazla kıymet verip gereğinden fazla ısrar ettiğin herkes -istisnasız herkes- seni buna pişman edecektir.sizi pişman eden varmı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler