Yaptıklarınızdan pişman olmuyor Musunuz?

Konum biraz genel olacak gerek burada olsun gerek sosyal hayatınızda olsun bir insanın nefsini ele geçirmesi çok kötü bir şey Siz diyorsunuz ki bunlar gerekli Ama şunu bilmiyoruz ya hepsine bir gün hesap vereceksiniz diyorsunuz ki nasılsa dibine kadar girdim diyen var ben yaşamıyorum ama burada sadece sözlü yazısal olarak kendimi tatmin ediyorum bunlar hep kendini kandırma şekilleridir tam onlar kadar olmasanızda onlar gibi olursunuz bir kişi çoğunluk öyle yapıyor ya diye yaparsa diğer kişilerden hiçbir farkı kalmaz özelliği kalmaz öznelliği kalmaz sadıklığı kalmaz ileride bunlar hep sıkıntı eminim çoğu pişman olacak Ama nefsine şevkine sahip çıkamıyor bir insanın görmediği binlerce insana tatmin duygusunu alayım diye girdiği onlarca günah hat safhada diyorsunuz ki herkes yapıyor sen herkes misin Senin bir ayrıcalığın olsun farkın olsun birinin demesine gerek yok ya bu adam kadın yapmıyor Helal olsun demesine gerek yok Sen kendin için yaşıyorsun kendin için hesap vereceksin kendini kanıtlayacaksın günümüzde öyle bir berbat oldu ki her tarafı zina göz zinası ve ekleyemedim onlarca şey nerede kaldı saf temiz insanlık Nerede o düşünce duygu mütevazılık hepsi geride mi kaldı Yoksa sen kendini mi kandırıyorsun bunlar bir sene sonra sizin duygunuzu sömüreyecek ve evlilik Zamanı gelince yetersiz göreceksiniz Dolayısıyla boşanmalar tartışmalar arka arkası kesilmeyecek Benim sadece kendimce bir seslenişim bir kişi olsun bizim olsun.
Yaptıklarınızdan pişman olmuyor Musunuz?