Kişilik & Karakter Yaptıklarınızdan pişman mısınız? Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Yoksa aklınız hala yapamadıklarınızda mı Güncellemeler1 yıl Süper soruu Yaptıklarınızdan pişman mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
-ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Yok pişmanlık yine olsa yine yaparım derim o an olması gereken neyse onu yapmışımdır 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,4b cevap paylaştı. Hayır yaptıklarımdan pişman değilim. Aklım hala yapmadiklarimda sdfdsf 1 0 Yorumla
EvcimenOkuz Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Hayatında hiçbir pişmanlığım yok diyen insan ya yalancıdır ya kibirlidir ortası yok. Çünkü pişmanlık ölüm kadar kaçınılmaz bir şey 1 0 Yorumla
Dépaysement_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Sövmem gereken yerlerde sövmedim bak ondan dolayı pişmanım 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Hayatımda muhakkak pişman olduğum şeyler vardır ama bunlar çok azdır. 1 0 Yorumla
by_x- Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Aklım hala yapmadıklarımda derdim de simdi biraz tatil yapalım 1 0 Yorumla
Cesurby Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 556 cevap paylaştı. yaptıklarım o an için doğruydu yaptım.. Yapamadıklarım için pişmanım.. 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 40,9b cevap paylaştı. Hiç pişman değilim, gene olsa gene yaparım bazen insanlar bunu hak ediyor 1 0 Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. İkisinin bir arada olmasına ne diyorsun 😅 1 12 Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl Nescafe Yorumla KaraMizah34 1 yıl Senden iyi sütlü köpüklü olurdu Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl Nefret Yorumla KaraMizah34 1 yıl Memnun oldum Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl Sütlü köpüklü sevmem manasında yazdım hahahaha Yorumla KaraMizah34 1 yıl Onu anladım zaten sadece senin hakkında bir şey öğrendim manasında dedim memnun oldum diye 😅 Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl Ayy uykumu alamadım IQ düşüşlerdee🥲 Yorumla KaraMizah34 1 yıl Aaa neden alamadın Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl Gelmedi uyku (genelde gelmez) Yorumla KaraMizah34 1 yıl O zaman hayatında düşünmen gereken problemler var Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl Alışkanlık Yorumla KaraMizah34 1 yıl O zaman iyi Yorumla
Yapbirkahveiçelim Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 532 cevap paylaştı. Aklım hala yapmadıklarımda 1 0 Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 849 cevap paylaştı. Yoo degilim sen? 1 1 Yorumla kalp-komutanı 1 yıl Pismanligim yapamadiklarimda Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,4b cevap paylaştı. Bazılarından pişmanım 1 0 Yorumla
DOBRAVEGUVENİLİR Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 68% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Aklım hala yapmadiklarimda 😂 1 0 Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yapacak çok işim var ama vaktim dar 1 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. pişman değilim 1 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Değilim. 1 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Yokkk 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Yok pişmanlık yine olsa yine yaparım derim o an olması gereken neyse onu yapmışımdır
Hayır yaptıklarımdan pişman değilim. Aklım hala yapmadiklarimda sdfdsf
Hayatında hiçbir pişmanlığım yok diyen insan ya yalancıdır ya kibirlidir ortası yok. Çünkü pişmanlık ölüm kadar kaçınılmaz bir şey
Sövmem gereken yerlerde sövmedim bak ondan dolayı pişmanım
Hayatımda muhakkak pişman olduğum şeyler vardır ama bunlar çok azdır.
Aklım hala yapmadıklarımda derdim de simdi biraz tatil yapalım
yaptıklarım o an için doğruydu yaptım.. Yapamadıklarım için pişmanım..
Hiç pişman değilim, gene olsa gene yaparım bazen insanlar bunu hak ediyor
İkisinin bir arada olmasına ne diyorsun 😅
Nescafe
Senden iyi sütlü köpüklü olurdu
Nefret
Memnun oldum
Sütlü köpüklü sevmem manasında yazdım hahahaha
Onu anladım zaten sadece senin hakkında bir şey öğrendim manasında dedim memnun oldum diye 😅
Ayy uykumu alamadım IQ düşüşlerdee🥲
Aaa neden alamadın
Gelmedi uyku (genelde gelmez)
O zaman hayatında düşünmen gereken problemler var
Alışkanlık
O zaman iyi
Olması gereken buymuş diyorum
Aklım hala yapmadıklarımda
Yoo degilim sen?
Pismanligim yapamadiklarimda
Hiç birinden pişman değilim.
Pişman olduğum şeyler var