Kişilik & Karakter Ne yaptığınız için pişmansınız? Medusanerede Takip Et Xper 5 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Dün akşam saçlarımı kat kestirdim aşırı pişmanım ya 🥺 💔çok kısaldı saçlarımAma ben uzun seviyorum 😭😭 Ne yaptığınız için pişmansınız? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bende uzun saçlı seviyorum. of ya neden kestirdin. sinir 1 1 Yorumla Medusanerede +1 yıl 😄😄 Yorumla
GhostlyKisses Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Saçlarıma kıydığım için. Gerçi mecburdum da olsundu. 0 0 Yorumla
adamepooch Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Hanımefendi çok güzelsiniz 1 1 Yorumla Medusanerede +1 yıl Yaaa 😍 Yorumla
PrensinMekanı Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 +1 yıl Neden kestirdin birine mi kızdın 😄 0 4 Yorumla Medusanerede +1 yıl Güzel bir model beğenmiştim onun işin yakışır diye 😭 Yorumla PrensinMekanı +1 yıl Gitti saçlar vah vah 🥺 Yorumla Medusanerede +1 yıl 🥺💔 Yorumla PrensinMekanı +1 yıl Üzülme uzar yine 🥺 Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yaptıklarımdan değil yapamadıklarımdan pişmanım 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14b cevap paylaştı. Aklım hâlâ yapamadıklarımda 0 0 Yorumla
Mchukuk Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 41% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 467 cevap paylaştı. Hayatta hiç bir pişmanlığım yok 0 0 Yorumla
EskibalıkçıHasan Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Çok fazla pişmanlığım var. Üzülme kısa iyidir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bende uzun saçlı seviyorum. of ya neden kestirdin. sinir
😄😄
Saçlarıma kıydığım için. Gerçi mecburdum da olsundu.
Hanımefendi çok güzelsiniz
Yaaa 😍
Neden kestirdin birine mi kızdın 😄
Güzel bir model beğenmiştim onun işin yakışır diye 😭
Gitti saçlar vah vah 🥺
🥺💔
Üzülme uzar yine 🥺
Yaptıklarımdan değil yapamadıklarımdan pişmanım
göğüslerin daha güzel
Görsek belki yakışmıştır🧐
Aklım hâlâ yapamadıklarımda
Hayatta hiç bir pişmanlığım yok