Sahiplenmek kadınların en çok hoşlarına giden tutumlardan birisi. Bu tutum erkeklerin de hoşuna gider mi?

Evet öyle hatta bazı erkekler direk kadın yönetimi ele alsın o yönlendirsin istiyor, var öyle arkadaşlarım adam çalışıyor kazanıyor adım adım kadının yönlendirmesiyle hareket ediyor, kadın bu durumda sıkılıyor bazen, aralarındaki soruna bakar mısın 😂
Gitse de gitmese de benim sevmek anlayışım öyle... seviyorsam sahiplenirim... sahiplenilmek isterim... tabi boğmayalım boğulmayalım dozunda tatlı tatlı...
Şöyle olmadığı sürece hoşlarına gider diye düşünüyorum hahah😂
sahiplenmek baskıdır mülk yaratma güdüsüdür. korkudan gelir. hiç sevmem sahsen. sahiplenmesin sadece yanımda olsun. bir arada da olsak ayrı insanlarız. zorla kimseyi tutamazsın. başında bekci olacaksan zaten o ilişkiden hayır gelmez zindan olur hayat
Cevap
94Cevap
Gitmez. Onlar her istediğini yapmak ister. Ait olmak işlerine gelmez.
Ait olmak kadar güzel bir şey olabilir mi. Bence yanlış düşünüyorsun kime ait olduğumu bilmek ne güzel bir şey olurdu
Burda %80 gider yazmış ama gitmiyor işte, daralıyorsunuz.. 😅
Katılıyorum sana.
Kendilerine karşı bile dürüst olamıyorlar 🤷🏻♀️🙃
Anaç ve dişi kadın seviyorum ben...
Böylesi kadını sahiplenmeyi...
Ve böylesi kadın tarafından sahiplenilmeyi...
tabikide muhakkak gidecektir çünkü sevilmenin bir göstergesidir insan sevdiğini sarar ;kollarından kaçırmak istemez
Erkeklik iç güdüsü sonucta onların daha çok hoşuna gider, biz kadınların hoşuna gidiyorss onlar dhaa mutlu olur bence.
Erkekler kızları bazen inanılmaz sahiplenir ama kızlar kendilerini sahiplenince beni sal demeye başlarlar neden bilmem içsel çelişki diyorum
Benim gitsede çoğu erkeğin gitmez, çünkü hep gözleri başka erkeklerde ve rahatına düşkün yapıdalar. Güvenilir ve sadık birisi olması lazım bunun için.
Tabii ki zaten yaradılısta erkekler kadınları sahiplensin korusun die yaratılmısız bir nevi birbirimizi tamamlıyoruz yani
Sanmıyorum.. Erkek bunalır fazla sahiplenici bir tutum sergileyen kızdan. Özgürlüklerine daha düşkündürler..
Sahiplenilmek ve kıskanılmak çoğu erkeğin hoşuna gider.
Aşırı sahiplenici bir karaktere sahibim.
Sahiplenmek ve sahiplenilmek hoşuma gider.
Bence gider, ben sevgilimi sahiplenmesem sevmiyorum sanar çünkü 😂
Sahiplenmek kısıtlama noktasına gelmeyene kadar insanı özel hissettiriyor.
Bence erkekleri çok sıkmamak lazım onlar bizler gibi değiller
Gider tabiki de ama erkekler pek sıkıya gelemıyorlar fZla sahıplenmemek lazım dozunda
Birlikte olma duygusu demek daha doğru olabilir sanki insan telefona eve arabaya sahip olur
Fazlası hoşuma gitmiyor. Sahiplenmeye çalışıcam diye kıskançlık krizine giren bir sevgilim vardı
Gitmiyor. Sacmalama , abarma diyolar bana. Bende saldım gitti. Fingirdesin kimle fingirdiyorsa. Hıh
Kadınların sahiplenmesi daha hoş sert mazoşist şekilde
kesınlıkle yoksa karuyup kollamadın sahıplenmedıgın bırını baskalarıda koruyup kolalmak ıster mısalı. suruden ayrılanı kurt kapar mısalı
Kişiye göre değişiyor. Bazı kızların bile hoşuna gitmeye biliyor. İnsan ruhsal bir farkındalik aramadığı sürece sahiplenildigini değil hayatına çok fazla karışıklığını düşünür
Gidebilir sahiplenmek aslında sevgi göstergesi olabilir tabi ki aşırıya kaçmamak şartı ile...
Yazamıyorum sana kiraz
Kapattı yazarken
Hoşuna gider ama eğer sahiplenme tarzınız benimm gibiyse g. t kalkar fazla değerden
Tartışmasız her erkeğin çok hoşuna giden bir durum
Bence gitmiyor onlar hiçbir şeyle uğraşmak istemiyo
kadınların hoşuna gider de erkeklerin gitmez diye düşünüyorum
erkekler anca işlerine geldiğinde sahiplenirler işlerine gelmediğine başka kızlarla yatarlar
Normal bir erkek soz konusuysa gider bence
Hoşuna ve her şeyine gider
Erkeklerin hoşuna gidip gitmemesi beni ilgilendirmiyor eğer ben sahiplenici bir ilişki yaşıyorsam öyle yaşamaya devam ederim onun isteğine göre değişemem😃😉
Kesinlikle sahiplenirim... Çünkü; seversem tam severim...
Erkek değilim bilmiyorum ama özgürlüğüne düşkün biriyse sıkılabilir
Kişiye göre degisiyo gerçek sevenin gider. Sahtelerin ise asla
Benim sevgilimin hoşuna gidiyor. Her erkek aynı değil kimisi fazla özgürlüğüne düşkün oluyor, hoşlanmayabilir.
Tabiki gider bende cok fena sahiplenirim akrep burcuyum nede olsa
Evet. Cok sahıplenıcı oldugumdan karsıdanda görsem boğmaz beni
Sahiplenmek herkezin hoşuna gider karını sahiplendiğin için başkalarına becersinler diye vermiyosun
Tabiiki gider hatta tek istedigimiz bir kizin sahiplenmesi
sevdiğim kişi sahiplenirse gider ama diğerlei biraz sıkar sen kimsin lan diyesim gelir :D
gider erkekler ilgi ister bıraz da şımartılmak ama sahiplenmek kıskanmak bence güzel ya da ben severim seni sahiplen :)
Kızların sahiplenmesi çok farklı nefes almak istesen haberi olacak
Kesinlikle hayır cok canımızı sıkar daralırız rahat bırakmanız lazım en azından bence öyle
gider tabi.. gitmez mi.. belki de en büyük motivasyon erkek için
Hoşuna gitmiyorsa sıkıntı var
Yani
O duruma bı gelelim devamını ondan sonra yazacağım
mood kdkkdkd
Cozemedim
evet sahiplenmeyen erkek mi olur
Çok sıkılmadığım darlanmadığım sürece hoşuma gider
Nasıl sahiplendiğinr bağlı
Kim olduğuna göre degisir
sevdiği biri tarafından ise evet
Her erkeğin hayalidir bu
SAHİplenecek kadın varsa yollarda beklerim onu
Taş kalpli değilse gider.
Evet benim hoşuma gider. Yerli yerinde
Karşılıklı olması daha bir güzel olur.
Gider tabii ki neden gitmesin.
Gider çünkü her erkek az çok ilgiyi sever
Bir çoğunun gitsede bir çoğuda sıkılıp kaçıyor
Kendimi ait hissederim
Evet gider ama çok abartmamak koşuluyla.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?