Seven, değer veren ve aşkla hareket eden duygulara sahip değilim. Erkekleri bilmem, fakat eğer olurda biri beni severse çok üzülür, üzülecektir. Bunun garantisini verebilirim.
Bir arkadaşın dediği gibi "Sevmesini bilirdim bir zamanlar" Duygularım çoktan köreldi. Belki de yok oldu. Eskiden yumuşak ve kırılgan bir kalbim olduğunu hissederdim. Şimdi ise çok ağır ve taşlaşmış bir kalbim olduğunu hissediyorum.
Bu zamandan sonra ne kendimi üzerim, ne de başkasının üzülmesine izin veririm. Ben ilişki insanı değilim.
hayır siz yanlış seçimler yapıyorsunuz.. ve genelde üzerinize titreyen adamları da sıkıcı bulup ağız burun büküyorsunuz. ve sonra herkesi aynı sanıyorsunuz.
Erkekten önce insanlık önemli ben sosyal bı adam değilim insan olarak onun için başıma ne gelirse sevgilimle paylasirdim tabi çoğu konuda anlaşırsak sıkıntı yok ama bazı şeyleri ben olsun diye uğraşırken boşa ugrasion gibi negatif konuştuğu zaman bende zparliyordum haliyle benim kannatim tek sirdasiysan hem şanslısın hem şanssız şanslısın çünkü senden başkası yoktur hayatında sanssizsin çünkü sevincide mutsuzluğu da beraber yasarsiniz
@Ayyperii19 demek o yüzden erkekler sana kemik atmadığı için "erkeklerin canı cehenneme" diyerek havladın. Merak etme üstüne alınmayanlarda paranı bırakmayıp kemik atmayan erkeklerdir. Şimdi bende kemik atmıyorum şimdi istediğin kadar aglayabilirsin aşko
Söyleyecek lafın olmayınca saçmalamaya başladın. Cahilliğin ne anlama geldiğini öğrenmeyen bir oksijen israfı bana kitap okumaktan bahsetmesin bile sgskfkisfksofksofk