bir insana ritüel veya meditasyon yoluyla duygularimi nasıl söylerim. İçimde kalan söylemek istediğim şeyleri gerçekten anlamasini istiyorumdur ama söylesemde o hep kendini haklı görüp konuyu kapatiyordur. Açıkça söylesemde anlayamayacagı için bu yolla söylemem gerekiyor (hissettirmem) böyle bildiğiniz ritüeller falan var mı acaba önerebileceğiniz:)
Mesela ben geçen youtube da gizem dağın ritüellerinden denemeye çalistim kendi kendime ve 2 buçuk gün sonra beni aramıştı telefonla. Ama yeterli olmadı içimi dökemedim hiç konuşmadık bile
Güncellemeler
+1 yıl
Hani arkadaşlar bu tarz bişey deneyeniniz varsa falan deneyimlerinizi anlatabilirsiniz çok teşekkürler yorumlariniz için 💋
Ritüel ya da meditasyon yaparak bir insana duygularımı anlatmak?
Biliyorum kanka oturuyorsun elini burnuna götürüyorsun ne var ne yok dışarı humkuruyorsun olay bu yani meditasyon ne demek içindeki kotulükleri dışarı çıkarma sanati
Seviyorsan gidip konuş kanka ritüele meditasyon hiç gerek yok
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Öyle birşey değil yahu içimi dökücem ama asla beni anlamaz direk sırtını döner o yüzden bu şekilde anlatmam lazim duygumu. Açik şekilde konusulmuyo onla iletişimsiz öküzün teki oldugu için.. Anlatmazsamda içimde kalıcak mecbur bu yola başvurdum
Sallayacam zaten ama icimde kaldi yahu sözlerle hakkimi savunamiyorum bari böyle icimi dökeyim diyorum.. öküz ya insanı dinlemiyor bile aa sende burda haklisin demiyo karaktersiz neyse uzatmiyim 🤣🤣🤣🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ritüellere ilgiliyim ama daha önce hiç denemedim bu tarz
Oluyor canım ben inaniyorum bu tarz enerjisel şeylere bişeye gerçekten inanirsak oluyor.
Kanka istiyorsan ritüel alış verişi yapabiliriz bildiklerimizi birbirimizle paylaşalım
Olur çok iyi olurr :)
Takip eden sen miydin?
Evett
Tuvalete gir zicarken mwditasyon yap içinden geçeni söyle eger hissetmesse en adi serrefsizim
Ahhaah dalga gecmeyin böyle enerjisel şeyler gerçek hurafe falan değil inanın artık şöyle şeylere 😁😁
Cin işlerine girme kanka çarpılırsın
Haha
Lan cin işi değil bilmiyosunuz bişey sizde he 🙄
Biliyorum kanka oturuyorsun elini burnuna götürüyorsun ne var ne yok dışarı humkuruyorsun olay bu yani meditasyon ne demek içindeki kotulükleri dışarı çıkarma sanati
Lan ritüel cin işi mi?
Tamam kanka 😂
@B_I_K_T_I_M ne işi kanka cinli minli olaylar işte
Takıcam birinize bıçağı artık
@B_I_K_T_I_M benden uzak dur polise şikayet ederim seni sürün surun sürünürsun
@B_I_K_T_I_M boşver kanka daha iyi araştırsın o sonra jskchdkdhcjsb
Doğru ✅
Hiç uğraşamam şekerim kolonya varsa versene bana bendeki bitti corona yersem. üzülürsünuz
Seviyorsan gidip konuş kanka ritüele meditasyon hiç gerek yok
Öyle birşey değil yahu içimi dökücem ama asla beni anlamaz direk sırtını döner o yüzden bu şekilde anlatmam lazim duygumu. Açik şekilde konusulmuyo onla iletişimsiz öküzün teki oldugu için..
Anlatmazsamda içimde kalıcak mecbur bu yola başvurdum
Öküzse salla gitsin
Tosun olsa neyse de 😎
Sallayacam zaten ama icimde kaldi yahu sözlerle hakkimi savunamiyorum bari böyle icimi dökeyim diyorum.. öküz ya insanı dinlemiyor bile aa sende burda haklisin demiyo karaktersiz neyse uzatmiyim 🤣🤣🤣🤣
Kanka dediğim gibi
Öküz ise at çöpe
Ama Tosun ise yatırım yap
Önümüz kurban
İyi kazandırır 😃😂
Karşına geçip konuşman daha mantıklı
Keşke anlasa... ben onu yaptim zaten ama dinlemek bile istemedi sildi atti hemen karsisina gecip konuşsam bile anlama ihtimali yok haklılığımı
E o şekilde anlamayan adam böyle uzaktan hiç anlamaz bence
Söyleyemezsin