Aileler bu duruma okeyse. Meslekleriniz de varsa işiniz gücünüz oturmuşsa hayırlı olsun şimdiden. Ama kendi aranızda bir fikir ise dikkat et. Cinsellik evlenmeyi düşünen çiftte değil normal iki insan arasında da konuşuluyor artık. Cinsellikle alakalı genel kültür konuşur gibi konuş bunda bir şey yok. Yaşama kısmına gelirse de normal ilişkide olan şeyleri yapabilirsin ama geriye dönük pişman olacağın kadar da ileri gitme. Öpüşme elleşme bunlar artık normal şeyler olmaya başladı. Öp dokun ilerisine geçme. Ama sevgilin seninle bunu yaşamak istiyor ve bunu dile getiriyorsa bir sıkıntı olabilir. İlk cinsellik planlanarak değil şans eseri yaşanmalı. Yani öpüşelim mi diye sormazsın. O an arabasındır öyle bir ambians gelişir olur gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ne kadar süredir berabersiniz? Yaşınız kaç ve evlilik planı ne zamann bunları yazarsan yardımcı olabilirim
Yasim 20 sevgilim 22 9aydir beraberiz ve hazirana dogru Nisan istioruz
Aileler bu duruma okeyse. Meslekleriniz de varsa işiniz gücünüz oturmuşsa hayırlı olsun şimdiden. Ama kendi aranızda bir fikir ise dikkat et. Cinsellik evlenmeyi düşünen çiftte değil normal iki insan arasında da konuşuluyor artık. Cinsellikle alakalı genel kültür konuşur gibi konuş bunda bir şey yok. Yaşama kısmına gelirse de normal ilişkide olan şeyleri yapabilirsin ama geriye dönük pişman olacağın kadar da ileri gitme. Öpüşme elleşme bunlar artık normal şeyler olmaya başladı. Öp dokun ilerisine geçme. Ama sevgilin seninle bunu yaşamak istiyor ve bunu dile getiriyorsa bir sıkıntı olabilir. İlk cinsellik planlanarak değil şans eseri yaşanmalı. Yani öpüşelim mi diye sormazsın. O an arabasındır öyle bir ambians gelişir olur gibi
Hmm tsklr anladim ya Bana guven dixo ben senin kizcagin birseyi yapmam diyo ama erkek nefsine sahib cikamaz diye bir laf var
Ver yolu ciddiyetle kandırıp cinsellik peşinde olan erkek tipi
Anormal bir durum yok endişelenme sjdjd hepsi aynıdır herhalde
konusunu açmak saçma. bir an olur konunun içinde bulunursun ona diyecek birşey yok
O konuları varsın senle konuşsun, senden soğuyup başkasına gitmesinden iyidir
Bir çok sevgilim ile evet hatta bunu ilk isteyen hep onlar oldu.
Seviomudur beni
Ben sevmediğim biri ile asla yapmam bunu. Ama ilk olarak hemen cinsellik konusuluyorsa o zaman olay sevgi değil ihtiyaç gidermektir
Evet gayet normal sonuçta evlenince bir hayatınız olucak ve ara ara renk katmak veya çocuk yapmak için ilişkiye giriceksiniz sonuçta 😂
Normal erkekler hep öyle :D
Senle öyle olabilirmiyiz
Değil
normal
çok normal