Cinsel Yaşam Ciddi olduğum sevgiliyle cinsellik konuşuyoruz, yanlış mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 sizce yanlis mi hem duygusal cekim vr beni begeniyor bende onu adini koyucaz ama cinsellikk konusuyoruz askerde kendisi gelicek yanima Ciddi olduğum sevgiliyle cinsellik konuşuyoruz, yanlış mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Niye yanlış olsun seviyorsan seks muhabbetine girmek çok normal 0 0 Yorumla
miyan_çakır Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Seninle cinsellik istiyorsa ciddi değil erkekler kadınlar gibi değil 0 3 Yorumla Soran +1 yıl istemiyor ki evlenince Yorumla miyan_çakır +1 yıl Buluşunca hatırlatırım bu lafını Yorumla Soran +1 yıl bisi yasamadik opme harici Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sen bu ciddi mevzusunu pek ciddiye alma erkekler askerde ciddi düşünmezler ihtiyacını karşılar sadece 0 2 Yorumla Soran +1 yıl askerddn once tanistik ki Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Olsun yinede fazla güvenme Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Konuşmanız doğal ama birlikte olmayın evlenmeden. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl zatenn Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Askerdeyse o patlayacak yer ariyor gelince bulusmak isteyecektir basbasa kalmak isteyecektir emin ol buna 0 16 Yorumla Soran +1 yıl zaten bende onu cok ozledim adini koyucaz artık aileler de olucak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cinsellik isterse ne yapacaksın peki Yorumla Soran +1 yıl yok saygisi var sınırlarıma sadece yanagindan oper sarılırım en fazla öpüşme olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunu sevgilin mi diyor😂 Yorumla Soran +1 yıl isterse saygisi kalmamis sevmiyor demektir bırakırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam yaz bunu bir kenara tamam mi. Evlilik olmadan oncesinde cok defa cinsellik konusu gececek aranizda belki cinsellik bile olacak Yorumla Soran +1 yıl ne alaka ya geciyo cinsellik konusu zaten ama uygulamaya koyacak kadar basit değilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Birsey dedigim yok sadece yaz bir kenara dedim sana baska birsey demedim Yorumla Soran +1 yıl seks hakkında konusuyoruz yani olmasi gereken her konudan konusuyoruz biz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam ablacigim sensin yarin birgun yazma buraya iliskiye girdik hamile kalir miyiz biz diye Yorumla Soran +1 yıl uzak mesafe zaten elimi bile hicbi erkege tutturmadim ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki sevgilin gordu mu seni cinsel konuşurken Yorumla Soran +1 yıl neyy Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne neyi ya cinsellik geciyor diyorsun elbet senden resim vs istemistir Yorumla Soran +1 yıl nudr asla atmadim hicbi erkege ben sadece konusuyoruz bu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam devam edin Yorumla
opusmedelisi34 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ciddi mi :) sevişmek için kendinizi kandırıyorsunuz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ciddi olup olmadığını cinsellik yaşadıktan sonra anlarsın ancak 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu arada askerdeyken Bülent Ersoy da çekici geliyor adama aldanma Yorumla Soran +1 yıl ama beni herkes begeniyor sen beni begenmezsin diyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Herkesi beğenmesine göre mi yorumladın bu durumu. Acele ediyorsun pişman olabilirsin sonradan kişiyi sevmek başka istemek başkadır karıştırma Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. direk seks mi konuşuyorsunuz yoksa normal konuşurken konu oraya mı gidiyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yok her konu Yorumla FitGenç2 +1 yıl o zaman normal Yorumla
sessiz0607 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Doğru demek de yalan olur yanlış demek de Size kalmış bir şey güven varsa bağlılık varsa neden olmasın 1 0 Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl askerdeyse normal adam zaten yokluğun dibinde 0 0 Yorumla
nyazki Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı. hayir yanlış değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Niye yanlış olsun seviyorsan seks muhabbetine girmek çok normal
Seninle cinsellik istiyorsa ciddi değil erkekler kadınlar gibi değil
istemiyor ki evlenince
Buluşunca hatırlatırım bu lafını
bisi yasamadik opme harici
Sen bu ciddi mevzusunu pek ciddiye alma erkekler askerde ciddi düşünmezler ihtiyacını karşılar sadece
askerddn once tanistik ki
Olsun yinede fazla güvenme
Konuşmanız doğal ama birlikte olmayın evlenmeden.
zatenn
Askerdeyse o patlayacak yer ariyor gelince bulusmak isteyecektir basbasa kalmak isteyecektir emin ol buna
zaten bende onu cok ozledim adini koyucaz artık aileler de olucak
Cinsellik isterse ne yapacaksın peki
yok saygisi var sınırlarıma sadece yanagindan oper sarılırım en fazla öpüşme olur
Bunu sevgilin mi diyor😂
isterse saygisi kalmamis sevmiyor demektir bırakırım
Tamam yaz bunu bir kenara tamam mi. Evlilik olmadan oncesinde cok defa cinsellik konusu gececek aranizda belki cinsellik bile olacak
ne alaka ya geciyo cinsellik konusu zaten ama uygulamaya koyacak kadar basit değilim
Birsey dedigim yok sadece yaz bir kenara dedim sana baska birsey demedim
seks hakkında konusuyoruz yani olmasi gereken her konudan konusuyoruz biz
Tamam ablacigim sensin yarin birgun yazma buraya iliskiye girdik hamile kalir miyiz biz diye
uzak mesafe zaten elimi bile hicbi erkege tutturmadim ben
Peki sevgilin gordu mu seni cinsel konuşurken
neyy
Ne neyi ya cinsellik geciyor diyorsun elbet senden resim vs istemistir
nudr asla atmadim hicbi erkege ben sadece konusuyoruz bu
tamam devam edin
Ciddi mi :) sevişmek için kendinizi kandırıyorsunuz
Ciddi olup olmadığını cinsellik yaşadıktan sonra anlarsın ancak
Bu arada askerdeyken Bülent Ersoy da çekici geliyor adama aldanma
ama beni herkes begeniyor sen beni begenmezsin diyor
Herkesi beğenmesine göre mi yorumladın bu durumu. Acele ediyorsun pişman olabilirsin sonradan kişiyi sevmek başka istemek başkadır karıştırma
direk seks mi konuşuyorsunuz yoksa normal konuşurken konu oraya mı gidiyor
yok her konu
o zaman normal
Karşılıklı tatmin söz konusuysa neden yanlış olsun ki?
Doğru demek de yalan olur yanlış demek de
Size kalmış bir şey güven varsa bağlılık varsa neden olmasın
Herkese güvenilmez
Ciddilik diye bir şey olmaz daha
askerdeyse normal adam zaten yokluğun dibinde
Hayır sen de zevk alıyorsan sorun yok
hayir yanlış değil
Neden yanlış olsun
Tok devam kee
Sanal seks mi