Bilinçaltınızda kısa süre içinde birikim olmayacağını hepimiz biliriz. Buna rağmen birbirinizi düşünmemenize de rağmen bir kişiyle aranızda ruhsal ve fiziksel çekim hissetmeniz ve arada mesafe dahi olsa rüyalarda büyük bir gerçeklikle buluşup iletişim kurmanız neyi gösterebilir? Ruh eşi veya ikiz alev midir? Şuana kadar inanmadım. İnanabilir miyim? Olabilir mi? Siz ne düşünürdünüz?
Karşı cins biriyle ruhsal bağlantı kurabildiğinizi fark ettiğinizde ne düşünürdünüz?
Merhaba, aynı şeyi yaşadığımı düşünüyorum biriyle rüyalarımda buluşuyorum. Onunla konuşuyo birşeyler yapıp zaman geçiriyoruz bir gün hemşirelik yaptık bir gün robot yaptık böyle hergün farklı şeyler ama onu hayatımda görmedim hatta bazı şeylerini öğrendim neyi sevdiğini, ne olmak istediğini. Normalde böyle şeylere inanmazdım ancak içimde bir his başka biri olduğunu söylüyor bana bilinç altımın üretmedigi bişe, 2 hafta boyunca böyle devam etti hatta devam ediyor kim olduğunu bilmiyorum ama onu görmek gerçek hayatta istediğim tek şeye dönüşmeye başladı. Cinsellik falan değil bu başka bir şey. Sanki ruhum onla olursa huzura erecekmis gibi bişey.
Mesela bazı insanlar rüyalarında ölülerle konuşuyor o zaman neden rüyalarda iki ruh birbiriyle konuşamasın. (Biraz dine gircem) Hem kuranda ruh ile ilgili çok az bir bilgi verildiği yazıyor hatta eğer ruh allah tan gelen bir şey ( Allah kendinden üflemiş bize yani teknik olarak Allahın parçaları bilimi ışığı var insanlarda) Allahın kendi parçasıyla bir bağı olmayacak mı? Bütün insanlar birbirine bağlı olmuş olmuyor mu?