Merhaba arkadaşlar. Ben üc buçuk yıllık evliyim ve kocamla cok mutluydum. Kendim muhasebe işiyle uğraşıyorum eşim de sinif öğretmeni. Gayet guzel severek evlenmistik. Fakat 4 ay önce surekli boyun tutulmalarım oluyordu ve iyi bir doktor bulup gittim. Doktoruma muayene olduktan sonra onun tatlı dili vs. Baya hoşuma gitti. Parmagina baktigimda yuzugu de yoktu belki de muayene esnasinda cikariyordur diye düşündüm. Aksam eve geldigimde kendisini facebooktan araştırdım ve buldum medeni halinde evli yaziyordu. bir miktar üzüldüm. Aradan dört bes gun gecti ve asla aklimdan cikmiyordu. Kocamla cinsel iliskiye girerken onu düşünüyordum. Bir gün cesaretimi toplayip agrilarimi bahane ederekten facebooktan mesaj attim. Mesajlarinda da samimi ve nazikti. Yaklasik bir hafta kadar konustuk ve bir sekilde bulusmaya karar verdik. Oturduk kahve ictik. İkinci bulusmada cinsel birlikteligimiz oldu ve kocami aldatmis bulunmaktayim. Koru korune asik olmasam da aklimdan cikmiyor. Ve arada bulusup cinsel birliktelik yasiyoruz ve beni cok mutlu ediyor. Ama ben evliyim o da evli ve iki cocugu var. Benim çocuğum yok. Kocamin bazen yuzune bakamiyorum ama kocamdan da ayrilmak istemiyorum. Ona bunu nasil soylerim bilmiyorum cunku kocami gercekten cok seviyorum hicbir yanlisi olmadi bana karsi. Doktor beyle bu aralar pek gorusemiyoruz ama aklimdan hic cikmiyor. Kocamla birlikte olurken hala onu düşünüyorum. Ne yapmaliyim?(doktor beyin bana karsi hisleri oldugunu hissetmiyorum)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin gibi olan bir eşim vardı... Mesajlaşmaları yakaladım anasının evinde şu an boşandık... Kızımda var 1 buçuk yaşında... Bana şans ver diyor çocuğumuz için diyor bende beni aldatirken çocuk yok muydu dedim seni öldürmedigime 1 fiske bile vurmadıgima dua et dedim anlaşmalı boşandık ne ziynet eşyası verdim ne de nafaka... Sadece çocuğum anasında ona nafaka veriyorum.. Evet yıkılıyor insan ama iyi ki öğrendim diyorum eşinde yıkılsın ama gerçeği öğrensin şuanda ona haksızlık yapıyorsun bilgine ister anlat boşanin istersen özür dile affetsin seni ama söyle...
62 Yorumla
Soran+1 yılsöyleyemem doktorla kestik irtibatı şu an gayet iyiyiz
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı ama tövbe et yapma bı daha...
En İyi Cevaplar
Ya evli insanlar şunu bilmeli gerçektende seviyorlarsa birbirlerini ölene kadar birlikte olacaklar bu noktada herşeylerini birbirlerine açık olmalılar. Yani böyle bir adam vardı çok iyi nazikti felan ama bunları duyan erkek demek ki birşeyleri yanlış ya da eksik yapıyorum diyip kendinide düzeltecekti aynı durum erkek içinde geçerli kadın içinde. Ama siz ise kocanısızn arkasından iş çevirerek zaten evlilik kavramını tam kavramadığınızı anlıyorum. Bilmiyorum bunu bir an önce bittirip kocanızda görmediğiniz olguları bir şekilde kocanıza yaptırmanız lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılkocamla şu an gayet iyiyiz doktorla görüşmeyi bıraktım
+1 yılAllah sizleri en ağır şekillerde ıslah etsin inşaAllah; evlilik, iffet, gurur, onur, namus, haya ve sadakat bunlar mıdır sizler için? Çok ama çok yazık, bir o kadar da meziyetten yoksun durumlar.
Aynını eşinizin yaptığını düşünün, sonra sevgiden bahsedersiniz...12 Yorumla
Soran+1 yılEsime yaptigimi doğru bulmuyorum. O bensiz yapamaz. Aynisini bana yapsa ben de yıkılırdım cunku onu seviyorum ve mazlum biri
- +1 yıl
e ozamanda aldatmicaksn
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKocamı aldatmak istemiyorum demişsin ama zaten aldatmışsın? Ayrıca 3,5 yıllık evli olupta neden hala çocuk düşünmediğinizi de bilmiyorum o da tuhaf. Bunun sebebi birinizin çocuk için erken demesi felansa o kişi bu evliliği yeterince benimsememiş olabilir.
17 Yorumla
Soran+1 yılevimizi arabamizi aldiktan sonra cocuk düşünüyorduk Cocugumuz ve biz rahat edelim diye
Cevap sahibi+1 yılBence doktoru unut ve hayatına devam et. Onun senle seninde onunla bir geleceği olamaz. Eşini sevmediğin için doktora yöneldiysen ise durum çok karışık demektir.
Soran+1 yılEsimi cok seviyorum severek evlendik
Cevap sahibi+1 yılO zaman bu geçici hevesi terket. Eşin öğrendiği an seni terk eder. Yani eşinin karakterini bilmiyorum ama çok tehlikeli birşey yaşamışsın.
Soran+1 yılEşim yıkılır ve terk eder. Ama kendimi affettirim. Annesi babasi yok yetim tek ailesi benim
Cevap sahibi+1 yılBence hayatına kaldığın yerden devam et ve doktoru unut.
Soran+1 yılCok
Haklisiniz tesekkur ederim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
61Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer insanın bünyesi ve biyolojisi farklıdır. Burda millet eleştiriyor da ben net okudum senin cevaplarını da, sen çok eşli bünye ve zihniyette yaratılmışın. Bu senin suçun da değil yanlış birşey de değil. Herkes kendine göre birini bulacak, kendine göre bir hayat yaşayacak. Sen devamlı kocana bağlı kalamazsın, ama bu sevmediğin anlamına da gelmiyor, seviyorsun. Ama aynı anda farklı kişilerle de beraber olabiliyorsun, senin için normal ve buna ihtiyacın da var. Sağlıklı olanı yapıp buna göre yaşamalısın. Yani kocandan hariç birkaç sevgilin olabilir, onlarla birşeyler yaşayabilirsin usulüne göre hareket ettiğin sürece. En doğrusu bu durumu kocanla konuşmak onun da anlayış göstermesi ama hala o seviyede değilseniz mecbur erteleyeceksin. Yasak ilişkilerini de keyifle yaşamaktan çekinme. Benim eşim de aynı durum olsa anlayış gösterirdim, modern zihniyette bir erkekle evlensen daha iyi olurdu ama belki kocan öyledir bilemeyiz zamanla ortaya çıkar.
11 Yorumla- +1 yıl
Modernlik bu değil.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşluğa düşüp , evli olduğum halde, eşimle boşanma aşamasında olmamıza rağmen buradan bir kaç kişiyle seviyeli sohbet ettim. Ama ne sanalda ne reelde asla aklıma bir başkası düşecek seklde onu aldatmadim. Bunu nasıl yapıyorsunuz, hadi bir kere oldu bir daha niye oluyor!!! Ki kocan sana bu kadar iyiyken neden buna ihtiyaç duyuyor ki insan ! Anlam veremiyorum. Diyecek pek bir şey yok umarim eşin fark eder ve bosar seni, bu ck acımasız geldiyse kulağına umarim bir an önce irtibatını kesersin o doktor musveddesiyle !
18 Yorumla
Soran+1 yılKocamla sevgiliyken birkac kez baskalariyla konustum. Fakat masumdu gorusmedim bile. Cunku icten ice kocami sevdigimi biliyordum. Zaten doktorla cinsel birliktelik aklimda yoktu onu sadece merak etmiştim. İkinci bulusmada olan oldu
Cevap sahibi+1 yılO zaman senin içinde var kusura bakma doktor gitse de yarın başkası helecek kocamdan ayrılıp başkasıyla evlensen bile onu da aldatacaksin..
Soran+1 yılBu yuzden yardima ihtiyacim var sanirim. Psikolojik olarak
Cevap sahibi+1 yılHayır hiç gerek yok bu bir hastalık degil psikologa gitmekle duzelecek değil psikologla da yatarsın sen !
Soran+1 yılNasil kurtulucam o zaman bundan
Cevap sahibi+1 yılEmpati yap bı Allah aşkına kocanin yerine koy kendini adam seni seviyor senden çocuk yapmak istiyor hayalleri var ! Ama sen onu aldatiyorsin birde pişkin pişkin seviyorum öğrenirse biterim diyorsun. Sana bir sy diyim mi sen onu sevmiyorsun. Seven insan bunu yapmaz yapamaz ya ! Valla yol yakinken ayrıl. iyisimi !
Soran+1 yılBen onca aciyorum. O gariban biri. Yetim. Onu seviyorum
Cevap sahibi+1 yılHeh işte aciyorsun sevmiyorsun sevmiyorsun sevmiyorsun ay delircem yazık. lan adama ! Sen iflah olmazsın ! Valla Allah akıl. fikir versin !
+1 yılBunu yapmaya seni iten şey neydi? mesela neden ikinci birinin ilgisine ihtiyaç duydun? Esin sana ilgili nazik kibar anlayisli sevgisini gosteren biri değil miydi? Neden mesaj atma geregi duydun seni yargilamiyorum neden yaptığını ogrenmek icin soruyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılEsimle iyiyiz. Bir sorun yok. Beni cok sevdiğini biliyorum fakat bazen odun olabiliyordu. Ben de doktorun tatli dilinde onun düşünceli biri olduğunu hissettim ve kendisini merak ettim. Kocam bazen yorgun oluyor uyuyor ama ben daha cok vakit geçirmek istiyordum
+1 yılikinci buluşmada nasıl seviştin nerede oldu nasıl bukadar hızlı olabiliyor şaşırıyorum ben hi. ikinci buluşmada bişey yaşamadım hayret ediyorum oyüzden... olayı bana anlatırmısın nasl oldu ikinci buluşmanız nerdeydiniz nereye geçtiniz ve olay nasıl başladı?
01 Yorumla
Soran+1 yılbirbirimizi istediğimizi belli ediyoduk biraz kafa dinlemek ve birlikte yemek yapmak için yazlığına gittik orada gelişti her şey
+1 yılBisey sorucam sizin icme sularina bisey karisiyor olabilir mi? Siyanur falan bunca yildir iciyorum. boyle kafa yapmadi bende alkol Bunun yasanmis bir soru oldugunu dusunmuyorum su an sadece kafanda kuruyorsn ve kendinle. yuzlesmeye calisiyosun yorumlara istinaden
İkinci bulusmada kocani aldatma potansiyeline sahip olmakta ayri bir meziyet.01 Yorumla
Soran+1 yılHayir bunlar maalesef yasandi keske hic olmasaydi
+1 yılIkinci bulusmada hemen elin adamlariyla nasil böyle seyler yasayabiliyorsunuz hic aklim almiyor :/ her neyse ömrünün sonuna kadar yasayacagin koskocaman bir vicdan azabin kalacak geriye artik. Cocuklarinin annesini birakip ikinci bulusmada kendini onun kollarina atan kolay bir kadina gelecegini sanmiyorsundur heralde :/ Gecmis olsun. Kocana anlatman en dogrusu olacaktir ama onu kaybetmemek icin onu kandirmaya devam edeceginden eminim.
04 Yorumla
Soran+1 yılOnu kaybedemem. Asla soylemem. Onun benle benim onla hayallerim vardi. Bunlari gerveklestirmek icin cabalayacagim
- +1 yıl
Bir daha ayni hataya düsme o zaman. Hem kocani birakmak istemeyip hem de boynuz takmaya devam edemezsin. Hala aklin o doktorda senin zaten. Her aklina geldiginde zayif düsüyorsan böyle yürümez bu iş. O nefsine hakim ol. Facebookunu sil. Numarani da degis. Unut o doktoru. Aklina gelirse baska seylerle oyalan.
Soran+1 yılEvet bugun bunu dusundum tamamen hayatimdan engellemem gerek kendisini
- +1 yıl
Kesinlikle öyle.
Gerçekten daha ne kadar ığrenç bır varlık olabılırsın?
Ben 15 yaşında gencecık bır çocuğum. Bılıyorum yaşım çok kuçuk , çok da fazla yaşanmışlığım , görup geçırmışlığım yok fakat sen ve senın gıbı ığrenç leş musveddelerı yuzunden ne bır kıza ne de bır ınsana guvenım kalmıyor daha şu yaşımda evlılıkten soğuyorum keşke sadece evlılık olsa ne bır ılışkıye ne de bırıne bağlanıp sevmeye sıcak bakamıyorum lanet olsun sen ve senın gıbılere.
Doktor da sana layık olduğun muameleyı göstermış skp skp bırakmış daha fazlasını haketmıyorsun zaten...
Ne sevılmeyı , ne aşkı , ne guvenı ne de bu guzel duyguları hıç bırının zerresını haketmıyorsun. Umarım yaşattıklarının 1000 katını yaşamadan acılar ıçınde kıvranmadan gebermezsın. Senın gıbıler yuzunden kafam bozuldu şızofrene döndum daha şu yaşımda tek bır ınsan evladına hıçbır konuda guvenım kalmadı
Ister birey de ıster bucur ne dersen de şunu tum ıçtenlığımle söyleyeyım demezsem ıçımde kalacak. Senın ben pıs kanını skeyım10 Yorumla
+1 yılSiz kadınlar zevk yaşamayı bilmezsiniz buyuzden ne diye böyle zevkli maceralara kalkışıyorsunuz ki oturun oturduğunuz yerde monoton monoton... Böyle soruları buralar da sorup insanların iki yüzlü cevaplarını duymak da ayrı bir psikoljik sorun... seni burada eleştirenler aynı şeyi yapıyor yaşıyor
10 YorumlaYuh.. lütfen sen sevgi aşk lafını ağzına alıp kirletme. Bu ne biçim sevgi kendini kandırma! Kocana söyle ve ayrıl doktorda zaten seni kullanıyor evli çocuklu seni napsın cinsel objesin onun için. İkinizde aşağılıksınız
12 Yorumla
Soran+1 yılKocami seviyorum ayrilamam
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana dost tavsiyesi.
İnsanın bazen boşluğu olur ve inişleri çıkışları olur
Bir heyecan yaşamışsın. Biraz aşk biraz seks ama sonuçta ilişki yaptın. Onun için kimseye bahsetme ve dikkatli ol. Rezil olma. Eşine hiç değişme belli etme. Ha doktoru çok arzular san çok müsait olursan bulur riske girme. Ayrıca arayı biraz soğut. Sonra eşine tamamen dönersin. İlişki söz konusu sürekli mi yoksa oturma sohbet mi17 Yorumla
Soran+1 yılArada bos oldugu zamanlarda bana yaziyordu özledim görüşelim diye is çıkışı arkadaslarimla bulusucam diyip bulusuyorduk. Genelde cinsellik oluyordu ama sohbet de ediyorduk. Sinemaya da gitmiştik
Cevap sahibi+1 yılİlişkiye nerde girdiniz
Soran+1 yılYazliklari var ve yaz gelmedigi icin Şu an bos. Hava kararinca oraya gidiyoruz.
Cevap sahibi+1 yılMutlumu sun bu halden gizli ve kaçamaktan
Soran+1 yılHeyecanli oluyor
Cevap sahibi+1 yılYani ya ıstersen bu konuyu uzel den konuşalım mi
Cevap sahibi+1 yılOlurmu
+1 yılBence çok kötü birsey bir anlık heyecanla kendini eşini bitirmissin. Zaten sen o ani yasarken kocanı silmissin zaten şimdide vicdan azabından donmeye çalışıyorsun. Bence kocamla iliskisni bitirmelisin. O adam bunu hak etmiyor seninde o adami bu şekilde kullanmaya hakkin yok. Birak en azından erdemli olursun bir nebze olsa en azından bunu yapmalısın adami kandırabilirsin ama Allah'ı asla kendini asla
01 Yorumla
Soran+1 yılkocama söyleyemem. Doktorla irtibatı kestim. şu an kocama ayırıyorum tüm vaktimi
+1 yılİcraatleriniz mide bulandırıcı. Eşleriniz tarafından ölümle süslendiğiniz zaman ise insanların bu güzelliği anlamaması çok acı. Sonuçta olan sanatçıya oluyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılHicbir sey siddet gerektirmez lutfen dikkat edin !!! Ne yapilirsa yapilsin herkesin yasama hakki vardir
- +1 yıl
Bunu bebeklere tecavüz eden, onları öldüren ve masum insanları katledenlere söylemeyi dene. Eminim olumlu bir sonuç alırdın.
Soran+1 yılAldatmakla ayni kefeye bile konulmaz !!
- +1 yıl
İkiside insanın ruhunu parçalıyor. Birisi dışarıdan birisi içeriden. Bana aynı gibi geldi. 🙂
Yazik lan kocana.
Yani adamin yerinde oldugumu dusunuyorum
Nereden tutsan elinde kaliyor
Tek bildigim sey
Senin gibi cigerini sktiklerim yuzunden evlenmekten vazgeciyor erkekler
Bunu Acikca soylemezsem icimde kalirdi32 Yorumla
Soran+1 yılBiz cok mutluyuz kocamla. O benden cok memnun. Becerikliyim ve onu mutlu ediyorum. Fakat ondan ayrilirsam yıkılır
+1 yılHem ayranım dökülmesin hem necasetimle kimse cima eylemesin. Sizin izzeti nefsinizle cima eyleyeyim. Hürmetler.
16 Yorumla
Soran+1 yılKizmayin bana lutfen
- +1 yıl
Sizin gibi insanlar yüzünden evlilikten de baba olmaktan da soğudum yemin ediyorum. 27 yaşına girdim çok severken aldatıldım. Aldatacaksanız evlenmeyin. Analar çocuklarını sizin yüzünüzden dert sahibi olsun diye dünyaya getirmiyor. Yüreğimiz dert bağladı.
Soran+1 yılKocamin haberi olmazsa dert cekmez. Ama haberi olursa onu kimse toparlayamaz.. herkes ayni degil lutfen evlilikten soguma cok harika bir sey
- +1 yıl
Harika bir şey. Bunu senin söylemen ilginç. Diyelim aldatmayı bıraktın. Veled-i zina doktorla görüşmüyorsun. Kocanın yüzüne nasıl bakıyorsun. Vicdan var mı sende? Yüreğin cız etmiyor mu?
Soran+1 yılUyurken izliyorum onu ve nasil kıydım diyorum kendi kendime sonra doktorla buluşuyorum ve unutuyorum resmen kocami.
- +1 yıl
Boşuna dememiş büyükler pıttığı olanın dini imanı olmaz diye. Devamke...
Allah senin ve senin gibilerin belasini verir ins amin.
25 Yorumla
Soran+1 yılLutfen demeyin böyle ben kocami hala seviyorum
- +1 yıl
Kocan seni bir kadinla aldatsa, cinsel birliktelige girip, seninle sevisirken aklina baska bir kadin gelse. Hayal kirikligina ugramazmiydin?
Soran+1 yılUgrardim cok üzülürdüm
- +1 yıl
Bence artik görüsmeyin.. Kötü biri degilsin sen bunu biliyorum.
Soran+1 yılCok tesekkur ederim. Gorusmeyi kesicem
Erkekler bu soruyu niye beğeniyor?
Soruya gelirsek gerçekten kocana acıyorum. Yazık sana harcadığı zamana emeğe.01 Yorumla
Soran+1 yılşu an gayet iyiyiz
Yaaani sorunlu evlilikleri anladıkta sorunsuz evliliklerde böyle şeyler olunca insanın ümidi kırılıyor
Allah boşuna tek eşlilik demiyor biliyor çünki rahat durmazlar o herşeyin en iyisini bilendir.00 Yorumla
+1 yılHata sende kusura bakma aldatmak ne abi kocanın seni aldattığını düşünsene nasıl bir duygu bide utanmadan buraya yazmışın ayıp ya.
01 Yorumla
Soran+1 yılKocam beni aldatsa yıkılırım
Ulan tam benlik konular sizin gibilerle alay etmeye bayiliyorum... Yapman gereken su her aksam eve gidince kocanin boynizlarina pasta cila yap...
011 Yorumla
Soran+1 yılkocami seviyorum
Soran+1 yılNefsime kapıldım
Soran+1 yılher insan aldatabilir beyefendi
Soran+1 yılSakın ayrılm size mutluluklar diliyorum
Soran+1 yılsiz bilirsiniz
+1 yılOlmuş artık. Anlatma ama artık doktor ile görüşme. Hatta bir daha hastalanıp doktora bile gitme. Mazallah yine kibar bir doktor çıkar karşına.
17 Yorumla
Soran+1 yıldoktordan vazgeçemiyorum cok kibar ve karizmatik
- +1 yıl
İyi de etraf dediğin gibi insan dolu. İşin zor bu durumda. İradeni kullan. Kocana dön.
Soran+1 yılkocami bir daha aldatmaktan korkuyorum. Sevgiliyken de baskalariyla konusurdum. Acaba aliskanlik mi oldu bilmiyorum
- +1 yıl
Bunun alışkanlıktan başka bir nedeni olmalı. Mesela cinsellik çok mu keyif veriyor? Ya da karizmatik bir erkeğin seni arzulaması egona mi iyi geliyor. Dşün bakalım...
Soran+1 yılEvet karizmatik oldugu icin hosuma gidiyor
- +1 yıl
Bu durumda yakalanmadan egon tatmin olana kadar devam..
Soran+1 yılElbet biticek bir gun
Yüzsüz yüzsüz anlatıyorsun
Doyumsuzun tekisin, adama yazık13 Yorumla
Soran+1 yılBoyle demeyin bir anlik oldu
Soran+1 yılHaklısınız bunu hak etmiyordu
Senin ölmen, o doktorun da meslekten atılması ile gerekiyor.
Meslek ahlakına aykırı hareket etmiş.10 Yorumla
+1 yılAllah ıslah etsin sizi şu hayatta mutlu olmayı asla haketmiyorsun umarım gün gelir herkes hakettiğini yaşar
11 Yorumla
Soran+1 yılLutfen boyle demeyin düzeltmeye calisiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmışsın bide istemiyorum diyorsun ne denilebilir ki
02 Yorumla
Soran+1 yılKocami istiyorum onu seviyorum
- +1 yıl
Aldatmadan önce düşünmen lazımdı
Gizli Üye(30-35)+1 yılO adam doktor karisini bosamaz snden hevesini aldimi birakicak bu kadar basit geriye kalan sana vicdan azabi olacak hayatin boyunca aklına gelicek baska soylenecek biseh yok saten
07 Yorumla
Soran+1 yılBelki bosanir ve benimle birlikte olur? Cocuklarini cok seviyor fakat karisini pek sevdigini sanmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBu güne kadar birçok bayan arkadasa ne soylediysem cikti sonuc olarak evlenmediler bir sürü sonra herkes kendi yoluna bakti biran önce sonlandirman lazim bu isi yoksa üzülen sen olursun
- +1 yıl
Bir doktor kendine boşandı dedirtnez , yuva yıkmak da boşanmak. da öyle kolay değil. simdi bilmiyor diye rahat konuşuyorsun da hele ki sana bosanalim dese o zaman gerçekten ne kadar zor bir arar olduğunu anlayacaksın haksız olmana ragmen! Hayal kurmayı bırak ve gerçeklere bak bırak o berbat ilişkiyi ! Ya da boşan kocandan adama yazık etme !
Soran+1 yılKocama soyleyemem ondan bosanamam kocam yetim ve tek ailesi benim. Eger soylersem yıkılır
- +1 yıl
Söyleyemiyorsin, bosanamiyorsun, doktorla da olmam istiyorsun, e neyin kafasındasin sen? O zaman kolay yoldan çoluk çocuğa karışmadan intihar et sen en iyisi !
Soran+1 yıl@pastelmavi kocama geri donmeliyim
- +1 yıl
Allah'a yonel tövbe et başını asla yerden kaldırma başka bir adama değil cilve yapmayı konuşma iş dışı gerekli olmadıkça asla kimseyle muhatap olma ! Gerçekten kocanın farkindaysan bunu o adama yapma ha yazık günah.. kendine gel lütfen kendine gel !
Allah sana iyi bir eş vererek sans taniyo ve ben buna parmağını bilerek gözüne sokmak derim.. mutlu bı yuvan varken hemde birbirinizi seviyorken yanlış yapma bu sana sunulmuş bı sans herkese iyi bı eş nasip olmayabiliyor. iyi düşün derim
11 Yorumla
Soran+1 yılTabiki de doktoru birakicam kocama donucem
+1 yılEşinle yatakta yapmadıklarını yapmak istemediklerini doktorla yaşıyomusun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı.
+1 yılkocan seni cinsel konuda mahrum bırakmış ve sen o açlığı bu adamla bitirmeye çalışmışsın
02 Yorumla
Soran+1 yılkocamla cinsel hayatımız muhteşem
- +1 yıl
O ZAMAn sen doyumsuz sun
- Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılPotansiyel seks bağımlısısınız hanımefendi acil psikiyatrik destek alın.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 11,3b cevap paylaştı. Ne yapman gerektiğini söyleyim; öl sen.. vicdansız sadakatsiz bir mahluksun..
37 Yorumla
Soran+1 yılLutfen kalbimi kiriyorsunuz vicdan azabi çektirmeyin
Soran+1 yılBir anlik nefis
Soran+1 yılkarantina oncesinde sinemaya gittigimiz de olmustu sadece cinsellik degil
Eğer hevesini aldıysan bir daha yapma eşine dön. Almadıysan tekrar yapma ve bir daha yaşama bu hatayı. Herşey unutulur gider
03 Yorumla
Soran+1 yılkocama döndüm
Soran+1 yılHayir gorusmedim engelledim
Gerçekten de kocanı çok seviyormuşsun, sevmesen neler yapacan kim bilir :)
01 Yorumla- +1 yıl
Ahhahajaha 😂😂😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin kanınde genlerinde bozukluk var. Sen doktorlada evlensen onuda aldatırsın.
15 Yorumla
Soran+1 yılKocamla sevgiliyken da baskalariyla konusarak birkac kez aldattim. Acaba hastalik mi bilmiyorum ama kocami cok seviyorum yardima ihtiyacim var
Cevap sahibi+1 yılSen boşan , sakın evlenme , her arzu ettiğin erkekle yat.
Soran+1 yılLutfen demeyin boyle kalbim kırılıyor
Cevap sahibi+1 yılNiyetim kalp kırmak değil. Eşine büyük haksızlık yapıyorsun, günahların en büyüklerinden biride zina. Bende eşim olduğu halde başkasına aşık oldum. O da bana deliler gibi aşık. Olmıyacağını bildiğim için bir adım bile atmadım.
Soran+1 yılEn iyisini yapmışsınız yoksa işin icinden cikilmiyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılBoşuna demiyorlar, akıl yaşta değil başta diye yahu bunu yazarken hiç mi utanmadın hangi aklı olan bunu yazabilir düşünce kabiliyetin gelişmedi mi?
12 Yorumla
Soran+1 yılYardima ihtiyacim var
Cevap sahibi+1 yılNe yardımı?
- Cinsel Yaşam konusunda 992 cevap paylaştı.
+1 yılKocan ile olan iletisim sorunu yüzünden yoldan çıkmış aklin toparlan bir tercih yap
01 Yorumla
Soran+1 yılKocamla uc bucuk yillik evliligimi riske atamam. Kendisi yetim tek ailesi benim
- Cinsel Yaşam konusunda 607 cevap paylaştı.
+1 yılbende yaşadım ayni tarz seyi ama bir sure sonra sende olabilecekleri tahmin ediyorum dikkatli olmalisin
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani ne olabilir ki
Bence kocişine söyleme hata yapmışsın belli. olanları unut ve tevbe et. unutmaki allah çok bağışlayıcı affedendir
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet oyle yapicam doktoru silicem her yerden
Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. yeni bir partner bu alıştın artık sen. duramasın başkası olmadan.
00 YorumlaGerçekten böyle sizi gidi siziler var mı ya? Kafayı yiyecem
00 Yorumla
+1 yılKocan seni iyi s. kememiş anlaşılan ve seninde içinde or. spuluk varmış... Birde bunu güzel birşey gibi anlatıyorsun pislik
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yılevliyken başka birine karşı böyle şeyler düşünmen zaten kişiligini ortaya çıkarmış.
11 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum fakat elimde degil...
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocanı gerçekten seviyorsan aldatmazdın boşanma kararı alın bence
25 Yorumla
Soran+1 yılAldattigimi soylersem cok üzülür kocami taniyorum kendini zor toparlar ve onu gercekten seviyorum
Cevap sahibi+1 yılBaşta aldatmayacaktın.
Soran+1 yılBir anlik nefis
Cevap sahibi+1 yılİşte onun bir anlığı falan yok yapmayacaktın
Soran+1 yılOfff biliyorum:(
Seviyorum diyo bide ya onun bunun altına yat sonra kocamda kocam de
00 YorumlaKarısınıda kocana yapsana arada eş değiştirin sen onda kal çoçuklarını annelik yap karısınıda kocana yolla
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Kocan da doktorun karısıyla olsun ödeşmiş olursunuz
00 YorumlaAllah senın gıbılerı evden uzak tutsun kanks cınayet sebebısın
01 Yorumla
Soran+1 yılSiddete karşıyım
+1 yılBazen diyorum ki iyiki bekarim bune abi delirirdim karım boyle birşey yapsa
10 Yorumlabu biraz uzun konu bir psiologdan yardım alman da fayda var
15 Yorumla
Soran+1 yılNasil bir yardim sağlayabilir ki
Soran+1 yılKesinlikle haklisiniz bu ise son vermeliyim ve kocami kucaklamaliyim ama nasil yuzune bakicam bilmiyorum
Soran+1 yılBir daha aldatirim diye korkuyorum
İkisini aynı anda idare et hayat şartları zor çünkü.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen bu saatten sonra kocanı aldatmasan ne yazar ki? sizin ilişkiniz kirlenmiş zaten. Beyazdı toz olmuş. Ne yarar artık
01 Yorumla
Soran+1 yılşu an iyiyiz
+1 yılDoktor seni farklı tat olarak kullanıyor sanma ayrilip seni alır 😃 adam sende zevkine bakıyor bulmuş böylesini kacirirmi😃
00 YorumlaKendini yüksek katlı binadan at ilk başta beyaz ışık göreceksin ama korkma sonrası güzel
06 Yorumla
Soran+1 yılLutfen boyle demeyin üzülüyorum
Soran+1 yılGörüşmeyi kesersem saklarım
Soran+1 yılDoktor demez kendisi de evli riske atmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılGizli gizli görüşün. kocandan ayrilsan da o eşini birakmaz bir süre sonrs hevesiniz geçer ayrılır siniz zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de böyle düşünüyorum. Elbet hevesim biter ama kocam giderse ben biterim... Sadece birkac kez daha gorusmek istiyorum
Soran+1 yılNasil yani anlamadim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKaraktersizlik bence. Kocasini seviyormus ama yine de aldatiyormus. Igrenc bir durum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılUmarım bu gerçek değildir.
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef keske olmasa kac gundur uyuyamiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoktor ve kocan seni araya alsin
50 YorumlaSeni toprak paklar bacım
10 Yorumla
+1 yılmillet neler yaşıyor arkadaş
00 Yorumla
+1 yılicindeki ihtirası yasamisin. yeterli deilmi?
03 Yorumla
Soran+1 yılZaten karantina yuzunden gorusemiyorz pek. Ne o beni arayabiliyor ne ben. Bu gunlerde onu unutmam gerek sanirim ve kocamla yoluma devam etmem gerek
- +1 yıl
cok dogru evet dusunme bile aklina getirme yasandi bitti de
Soran+1 yılCok teşekkür ederim beyefendi
Cinsel Yaşam konusunda 970 cevap paylaştı. Kocamı seviyorum diyor..
04 Yorumla
Soran+1 yılseviyorum
Soran+1 yılyaptık bir hata...
- Devamını Gör (22)
Devamını Gör(67)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kocami aldatmak istemiyorum ama ondan da vazgecemiyorum napmaliyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler