Eşimi çok seviyorum onu istediğim zaman itiyor hep beni yanaşmıyor bakımlı güzel kadınımda zoruma gidiyor ne zaman dokunsam yapma diye tersliyor beni bir iki kere sanaldan aldattım bu ilgisizliği umursamazlığı yüzünden sizce hakettimi hatalı benmiyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAldatma sen yine de. Ama böyle gitmez de boşa. Çocuk yoksa arada hiç uğraşma. Keşke evlenmeden önce bu konuları en azından konuşsaydınız. Hadi yapılmıyor ama konuşmak iyi olurdu. Muhtemelen onun çok istekli olmadığını anlar hiç bu işe girmezdin. Neyse zararın neresinden dönersen kardır demişler.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılNişanlılık ve evliliğin ilk 6 ayı erkek çol istekli bayan ise çekingendir. Erkek daha fazla ilişki ister ama bayan daha alışamamıştır. İlk 6 ay erkek kovalar kadın kaçar yani. İlk 6 aydan sonra erkek de istek azalır. 6 ayın sonunda haftada bir. Daha sonra 15 günde bir. Birinci yılın sonunda ayda bire bile inebilir
Bu durumda bayan tatmin alamadığı için çok gergin olur
Sanırım bu sorun sende var ve çözüm arıyorsun değil mi?
ayrıca kadınların isteği erkeklerin en az üç katıdır, en az üç katı ve bu isteğin mutlaka bastırılması lazım. Senin istek her geçen gün artıyor değil mi?
Ama, çözüm dersen tabiki var 😊😊00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılbence hak ediyor. ben de yapıyorum maalesef. aynı kaderdeyiz
07 Yorumla
Soran+1 yılSiz sanaldamı aldatıyorsunuz gerçekmi
- +1 yıl
sanaldan. gerçek düşünmedim şuanda ilerde ne olur bilemiyorum. isterseniz dertleşebiliriz
Soran+1 yılÇocuk var bide bende ayrılamıyorum sizin var mı
- +1 yıl
Çocuk yok bende. Ne yapacağımı ben de bilmiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz
Soran+1 yılÇocuk yoksa ayrılın direk bir dk bile düşünmeden
- +1 yıl
sadece o yönde problem var kötü bir insan değil eşim. bilemiyorum...
- +1 yıl
Teşekkürler :)
+1 yılEşin seni aldatıyor olabilir
013 Yorumla
Soran+1 yılOzaman bende iyi ki aldatmışım kendisini
- +1 yıl
Sende haklısın bi yerde her kadın ilgi ister
Soran+1 yılEvet kadın olarak kocamdan ilgi bekliyorum ya çokmu şey bu kocama içimdem dışarı çkp bacım.. olayım onumu istiyorsun demek geliyor şeytan dürtüyor
- +1 yıl
Bu durumdan ona bahsettin mi ondan beklentilerini?
Soran+1 yılEvet konuşmuyorda sadece nezaman dokunsam yitiyor benimde zoruma gitmeye başladı
- +1 yıl
Yapcak bir şey yok o zaman sen anlatmışsın derdini bundan sonra kendi kararlarını al
Soran+1 yılAldatmakta istemiyorum ama zorluyor istemem yoksa kesinlikle reelde hayatta
- +1 yıl
Aldat demiyorum yolunu ayır senin isteklerini karşılayacak birisiyle yola devam et
Soran+1 yılÇocuk var o yüzden kolay ayrılamıyorum
- +1 yıl
Kaç yaşında küçük mü?
Soran+1 yıl6 yaşnda
- +1 yıl
Sıkıntılı bi yaş çocukta etkisi olabilir haklısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
63Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Peki ama buna neden olan şey nedir. Birden mi böyle oldu.
00 YorumlaAslında aldatmanın bizim ülkemizde bahanesi olabilir. Hatta aşırı normal karşılanabilir. Toplum ahlakı, dini ahlak kavramları insanların kendilerini keşfetme konusunda aşırı büyük zaman kaybı yaşattırıyor. Mesela ben asla evlenmeden önce bir çok insanla cinsel ilişki yaşamamış biriyle evlenilmemesi gerektiği taraftarıyım. Bakire bir insan günün birinde aldatır. Aldatmak karakter meselesi değildir baskı meselesidir. Şu anda yurdumuz da namuslu diye evlendirilen kızların büyük bir çoğunluğu ailelerine yalan söylemek konusunda Master yaptığı için aldatıyor ve kimse bunu yakalayamıyor. Bakmayın ben namusumla yaşıyorum diyen kadınlara neredeyse hepsi bir numaralı yalancı. Erkek kadını fark etmeksizin evlenecek insanların şu soruları sormasını isterim.
Her türlü sexs deneyimlerini yaşamaya kaç yaşında başladın?
Cevap: 18 yaşından başladım derse sınavı geçmiş demektir.
20 yaş sonrasında başladım diyorsa aldatma potansiyeli birazcık daha artacaktır. Ama karşıdaki kişi ailesi tarafından baskı altında yaşıyorsa soruların hepsi sorun edilmemelidir. Sahte evlilik teklif edin ve onu bu muhafazakâr aileden kurtarın. Unutmayın bir kişiyi muhafazakârlardan kurtarırsanız onun çocuklarını da bu hayattan kurtarırsınız. Zaten ilerleyen sorularda göreceksiniz ki tanımak istediğiniz kişiyle aynı evde yaşamanız gerekiyor.
Kaç yıldır evlilik dışı cinsel ilişkiye giriyorsun ? Bara, diskoya gidiyor musun? Gidiyorsan kaç yıldır gidiyorsun?
Cevap : 18 yaşından başlamış 26 yaşında kadar bu saydıklarımın hepsini yapıyor olması lazım. 26 yaşına kadar da evlenmemiş olmalı. Sebebi şu bir insan 8 yıldır bu tür şeylerin tadını çıkardıysa kesinlikle bıkmıştır ve artık ciddi düşünme yoluna tam anlamıyla girmiştir. Fakat siz tutup da 24 yaşında hormonları tavanda aşırı masum bir ergenle evlenirseniz. Daha hiçbir şekilde kendini keşfedememiş heveslerini atamamış olduğu için sizi aldatma ihtimali de bir o kadar yükselecektir. İslam dini bana göre aile kavramına zarar veriyor. İslam dini bana göre fıtrata aykırı bir din. Gelelim diğer soruya.
İslam dinine inanıyor musun?
Cevap : kadınları mahkemede yarım şahit sayıldığı bir dine inanan bir insanın nasıl kadına değer verdiğini düşünebilirsiniz. Ya da böyle bir şeye inanan kadının nasıl kendisine saygısının olduğunu düşünebilirsiniz. Bana kalırsa Müslümanların kadınlar gününü, anneler günü'nü kutlaması aşırı yüzsüzlüktür. Savunmaya çalıştıkça da daha çok batırırlar ha. Bazıları kadınlar kendilerini savunamayacak kadar s**** demeye getirirler. Bazıları da kadınlar duygusaldır diye savunur ama aslında kadınlar eziktir demiş olurlar. Kuşun köpeğin kedinin aynı evde aşırı dostça yaşadığı şu çağda canlıların fıtratı diye bir şey olmaz. Yetiştirilme şekli diye bir şey olur. Kadınları güçsüz , savunmasız , duygusal yetiştirirsen tabii ki mahkemede kendini dahi savunamazlar. Tarihin neresine giderseniz de gidin ataerkil toplumların kendi kendilerini yok ettiğini görüssünüz. Kadının sosyal hayatta yok sayarsan her zaman kaybedersin. Ataerkillik narsistliktir aşırı yükseklere çıkartabilir ama düşüşü de bir o kadar hızlıdır ve acıdır. O tür erkekler kendileri inşaat eder, kendileri yıkar.
Yani kesinlikle inanmıyorum tabii ki de inanmıyorum diyen bir insanla evlenin. Bunların hepsine harfiyen uyduğunuzda galip bana teşekkür edebilirsiniz.20 YorumlaEşinizle bu durumu konuşmanız ve çözümlemeniz gerekli, ikiniz arasında var olan sorunları çözmeye çalışmaktansa başka kişilerle görüşerek sorunlardan kaçmaya çalışmak sizi ilerleyen süreçte ruhsal anlamda yıpratabilir, üstelik eşinizin bunu duyması halinde evliliğiniz zarar görebilir, eşinizle düzgün bir üslupla konuşun, ona hislerinizi beklentilerinizi anlatın, eğer sizinle iletişim kurmaya istekli değilse o halde profesyonel bir destek almak istediğinizi söyleyin, çift terapisi almanız faydalı olacaktır. Eğer sizinle hiçbir şekilde iletişim kurmak istemiyor ve terapiyi de kabul etmiyorsa o halde eşinizle yollarınızı ayırmanızı tavsiye ederim, evliliğiniz ve varsa çocuklarınızın zarar görmemesi için aldatmak yerine ayrılmanız daha sağlıklı bir seçenek olur.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılRuh ya da cinsel yönden çiftlerin birbirini doyurması gerek! O bu işi yapmıyorsa sanırım hata kocanda! Sen reelde başkasıyla s-kişmek istemediğin için kendini sanal ile tatmin yolunu seçmişsin, Beyaz yalan gibi bir şey senin yaptıgın! Umarım kocan gay değildir :/
00 Yorumla
+1 yılAçıkça bu durumu konuşmalısın. Libidosu yüksek bir kadın olduğunu ve seni doyurmanın onun görevi olduğunu ve görevini iyi yapmadığını ona anlat. .
38 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bence bir kocanın görevi cinsel olarak seni doyurmak çocuk olana kadardami cinselligi düşüktü düşme işi çocuktan sonramı oldu bunları değerlendirip fikir verebilirim veya cevaplarsanız ona göre çözüm yolu söylerim
00 Yorumla
+1 yılEşinizin eşcinsel olma ihtimali de olabilir size karşı artık tamamen isteksiz olduğu ihtimali de yani bunun çözümü yine eşinizde
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşadıklarıni ben de yaşadım ve hala da yaşıyorum ve aldattım maalesef elde olan bir şey değil konuştum düzelmedi herşeyi denedim olmayınca olmuyor değişmez bunu bil ama çocuk yoksa aldatma boşan daha doğru.
02 Yorumla
Soran+1 yılVar çocuklu kadınım
Cevap sahibi+1 yılHmm o zaman benim gibi işin biraz zor bağlayıcı sebeplerin var
Bu durumu konus bir sebebi var mı saglık ile ilgili yok ise bu boşanma sebebi nasıl kadın eşini tatmin etmeli ise bu erkek için de gecerli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu durum da yapabilecek bir şey yok, böyle devam ederse eşin kaybeder. Umarım yakın zaman da bunlar olmaz.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle hayat mı olur seks yapmak iyidir yapmıyorsa o seninle başkası yer şeftaliyi ben severim yemeyi 😅😉
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılaldatan her zman haksızdır derler. ama seni sadece ben anlarım. ben de sanaldan yaptım. aldatmak ise o hak etti. ben bişey yapmadım
00 Yorumla
+1 yılEn son yaptığımla burdan tanıştım, sabaha kadar yedi kez yapmıştık. Benim için farketmez isteyeni yaparım.
@soran00 YorumlaBu durum çok yıpratıcı yorucu oluyor bizde de var bu durum bende başa nasıl cikacaz bilmiyorum senin var mı bir fikrin
00 YorumlaNe olursa olsun aldatma hiçbir bahane bunu gerektirmez. Bu karakter ve onur ile ilgili. Olmuyorsa Boşan
00 YorumlaHaketmedi ama sen de yapacağından geri durmayacaksın gibi.
02 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. Bu durumları yaşadığım için anlayabiliyorum istersen dertlesebiliriz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılHatan yok da hani neden böyle bir doktora alıp götür bari ya😂
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Valla bunu yapıyorsa ve sende istekli bir kadınsan yapacak birşeyn yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılhatan yok hak edıyor kocan sanal sextıng olarak mı aldattın
00 Yorumla
+1 yılvalla aynı duyguları paylaşıyoruz. İstemezse isteyeni bulursun bu kadar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsiyet ayrımı yapmaksızın söylüyorum ilgisiz bu şekilde red eden, kendine düzeltmek için çeki düzen vermeyen aldatilmayi hakeder
Hiç vicdan yapma00 YorumlaKesinlikle haketmis. Evli kadınların doyuramadigi kocalar aldatilmaya mahkumdur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden istemediğini araştır sebep senmisin sadece diye belkide hemcinslerine ilgisi vardır veya değişik fanteziler öner biz eşimle çok çok farklı fanteziler yapıyoruz mesela ama hiç reddetme olmadı
00 Yorumla
+1 yılSorun onda ise tedavi olmalı yoksa sonu kötü bitebilir
00 Yorumlaİhtiyacını karşılamalı bunu ona net olarak ifade etmelisin.
Elbette bizler aldatmanı tavsiye etmeyiz.
Ama kocanın da bi kendine gelmesi lazım00 Yorumla
+1 yılYakında reelden de aldatırsin ama kocanda da kabahat var bacak aranda uyuması lazım senin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılçocuğu olan bu durumda ayrılamazda yapamazda iyi bilirim
00 Yorumla
+1 yılEşin seni doyuramıyorsa neden hala eşin ki yerinde olsam çoktan boşanmıştım belli ki seni istemiyor bir erkek bakımlı güzel kadınlara asla karşı koyamaz başka biri var bence kendine bunu daha fazla yapma ve ayrıl
11 Yorumla- +1 yıl
Elif haklı
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen adamdan soğumuşsun…. Adamı aleve çevir desemde sen istiyor musun onu …. Yoksa çoçuk olmasa hiç evlenmesrydimmi diyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşinle tüm sorunlarınızı çözmelisin. Ne demek sanalla aldatırsın ! Doktora götür ya da aile uzmanına gidin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende bi evli kadınla konuşmuştum onu fışkırtmıştım sanalda o kadar mutlu ifadesi vardı ki yüzünde gerçekten çok tutkuluydu. Geçmiş olsun size.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCuckold teklif edin. Aynı durumu biz de yaşıyoruz ama ben cuckoldum. O yüzden çok sıkıntı olmuyor, eşim istediği zaman sevgili yapabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHak etmiyor diyemem eğer bu kadar fazla soğuksa kadının da ihtiyaçları var sonuçta. 0 ilgi kadını dışarı iter.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen boş ver onu seni mutlu olmaya bak ben çok güzel yaparım bunu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar süredir evlisiniz ve o ne sıklıkla yaklaşıyor sana?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYine istekli ve isteksiz olanların evliliğini görüyoruz, bende şikayetçiyim bu durumdan emin ol hiç değişmeyecek hayatımız mahvolup gidecek
00 Yorumlaayni durumda bendeyim istersen takip et birbirimize yardimci olalim
10 YorumlaSen haklısın burada tabii ki ama seni ona mecbur bırakıyor sağlıksal olarak bir sıkıntısı var mı
00 Yorumla
+1 yılBu durumu eşinizle konuştunuz mu açıkça?
00 Yorumla
+1 yılNe yapaçağın belli aslında , olması gerekeni yap
00 Yorumla
+1 yılNe şanslı adamlar var valla değer bilmezler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılHatalı sen misin sence?
00 Yorumla
+1 yılNe desem yalan olur
00 Yorumla
+1 yılsanalda yap reelde yapma bence
00 Yorumla
+1 yılSakın kalın dikkatli olun
00 Yorumlaekle beni öyle bir kadına kıyağım oldu.
00 YorumlaHatalı sizsiniz bana gore
00 Yorumla
+1 yılArada ufak kaçamaklar iyidir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 546 cevap paylaştı. İlgilenmiyorsa elbet biri ilgilenmeli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılilgi cekme sorusu sormussun hayirdir?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanaldan aldatma nasıl oldu sextingmi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu konuyu etraflıca konuşmak isterim :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu şekilde mutlu olamazsın
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKoca olarak görevini yapmalı. maalesef, sen de insansın, ihtiyaçların var. Eğer günaha girmek istemiyorsan ayrılıp seni o anlamda doyuracak kişiyle evlenmen gerek
ya da seviyorsan bi şekilde onu ikna et
İkisine de yok diyorsan sen istemesen de sanala kayar gözün
Cevap sahibi+1 yılHaksız mıyım? Yaş kaç ikinizin de
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılbencil bir öküzle evlisin sanırım
01 Yorumla- +1 yıl
kaç yıldır evlisiniz ne zamandan beri böyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapmışsın yapacagini zaten. Devam et bari.
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Boşan
00 Yorumla
+1 yılAldatalım
00 Yorumla
+1 yılPeki oturup konuştunuz mu hiç?
00 Yorumla
+1 yılaldat gitsin kardeşim
01 Yorumla- +1 yıl
Aldatmayi bu kadar normalestirmeyin lütfen
- Devamını Gör (10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz