Cinsel Yaşam konusunda 724 cevap paylaştı. Gel bu gece günah işleyelim.
Kız niye aldatiyorsun, ben başkasıyla olmak istiyorum senin önünde de. Fantezi yapmış olursunuz 😋
Ciddi olayım, başka bir erkeğin en ufak ilgisi seni ona çekiyor ise eşinin seninle fazla ilgilenmediği ortaya çıkıyor. İlgi dediğimi cinsel yönden düşünme sadece, kadınlar güzel sözleri, ince davranışları, eşten gelen yardımı sever. Önemsediğini, sevildiğini, değerli olduğunu karşı tarafın hissettirmesini ister. Bunları otur eşinle konuş. Aldatmak çözüm değil yavru kelebek.01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Erkeklerin serefsizligini goruyorsunuz hepsi benle aldat demiş oysa bunu kendi eşleri yapsa demediklerini bırakmazlar 😄
Bunu soran kocami aldattım deseydi hepsi ahlak bekçisi kesilip hakaret edecekti ama şimdi belki benle aldatır umuduyla gayet normal karşılamışlar 😈63 Yorumla- +1 yıl
Oh bee sonunda birinin kafasi çaliştı🙄
- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
😅evet
+1 yılKocanı aldatmak istemendeki sebep aslında eşinde bulmak isteyip de bulamadıklarındır. Öncelikle eşinde ne bulamadığını bilmelisin. Ardından eşinle bu konuyu konuşmalısın. Olmuyorsa boşan ve başka aşklara yelken aç. 25 yaşındasın ve eşin arkandan o... pu demesin. Kendine bu sıfatı yakıştırıyormıyorsan tabi.
00 Yorumla
Es ilgi gostermezse ilgiyi disarda ararsin o yuzden de ilgi bekliyor sevilmek hoslanmak istiyorsun buda seni aldatmaya kadar goturuyor
14 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
Aldatmak yerine ölmeyi istemelisin senin gibiler yüzünden erkekler eşlerine guvenmeyip çoğu aldatmayann kadını aldattı sanıp öldürüyorlar sırf senin zihniyetinde olduğunu düşündükleri için sen yerine o masum insanlar ve bunları okuyan insanların güveni ölüyor. umarim ilerde bunların acısi senden çıkar kimseye beddua eden biri değilim ama sen gibiler fazlasını hakediyor
16 Yorumla- +1 yıl
Paronoyak olma sebepleri de mi anneleri çevrelerinde senin gibi insanlar görmeleri de mi annelerinin suçu senin yetistirecegin çocuğu merak ediyorum ama bence hiç deneme bile o çocuğa o çocuk buyudugunde hayatına girecek insanlara yazık yanlış anlama beni bunu keyfi yapıyorsan bu şekilde düşünüyorum senin karakterini düşünce tarzını bilemem sende ki psikolojik bı hastalık da olabilir bı psikiyatriye gorunmelisin bence
+1 yılAynaya bak ve ne kadar bencil olduğunu hatırlat kendine <3
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,1b cevap paylaştı. Cama çık yok mu beni duyan diye bağır.
Eğer ki 5 kişi çıkarsa gerçekten sende bir sorun yok demektir.22 YorumlaDuygusal olarak mi cinsellik olarakmi hoşuna gidiyor kocanda olmayan özelliği başkasında gördüğün içinse değmez sen çok mukemel değilsindir oda senin için ayni seyi düşünüyor ola bilir
00 Yorumlailgisiz bir eşin var belliki sana vakit ayırmıyor sende başka erkeklerden ilgi gördügünde doğal olarak hoşuna gidiyor
08 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,7b cevap paylaştı. Bunu istemenin sebebi nedir?
Erkek bulmak çok kolay. Önemli olan doğru erkegi bulmak ve sonradan pişman olup üzülmemek.04 YorumlaEe yani, n'apalım? Git ne istiyorsan yap
Sorunun cevabına gelirsek:
"Ne yapmalıyım?" gibi sal*k bir soru sormayabilirsin mesela.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılKS yönetimi bı de su soruyu vitrine çıkarmış ya ne diyim ki ben
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvliyim. Ve bu beni gerçekten çok tahrik ediyor. Evet elimle her şeyi sınırsız yaşıyorum. Ama yine de başka kadınlarla bunu yaşamak bana çok ayrı bir heyecan veriyor. Sanaldan bile gerçekten çok heyecanlanıyorum. Yakalanma heyecanı galiba.
00 Yorumla
+1 yılAyrılsana kızım ayrılırsan zaten sahipsizsin... Kafanı kullan.
014 Yorumla- +1 yıl
Aldatmak hoşuna mı gidiyor peki? Empati yapsana biraz. Neden ailemi dağıtayım diyorsun kocanı aldatıyorsun. Zaten dağılmışsınız siz.
- +1 yıl
Ailen varsa ve memnunsan neden aldatmak istiyorsun kadın lkglkglk Zaten memnun olsan diğer erkekler ilgini çekmez.
- +1 yıl
Çektiğine göre mutsuzluk var aile içinde. Yani bir sebep olması lazım ya da sen doyumsuzsun kusura bakma ama.
- +1 yıl
O zaman yapacak birşey yok çocuklarını düşünüyorsan kendine hakim olmalısın, kolaylıklar.
- +1 yıl
Yaparsan yap banane lşglglh Zaten böyle olayları gördükçe kadınlardan soğuyorum bunu bir kez daha gösterdiğin için sağol.
- +1 yıl
Aldattıysa seni haklısın derim. Ben sevdiğim bir insanı neden aldatayım ki? Benim şu yaşıma kadar zaten flörtüm bile olmadı. Sevip değer verdiğim tabi bunlar karşılıklı olacak kişiyi aldatmam. Haa kadınlardan soğuyorum sırf sizin için demiyorum sürekli böyle eşini aldatan sevgilisi aldatan, hadi senin bahanen var eşin seni aldatmış ama normal durup dururken aldatanlar falan var onlar yüzünden soğudum kadınlardan evlenmeyeceğim.
- +1 yıl
Hayat sizin. Ben soğudum artık. İlişkiler dürüst değil neyse.
Mutsuz olduğunu anladım, eğer imkanın varsa ayrilmani öneririm, umarım bian önce herşey senin için yoluna girer 🙏🙏
00 Yorumla
+1 yılBende evliyim yani bazen bu durum bana da oluyor ancak sanırım bu eslerle alakalı bir durum
01 YorumlaBu nasıl birşeydir yaw troll yapmayı ne seviyorsunuz 🤣
00 YorumlaTrollune bile yazılmaz bu...
Ne diye evlendin o vakit00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Eski eşim buna bana sormuştu tabi yapabilirsin demiştim istersen sende sor
00 Yorumla
+1 yılKimle aldatmak istersin bari aldattın kişiye degsin seni mutlu etsin yatakda
01 Yorumla
+1 yılYavrum biz ne güne burdayiz?
Mutsuz ev kadınlarının yedekte bekleyen çılgın çocuğu memati geldi şöyle geç bakalım rjdkxjdd021 Yorumla- +1 yıl
Senin karakterin kadar bendede ego var işte
- +1 yıl
Yavrum neden bu kadar geç cevap verdin ben neden tartişdigimizi unuttum mk
- +1 yıl
Bana webcam de dans etsene
- +1 yıl
Parayı görünce nasıl aliyonuz dalgayı bilirim sizin ciğerinizi
- +1 yıl
Tamam be bisey demedik djxkcidkdkf
- +1 yıl
Yaprağam bende ikizler burcuyum
- +1 yıl
Hmm peki aşkım
- +1 yıl
Gitmem seni öpmeden ama
- +1 yıl
Hadi ver bir öpücük bakalım mmmmuck
- +1 yıl
Aldat kocanı işte benle kzkajsucududd
- +1 yıl
Naber moruk
ya ben seni çok merak ediyorum inan
Seni tanımak isterdim... ah ahh00 Yorumla
+1 yılkim tanımadığı bir kadın için kalkıpta moskovaya gider :)
ama sen türkiyeye geleceksen ayarlarız sana forumdan bişiler :)(02 Yorumla- +1 yıl
Tamam tamam 😂😂😂
+1 yılEvliyken bu düşünce çok yanlış. Ne yapacaksan ayrıl öyle yap bence. Aldatmak aldatılmak ihanet çok farklı birşey. Eşini sevmiyorsun belliki
13 Yorumla- +1 yıl
Ama sen bu hareketinle kendini kötü temsil edeceksin. Bunu düşünmelisin herşeyden önce sen bir kadınsın. Sana laf gelmesini kimse istemez
+1 yılTroll değilsen her şehre gelebileceğim, yer sorunu da olmayacağını belirtmek isterim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMutlaka boğazına kadar dayanan sabrını zorlayan ve işleri yolundan çıkaran bir sebebin vardır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana ilgi alaka göstermek, saçlarını okşamak çok isterim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne yapalım şimdi senin gibi bir rezille evlenmiş yazık adama
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkızım nedir sendeki bu intikam hırsı
Cevap sahibi+1 yılo zaman konuş eşinle bir çözüm yolu bulmaya çalış uzmanlardan destek başka sana tavsiye verebileceğim ya da yardımcı olabileceğim bir çözüm yok sana kolay gelsin aldatma çözüm değil son diyeceğim budur.
+1 yılBu konuda güzel fikirlerim var paylaşırım istersen 😉
01 Yorumla- +1 yıl
Güzel fikirler dinlemek istermisin 😉
Gizli Üye(36-45)+1 yılO kisi ben olabilirim ve beraber askin tutkunun sevgi sehvetin denizine yelken acabiliriz seninle ne dersin⚘⚘⚘
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNickimden bul😅
Kanka bunun icin ayarlara gir mesaj kutusunu "herkes bana mesaj gönderebilir" yap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİçinden gelen sese kulak vermelisin ve herşeyi göze almalisin
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende aldatmayı düşünüyorum, kızların ilgisi ile alakası yok ama.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah akıl fikir versin sana ama erkek sin biliyoryz
00 Yorumla
+1 yılNasıl bir kafa yapısı bu cano ne içiyonuz siz.
01 Yorumla
+1 yılaldatma sırdasım ol benim beni döv asagla :)))
03 Yorumla- +1 yıl
lütfen bunu paylasalım yaptıgına değecek merak etme
Cidden moskovadamı yaşıyorsun.
07 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYemiyorsa kalkisma 😂
10 Yorumla Bence boşan hayatını yaşa 😂
11 YorumlaNedeni ne o da seni mi aldattı?
02 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Buradaki abazaları sevindir
00 Yorumla
+1 yılYapma canım boşan o zmn
11 Yorumlabenden baslayabilirsin :)
018 Yorumla
+1 yılBu konuda bilgi verebilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltuttuğuna saplayan adam çok bul birini takıl
10 YorumlaEe halledelim o zaman
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayırlı işlerle allah uğraştırsın
00 Yorumla Bunlar hep kıyamet alametleri
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 967 cevap paylaştı.
+1 yılBuradan aday çok çıkar seç beğen al
02 Yorumla- +1 yıl
Şansına aramaya devam et
Bedenen mi yoksa duygusal mı?
01 Yorumla
+1 yılGidip boşan!
215 Yorumla- +1 yıl
Ne gerek var. Adama yazık, sana üzülmem de
- +1 yıl
Sizinki evlilik değil ki.
En ço kboynuzu kim geçirecek yarışması olmuş - +1 yıl
Saygısızların evliliklerinin %90 ını böyle olabilir.
Ama benim eşim beni aldatırsa o olay orada biter. - +1 yıl
Benim öyle sanmama gerek yok hanımefendi. Kendi ilişkilerimi biliyorum ve daha önemlisi kendimi tanımıyorum.
İnsanoğlu çiğ süt emmiştir ve karım olaki aldatabilir. Ben aldatmaz demiyorum. Ama ben öğrenirsem o olay biter - +1 yıl
Bunu diyen bir kadın sadakatı nasıl hakedebilir.
- +1 yıl
Çevrendeki insan kalitesini arttırmayı denedin mi? Yoksa kalitesiz bir çevrede yaşamaktan rahatsız olmuyor musun?
- +1 yıl
"Sence". Ama gerçekte değiller
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdamı niye aldatıyon ya
00 YorumlaYapma. Ortaya çıkar, utanırsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. Sen istiyorsan biz ne yapabiliriz..🤷♂️
00 Yorumla
+1 yılKocandan ayrılmalısın tabiki de. Bu da sorumu yaw
00 Yorumla
+1 yılAldatacağına boşan yazık adama sanada
10 Yorumla
+1 yılNasıl bir ilgi mesela?
00 Yorumla
+1 yılDertleşmek istersen dinlerim kanka
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 876 cevap paylaştı.
+1 yılPara için değil zevk için mi
05 Yorumla- +1 yıl
Yapan olur eşi para vermez kazanmak için
- +1 yıl
Sen neden düşünüyorsun böyle birşeyi özel değilse tabi
- +1 yıl
Ama yakalanma korkusuda zevk veriyormuş
+1 yılSeninle konuşmak istiyorum izin verirsen
00 Yorumla
+1 yılBenle aldat macera arıyorum
00 Yorumla
+1 yılSebep ilgisizlik galiba