Eşimi aldatmak istemiyorum...

ben 33 eşim 62 yaşında eşimle tanıştığımızda evliliğim bitmek üzereydi 2 yaşında bir kızım vardı ve ben boşandım onunla evlendik eşim şakacı espirili bana değer veren ilk eşimden olan kızımı da el üstünde tutan bir bey kışım şuan 5 yaşında onu özel okulda okutuyor ailemin tüm maddi ihtiyaçlarını karşılıyor erkek kardeşimi özel üniversitede okutuyor. 1,5 yaşında bir de oğlumuz oldu bana doğum hediyesi olarak araba aldı maddi anlamda da manevi anlamdada çok iyi birisi. ama işte yaşı gereği cinsel hayatımız çok kötü 15 günde 1 kere ancak beraber oluyoruz ve ben asla tatmin olamıyorum. onu aldatmak da istemiyorum boşanmak zaten artık benim için imkansız ona bunu yapamam ama kendime de bu kadar haksızlık yapamam ne yapıcağımı bilmiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
yorumlar için teşekkürler ama çok acımasız eleştirileriniz de vardı. ben zaten eşimi aldatıcağım demedim aldatmak istemiyorum dedim eşim bunu hak eden birisi değil en kötü günlerimde elimden tuttu tabiki böyle birşey yapmak değil düşünmek bile çok kötü .insanız işte bu şekilde gel gitler yaşayabiliyoruz. böyle birşey yaparsam ve öğrenirse gerçekten yaşatmaz beni imkanlarımı elimden alır demiyorum hayatımı elimden alır. teşekkürler.
Eşimi aldatmak istemiyorum...