Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılDaha mutlu bir hayat için, yanımda beni seven bir kadının kokusuyla uyanmak için. İşten geldiğimde koşarak kucağıma atlayacak bir çocuk için. Güneşli bir pazar günü ailemi alıp çimlerde piknik yapmak için. Benim amacım tam olarak bu.
130 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAn'ı yaşamaktan aldığı ve alacağı zevki arzuladığı insanla paylaşmak istediği için evlenmek isteyebilir. Tek başına yapacakken anlamsız bulabileceği birtakım şeyleri yalnız birisine aitken yapmaktan zevk alacağı ve bu şekilde huzur bulabileceği için evlenmek isteyebilir. Kendisini yalnız bir insana adamak ve onu mutlu etmek istediği için evlenmek isteyebilir. Çoluk çocuğa karışıp bir aile kurmak ve soyunu devam ettirmek, ayrıca ailesinden gördüğü sevgiyi muhtemel çocuklarına gösterebilmek için evlenmek isteyebilir. Sevdiği kadına her erkeğin ev hayatındaki tüm işleri kadına yıkmayacağını göstermek istediği için evlenmek isteyebilir. Yalnız birbirlerine ait olduğunu bildiği biriyle beraber yatmak istediği için evlenmek isteyebilir. Aile ve akrabaların yörüngesinden uzaklaşıp kısmen de olsa özgür olmak istediği için evlenmek isteyebilir. Ayrıca tüm bunlar birisiyle sevgiliyken de yapılabilir orası ayrı. Ancak evlilik kurumuna bakış açısı da çoğu insanda değişir. Ona da saygı duymak gerek.
Sonuç olarak; her erkeğin ya da sandığınız gibi erkeklerin büyük çoğunluğunun derdi bir hizmetçi bulmak değil, kusura bakmayın. Böyle bir erkekle evleniyorsanız, evlenmeden önce evleneceğiniz erkeğin her gece sevişmek, hizmetini ve getir-götürünü yapacak birini bulmak, eve geldiğinde kendisi için hazırlanmış sıcak yemek görmek, yalnız yatmamak vb. nedenlerle evlendiğini anlayamıyorsanız bu sizin halt yemenizdir, sizin düşüncesizliğinizdir. Bu kadar bitik birisiyle evlenmişseniz/evlenecekseniz geçmiş olsun, zaten bu zekayla bunu çoktan hak etmişsinizdir.60 Yorumla
Bakıma muhtaç hayvan mıyız da ev yemek temizlik gibi şeyler için evlenelim, o yüzden evlenenler varsa da kendini tamamlamamış insanla hayvan arasında kalmış kişilerdir. Sadece cinsellik için evlenmek de hayvan olmaktan farksızdır.
İnsanı insan yapan en temel şey düşünebiliyor olması, duygularının olması. Tüm özellikler işin motifi bana göre fakat asıl unsur, insanın düşüncelerini iç dünyasını açabileceği birini hayatında istemesidir. Düşüncelerine ruhuna kalbine dokunabilen, her şeyini paylaşabileceği manevi yalnızlığını giderebileceği biri olsun istediği için evlenmek ister.
Yoksa fiziksel güzellikler, maddi düzen, beslenme barınma vs bunlar asıl huzuru temin etmez.40 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Karnını doyuracak, çocuğunu doğuracak, yatağını coşturacak biri olsun diye evlenirler.
Hiç böyle kadınlar gibi pembe hayallerle evliliğe adım atan bir erkek olduğunu düşünmüyorum.24 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
149Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
u +1 yılTanım:Duruşuna, bakışına, gülüşüne, konuşmasına hasta olduğum kadının beni nikahına alması demek.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılMutlu bir hikaye kitabı yazmak
20 Yorumla
+1 yılUlke halkının geneli konu komşu düğünde görsün ve cinsel açlık dinsin kafası ile evleniyor.. Kadınlarda aynı.. Hayatı birlikte keşfetmek, dost olmak, acı tatlı her anı birlikte paylasmak, bir ömür elele sırt sırta vermek kavramları ile evlenmiyorlar malesef..Öncelikleri farklı oluyor insanların kissadan hisse çocuk sahibi olmak mesela.. Sırf bu amaç için evlenen insanlar var ülkede..
45 Yorumla- +1 yıl
Ve bu yüzden evlenenler yakın zamanda bundan sıkılıp ayrılmayı tercih ediyolar
- +1 yıl
@kızılgezegen37 malesef öyle. . Evli arkadaslarima yahu sinemaya gidin ya da birlikte bir oyun oynayın tiyatro yapın çıkın dışari bir gezin dolaşın basbasa bı yemek yiyin mutfakta birşeyler hazırlayın vs dediğim zaman çoğu aman ya boşver takılsın kendi halinde evde işte ! Oluyor. . İşte bu zihniyet cinsel açlık dinsin maksat evde kaldı demesinler diye evlenen zihniyet
- +1 yıl
Aynen katılıyorum sana.. Elinin altında bir kadın.. Kadın içinde istwdiğini aldırabileceği yaptırabileceği bir erkek.. Evli misin? Evet çocukta yaptın mı görev tamam.. Başka bişe yok. Yani aslınsa iki taraf içinde çıkar ilişkisi artık.. Taraflardan biri diğerinin isteğinde tökezlese ayrılık oluyo
- +1 yıl
@kızılgezegen37 iste ülkemizde kadına eşya gözuyle bakıldığı 2. sınıf insan muamelesi yapıldığı için ve ailelerin cahil olup erkek evlatlarına bu fikirleri empoze etmesi sonucu ortaya kadın ruhundan anlamayan kadini bir dost hayat arkadaşı olarak görmeyen, fikirlerini onemsemeyen erkek tipi çıkıyor..
- +1 yıl
Çook haklısın
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. sevdiği kadın , başkasının kollarına gitmesin diye kendini garanti altına almak.. huzurlu olmak yani bu açıdan..
evlat sahibi olup neslini devam ettirmek.
sevdiği kadınla doyasıya, dilediği gibi, kimseden çekinmeden , kanun karşısında da , bir ömrü birlikte geçirmek.
yine , sevdiği kadın ve evlatlarıyla gerçek bir aile olmak ...
... temiz ev ütü yemek vs bunları annelerimiz yapıyor zaten. bir erkek bunun için evlenirse muhtemelen 70 yaşındadır.20 Yorumla
+1 yılEvlilik, erkek ve kadın arasındaki muhabbet, şefkat, sevgi, ilgi ve desteğin en ince detaylarına kadar zuhur ettiği mukaddes bir zemin olup tarafların en başta ruhi yönden sonrasında maddi ve fiziki olarak sükun ve huzur bulduğu manevi bir müessesedir.
20 YorumlaÜlkemizde evlilik erkeklerin bir "adam olma ya da durulma" sanslari olarak bakiliyor. Halbuki evlilik serefsiz bir insani serefli yapmaz, yapamaz. Insanda biter olay. Sizin oglunuz capkin birisiyse evlenince devam eder. Evlilik köprüden önceki son cikis degil
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Çoçuğu çok seviyorlar, değer verdikleri insanı hayatlarına almak istiyorlar, aslında sebeb çok ama en güzeli de aşık oldukları kadınlarla evlenmek istiyorlar tıpkı biz kadınlar gibi, aşık olursam bir gün o zaman bende evlenirim. Erkekler için bu kolay oluo biz kadınlar a göre zor hep
10 YorumlaKadınlar her yere sığıyor tabiri caizse ama erkek yaşandığı zaman ne kızın evine, ne oğlunun evine sığamıyor. Ama kadın boşanmış da olsa, bekar da olsa bir yere mutlaka sığar. Biri kabullenir ya da kendi gücü vardır. Yaşlanınca en çok dedeler evlenmek istiyor o yüzden. Bir arabamın dedesi var eli ayağı tutuyor, evi var, parası var hastaneye kontrole beraber gidecek kimsesi yok.
14 Yorumla- +1 yıl
Arabanın dedesi mi var sjjsjsjsj
- +1 yıl
Anlamıstım komik oluyordu ama🙄
- +1 yıl
ben de olsam babamla gitmezdim. o biraz da babanin karakterine bagli..
+1 yılyemeğimi de kendim yaparım, ütümü de hatta her şeyimi... Kimse ile bu sebeplerden dolayı evlenmem. Ben sadece elini tuttuğum da güç bulacağım arkamı yasladığım da güveneceğim, akşam eve gitmek için sabırsızlanacağım o kadını bulursam evleneceğim.
30 Yorumla
+1 yılBunun erkeği kadını yoktur evlenmekte ki tek amaç bir kişiye bağlanmak ve hayatı paylaşmaktir
11 Yorumla- +1 yıl
İnanmayın abim öyle değil
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeğe göre değişen bir durum
Bazıları ömrünü birlestirip ona hayatlarindaki en mutlu anları beraber yaşayacak bir ömür arkadaşı için aile kurmak ve neslini devam ettirmek için evlenir
Bazıları ise bedava seks ve evde ona hizmet edecek birisi olması için kısaca evlenmiş olmak için evlenir.
Kusura bakin ya da bakmayin ama sonuncuyu erkekten saymıyorum hadi erkekten saydım adam olarak saymıyorum10 YorumlaBenim evlilik snlayışımda erkek hamal gibi çalışsın kadın hizmetçi gibi ev işi yapsın yok kafamız estiği şeyleri yapıcaz örnek olarak gecenin bir körü gidip kafaları dağatıcaz her zaman aynı mekana gitmiycez arabada yüksek ses müzik açıp ona eşlik edicez hep aynı yere tatile gitmiyicez vs...
20 YorumlaBu saydıklarının hepsi bekarken zaten mevcut. Annem kahvaltı yapmadan dışarı çıkarmaz, kıyafetlerim temiz ve ütülü. Ev ve odam hep temiz. Ve en önemlisi evlenmeyi düşünmüyorum 🙄😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
😂
+1 yılErkekler ilgi istiyor ilgi derken tabi herşeyi içinde yemeği yapsın temizliği yapsın hoş sohbet etsin kafa dinlemek istiyor erkekler
48 Yorumla- +1 yıl
İlgi doğru da gerisi yanlış. Onu erkekler kendi de yapar. Bakıma muhtaç 5 yaşındaki çocuk değil kimse
- +1 yıl
@KralSniper81 siz öyle olmayabilirsiniz benim bulunduğum yerde çok var , herkes kendi gördüğünü deneyim eder
- +1 yıl
Öyle biri ile evlenilmez zaten. Daha kendine bakmayı fiziksel engelli gibi hareket edip beceremiyorsa yaşamasın
- +1 yıl
@KralSniper81 elbette orası ona kalmış
- +1 yıl
Yemek kolay temizlik icin bazi aletler var camasir bulasik elektrikli supurge falan ama hos sohbet edip kafalik var mı
- +1 yıl
@relax-man-59 yani anlıyorum hepinizin sorunu bu 😅😅😅
- +1 yıl
Herkesi bilmem ama benim istediğim bu ölene kadar kafa seven bir eş istemem kafa dengi olsun
Aşk İlişkileri konusunda 640 cevap paylaştı. Hem yuva hemde en onemlisi cinselik kimse demesin boyle oyle ama inanin erkek evlenmeden dayanamaz bide buyuklerimizin iste torun gormek istiyom demeleri
20 Yorumla
+1 yılYuva. Huzur. Anlaşılmak. Tamamlanmak. Eve geldiğinde sıcak yemek, sevgiyle kucaklayan eş, sevinçle koşan çocuklar, düzen tertip, sadakat, uyum. Ve daha birçok şey.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik demek, her şeyden önce çocuk demek. Çocuk yetiştirmek demek. Onlara birbirini seven iki ebeveyn ile mutlu mesut yaşadıkları bir yuva sağlamak demek. Gerisi ayrıntı.
10 Yorumla
+1 yılErkekler evlilikte tamamen kadının güvencesini kullanmak ister kadından da nemalanmak ister her anlamda.. ama kadınlar evlilikte kocam dediğimi yapsın beni aldatmasın yeter mantığında..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. aynen öyle şeyler ya kardeşim onları ben kendimde yaparım. Huzur huzur !
Seni seven bekleyen birinin olması çocuklarınızın olması ortak bir yaşam kaygısı olması10 YorumlaÇoğu tanıdığım hayatlarında düzen olsun diye evlendi. Ailem olsun diye evlenen çok az tanıdığım var. Düzenden kasıtları da detayda saydığınız şeyler. Sanki tek başlarına bu düzen yapılamazmış gibi.
10 YorumlaSanırım bu özetler.
https://m.youtube.com/watch?v=NXLEt-9DGG0&t=44s10 Yorumla
+1 yılsevdiği kadınla kendi evinde vakit geçirmek..
ataerkil dönemin den
mağara adamı kalmamıştır diye düşünüyorum10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 823 cevap paylaştı.
+1 yılNe garip bir soru, ne olabilir evlenmekte amaç hayat arkadaşı işte sevdiğin bir insanla birlikte bir ömür
10 Yorumla Düzenli bir hayatımız olsun , ülkesine ana basına hayırlı faydalı evlatlar yetiştirmek , eve gelince bizi karşılayan sıcak güler yüzlü bir eş , hayatında sana destek olacak moral verecek sırdaş bir hayat arkadaşı eş İnşallah nasip olur
20 Yorumla
+1 yılDaha çok her şeyimizi paylaşabileceğimiz, zorluklara el ele göğüs gerebileceğimiz, her türlü güzel şeyi beraber yaşayacağımız, derdimize derman gönlümüze merhem olacağımız, güzel ve hayırlı evlatlarımızın olacağı sevgi dolu bir yuva beklentisi aslında... Son nefesi birlikte verip ölünceye denk...
00 Yorumla1- Daha rahat sevişebilmek
2- Çocuk yapmak
3- Ev işlerini bedava yapacak bir hizmetçi bulmak22 Yorumla- +1 yıl
Anladığım kadarıyla baban da anneni hizmetçi olarak almış böyle öğrenmişsin 😊
+1 yılBilmiyorum sevdiği kişiye başka kimse çakmasın diye olabilir.
20 Yorumla
+1 yılçoğunun düzenli bir hayat için evlendiğini düşünüyorum
20 Yorumla
+1 yılBir erkek evleniyorsa para pul vs için değil; gerçekten seviyorsa “kadınım bu” dediği için evlenir.
212 Yorumla- +1 yıl
Sevgi ve aski ararken evde kaldim bence istedikleri ne olursa olsun direk evlensinler daha cocuk var cocugu gorecende yas ilerledikce torun zor olur
- +1 yıl
@relax-man-59 iyi de sevmedigin bir insandan olunca ne anlami var? nefret etmiyorsun ama sevmiyorsun da..
- +1 yıl
@scorpiongirl429 karsilikli saygi olsa yine yurur genelde ask diyip sevilenler hep nankor cikiyor en saglam kalbimizi sikenler sevdiklerimiz olmadimi
- +1 yıl
@relax-man-59 yurur ama neden arkadas olmak yerine kari koca olalim ki? ya asik olmadigim insanla beraberken baskasina asik olursam?
- +1 yıl
@scorpiongirl429 konu evlilik flört ya da sevgililik değil. Çoğu insan aşık olduğunu belirttiği kişiyle evlenemiyor öyle ya da böyle
- +1 yıl
@relax-man-59 o zaman evlenmenin de bir anlamı yok bence.
- +1 yıl
@scorpiongirl429 var saygı çercevesinden haraket edilirse zamanla sevgide oluşur ve en önemlisi çocuk sahibi ve hayat ortağı olur
- +1 yıl
@relax-man-59 yine de aşık olmadan evlenmek istemem. evlilik bana zaten anlamsız geliyor, bir de içinde aşk olmazsa hiç olmaz diye düşünüyorum. zamanla oluşacak sevgiye falan bel bağlayamam yani. ben aramızda şefkat ve sevgi olmasından çok tutku, hayranlık, aşk olmasını tercih ederim. biraz deli dolu yaşamak istiyorum.
- +1 yıl
@scorpiongirl429 o zaman çok beklersin en sonunda pes edip sırf çocuk yapmak için toplumdada kötü bakmasınlar diye evlenirsin çocuk olduktan sonra ya boşanırsın ya da devam edersin
- +1 yıl
@relax-man-59 sence toplum önemli mi benim için? :D Bilmiyorum, çocuk için illa evlilik yapmak zorunda değilim eğer istersem ileride tabi. bekar ve evlenmeden çocuk yapmış yalnız anne örnekleri var..
- +1 yıl
@scorpiongirl429 çoğu insan için önemli ama bence hiç bir çocuk öz ebeveyinsiz büyümesin ne baba nede annesine hasret büyümesin
- +1 yıl
@relax-man-59 dogru ama her zaman hayat planladigin gibi gitmez. hamile kalirsin, babasi istemeyebilir evlenmeyi. 10 haftayi da gecirdiysen kurtaj olamazsin ya da belki de anne olmak istiyorsundur babasi istemese bile..
+1 yılSevdiğim kadının ölene kadar yanında olabilmek için. Evlenirsem bundan dolayı evlenirim.
20 Yorumla
+1 yılBekar erkegin yakasında bit parasında da it olurmuş 😂o yüzden dir belki şjşjjjsj 🙈
214 Yorumla- +1 yıl
Ayıp ettim 😂
- +1 yıl
Nyse bidaki sefere😂
- +1 yıl
Tmmm
- +1 yıl
Piskopat
- +1 yıl
Şizofrni hastası
- +1 yıl
Deli
- +1 yıl
Bnde iyi geceler..
+1 yılHepsinin amacı farklı 100 erkeğe sorduk her ağızdan çıkan söz farklıydı.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Annenin "Evlen artık torun sevmek istiyorum" demesinden sıkıldığı için.
40 YorumlaAynı yastığa baş koyabilecek bir eş 🤷 yemeği temizliği beraber de yaparız 🤦
20 Yorumla
+1 yılSevdiği kızla bir ömür beraber yaşamak. Benim öyle en azından.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılAynen öyle, kısaca rahatlık. Bu yüzden evlilik, beyler için sultanlık kadınlar için değil...
11 Yorumla- +1 yıl
bence o biraz da evlendigi kadinin karakterine bagli..
+1 yılDüzenli bir hayatları olsun istiyorlar bir zaman sonra
10 Yorumla
+1 yılKendi düzenini kurmak için.
Aile kurmamış bir erkek bence yarımdır köksüzdür.10 Yorumla
+1 yılToplum baskısı çevresi evlenmiştir evde kalma korkusu ve en kötüsü evlenmek için evlenmeleri
10 Yorumla
+1 yılBana göre özgürlük ve bir başkasına göre zindan demektir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılKendi adıma ortak ve destekli bir hayat beklentim var.
10 Yorumla Eğer detaydaki gibi ise kusura bakmasınlar bize erkeklere hizmetçilik yapmaya gelmedik bu dünyaya.
Evlilik mutluluğu paylaşmaktır, iyi günde kötü günde beraber olmaktır.20 Yorumla
+1 yılEvet çoğu için evde bedava hizmetçi bakışı geçerli.
10 YorumlaBence kendini bilen aile olmanin ne demek oldugunu bilen Adam gibi Adam hayat arkadasi olmasini istedigin icin evlenir. Sadece hizmetci gb ev toparlasin ona hizmet edip sehvetini doyursun diye evlik yapamaz.
20 Yorumla
+1 yıletrafımdaki evli kadınların hepsi hizmetçi ama farkında bile değiller amaçları kişisel bir hizmetçi almak
20 Yorumla
+1 yılDüzenli bir hayat açıklamak gerekirsem; eve gelince hazır bir yemek , başı bos gezmemek sorumluluğunun olduğunu bilmek zinadan uzak durmak baba olmak☺
30 Yorumla
+1 yılHuzur istekleri rahatlık ve kafaya göre eşiyle takılma evde dışarda güzel vakitler geçirme bence en azından erkek ardaşımda öyle bir huzur isteği var diyelim
10 YorumlaEğer bir erkek sevip ya da aşık olup evleniyorsa bu saydığım sebeplerdendir
Ama bu sebepler haricinde evlenmeye karar verdiyse yapacağı bir şey kalmamış demektir. 😉10 Yorumla
+1 yılTek yaşadığım için büyük çoğunlukta bu işlerin hepsini kendim yapiyom,âşık olup uzun bir omru beraber ve mutlu şekilde paylaşmak duygusu için evlenirim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Açık konuşayım, öncelikle cinsellik. daha sonra digerleri.
10 YorumlaBir sıcak bir yuva evde konuşmayı bir arkadaş bir dost yatakta bir partner seksi her gece isteyince verecek ne çocuk sıcak yemek çay kahvaltı ve sarılarak uyumak
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılHayallerimizi gerçekleştirmek başka bir sebebi yok 😇
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. PiLLy_BheBek düzenli bir hayat kadınlar olmasa açlıktan ölür erkekler yuvayı dişi kuş kurar:)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Düzenlı hayat çoçuk ister, bekarlık da bır yere kadar
20 Yorumla
+1 yılAile kurmak.. sıcak bir yuva dertlerini mutluluğunu paylasicak bir eş. Ve meyvesi olarak tatlı çocuklar..
10 Yorumla
+1 yılEn azından kendi adıma konuşuyorum Bir hizmetçi aramıyorum Hayat arkadaşı arıyorum
Evlenince kendi işimi kendim görürüm ben 😏20 Yorumla
+1 yılDaha mutlu olmak ve aile kavramına kavuşabilmek
20 YorumlaYoooo hayat müşterek kesinlikle.. Senin bahsettiğin anasından babasından görmemiş yanlış yetiştirilmiş erkek davranışı. Ütümü de kendim yaparım, bulaşığımı da kendim yıkarım ortaokuldan beri...
10 Yorumla
+1 yılevlilik alım satım işidir (kaba ve açık bir tabir ile) kadın kiralanmaktan çıkar ve erkeğin malı olur. açık ve net...
223 Yorumla- +1 yıl
@FtEmrecan kaba bir tabir olarak söylediğimin altını çizerim!
- +1 yıl
Olaya bakış açın çok güzelmiş :)
- +1 yıl
@FtEmrecan seksopolite açısından adamın malı olur
- +1 yıl
@Billge58 kendimi değersiz bir varlık olarak gördüğümü bu yorumumdan çıkarman senin yanlışındır
- +1 yıl
@FtEmrecan burada hepiniz namus bekçisi, kadın savunucusu oluyorsunuz da yapmayın arkadaşlar ya. komiksiniz gerçekten
- +1 yıl
@FtEmrecan olaylara gerçek boyuttan ve kendini kandırmadan bakmak önemlidir.
- +1 yıl
@FtEmrecan fesatlık ile ne kastettiğini sorabilirmiyim. zira ben bu yorumumdan ancak ve ancak ne kadar gerçekçi bir insan olduğumu çıkarabilirim.
- +1 yıl
@Billge58 bu yorumu yapman herkese göre değişiklik gösteren bir durum. zira benim kastettiğim evlenmeden önce kiralanmak da değişiklik gösterebilen ve her kesime hitap etmeyen bir durum. sizde biliyorsunuzki herkes evlenmeden önce ilişkiye girmiyor ve tabi dediğini, z gibi herkes te evlendiktem sonra bile tek bir kişi ile yetinemeyebiliyor. ancak genellemeye vurarsak dediğim tabir gerçekçi ve doğrudur, ancak dediğiniz gibi kesimden kesime değişir.
- +1 yıl
@Billge58 haklısınız
- +1 yıl
Ataerkil sisteme guzel değinme herkes dilde medeni yaşayışta tam tersi oldugunu anlatmissin anlayana bilene
- +1 yıl
@relax-man-59 teşekkürler
- +1 yıl
@Billge58 kendini mal olarak gordugu icin yazmamis. toplumun evlilige bakis acisi bu. bir anlamamissiniz.
- +1 yıl
konuyu da kadinin cinselligine getirmissiniz, bravo yani 😂 cuk oturmus cevaplayanin bahsettigi konuya.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYeterince uyumlu birini bulup yalnız ölmemek+ evrimsel açıdan canlılığın fonksiyonunu yerine getirerek genetik materyali yeni nesile geçirmek.
00 Yorumla - Devamını Gör (119)
Devamını Gör(164)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem