Malum corona var zaten hem benim çok sevgilim oldu vs de ama kimseyle ileriye adım atamadik maalesef cok üzülüyorum bu duruma artik en sonunda instagramdan bulacam altı ay once dondurmustm açınca artik hem ben kendi memleketimden de istemiyorum ztn bu arada hic cinsellik yasamadim buna cok ihtiyac duyuyorum sanki ama evlenince istiyorum :(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ben pubg'dan sevgili yaptım 1.5 yıl görüştük + mesafede vardı aramızda (ben Antalya o Sakarya) ki uzak mesafe ilişkisine karşı bı herifim bilmiyorum ilk defa birisi için dedim tamam bu abi işte hayat arkadaşım olacak kadın bu olaylara yaklaşımı vs vs anlatamam dedim birbirimiz için yaratılmış ama mantığım asla almadı bukadar uzak olmamızı karşı tarafın yoğun ilgi ve isteğiyle tamam dedim iş için İstanbul'a gidiyorumsurekli denemeye deger dedim ne kaybederiz çıktık bı yola evlenmeyi bile düşündük ciddi ciddi sırf ama aynı evde yaşayabilmek icin evlilik meraklısı bir kişi asla degilim aramızdaki mesafeyi aşmak için en iyi yol buydu (bir ikizler erkeğim bu arada sevdiğine sarılamamak nedir anlayan arkadaşlar olucaktir ) annemle bile konusmusluklari var ve bu yaz annem ile ve annesiyle tanisacaktik baya ciddiye gidiyordu yani herşey ve anlatamicam birçok şey var birlikte geçirdiğimiz gecelerde oldu neyseBir gece saat 3 civarı uyandım içimde bı sıkıntı var hislerim böyle zamanlarda hiç yanılmaz gene öyle oldu bu sefer yanilmayi çok istemiştim oysaki bı çocukla oyundalar ki abisinin yeni çocuğu oldu 40 gün onun yanında kalacağını söylemişti daha az konusucaz vs vs içimden dedim vakit bulmuş girmiştir oyuna ne var bunda ama içimde bı rahatsızlık var bellide etmedim ve bu sürekli böyle her gece o saatlerde oyundalar aradım sonra konuştuk sormam lazım içim içimi yiyecek neymiş durum ogreneyim Aleyna diye bir arkadaşının sevgilisi olduğunu söyledi öyle hep birlikte giriyoruz ne var bunda dedi sonra dedim oglum Ahmet tüh sana ama nasıl burnumdan getirdi ona boyle bir soru sorduğum için herşey anlattığı gibi olsaydı haklı bence bir ilişkide herşeyden önce güven olmali sonra instgaraminda bu çocuğun profili gözüme çarptı bir süre sonra Aleyna diye birisi yok. Dedim var bunda bı bokluk bı gece 3 kişi oynuyorlar bende giricem merak etmeye başladım arkadaşlarını diye baskı kurdum sonra telefonda uzun uzun konuştuk senden başka benim bir arkadaşım. olamazmi vsvs dedim Aleyna dedin öyle birisi yok ne sende ne onun sosyal metya hesaplarında ayrıldıklarını soyledi onla telefonda konuşurken beni bir kız arkadaşım arasa inanılmaz kıskançlıklara giren bir insan burcunu merak eden varsa terazi kadiniydi bu sahis dedi bir süre konusmayalim çok bunaltmaya başladın beni dedim tamam saygı duyuyorum olmicak gibi bizden dedim kapattik 1 gece sonra beni çok sevdiğini içeren bir mesaj attı cevabında biraz kendimizi toparlayalim konuşalım oldu 1 hafta sonra aradım dedim böyle böyle oyunu sildi instgramda çıkarttı çocuğu dedim bunları yapmana gerek yok birlikte arkadaşlarınla bende gireyim hayatımiza devam edelim neyse orda sihirli bir cümle kullandı ben seni kaybetmenin korkusunu yaşadım senin için hayatımdan cikaramicam kimse yok diyip oyuna kadar sildi bende tav oldum ve vicdan azabı çektim ne yalan soylim ondan supelendigim icin herşeye devam ettik sonra buluştuk herşeyi bı kenara bırakalım diye ozlediktw tabi Ve uzun bı ara sonra içimde bı huzursuzluk daha var gündüz bana okula gittiğini söyledi bende aklıma geldi öyle çocuğun oyun profiline girdim bizim kızın isminde bir başka nikde biriyle oynuyor ve ne zaman maç sona erse beni arıyor mesajlarıma karşılık veriyor neyse ben biraz daha üstüne gittim ama söylemiyorum öyle birinin olduğunu gene malum şey bunaltiyorsun beni ayrılmak bı ara vermek istiyorum dedim tamam atladım gittim sakaryaya haber vermeden gece aradım ben yanına geliyorum sebepsiz yere ne ayrılması oturduk konuştuk dedim telefonunu verirmisin tamam ayrılalım ama birşeye bakma istiyorum vermedi dedim bu çocuğa mesaj atarım veriyormusun sonra anlattı herşeyi bu çocukla 4 aydır görüşüyorlar mis sevgili olmuşlar vicdan azabı çekiyorum hastalık gibi birşey birşeyler birşeyler diyor işte supelerimin hiçbiri yanlış değilmiş arkadaşlar sonra yanımda ben seni istiyorum lütfen bırakma beni benkendimi toparlayıp sana dönecektim falan falan dedim çocukla ayrıl yanımda mesaj at ara inanayim mesaj atti 4 sefer buluştuk aynı evde kalmadık opusmedik birşey yaşamadık dedi inanmadım tabi bir süre kendimi toparlim yemin ediyorum böyle birşey olmicaklar ölürcesine ağlamalar yeminler tamam dedim (o an sadece arkadaşlar ne hissediyorsunuz biliyormusunuz kocaman bir hiç ) bilecige ailesinin yanına gitti hüngür hüngür ağlıyor e telefonda ama anlatamam vicdanlı bir insanın affetmeyi bile düşündüm yalan yok sonra çocuğa mesaj attım Antalya'ya dönünce numaranı ver arım seni diye malum kişi hakkında konusacagimizi söyledim sebepsiz yere niye ayrıldığını kabul etmesi çocuğa zor olmasın diye aradım oturduk rahat 2-3 saat konusmusuzdur 3-4 gece bizim kızın evindede kalmış arkadaş sevismislerde ilişkiye girmek dışında herşeyi yaşamışlar hatta ilişkiye girmeyi bizimki istemiş ve tam o anda durdurmuş çocuğu vazgecmis diyeceğim şu evlenmek isteyebilirsin ama sosyal medyadan oyundan biriyle tanışmak sana pahalıya patlayabilir ben yaşadığımı anlatmak istedim karar senin şu an bir aydır görüşmüyoruz kendisiyle intihara falanda kalkışmış ama onu kabul edip kendimi ateşe atamam gönlünü benimleyken birine kaptırır bana derki böyle böyle helal olsun derdim ne delikanlı kizmissin sen gibisi gelmez birdaha karşıma mutlu ol derdim biterdi ama gözüme baka baka bukadar yalan söylemesi insanlara olan tüm inancımı kaybetmeme neden oldu en azından bı sure bu böyle devam edicek neyse (malum kişi demem kimliğini ifşa etmemek için yanlışlar insan oğlu için vardır ) öyle işte arkadaşlar kalp kırmayın sevdiklerinizi üzmeyin ölüm herkeze var iyi insanlar asla kaybetmez sadece uzulebilirler ama biryere kadar ve şu an diyorum kendi kendime inanılmaz bir an yaşıyorsunuz sinirlerime hakim olamayıp ona birşey yapsaydım hayatım biterdi benim imtihanın da buymuş ve kadın cinayetlerinin çok yaşandığı binulkede yaşıyoruz herkesin başına bu ve buna benzer olaylar gelebilir sakın arkadaşlar öfkelenir kimseye birşey yapmayın vicdan azabıylanyasayamazssiniz hicbirsey sizden ve sizin hayatınızdan daha önemli değil hayat herşeye rağmen devam ediyor ve olgunlastiginizi öyle bir hissediyorsunuzkinsakinlesince anlatamam atalarımızın da dediği gibi Allah kimseyi dertsiz bırakmasın (ulaaaaa konudan konuya atladım neyse herkese iyi geceler
33 Yorumla
Soran+1 yılUnuttun herhalde kızı böyle yaparak hâlâ o kızı dusunmen de sacma olacak ben kimseyi dusunmuyorum yeni sayfa açtım hayatima zaten cok acilar cektim ins bir gun beni mutlu eden birisi cikar umarim artik reel de sosyal medyada farketmez çünkü reelden cok erkek tanidim onlarda sahte çıktı o yuzden hayirlisi olsun nereden çıktigi muhim degil diyorum sadece
- +1 yıl
Tipik terazi kadını , flortoz ve çok iyi rol yaparlar, bende sevmediğim adama seviyormuş gibi yapıyorum, terazi burçları boyle burçlara inanmak istemem ama
En İyi Cevaplar
Yas 27 acaba biraz daha mı beklesem diyorum kendime. Erken veya geç bir durum söz konusu değil ama öyle saçma sapan instagram vs kovalama. Sonra ailen bir bakar gazetede 3. sayfada kadın cinayetlerine kurban gitmişsin. Önce ekonomik bağımsızlığını kazan sonra evlenir misin, cinsel ilişki mi yaşarsın ne yapmak istiyorsan onu yaparsın zaten ve kimse de sana bir şey diyemez. Zamanın çok aceleci davranma.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAklın karışmış senin gizlicik :) Sosyal medya ( instagram, facebook KizlarSoruyor ) çakallarla dolu kurtlar var hepsi fazlasıyla aç bir şekilde bekliyor seni. Kolay lokma olursan başın dertten tehditten kurtulmaz safsan saflığını belli etme buradan biriyle konuşuyorsan niyetini belli etme. ÇÜNKÜ KİMSE SENİN AİLEN GİBİ DÜRÜST DEĞİLDİR ! DİKKATLİ OL !
12 Yorumla
Soran+1 yılBurdan kimseyle olacam demiyorum merak etme
- +1 yıl
instagram diyorsun instagramda zilyon tane fake profil var
Yaş geçmesi diye bir şey olduğunu düşünmüyorum. Sizin için daralma olup olmadığı önemlidir. Evet her şey bir kaderledir, evlilik de kaderledir. Sabredin, nasibinizi arayın. İffetinizle bekleyin, dert etmeyin.
21 Yorumla
Soran+1 yılNasil arayim peki nasibimi
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
95Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Evlenmek için yaşın baya bir erken
en az +25 olmalısın10 Yorumla
+1 yılBir anlık arayışların sonucu hüsran olur
gerçekten ne istediğine bir karar vermelisin bence..
bir anlık bunalımla birisi ile tanışılıp evlenilmez20 Yorumla
+1 yılBence erkek falan değil
Tam yaşındasın evlen yuvanı kur kocana sahip çık tabi sana sahip çıkacak iyi bir koca bul
Yaşamak istediklerini o zaman rahatça yaşarsın
Büyüklerimiz çocuklarını erkek yaşlarda evlendirirlermiş bence çok haklılarmış00 Yorumla
+1 yılevliliğin yası yoktuur ki,, kime ne zaman aşık olacağını bilemezsin değil mi?
bunun için acele edersen yanlış bir evlilik yaparsın
cinsellik yaşamak istiyorsan da yaşarsın, senin hayatın ve senin tercihlerin (:28 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yaşıyım evlenmeden acaba
- +1 yıl
yaşamak için evlenmek mi zorundasın? hayat evlilikten mi ibaret?
Soran+1 yıltamam burdan goryurym millet sevgiliriyle yasiyor vs cevremde de gordum dogru soluyorsunda ama cok günah ne zaman öleceğim belli degil hadi yasadim birden öldüm tövbe edecek vakit bulamadim ve evleneceğim insana ihanet edemem diyeceksin onun ne yaptigi belli degil evet ama sen nasil olursan karsina da oyle cikar gerçek bu cevremde gördüm ayrıca evlenince ilkin yasamak cok güzel bence yani ona aitsin korku yok herkes biliyor bu sebeplere çözüm bul cidden evlenmeden yasayacam
- +1 yıl
dini olarak bir şey diyemem. eğer inanclı birisi isen doğru olmaz senin için ama her şey aşk ve ilişki de değil, iş sahibi olman falan çok önemli, kendini geliştirmen çok önemli. bunlara bak önce
Soran+1 yılValla ben calisamam gibi ben ev hanimi olmayı düşünüyorum canım okdum unvde zatn yeter iş sahibi olmakta kolay degil ayrıca ev işi yemek vs çocuk bakmasi bide calismak çok zor ben işe gireceksme evlenmemem lazim o zman anların mi
- +1 yıl
kolay değil ama istersen iş kadını da olursun. isteyip yapamayacağın şey yok. ben sana ne desem boş tabii ama cidden ev hanımı olarak mı geçirmek istiyorsun bütün hayatını?
Soran+1 yılYani ben yapacagimi zannetmiyorum hepsi bir arada benlik durum gercektn degil ev annem diyorduda ben yaparım zannediyordum ama bu tesbitle yapamayacağımı cok iyi anladım yani
Soran+1 yılYoo gezerim gezmelere giderim cocugumu alır gezerim vs ben bide evde cok kalan birisiyim bir iste calisirsam gerçekten eve gelip ne yemek yaparim ne cocuk bakarim vs
zaten istedigim meslek var paramedik ve polislik paramedik atamasi yok cok mezun var okuyan pişman polislik cok zor abim feto iftirasindan falan hapiste zatn bide hemşirelik var hem evli olup hemşire olmak zor yani bu uc meslek disinda baska meslekte istemiyorum bunların disinda bir yerde calismam magaza çalıştım eve geldim bittim yani düşün orasini oyle durumda gelsem ben eve hic ama hic yemek yapacak durumum olmaz calistimda daha onceden biliyorum
+1 yılInan bana evlilik senin sandığın kadar basit birşey değil ben 23 yaşındayım evliyim 1 yasinda oğlumda var Ama keşke bekar olsaydım Şu an Sorumlulukları cok Sözde severek evlendim hic mutlu deglm ister istemez sorunlar illaki oluyo ve ben hic evlenecek yasta kafada değilmişim keşke senin gibi şu an bekar olsaydım 😔
111 Yorumla
Soran+1 yılO zmn evlenmeyi cokmu istiyordun
- +1 yıl
Istersen takip et konuşalım anlattaym
- +1 yıl
Eşinizi iyi seçmeniz gerekiyor sevmekle olmuyor mantığınızıda devreye sokmalıydınız
Yarınımjz nasıl olacak bizi neler bekliyor gibi - +1 yıl
@Mehmettok1979 cok büyük yanlış yaptm evlenmekle ve bir oglum var sevmiyorum artk eşimi boşanmak istiyorum oluyo oda istemiyo ben napcam bilmiyorum hayatım mahf oldu doğru kişi değildi benim için hiç değildi hic hak etmedi beni oğlumu hic
- +1 yıl
Ya arkadaş ben sana nediyeyim artık iş işten geçmiş senin artık yapacağın bir şey kendin söylüyorsun istemiyorum diye ama ben sana bir tavsiyede bulunayım bence sen aile nüyüklerine gine bşr danış sonra hep birlik aile danışmanına bir görünün çünki evlilik çok kutsal bir kurum
Ayrılmayı düşünmeden önce 2 defa değil 10 defa düşünün karşılıklı 🤲🏻 - +1 yıl
@Mehmettok1979 cok dedim gel aile danışmanlarına gidelim sorunlarımızı çözelim
Benim bir sorun yok falan
Böyle taş kafalı anlamadinmi peşinden kostüm çok şeyini kabullendim ama artk bende yoruldum gücüm kalmadi aile büyükleri akraba olduğumuz için ayrılmanızı doğru bulmuyo böyle kaldık sevmiyorum hic hic hic ya soğuttu 😔 - +1 yıl
Anladım benim tanıdığım bir aile dostumuz var tabi yaklaşık çocukları bizim kadar o ailenin karı kocası senin bu anlattığın durumdalardı 2 çocu var erkek ve kız kadın adamı hep bekledi adam yurt içi kafasına göre takıldı eve ayda bir gelmeler kadın onu tam 17 yıl öekti ve katlandı sadece çocukları için ve sonunda boşandılar
Bu senin sabrınla alakalı bir durum ben sana ne söyle yanlış olur
Soran+1 yıl@Mehmettok1979 aynen dogru demissin ben hep yarin nasıl olacak düşünerek o kisiyle adim atmiyorum en son konustugum biri vardi sevgiliydik bazi seylerden dolayi kendimi soguttum ona karsi bende oyle sogudum zaten sevgi denen şey kalmiyorki artik evlenince soyle yapar dedim olmaz bana gore degil dedim zaten bida da ben asla aramadim kendisini iyiki olmadi diye seviniyorum gercek yuzleri sonra çıkıyor biride vardi oda iyiki olmadi iyiki 🤗
Simdi annemin duasiyls benim duamla guzel birini bekliyoruz bakalim- +1 yıl
😄 inşallah umarım duâlarınız kâbul olur
Soran+1 yıl@Mehmettok1979 amin bir türlü olmayan birileri vardi en azindan diyorum hayirli degilmis sonra bir bakiyorum gercekten hayirsizmis
- +1 yıl
Doğru söylüyorsun kadere çok inanıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl23 yaş zaten evlilik için çok erken bir yaş neden geç kalasın ki. Bana göre maddi durum elverişli ise 26 yaş ideal evrenme yaşı yok değilse 29-30 ideal.
03 Yorumla
Soran+1 yılCokmu erken 23
Soran+1 yılNesi erken
- +1 yıl
Tabi erken ya 22-23 yaşında üniversite yeni bitiyor evlenip ne yapacaksın 24 yaşında anne-baba olunca ne zevk alacaksın ki hayattan. Belli bir kariyerin olacak hiç yoktan
Gizli Üye(25-29)+1 yılKız napcan evlenip seviş dur çocuk yap b*kunu temizle. Herif zaten çocuk olana kadar cicim ayları çocuk oldu mu seni çocukla birakiyo kendi işine bakiyo. Çok monoton evlilik. Eğer bunu istiyorsan evlen
11 Yorumla
Soran+1 yılCocuk olunca bırakıyor dedin ya herkes degil ama
Evlenme programlari acik olsa gidip zevkine takilirdim bende 😀Bu devirde evlenilmez aklini basina al
12 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk icin istiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet canım 23 yaşında evde kaldın geçmiş olsun.
Ya bir acele etmeyin çıkar bir gün nasibin 30 yaşında hala bekar olanlar var12 Yorumla
Soran+1 yılNedense ben duzgun biri cikacagina pek inanmıyorum bu zamana kadar cikmadiki
+1 yılBeni düşünür musun? Annem babam öldü. Kimsem kalmadı. Kimse beni anlamıyor. Asgari ücretle çalışıyorum. Master yapıyorum matematik üzerine. Muhtaçtım ne olur mesaj yaz tanışalım? Allaha yemin olsun çok istiyorum. Doktora gittim hadım edici ilaçlar aldım. Ne olursun Allahın hatrı için evlen? Düşünüyorum ağlıyorum. Ne olursun evlen. mesaj yaz tanışmak istiyorum? Bir şey diyemem kadın. Ne olur beni fahiş. e ye gönderme, al koynuna bir bebe ver istersen öldür ne olur anla beni ne olur... kadın anla
00 YorumlaOlur dert etme rabbim hayırlı insan gelsin kalp Temiz olsun değer veren seven baş tacı eden insan çıkar sin benimde yok dua ediyorum sana ederim
03 Yorumla
Soran+1 yılEtsen iyi olur saol
+1 yılHaksjsjahhajdjshaha Konuya malum korona var diye niye girdin :) korona koca bulmana mı etki ediyor yoksa giriş gelişme sonuç ne demek bilmiyor musun
06 Yorumla
Soran+1 yılCorona hâlâ devam ederse internetten birini buldum diyelim vs yanims gelemez anladın
- +1 yıl
Sen karantinadayım evden çıkamıyorum evde buluşalım de SARS EBOLA HIV olduğunu bilsin yine gelir sen sıkma o tatlı canını
Soran+1 yılHaha yok ayrica instgram tanisma nasil olur bilmiyorum ki sanaldan tanışıp mutlu olanlarda varmis ben sahidim gordumde instgramdan tanışmışlar ve cok mutlulardılar
Soran+1 yılOnceden sanala karsiydim ama simdi o yol görünüyor
- +1 yıl
Deneyelim
- +1 yıl
@baydimitri
+1 yılHiç de geç değil daha birkaç yılın daha var kader bulursun inşallah iyi birini :)
12 Yorumla
Soran+1 yılİns 26 yasimda evlenirim en azindan amin 🙏
- +1 yıl
Amin :)
+1 yılYaşınız daha çok genç. Hiç acele etmeyin, sosyal medyadan acele acele bulduğunuz biriyle evlilik yoluna girmek gibi bir yanlışa da düşmeyin bence.
00 YorumlaGel sana bizim kuzeni ayarlayalım o da 25 ama tık yok
05 Yorumla
Soran+1 yılBenim için yaş farketmiyor kucuk olsa da olur bir yas iki yas benden alışığım :D
Genelde bana aşık olanlar küçük oluyorda yani hoslananlar 😂
Soran+1 yılHe
Daha 23 yaşındasın gençliğini yaşa biraz ne evlenmesi mastürbasyon ile idare et veya anal dene bakire kalmak istiyorsan veya sexting yap
01 Yorumla- +1 yıl
Anal nedir arkadaş hayvan dediğiniz canlılar yapmıyor analı
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı durumdayım çok evlenmek istiyorum ama talibim yok
315 Yorumla
Soran+1 yılValla cidden kimseyle olmayinca da olmuyor karsina cok iyi biri ciksada sen istemsizce hayır bile diyorsun nasil iş ben anlamadım
Cevap sahibi+1 yılDeğerlendirebileceğim biri bile çıkmadı ki yani talibim oldu ama hiç istediğim gibi değildi uzun süredirde talibim çıkmıyor
Soran+1 yılKız senin yasin kacki
Cevap sahibi+1 yıl22 yim
Soran+1 yılAyniyiz ben 25 gun sonra 23 olcm
Soran+1 yıl@stilist33 bir sene sonra evlenirdim
zamanı gelınce olur ama Şu an kendın ı hayal kurarak avutabılırsın reelde zor Şu an vırus var kardes benc ekendını bırazdaha tut sabret bı enıste buluruz sana
00 Yorumla
+1 yılİNstagramdan evlenecek erkek mi bulacaksın doğru mu duydum
01 Yorumla
+1 yılBenimde 28 olacak daha evlenecek birini bulamadım 😔
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 662 cevap paylaştı.
+1 yılÜzme tatlı canını kiymetini bil boşver herşeyi takma kafana hayisi olsun ömür lük. Olsun
00 Yorumla Senin yaşındakiler çocuk bile yaptı güzelin. Bence çok geç kalmışsın!!! :)
00 Yorumla
+1 yılBen 30 yasimdayim bulamadim. Hic panik filan yaptigimda yok :) Bence sen bosuna kaygi yaratiyorsun kendinde.. Her sey olacagina varir. Napiyorlar evden mi kovuyorlar seni de bu kadar evlenme merakindasin :)
02 Yorumla
Soran+1 yılYok mutlu çift görünce evlenen arkadaşlarımı flb canım sıkılıyor moralim gidiyor birde bebek istiyorum birde ihtiyacim olan bir sey anladin
- +1 yıl
Ben anlamasına anladım. Sadece diyecek bir şeyim yok. Allah yardımcın olsun :)
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılAcele etme derim Allah sahibinize bağışlasın sizi ☺️♥️
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin
Cinsellik için evlenecen görünen o şu an evlenmedende belli ölçülerde yaşayabilirsin bunu
053 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz gunah
Soran+1 yılAyda bir kere oluyor oda nerdeyse
Soran+1 yılİstek oluyorda iki sene okuldayken hic yapmadim ama erkek olursa baska bir erkekle el ele tutussam sarilsam bile masttan daha etki ediyor 😂😂
Soran+1 yılNasil sen dolmussun baya olmussun derken
Soran+1 yılMasttan zevk aliyorumda ama prn izlemeden olmuyor iste oda gunahmis izlememeye calisiyorum aslinda iste ayda bir kere oluyor ama günah 😟 onceden izlemeden mast yaptgmda zevk alıyordum simdilerde ise degil sirf izlememek icinde yapmiyorum artik 😟 ama zor tutuyorum iste
Soran+1 yılLibido ne ya
Soran+1 yılYazamam ozelden
Ama onu izlemeden artik tatmin olamiyorum
Soran+1 yılAynen ya ben sevgilimle sarilmayla ıslanıyordum resmen sarilmisiz bir bakiyorum islanmisim tuaf degilmi eski sevgilerimle el ele tutuşurken tuaf oluyordum yani vucudun boyle sanki harekete gecmis sogumus gibi etkenler anladin mi bilmiyorum da
Soran+1 yılYok istememde 🙁 evlenmeden artik kimseyle istemiyorum hicbir sey sarilmayi dahi
Soran+1 yılEski sevgilim bana diyordu ki her gun seks yapariz evlenince yani ben onu bile kabul etmistim nerdeyse 😂
Soran+1 yılYoo adam benj opmeye bile kalkmıştı ben geri cekilmistim atesli olmayla degilde kendisi azmış galiba bu kadar cinsellikle konusmaya çalışıyordu yani
Soran+1 yılBilmiyorum hangisinden bahsediyosun 😂😂 bu her gun isteyen cocukla iki buçuk senedir birbirimizi gormuyoruz ki onla tamamen iliskimiz bitince baskasi olmustu bir ara iki kisi falan onda dedim gerci
Soran+1 yılHayir ama sanki zevk aliyorlardi galiba benden 😂 yani elimi tutmak için cok israr ediyorlardı çeksem elimi tutmaya calisiyorlardi ama hep elleri soğuktu ya bunlarin nedense 😂
Bende yakışıklı erkekten zevk aliyorum niyeyse oyle her erkekten degil tabiki begendigimden falan
Soran+1 yılE neden elimi tutmakla israr ediyorrlardi acaba
Soran+1 yılSahiplenmeyemi calisiyorlardi yani hmm ama bırakıp gittiler 🙁
Soran+1 yılAynen onların gözü dışlarılardaydilar sanki
Soran+1 yılYani tek bende de yok onlarda da var biri yalan soler diğeri memlekete dönünce ayrilmak ister öteki ne yaptığı belirsiz iste
Soran+1 yılAynen orasi oyle en sonki kişi beni sevmişti gercektn yillar sonra tekrar geldi flnda soğuttum en sonunda kendimi baya baya soğudu bende oyle nefret bile ettim
Erkekler genelde tipime geliyor falan sonra gidiyorlar 😂 huyumda kötü degilki ama bazen adami bıktırıyorum cok kiskancim benim istedigim tek bana ozel olsun hayatinda bir tane kiz arkadas bile olmasin bu güzel tatli dilimde yok
Soran+1 yılBeyaz tenliyim 1.70 boyum genelde eda eceye benzetiyorlar beni yuz hatlarim burnum mesela iste aslinda kumralim ama saçlarımı sariya boyatmistim öyle iste
Soran+1 yılAma iliskim hep uzakta oluyor genelde pasif durmayacaksin derken öpüş falan onumh diyorsun anlamadim
Soran+1 yıl85 falan
Soran+1 yılEvt
Soran+1 yılMerak etme onlar benim altımı veya gogsumu merak etmediler sen niye merak ediyorsun
Soran+1 yılTamamda altimla ne alakasi var ben yüz icin dedim hep yüzümü begeniyorlarda
Soran+1 yılOlabilr dikkat cektigimi soyluyir herkes
Soran+1 yılBosver etme
+1 yılhayir ya daha cok gencsin iyi bir kismet cikar karsina sorun etme
18 Yorumla
Soran+1 yılİyi kısmet dedin ya bana türkiye de erkek cok az geliyor niye dersen yuzde 90 85 i ztn abaza geriye kalan duzgunleri ya evli ya ssevgilisi var emin ol :(
Soran+1 yıl@ahmedinov varsa cok az
- +1 yıl
Sabredin hıhı hıhı sonra benim gibi yaparsınız iyi biri temiz biri güzel biri derken bir bakmışsınız 40 oluvermişsiniz 😄
- +1 yıl
@Mehmettok1979 40 misin abim? hic gostermiyorsun ama
- +1 yıl
Evet kardeşim yaş 40 oldu
Evet göstermiyorsun diyenler furyasına sende katıldın 😜
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvliliği düşündüren şey ne
cinsel açlık mı aile baskısı mı04 Yorumla
Soran+1 yılAile baskisi yok
Cevap sahibi+1 yılcinsel isteğinden dolayı mı harama bulaşmamak için yani?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılnerde yaşıyorsunuz
Gizli Üye(25-29)+1 yılKoca lazım bu gece lazım :D
Yaşın daha genç, talibin çıkar metak etme. Okul bitti, iş buldun mu onu söyle sen.00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılgaliba sen evlenmekten ziyade başka bişey istiyorsun o nedenle acele ediyorsun
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen cocuk flnda 😟
Cevap sahibi+1 yılanladım seni senii, o kadar dayanılmazmı oldun kız artık kendini tutamıyorsun sanırım
Cevap sahibi+1 yılaslında hak veriyorum sana genç yaşlarda seksin tadına varmak lazım doya doya keyfini çıkarmak lazım
Soran+1 yılAhahaha hic yasamadigim icin belkide merak bu bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılevet zaten yapmadığın için merak ediyorsun, birde istek çok olunca insan haliyle acele ediyor bir an önce yapayım diye
Soran+1 yılYok burdan yaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 27 yaşımdayım daha bulamadım senin daha yolun var 😁
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle deme ya cidden
+1 yılBu kadar uzulme bence daha onunde uzun bı hayat var
017 Yorumla
Soran+1 yılZaman su gibi akip gidiyor
- +1 yıl
Yasın daha genc karamsar olma bu kadar
Soran+1 yılDuzgun birileride cikti ama kendi ellerimle ittim
- +1 yıl
Herseyde bı hayır vardır
- +1 yıl
Anlatmak ıstedıgın bısey olursa ozelden de yazabilirsin ıyı dınleyıcım
Soran+1 yılEvet olabilr her seyde bir hayir ama 12 yasimdan beri sevgilim oldu kimseyle de olmaması bu kadar garip degilmi
- +1 yıl
Ya orası oyle ama acele etmeyene gerek yok yanı dımı
Soran+1 yılEvet en sonds soyledigime ne diyecen peki 😂
- +1 yıl
Garip degıl yanı hersey zamanla olur der etme sen dinle benı😂😂
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Anlatmak ıstedıgın bısey olursa yazabilirsin
- +1 yıl
Pek sanmıyorum ama😂😂
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
Oyle hıssetım
Soran+1 yılYa erkeklere guvenemiyorum nasil olacak evlenmem bilmiyorum inanki
- +1 yıl
Hangı konulardan guvenmıyosun
- +1 yıl
Istersen soyle yapalım ozelden mesaj at ordan devam edelım yorum fazlalığı vs olmasın konusmus oluruz
+1 yılBende istiyorum ama karakter arayınca insanda 24 yaşına kadar kimse çıkmıyor karşısına
06 Yorumla
Soran+1 yılÇıkıyor ne alakasi var benim kiz arkadaşlarıma çıktı
- +1 yıl
Onların kaderinde varmış sen nie dert yanıyorsun o zaman
Soran+1 yılKimseyle olamadim ne biliyim mutlu cift görünce moralim bozuluyor her defasinda falan bir de bebek falan görünce iste :(
- +1 yıl
İnşallah karşına seni seven sana ömrünü veren biri çıkar
Soran+1 yılİns amin
- +1 yıl
🙏😊
+1 yılNe geçi kız daha yaşın kaç
10 Yorumla
+1 yılinan aynı durumdayım ne gerçekten yola çıkacak bir ne yazık ki yok :S
00 Yorumla
+1 yıltam sınırdasın instada filan gez millet orada akıyor
00 YorumlaAbi nedir insanlarda bu evlenme merakı. Tek de yaşanır bu hayatta ya, yasalara kadar gitti bu konu valla insanlar çıldırmış...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende de aynı durum var sevebilecegim kalpten birini istiyorum mutlu bir yuva beklentim bu sadece
00 Yorumla
+1 yılCanına tak etmiş artık s. e. x olmadan yaşamak... İletişim kurabiliriz
00 Yorumla
+1 yıl2senen daha var yasının baslamasına sonra 5 yıl muddedin var bok var evlen. 😅
00 Yorumla23 yaş erken ama yaşayamıyorsan evlilik istemen normal ;)
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet yaşamıyorum ilk kez eşimle istiyorum yasamayi
Soran+1 yılBilmiyorum gözüm kaymaz niye kaysinki aşık olmusum ki evlenmisim yani
Soran+1 yılİsteksiz olmaz herhalde
+1 yılEvde kalmazsın nasibin seni nereye gidersen git bulur canını sıkma
02 Yorumla
Soran+1 yılNasibini sen belirliyorsun bence seciyorsun yani Allahta kimi sececgini onceden biliyordu yani anladın
- +1 yıl
Anlıyorum tabi evde oturup beklemiceksin de öyle bir duyguya kapılma diye dedim
+1 yılYaşın 23 daha geç değil evlilik için bende yaşım 29 evlilik düşünüyorum yavaş yavaş
017 Yorumla
Soran+1 yılSeks icin bence gec yaş ilerledikce tatmin olmuyormussun zevk falan gibi alma olmuyormuş
- +1 yıl
Kim dedi sana bunu madem zevk almıyor o kadar insan neden seks yapıyor sana inceliğini anlatayım takibe gelde
Soran+1 yılHyr ge yaslarda istek gidyor vs 25 ten yukarisi vs 30 falan yani
- +1 yıl
Soran+1 yılNerden biliyorsunuz ya 25 ten sonrasi istek oldugunu
Soran+1 yılKadinmisinizda sanki
- +1 yıl
Kadın olmakla ilgisi yok bunun deneyim var diyelim sadece
- +1 yıl
Kadınlardan yana sen Kendini kurutmaya niyetlisin anlaşılan
Soran+1 yılBen bayan icin soyledim istek gider gibisinden
- +1 yıl
Bayn içinde olsa erkek içinde olsa değişmez bu olay
- +1 yıl
Bayanlardan yana tecrübe var zaten
- +1 yıl
Kardeş kendi yorumunu yap sende istersen benim yorumda sın
- +1 yıl
Önemli değil kardeşim estağfurullah
+1 yıl30 a kadar vaktin var bence hayatını yaşa bu zamanlarını çok ararsın :-)
02 Yorumla
Soran+1 yılOtuzdan once istiyorum ben banane
- +1 yıl
E buyur gel madem ne diyim :)
+1 yılçok erken sabır et ben 31 yaşına girşcem ne bu acele yangından mal kaçırır gibi
012 Yorumla- +1 yıl
gerçektem boş insansın
Soran+1 yılHahaha ihtiyaçlar merak çocuk kendine ait evin olması mutlu cift görünce moralin bozulmasi vs yeterlimi bu sebepler
- +1 yıl
benim hiç sevgilim olmadı hayatım boyunca hiç evlenmedim kendi evim var maddi durumum iyi sıkıntım yok lakin. çocuğu geçtim hadi. bunun evle ne alakası var evlenmedendw ev sahibi olursun eninde sonunda evleneceksşn çocuk sahibi de olursun onu sen bşjemezsşn Allah bilir
- +1 yıl
sebebinin hepsi saçma ve boş geliyor anlamak istemiyorsun galiba diyorumki ekonomik özgürlüğünü al ondan sonra evliliğe yönel karşına düzgün bir insan çıktığı taktirde. kötü bir insan çıktımı hayatın zindan olur
Soran+1 yılEvet Allah bilir Allaha dua etmistm evlenecegim insani goster diye falan üç kişi gordum onlarda farkliydi herhalde Allah korusun evlenip boşancammi 😟
Soran+1 yılGördüğümun bir tanesini taniyorumda digerlerini tanımıyorum
- +1 yıl
ne boş insansın ne anlamaz insansın ya azgınlığın tavan yapmış senin azgınlığını dirdşrmrk için napacağını bilmiyorsun treni kaçırdım bir sonrakini kaçıramam diyorsun
- +1 yıl
oda var evlendin çocuk yaptın boşandın olan çocuğa oluyır. bende diyorum ki otur okumana bak ekonomik özgürlüğünü al yinede ilerde evlendiğinde boşandığında çocuk olursa çocuğuna iyi bakarsın bir gelirin olur
- +1 yıl
bilmiyorum ben sana anlatamıyorum neyse hakkında hayırlısı olsun vaktim yok
Soran+1 yılYa ne alaka merak ettim de goruyum dedim herkes merak eder merak etme cok azgin olsam sey olsam erkeklerle konusmak icin can atardim en az yuz tane erkekle konurdum sacma konustun gercekten
- +1 yıl
kimin saçma konuştuğu belli bu yorumu yazarak dahada saçmaladın daha fazla saçmalamadan sus artık bence batırdın zaten ortalığı toparlamaya çalıştım ama olmuyor neyse ne naparsan yap ilgilendirmez beni istersen evlen istersen evlenme benimki bir tavsşye sadece
- +1 yıl
neyse gerçekten boşsunuz ya
+1 yılErkeklerin aradığı tek birşey varÖnem verdiği konu diyelimEğer o durumdaysan kolayca evlenirsin
00 Yorumla
+1 yılGeç değil elbet bir allah karşına nasibin olanı çıkaracak yeterki harama bulaşma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende senin durumundayım hatta yaşım 27 geç bile kaldım
00 YorumlaNe kadar boş insanlarsınız.
31 Yorumla- +1 yıl
gerçekten katılıyorum helal olsun
Yirmi üç yaşında ne evliliği kafayı mı yediniz?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbartma ben 25im benim de olmadı. Daha zamanı var
28 Yorumla
Soran+1 yılCidden mi yalniz olmadığıma sevindim
Cevap sahibi+1 yılEvet bizim gibi arkadaşlarım da var
Soran+1 yılHic sevgilisi olmamis olanlarda var ama benim cok oldu :(
Cevap sahibi+1 yılHıı ne güzel işte benim hiç olmadı
Soran+1 yıl25 yasina kadar olmadi yani helal san
Cevap sahibi+1 yılOlması da gerekmez ki insankar çok abartıyor sürü psikolojisi. Sanki herkesin sevgilisi olması zorundaymış gibi hissettiriyorlar bu psikolojiden kurtulmak lazım
Soran+1 yılYok been sevgili istemiyorum biiktm yeter
Cevap sahibi+1 yılEvlenmek için de acele etme pişman olacağın kişilere denk gelebilirsin
Geç değil
00 Yorumla
+1 yıl34 bedenli bebek yüzlü isen bu beni yavrum 😃
00 Yorumla
+1 yılgeç değil yaşa hayatını
00 YorumlaHerşey nasip acele etme
00 Yorumla
+1 yılEvelenilecek erkek çok zor varmıdır bilmem
11 Yorumla
Soran+1 yılSen dusunmuyormusun
+1 yılBekarlık sultanlıktır...
00 Yorumla
+1 yılAcelen ne çok mu azdın?
06 Yorumla
Soran+1 yılMerak falan vs
- +1 yıl
Neyin meragi seks mı?
Soran+1 yılEvt bide bebek
- +1 yıl
Yeniliklere acıkmısın
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Bas baya farklı zevkler haşamayi seviyormusun
+1 yılDoğru zamanı beklemelisin
00 Yorumla
+1 yılNeden evlenmek istiyorsun?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 676 cevap paylaştı.
+1 yıldaha erken bekle şu virus geçsin evleniriz :)
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet virus bitecekte sonra yas gidecekte ooo
- +1 yıl
bişey olmaz en fazla 1 sene sürer istersen hemen evlenelim
- Devamını Gör (50)
Devamını Gör(95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Yaşım 23 evlenmek istiyorum ama daha evlenecek birini bulamadım, geç mi kaldım acaba?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler