AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
kız arkadaşım ukraynada başlarda zorluk çekiyorduk.İş ciddileşmeye başlayınca bir hedefin oluyor ve daha da kolaylaşıyor.
Eğer görüşebilceğini düşünüyorsan ayda bir falan sorun olmaz. Ama mesela ben 7-8 aydır görmüyorum sadece bir kere gördüm ee o yüzdende soğudum biraz.
görüşmek sıkıntı değil ya giderim görüşürüm 2 haftada da olsa 3 haftada da olsa görüşürüm giderim yani ben görmeye kız da gelse 2 hafta 2 hafta olabilir meesela
değil iki yıldır farklı ülkelerdeyiz aşkın büyükse mesafeler hasreti daha çok büyütüyor sıkılmayı bırak daha çok istiyor insan...
eğer bu kadar ciddi isen beklemesi en güzel denemedir beklerse (beklemenin anlamını yerine getirip) evlen beklemezse yoluna bakarsın ilk deneyim olarakta tecrübe kazanırsın
hadi len ordan :)
Zor baya yakında olanlar başaramıyor kaldı ki uzaktan bir ilişki ne kdar sağlıklı güven verici ve uzun soluklu olabilir? bilemedim. Yinede hakkında hayırlısı kardeş..
zordur aga sürekli kıskançlık krizleri bas gösterır anlamsız kıskanclıklar bu sürekli kavgaları doğruru buda aradakı mesafeyi dahada artırır derken bir bakmıssın kı yorulmussun
Rahat ol lan, git gör, rahat takıl gelirse ekime gelmezse zikime diyeceksin, görmeye değer, ama hemen evleneyim aşık olayım ayaklarına da girme , nazik ol kibar ol çok da vıdı vıdı konuşma , kendin olacaksın özetle.
Evet zor oluyor uzaklık belli bir zaman sonra bu yüzden tartışmalar yaşana biliyor tek çaresi sabır çok sabırlı olmak zorundasınız en küçük sorunlar çok fazla büyüye biliyor onun için tek çare sabır ;)
aynı şehirde mesafeler olduğu halde 5 snelik ilişkimi bitiren ben sen ayrı şehirlerden bahsediyorsan ama iki tarafta gerçekten seviyorsa neden olmasın hakknda hayırlısı olsun
Zorlukları da var ama mesafeler engel değildir AŞKa.. sadece özlem duygusu biraz daha fazla olacak...
Araya mesafe koymayacaksın yoksa işin aşırı zor ve katlanılmaz yürümez yani :)
sevgini ilgini sürekli hissettirirsen sık sık buluşursanız sorun olmaz.
Evleneceğin kişiyle bir arada çok vakit geçirmen gerek.. Uzaktan uzağa biribirinizi tanıyamazsınız..
uzaktan 12 saatlik mesafeyle bir iliskim var ve ayda 1 görüsüyoruz evet özlüyosun aklına geliyo en ufak seyde falan ama cok seviyosun. eger dogru kisiyse ve degerse buna neden olmasınki.
hayır zor değil, zor olmamalı..
sevdikten sonra sadakatla yürütülebilir..
yav he he :)
Zordur cok zor canin acir uzulur incinirsin cok sabır ister
Gardaş mesafeyi dert etme benim hatun İstanbul da ben angarada arada 500 kilometre var :)
mümkünatı yoktur hatta..farklı şehirdeysen sevgili olamazsın ama dost arkadaş olma ihtimalin var..
kardeş hani ilişkiniz level atlamış olsaydı mesafe önemli değil derdim ama yeni başlayan bir ilişki uzakta yürümez
hem zordur hem değildir yani size bağlı eğer gerçek sevgiyse zor değildir ama eğer öylesine bir sevgiyse evet zordur.
Hic bir zaman gercek anlamda taniyamayacak hep özleyecek ve aşkın hep cali kalacaktir. Bu da evlenme karari verirken sana yanlis karar verdirebilir
farklı şehirlerde sevgili olmak zor tabiki bekicen gelsin mesaj yo sesini duymak için çırpın bde triplerine katlan yanımda olmayınca dokunamadıkca napam o aşkı
Kıskanç bir yapın varsa kafayı yedirtebilcek cinsten.
ya ayrı olmak iyi degil sürekli görüşemesiniz ama sen tanımaya çalış
Biz sevgilimle farklı şehirdeyiz ve bir buçuk yıldır beraberiz sen düşün yani :) Herseyi cok detaylı düsünmek kimi zaman iyi degildir. Ayrıca denesen ne cıkar olmazsa biter ille her cıktıgınla evlenmek zorunda degilsin
Zordur inan ömründen ömür gider
ama doğru kişisye hasret kalmaya değer
ooo çok zor. Benim uzun süreli bir ilişkim var 4. yılımızı bitirdik. iş için bir kaç aylığına şehir dışında şu anda... ümüğünü sıkasım geliyor.
sevginiz gerçekse mesafeler hiç sorun değil bir şekilde sonunda beraber olursunuz
Benim arkadaşım eşini gitti İrak ta buldu :)) artık sen düşün
Daha önce birlikte olup sonradan ayrı düşseniz pek sorun olmazdı ama daha yeni bir ilişkiye uzak mesafelerde başlamak sıkıntı olabilir
bursada üni'de kız mı kalmadı aklını peynir ekmekle mi yedin be olum. mesafelere s.k.m ya.
valla dostum bulamadık be bulduklarımız da ergen çıktı hep :(
Skype denen bir şey var artık. Bence mesafeler sorun edilmemeli.
zordur ama imkansız değildir. yakın arkadaşım 3 senedir İzmir İstanbul sevgilileri
kişiden kişiye değişir. kolay olacağını söylemek zor diyebilirim.
Doğru kişi olduktan sonra (bunu hissetmişsen) mesafenin önemi kalmaz.
Hiiçç zorlama çok zor. bir zamandan sonra dayanılmaz oluyor artık...
“Samimiyet, mesafeye bağlı olsaydı eğer;
Güneş'e yakın olduğu halde buz tutmazdı zirveler..”
Malesef zor oluyor bende cok bitirdim Ankara dayim ama zor olur
seviyorsan uzaklık dinlemezsin ağa bunu bilir bunu söylerim :)
sevgılınden cok telefondan hoslanırsın :p mesafe zor ya sureklı ne yapıyor dıye dusunup uzulecksın
açıklamayı okumadım roman yazmışın resmen ama evet zor. biz ayrıldık malesef :/
arastirmalara göre mesafeli iliskilerin bagi daha fazlaymis
Kardeşim kusuruma bakma ama mümkün değil.Yıllarına yazık.Yakınında dokunabileceğin , birlikte birşeyler yapabileceğin birini bulmanı tavsıye ederım.
Kardeş, başka şehirde başka ülkede vs. olması için karşılıklı çok seveceksiniz, iletişim sürekli olacak, arada gidip geleceksin, başka türlü olmaz
başılığına cevap vericem evet zor çünkü özlüyorsun aşırı derce de ama gerçek sevgi varsa zorluklara katlanıyosun
aynı şehirdeyken ilişkiniz başlamış olsa sonradan gitse çok zor olmazdı fakat birbirinizi tanımıyorken bu kadar uzakta olmanız sıkıntılar yaşamanıza sebep olur çok uzun sürmeyebilir
sen neyden bahsediyorsun.keşke benim sevdiğimle mesafem o olsa, benim sevdiğim yurdışında, kaç bin kilometre uzaklıktayız. git arkadaşım git yanına...
zordan çok kötü çünkü sadakat kelimesi anlamını yitiriyor genelde :)
Kardeş bildiğin bir sanal seks tatmin ediyor ama asla tam doyurmuyor
farklı ülkeleri yaşamış biri olarak hiç zor değildir. nedir ki atla git.. ama ülke bozuo
Kızı önce tanı ilişkiniz ciddi olursa düşünün bir şeyler
eğer seviyosan beklersin.ama zor olur tabiki.yanında olupta sarılmak varken :)
tam adamına sordun ben muğlalı o ise tokatlı :( ve okul kapanıcak ayrılacaz :(
Zor mu değil mi tam emin değilim ama iyi yanlarıda vardır bunun.
Aşka tabiiki mesafeler engel değildir ama herkes sevdiği yanında olsun ister. Hem tam anlamıyla güvenmen gerek. Boşver bence başına iş alma
Zor Ve Güven MeseLesi Orada Ne Yaptığını Görmüyorsun Sonuçta Kanks
uzak ilişki zor...insan özler görmek, dokunmak, sarılmak ister o zaman ne yapacan
hayatta bana en anlamsız gelen kavramdır aşk hissetmektir zaten
mesafeler sadece su, teknolojide engel degil :) Fakat görüşemedikden sonra sevgililikde hayırlı degil yani boş iş boşver.Daha yaşın genç
Mesafeler aşka engel değil bence ama farklı şehirlerde olmak genelkde hep sorun oluyor. Ben onay vermiyorum.