+1 yılO kadarı da ne ki benim ki 937,8 km uzakta yakında bir sene olacak geçen bir arkadaş sağolsun transa soktu beni işte hesapladim topu topu sadece 9 gün yüzyüze gelmişiz -_- eğer bir kaç saat falan sayılırsa tabiî ki. Zor gerçekten çok zor ama imkânsız diye bir şey de yok sonuçta sonsuza kadar uzakta kalmayacaksınız bunun belirli bir sonu olacak. Ve bence ilişkiyi de olgunlaştıran bir süreç bu çünkü güvenmeyi özlemeyi kaybetme duygusunu sevmeyi değer vermeyi görmeyince ne kadar mutsuz olduğunu öğreniyosun. Ve zaten bir araya gelince de bunlar hep aklında olarak bir şekilde ilişkiyi devam ettiriyo ve çabalıyosun. Seveceksen değer gerçekten sevmeyeceksen o kadar eziyete gerek yok. Kimler kimler var yurt dışından bile ilişkiyi yürüten misal işte beni transa sokan arkadaş. Ve daha niceleri. Uzun bir süre ayrı kalıp nadir görüşüp evlenip çok mutlu olanlar vs. Sen bu kadar gelecek odaklı olma yarın bile ne olacağı belli değil. bir bak bakalım kız senden hoslanacak mı kafalarınız uyusacak mı zaten devamında ikiniz adına planı geleceği şekillendirirsiniz. Burdaki olumsuz yorumlara da çok aldanma derim.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılheycanını yesinler senin e mi :) daha kızla tanışmamışsın bile kilometrelerin hesabını yapıyosun belli içinde bişeyler pır pır ediyo hadi bakalım hayırlısı :) bence fazla bir mesafe yok aranızda, kızla kimyanız tutarsa vız gelir bence bu mesafe.. bir tanış ne kaybedersin? çekingenim demişsin hem biraz çekingenliğini atmana yardımcı olur, ikiniz için de değişiklik olur bence bu fırsatı değerlendir :) şimdiden kafanda mesafe planları kurmuşsun ama hayat senin planlarınla yürümüyo hayat süprizlerle dolu :)
09 Yorumla- +1 yıl
hiç bulaşma diyen halt yesin o nerden biliyomuş :D herkes bir değil görüyoruz dip dibe ilişki yaşayanları da bokunu çıkarıyolar elleşemicem diye istemiyolardır onlar :D
- +1 yıl
bir kere şöyle düşün karşındaki senin gibi bir insan senden üstün bir tarafı yok ki :) aşkına ilan etmiş olsan tamam heyecanın dibine vur dicem ama bu sadece bir tanışma buluşması rahat ol :) güzel bir cafeye oturursunuz kızla aç mısın bişeyler yer misin ya da ne içersin diye sor sonra neler yapıyosun hangi bölümde okuyodun tarzında konu aç ortak noktanız zaten ikiniz de öğrencisiniz konuştukça laf lafı açar ilk buluşmada zaten havadan sudan konuşucaksın mecbur :)
- +1 yıl
ikna oldun mu? :)
- +1 yıl
mutluluk seninle olsun :)
+1 yılBu psikolojiyle pek şansın yok. İlk olarak şu çekingenliğini yenmelisin. Bu çekingenliğin temelinde kendini değersiz görme ve korkaklık var. Nasıl yeneceğini burada uzun uzun anlatamam kendin araştır öğren uygula. İkinci olarak özsaygın düşük, genellikle kendini değersiz gören kişiler bu tarz düşüncelere kapılırlar. Kendinden değerli gördüğün şeyler üzerine odaklan ve kendi içinde değerini arttır. O zaman bu tarz düşünce ve davranışların kaybolduğunu, kendi benliğini bulduğunu göreceksin.
Daha çok şey yazardım fakat hem o kadar zamanım yok hem de gerçekten dediklerimi uygulayacağından ve hatta bu yazıyı okuyacağından bile emin değilim. Boş yere kendimi yormaya değmez. Ama şunu bil ki bu yazdıklarım kesinlikle doğru. Anlayabilen ve umut vaddeden kişi zaten bu yazdıklarım sayesinde bile o uykusundan uyanıp doğruyu bulabilir.12 Yorumla
Dünyanın neresinde olursan ol,
Bulunduğun yerde değil düşündüğün yerdesindir.
Aşka mesafe koyan yürekler utansın yol , şehir zaman ne farkeder ki?43 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
+1 yılAranızdaki mesafe çok değil.Mersinden Bursaya ilişkim var biz daha önce yüzyüze 4 yıl görüştük sonradan ayrı düştük toplam 7 yıla yakın işte.Sizinki kolaymış zor degil gönülleriniz bir olsun yeter zor değil mesafe sayılmaz yani :) Olacağı varsa farklı kıtalarda olsanız bile Rabbim birleştirir sizi.Yıpratıyormu o size bağlı bizi çok yıpratıyor çünkü çok sinirli beyefendimiz ve kıskanç tabi biz önce yanyanaydık bir anda gidince şokladık.Görüş derim olmazsa senin bulundugun yere gelebilir sevgili adayımız okul için :))
22 Yorumla- +1 yıl
çok iyi inşallah iyi olur.biz ayrıldık bu arada.dikkat et çok uzatma arayı.7 yıl insan bıkmış işte.
+1 yılAşk bu mesafe km tanımıyor...
Ben bundan 2 yıl 6 ay kadar öncesinde birisiyle tanıştım sanaldan aylarca konuştuk sohpet muhabbet derken sevgili olmuşuz tam 2 yıl 6 ay oldu ne ben onun yanlışını gördüm nede o benim yanlışımı gördü..Karakterlerimiz zıt olsa bile birbirimizi tamamlıyoruz..Allah sizi inandırsın daha hiç yüz yüze gelemedik sürekli telefon kamera... Ama göz görmeyince gönül katlanır derler... Evlilik düşünüyoruz Allah kısmet ederse...Sana tavsiyem
mümkün olduğunca buluşun. Aradaki saygı mesefe olsada önemli.Ona karşı saygını bozma iplerini hemen eline verme.. Kendin ol!!!50 Yorumla
+1 yılBaşında olmaz dıye dusundugun ama karsındakı ınsanı tanıdıkca bu duruma alışıp kendını kaptırdıgını farkedersın..yasadıgın yerde hayatın devam eder ama baska sehırde sana aıt bırı vardır onunla yan yana olamadıgın ıcın konusucak dertlesıcek daha cok sey bulursun bırbırınızı uzaktan tanımaya calısdıgınız ıcın hergun yanında olan bır sevgılı adayından daha ınandırıcıdır uzaktakı sevgılı cevabını sana anlattıklarını herseyını kontrol edersın gızlıden, bende yasadım bu durumu balıkesır ıstanbul kadar bı mesafe vardı, askerlık ıs sebeplerı nedenıyle bıtırdık ama kopamadık hala konuusuyoruz bırbırımıze deger verıyoruz aramak ıstedgımde arayıp halını sorabılıyorum aynı sekıl oda yarına allah buyuk olacagına varır dıyıp yasıcagın bı durum..tamamen karsılıklı hıslere baglı umarım ıkınızden bırı pes etmez hakkınızda hayırlısı olsun
01 YorumlaBayan icin zor olmuyor genelde cekiyor avunuyor
Görüstüğü zamanlara yani ben öyle yaptım şu an
Ki iliskim mesafe var 5 saatlik yol ama erkek icin
Yani sizler icin öyle olmuyor zaman gecince kavgalarda
Sevginizi unutabiliyorsunuz biz gibi değilsiniz illa hatırlatmak
Hissetmek dokunmak lazım sizde o yüzden bir sekilde sonunda
Catlak verir iliski benim iliskim mesafeli ama 2 ay sonra orda okuyacağım
Bu yüzden daha iliskimiz kurtulmuş durumda tabi her ay birimizi görmeye gittik
O ya da ben buna rağmen aynı sehirde olmadığımız icin yine sıkıntı olustu.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Şöyle ki aşk mesafe tanımıyor gerçekten. Tabi ki bu birazda insanlara bağlı. Erkek arkadaşımla biz çok sık görüşemiyoruz mesela, ama inan bana böylesi daha iyi özlem çok olunca her şey güzel oluyor. Tabi fazla abartmamak şartıyla. Kızı öncelikle tanımalısın, sana karşı tavrı tutumuna bakmalısın. Mesafelere yenilebilecek tipte biriyse zaten baştan kaybedecektir. Bundan daha da önemli bir nokta var ki, o da senin ilk sevgilin olacağı. Dikkatli seçimler yapmalısın aksi taktirde çok yara alırsın ve toparlayamazsın. Kızla hemen sevgili olma derim ben, bu en yakın arkadaşının önerdiği biri bile olsa. Sonuçta sen tanıyacak, sen onu hayatına alacaksın...
00 Yorumlakasma boşuna delikanlı çevrende eli yüzü düzgün namuslu birini bul ya da askerden dönene kadar bekle.annen bulur sana onlarca evlenilcek kız.. mesafe kısa olabilir ama aklın hep onda kalcaksa ve de ilk ilişkin olucaksa çok zorlanırsın..kızı da yıpratırsın. ama diyosan ki arkadaşımın sevgilisi çok düzgün bir insan ve onun arkadaşı da en az onun kadar itikatlidir. güveniosan..kefillerse..kızı da tanırsın bakarsın..yazışırsınız haftasonları buluşursunuz..ama her şeyden önemlisi relax olucaksın kızı da kendini de bunaltmıcaksın
00 YorumlaBence, bu arkadsinizin kiz arkadsina evet diyebilirsiniz. Sizin gibi, akli bsinda ve mantikli dusunen bir erkek, ilerisini dahi simdiden dusunup planlayan, bahsettiginiz, kizin da kafasi dogru isliyorsa ve akli hayda huyda gezmkte tozmakta degilse, bence size evet diyecektir. Bu isin yani iliskiye ikinizde girmeyi kabul ederse, yuruyup yurumeme kismina gelirsek... Akil yast adegil bastadir,,, gercekten karislatiktan sonra, bir sevgir, arada olusursa,,, ask olursa,,, buna hicbirsey engel olamaz...Gozden irak olan gonulden irak olmaz...:) Gonule giren hep orda kalir, ve vefali duzgun bir kizsa da sizi yaniltmaz ve askerlik okul hepsinden sizi sonuna bekliyecektir, onu tanistiginiz andan itibaren cok iyi tanimaya calisin ama,,, sizi yazdiklarinizda, cok hassas, duygusal, sakin birisi oldugunuzu dusunuyorum> hic sevgiliniz de olmamis daha once, kirilmanizi istemem.:)
02 Yorumla
+1 yılbunu en iyi ben bilirim kardeşim ben 10 aylık bir ilişkideyim ben üniversite dolayısıyla ordudayım sevgilim ise istanbulda. çok yakınız birbirimize ev olarak bu 10 ay zorlu olsada geçti gitti seneye birlikteyiz.eğer akrşındaki kişi sana güven veriyorsa vicdanın rahat ise sorun etme derim ara sıra görüşürsünüz olur biter.ama benim gibi paranoyak bir adamsan hiç kalkışma bile çünkü çok üzülürsün ben kafayı yiyecek kıvama gelmiştim bir ara insan ayrı şehirde olunca bir güven eksikliği oluyor ama bu ondan kaynaklanmıyor senden kaynaklanıyor.eğer psikolojin paranoyaya yatkınsa bence kalkışma derim zor engel değildir diyorlar ama engel kardeşim gözden ırak olan gönülden ırak olur demişler engel olduğunu söyleyebilirim sana.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 826 cevap paylaştı. Birkaç varsayımla tahmin yürütelim bence. Konuştunuz ve çekingenliğin bir sıkıntı yaratmadı aranızda muhabbet iyi ve çıkmaya başladınız. Ayrı yerlerde olmanın sıkıntıları fazlasıyla büyüktür. Bende yaşadım bu ilişki tipini. Bir duygunun eksikliği aslında tüm ilişkiyi bitirebiliyor o da güven. Dersen ki ben kıskançlığımı dizginleyebilirim ve her an yanında olmasam da ona güvenirim o zaman bu ilişki de aşılmayacak bir engel yok. Ama sen dersen ki hayır benim olmadığım zaman ya başkalarıyla konuşursa sonuçta sürekli yanında olamayacaksın. Muhakkak final haftaların vize haftaların olacak başını kaldıracak vaktin olmayacak. Öyle dönemlerde paranoyaya bağlayacaksan bu kızdan uzak dur derim hatta sana uzakta olan her kızdan uzak dur derim. Yoksa bu ilişki hem seni hem onu yıpratır.
00 YorumlaŞöyle diyeyim yani uzak mesafeli ilişkileri yürütebilmek için iki tarafa da çok büyük sorumluluk ve özveri düşüyor.İlk başta kendini yokluyacaksın, gerçekten seviyor muyum? o kadar uzak mesafeye rağmen değer mi sevgim? o burada yokken kendime hakim olabilir miyim? gözüm başkasına kayar mı ya da aklım burada gördüğüm birine düşer mi diye sorgulayacaksın kendini ha hepsine olumlu cevap geliyor o zaman karşındaki kişiyi sorgulayacaksın beni gerçekten seviyor mu güvenilir mi diye.Çünkü gerçekten emin ol sevgi bile güven kadar etkili olamaz.Güvenirseniz birbirinize neden olmasın yürür.Birbirinizin hasretini çekersiniz özlersiniz sonra inşallah bir araya gelip yuva kurarsanız o uzak kaldığınız günlerin acısını çıkarırsınız :) Hem mesafe iyidir yakın olup her dk vıcık vıcık olmak da var yani :) Kalbinin sesini dinlee :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGözden ırak olan gönüldende ırak olur diyenler gönüle giren gözden ırak olsa ne olur? eski bakış açıları nerde kalmış? Kadınlar zamanında eşlerini, aşık oldukları adamları savaşa gönderiyorlar aylarca yıllarca bekliyorlar hiç konuşmadan, haber alamadan içlerinde umutla geri dönmelerini bekliyorlar, bazıları yıllar geçiyor, gönlüne kimseyi koymuyor, belki geri döner belki bir yerlerde yaşıyordur diye.. göç etmek zorunda olan insanlarımıza ne demeli? sevdiklerini ardında bırakıp mektuplaşarak bazen aylarca haber almadan bekleyenlere ne demeli? ne olur aşkı hafife almayın. zamani gençlik artık istediği gibi görüşebilir arabaya uçağa atlıyacak imkanın yoksa bile sesini duyabiliyorsun her an internetten görüşebiliyorsun görüntülü olsun o olsun bu olsun herşeyiniz var ben kendimden bir örnek verdim bunu yaşadım eğer aşıksan vazgeçme hep bir umudun olsun sen buna mesafe diyorsan eğer Allah daha uzak bir mesafe vermesin..
00 Yorumla
+1 yılMesafe kavramını düşünerek hareket ederseniz zaten o düşünce sizi yer, bitirir. Asıl olan güvendir ki güven olduktan sonra mesafe kavramı pek düşünülmez bile.. Sadece görmemiş olacaksınız ama sesi olacak kulaklarınızda veya hissettikleri.. Belki örneğim saçma gelebilir ama ; âmâ olan iki sevgili düşünün ve o iki sevgili ömür boyu göremeyecekler birbirlerini bundan daha öte mesafe var mı? Ama o iki (âmâ) insan için görmekten daha çok güven ve duygular ön plandadır.. Zorlanırsınız ve güveniyorsanız en azından sabrınıza ve kendinize bu şekilde hareket edebilirsiniz.
10 Yorumla
+1 yılEğer seviyorsan mesafe önemli değildir. Üstelik yurt dışında da değil yine beraber türkiyedesiniz. Biriniz Edirne'de diğeriniz Van'da bile olsa sevdikten sonra sıkıntı olucağına inanmıyorum. Şahsen ben cidden aşık olmuşsam okyanusun ötesindeki ülkelerede giderim. Şehirlerin bir olmasına gerek yok yeterki kalpler bir olsun. Gerisi sadece teferruat.
20 Yorumlaben 7 aydır biriyle birlikteyim ve bizler de farklı şehirlerdeyiz, bu büyük sevgilere asla engel olmaz tek sorununuz özlem olur ama o özlemin de bir kavuşması var ki ahhhhh diyeyim sen anla. mesafeler birlikte uyumanıza bile engel değil birlikte müzik dinlemenize film izlemenize bile engel değil yeter ki kalpleriniz bir olsun :)
20 YorumlaAçıklamanı okumadım kusura bakma. Başlıktan yola çıkarak cevaplıyorum. Ben çok çok sevdiğim adamı farklı bir şehire gitmek zorunda olduğum için bırakmak zorunda kaldım. Bu kararı ben aldım çünkü gerçekten mesafe çok zor. Özlüyor mu unutuyor mu bilemeyizz.
01 Yorumlauzakta olunca aldatır diyenler.. aynı sehirde aldatmıyor mu bu insanlar.. herşey öpüşmek sevişmek mi... tamam bir arada olmadan zor özlemek yanında olmasını istemek bunlar olur ama aşka mesafeler engel değil bence. yani gerçekten bir aşk bağlılık söz konusuysa yürüyebilir.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de senin yasindayim. 5 senedir ciktigim biri var ve ben 4 senesini uzakta gecirdim. Zor oluyo ama sabrettiginde guzel sonuclara varabiliyosun. Simdi de iyi ki uzak olmasina ragmen sabretmisim diyorum. Ayrica bizim oyle 150 km falan degil 15 saat mesafe vardi aramizda. Ben dene derim...
21 YorumlaBen eşimle 2,5 yıl aynı şehirde ilişki sürdürdükten sonra 3,5 yıl da ayrı şehirlerde devam ettirdik. 8 senedir de evliyiz. Tüm süreçleri başarıyla atlatmayı başardık diyebilirim. Burada en önemli nokta karşılıklı güven. Elbette kimseye %100 güvenemiyorsun, ama bu oranı %99'da tutar, güveni sarsacak hareketlerden uzak durur, saygıyı da kaybetmezseniz; uzaklık ilişkinizi güçlendirecektir de. En azından bizim ilişkimizde sonuç bu şekilde oldu. Daha detaylı açıklama istersen, ona da cevap yazarım ;)
00 Yorumla
+1 yıl2 Senelik kız arkadaşım mersinde ben istanbuldayım aile dostumuzun kızı. Güveniyorum da oda bana güveniyor , ne zaamn ne yapsa nereye gitse söylüyor.Kısmetse üniv. sınavı var istanbulu istiyor. Seviyorsan geçici uzaklıgı göze alıcaksın mecburen , sıkıntılar kişiden kişiye değişir.Mesala birlikte vakit geçirmediğinize yanarsınız sevginde sarsıma varsa gözün kayar başkasına yok yoksa.Mesafeler sadece sayıdır.
00 Yorumla
+1 yılBence kesinlikle arada bir çekim varsa bir etkilenme gayette olabilir uzak ilişki. benim uzun ilişkim uzak ilişkiydi ve araya aslında mesafeler girince her şey daha bir anlamlaşıyo ve siz kelimelerle telefonda ve ya kamera da ettiğiniz sohbetlerle bütün mesafeyi öldürüyosunuz ve yanyana olmak daha bir değerleşiyo daha bir özel heyecanlı oluyor. ve uzak değil bence bursa balıkesir ve İstanbul haftasonları gidilebilecek seviyede. bir buluş sonra içinden ne geliyosa onu yap :) belki de hiç etkilenmezsin
00 YorumlaSevgilimle ayri sehirlerdeyiz ikimizde okuyoruz insan sevdigine dokunmak istiyor sarilmak ne bileyim gormek falam ama her ne olursa olsun yinede o kadar mesafe engel olmuyor ask yasamaya skype tan kamera falan avio konusuyoruz sorun olmaz bence ama bide guven sorunu var tanimadogin bir insanla olur mu bilmem ki hutun bu zorluklara ragmen guzel bisey sıkıntı olmaz rahat olabilirsin :)
00 YorumlaBen yaşadım köpek gibi seviyordum yemek yemez para biriktirir havalimanlarında yatar buluşmaya giderdim. Kişiliğimiz hemen hemen aynı, aynı şey kız için de geçerliydi beni sevdiğinden inanılmaz emindim.
Direk sonuca geçeyim feleğin şaşar neye uğradığını şaşırırsın ne psikolojin kalır ne bbişeyin bikaç senelik ayrılık kesinse. Yani kısa zamanda birlikte olabilecekseniz olur da 1 seneden fazlası yok kaldırmaz.00 Yorumlabu senin karakterine bağlı. sen eğer ben yoğunum her anımı kız arkadaşıma ayırmak istemiyorum arada bir görüşmek daha iyi dersen olabilir ama eğer ben sürekli bir arada olmak istiyorum dersen biraz zorlanabilirsin ama çekingen biriyim diyorsun, okulunda varmış, ilk ilişkin de olacakmış. belki alışman için iyi olabilir. yolun açık olsun :)
00 Yorumla
+1 yılBen de sevgilimle uzaktayım arkadaşım. Hem de bizim 850 km. Ama eğer karşılıklı olarak gerçekten sadakat aşk sevgi bağlılık varsa emin ol bu iş olur. ilk anımızdan itibaren ayrıyız. bir yıl oldu ama her ay görüşürüz mesela ya o gelir ya ben giderim. O seni, sen de onu hissettikten sonra hiç bir sorun çıkmaz.
00 Yorumla
+1 yılaynı yerde olmanın tek artısı var kendini ne zaman kötü hissetsen yanında olabilcek ama bu durumuda aşk üstesinden gelir ancak gerçekten nefis karıştırmadan en saf haliyle severseiz ve ikinizin niyetide ileriye dönük olursa gerekirse dünyanın bir ucunda olsun herşey hal olur önemli olan sevmeniz ve en önemlisi birbirinizi anlamanız ve birbiriniz için çaba göstermeniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 885 cevap paylaştı.
+1 yılFlörtlere hayır deme. Henüz gençsin ve pratik yapmış olursun.
Kafandaki o "ilk sevgilimle evleneceğim, askere gitmeden bir nişan yaparız aramızda" vs tarzı düşünceleri kara deliğe bırak gitsin. İnsanlar tek tipten oluşmadığı gibi tek karakterdende oluşmuyor. Bunun için bir kaç kız tanıman lazım. Ki ileride eşin olmaya hak kazanacak kadın için de muhtelem olur bu. Düşünsene, karın senin için arkadaşlarına "beni tamamlıyor, kadın ruhundan anlıyor" gibi egosal beyanlar edecek.00 Yorumla Herkes sevgi olsun yeter demis, bence yanlis. Sadece sevmek yetmiyor. Ben sevdigim insani karsimdada görmek isterdim. Onun elini tutmak isterdim. Onun ilgisini yakindan hissetmek isterdim. Birbirinizden uzakken gün gelir neden yanimda degil diye sorarsin kendine. Baslarda seviyorumlar katlanirimlar gelir. Günler gectikce sogarsin. Ben sevgilimi yani basimda istiyorum dersin. Bunlar benim düsüncelerim :) Sen kalbinin sesini dinle. Bize göre haraket etme sakin
00 Yorumlabenimde erkek arkadaşım farklı şehirde o zonguldakta ben bursadayım.zor baya zor ama isteyince oluyo iki yıldır hiç ayrılmadık.ama herkesin dediği gibi hem büyük fedakarlıklar istiyo hemde çok güvenmen lazım sonuçta her an nerde ne yapıyo göremiyosun ama eğer denemeye değer diye düşünüyosan olur yani bir şekilde :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Çok zor ve çok emek isteyen birşey.
Öncelikle yalansız bir ilişkiniz olmalı bir kere bile yalanını yakalarsan işte ozaman bütün ilişkin mahvoldu demektir.
Birbirinize ne olursa olsun güvenmeniz lazım, en küçük birşeyde geçmişi açıp kusurlarını suratına vurmamanız lazım. Birinin her sefer alttan alması lazım yapabilirseniz bunları kolay.00 YorumlaBenim eski erkek arkadasim ile aramizda sadece bogaz koprusu vardi.d 1 yil dayandik o da toplasan 3 5 ay gorustuk. Abimin kiz arkadasi artvinde abim İstanbul'da 1 senedir cok guzel bir iliskisi var. Yani diyecegim o ki iki insana ve aralarindaki sevgiye bagli.
00 YorumlaBenim de 12 saatlik mesafede 850 km de uzakta sevgilim vardı.
Hiç gitmedim ama aylarca sevgili olduk :Dd
Tam gidecektim kışın gidelmez yazın gider gezerim falan diyordum yaz geldi aksilik ya bu seferde o gitti.
İnternette olmuyor.
Kamera de olmuyor. İnsan görmek istiyor hissetmek istiyor.
Evlenecek isen ciddi düşüyorsan benim tavsiyem sık sık buluşun :)00 YorumlaEski sevgilim başka ildeydi ama ben giderdim o gelirdi yani imkanlarımız vardı ve birbirimizi görmedikçe aslında daha çok bağlanır ve çok özlerdik 2 buçuk yıl sürdü sonra birkaç anlaşamamazlıktan dolayı bitti bence çok takma mesafeleri aşk güzel bir şey tadını çıkar..
00 YorumlaBence gözünde bu kadar büyütmemelisin. Sevgilim üniversite sebebiyle şehir dışına çıkacak ve biz de ayrı kalacağız. Özledikçe buluşup görüşebilirsiniz ve hatta tahmin ettiğim kadarıyla ondan uzak olduğun için daha çok özlem duyacağından birlikte olduğunuz anları daha iyi değerlendireceksiniz. Eski sıradan buluşmalardan çok daha anlamlı olacak. Gerçek aşka mesafeler engel değildir hatta onu göreceğin günün hasretiyle aşkına daha sıkı tutunursun :)
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıleger birbirinizi gercekten seviyorsaniz 156 km hic birsey biz 3000 km ye katlaniyoruz 2 senedir ask mesafe tanimaz tamam cok zor uzaktan uzaga sevmek güvenmek ama insan sevince herseye katlaniyor gözden irak olan gönülden de irak olur demis bir arkadas gönüle giren gözden irak olsa ne yazar o yerini belirlemisse gönlünde mesafeler hic birseye engel degildir kardesim hakkinizda hayirlisi olsun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı. tecrübesi olan arkadaşlar da yazmış birşeyler bende kendi tecrübeme dayanarak yazıyorum.
benim eski sevgilim de İstanbul'da yaşıyordu ben antalyada. ara ara görüşüyorduk tatillerimizi değerlendiriyorduk. evet yanında olduğu gibi olmaz uzak ilişki tartıştığında kapısına gidemezsin ama gerçekten sevdiğin zaman işte o mesafe sizin aşkınızı alevlendirir. biz ayrıldık ama askerlik vardı. senin düşüncelerin farklı bence yapabilirsiniz.00 Yorumla
+1 yılHayir bence hiçte zor değil. Biz yaşça küçüğüz sizden ama 2 yıldır hic gormedigim birini sevdim o da beni sevdi kameradan görüsuyoduk sadece. Ve bu sene mayis ayında görüştük. O sakarya da ben Ankara da. Mesafe çok ama hızlı treni bekliyoruz + bir de unv. Tabi 1 senemiz var. Bence mesafeler varken daha güzel oluyo.
00 Yorumla
+1 yılBen ve sevgilim de başka şehirlerde oturuyoruz, ama etkilenmke önemli, yani kızı gördüğünde, ben bu kız için bunu göze alırım demelisin, yoksa bika. aya kalmaz ayrılırsınız söylemedi deme, eğer kızdan hoşlanmadıysan, kendini yorma bence, sonra üzülürsün
00 Yorumla
+1 yılöyle ilişki olmaz bence üniversitedesin illlaki zamanı gelince kendin bulursun ayarlama falan ne ortaokuldamısınız. girme hiç bende sevgilimden uzaktayım yerine göre sıkıntılı yerine göre iyi bir durum senin sorunun şu an bu değil bence ayarlamayla sevgili yapmak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 730 cevap paylaştı.
+1 yılMesafeler sevmeye değil öpüşmeye engeldir kardeşim gönüller bir olursa arada bir gidip görürsen olur neden olmasın
21 Yorumla Niyetiniz iyiyse, zor falan olmaz..
Ha hasret duyarsınız, o ayrı..
Pegasus'dan 50 liraya bir bilet, yarım saat içinde yanındasın yoksa..10 YorumlaBen bu ceremeyi tam 5 yıl çektim.
Dile kolay, tam 5 yıl.
Diyeceğim tek şey; aman uzak dur!
Canım aylarından sonra sürekli sorunlar yaşamaya başlar, birbirinizi yıpratırsınız.
Gözden uzak gönülden ıraktır.10 Yorumla
+1 yılBencede baslamadan cok zor oldugunu bil. Insanin sevgisi yaklastikca artiyo guzel oluyo yaklasamadan elini tutmadan sarilmadan olmuyo bakcan millet takmis koluna sevgilisini sen yanliz cok uzulecen mesafe cok zordur...
00 Yorumla
+1 yılMesafeler asla engel değildir fakat anladığım kadarıyla şimdiden ciddi düşünüyorsun bunun için kızı daha iyi tanıman gerekir güvenilir olup olmadığını net bir şekilde anlarsan ve amacın öpüşmek vb. yakın temas değilse denemelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 94 doğumluyum sevgilim 91.. Sivastayım ben ambulansta çalışıyorum o polis istanbulda.. Yeri geliyor zorlanıyorum ama uzun zamandır beraberiz ruh ikizim diyebilirim :)
12 Yorumla- +1 yıl
BipoliseaşığımATT 'sin
Cevap sahibi+1 yılYanlış tahmin
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim..
Gözdn ırak olan zamanla gönülden de ırak olur.
tecrübeyle sabittir. Gel vazgeç. Kendi şehrinden birini bul..
Canın normalden daha çok yanar çünkü...10 Yorumla
+1 yılBak Kardeşim Asıl Aşk Engelli Olandır Aslında Yollar Aşka Engel Değildir Sen Hiç Hayatında Görmediğin bir Kıza Ama Hiç Görmediğin Bir Kıza Aşık Oldun Mu
22 Yorumla- +1 yıl
haklısınn
- +1 yıl
Sağol İşte Kaderimizde Görmeden Sevmekte Varmış
+1 yılBen 3 senedır cıkıyorum uzaktan bırıyle. ayda 1 2 kez bulusuyoruz aramızda 16 saat mesafe var agustosda ıstemeye gelcekler. evet ılk baslarda bır tuhaflık hıssetmezsın ama seneler gectıkce dayanamaz hale gelırsın her kavgada her uzuntunde onu gormek ıstersın ben sana tavsıye etmem keske benım aklım olaydı uzaktan cıkmayaydım dıyorum. thy onuraır zengın oldu sayemızde. havaalanını gozum kapalı ezberledım :D
00 Yorumlaben konyadayım sevgilim İstanbul'da bazen çok zor ama arada gerçekten sevgi güven varsa sorun pek olmuyo en öenmli sorun özlemek ve bişeyler yaparken hep onsuz olmaktır
00 YorumlaŞehir dışında olan sevgilinin yapacağı tek şey bol bol mesaj atmak he bir de erkek arkadaşlarınla fotoğraf koyduğunda kızıp kıskanmak başka bir işine yaramaz ;)
00 Yorumla
+1 yılilk sevgilim diyorsun bence hiç girme derim.çünkü iklerini onda yaşamak isteyeceksin yanında olmayacak, ilk olduğu için daha çok bağlanacaksın ama uzakta olduğunuz için ne yaptığını bilmeyeceksin.kısacası her türlü kötü bir deneyim olacak.
00 Yorumlakim ne derse desin uzaklık aşkı daha da kuvvetlendirir. Mesela benim sevdiğim vardı oda beni seviyordu, 3 ay tatil boyunca görüşemedik, göremedim. ama o 3 ay bittikten sonra geçen yıla göre o kadar bambaşka olduki, daha bir güzel, sevdiğinide anlıyorsun. Yani uzun lafın kısası Uzaklık aşkı dahada güçlenidriyor:)
00 YorumlaMesafe engel degil ama zorlastiriyor iste...birsey oldumu atlayip gelemiyorsun...hep yaninda olamiyorsun...bazi seyler..tartismalar yüz yüze daha kolay tatliya baglaniyor...bu imkan yok iste
00 Yorumla
+1 yılben babamın işinden dolayı Vandayım kendisi İzmirde belki göremiyoruz birbirimizi ama inan sevgimiz bağlılığımız dahada arttı özledik özlüyoruz buda daha iyi geliyo :)
00 Yorumla
+1 yılazmış ya o mesafe mi allah aşkına
ama yine de zorlukları var tabi ki, allah kolaylık versin ne diyim00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 481 cevap paylaştı.
+1 yılbir sure sonra cekilmiyor arkadasim bir taraf soguyor ayri sehirlerdeydik evet uzun surdu ama bitti uzaklik yuzunden. simdi cok iyi gider iliskiniz ama mucadele etmezseniz eniniz sonunuz ayrilik.
00 Yorumla cok ince ve detaycisin aslinda guzel bisey dogrusunu yanlisni dusunmek ama hayati bazen akisnia birak ve icinden ne geciosa onu yasa kendini kasma kimse ask acisindan olmez merak etme
00 Yorumla
+1 yılaklın varsa uzak dur bence uzaktan olmuyo öyle şeyler göz görmeyince birbirinizi yıpratırsınız dünyanın en iyi insanı da olsan cık imkanı yok bence
00 Yorumla2 yıllık ilişkim var sık sık geliyo ama yinede sor tabi, 1 saat önce havaalanından uğurladım edremite :(
00 YorumlaBenimde ilk ve son olan erkek arkadasmla sehir farki vardi ama hic sorun degildi sevdikten sonra bunlar onemsiz bence sadkta kalr mutluda olunur
00 Yorumla
+1 yılbence o seni severse sen onu seversen gerisi boştur onca insan almanyaya calismaya gitti esleri burada yillarca bekledi sizinki neki yani eger arada sevgi bagi olursa robkem yok hem denemeden bilemezsin dene bir olmazsa kısa kesersin
00 Yorumla- Devamını Gör (122)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat