Farklı şehirlerde sevgili olmak zor mudur?

Merhaba arkadaşlar. Aslında sorum başlıktaki gibi ama ben yine de sizlere ayrıntıları vereyim daha sağlıklı cevaplamış olursunuz. Dün gece arkadaşımın sevgilisi, beni isterse en yakın arkadaşıyla tanıştırabileceğini ve buluşturabileceğini söyledi. Arkadaşımın da arkadaşıymış aynı zamanda bu kız. Ben Bursa'da oturuyorum ve burada üniversite okuyorum. Kız ise Balıkesir'de üniversite okuyor ama İstanbulluymuş. Balıkesir ile Bursa arası 156 km mesafeymiş bu arada. (İstanbul'a da yakın Balıkesir'e de yakın konumdayım şu an.) Kız da ben de 1994 doğumluyuz. Kızı aslında beğendim diyebilirim fotoğraflarına baktığımda, gayet hoş bir kız. Şahsen ben şu ana kadar kimse ile sevgili olmadım, dolayısıyla tecrübesizim. Kızın daha önce sevgilisi oldu mu hiç bilmiyorum. Ben kişilik olarak biraz da çekingenim. Yeni tanıştığım biriyle fazla muhabbet kuramam. Kızın kişiliğini bilmiyorum yarın öğreneceğim arkadaşın sevgilisinden. Sizce aradaki bu 156 km'lik mesafe göz ardı edilebilir mi? Yoksa boşa mı hayaller kuruyorum? İleride bir sıkıntı yaratır mı bu durum? Zaten ben kızın duygularıyla oynamak istemiyorum. Üniversite bitince askerlik aradan çıkınca diğer erkeklerin aksine evlenmeyi de düşünüyorum sevgilim olursa. Yani ilk bulduğum ile evlenmeyi istiyorum :) Kafamda bu sorular olduğundan dolayı arkadaşımın sevgilisinden bir iki gün süre istedim düşünmek için. Henüz sevgili adayına bir şey söylemedik tanışma isteği konusunda. Bana yardımcı olabilirseniz hepinize dua ederim :)
Güncellemeler
+1 yıl
başka fikri ve tavsiyesi olan var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
var mı başka cevapları olan?
Güncellemeler
+1 yıl
bu arada arkadaşla yeni öğrendim kız benim bulunduğum ile felan geçiş düşünüyormuş birkaç il daha söyledi de büyük ihtimal burası olabilirmiş :)
Güncellemeler
+1 yıl
şehri yanlış yazmışım bilecik olacaktı 95 km oluyor o da :)
Farklı şehirlerde sevgili olmak zor mudur?