İki̇ baskın karakter ve aşk.. ne yapmalı̇yı̇m?

sevgilimle birlikteyken çok mutluyuz ama tamamen baskın karakter olmak istiyoruz ilişkide, arkadaşlarımı istemiyor okulda tenefüslerde çıkışlarda haftasonları sürekli birlikte olalım istiyor. çevremdeki hiç bir insanı kabullenmiyor ve beni arkadaşlarımla zor durumda bırakıyor. instagram, twitter her şeyimi kapattırdı sosyal hayat, arkadaşlarım denen bir şey kalmadı denilecek kadar az. zor durumda kalıyor ve sürekli kafama takıyorum, birbirimizden bağımsız düşüncelerimiz var. ben okuldayken arkadaşlarıma ayırdığım vakti ona ayırmadığımı sanıyor, 5 dakika arkadaşlarımlaysam maksimum 5 dakika da onla vakit geçirmeye özen gösteriyorum. arkadaşlarım dediğim en az 10 senelik görüştüğüm insanlar. onlar da zor durumda kalıyor ve sevgilimin onlari istemediğini anlıyorlar. sürekli birlikte vakit geçirmek istiyor ve bu yoğunluktan dolayı emreden yani sevgilimden soğumam söz konusu oluyor. ne yapmalıyım? ona ne şekil davranıp sürekli her dakika birlikte olamayız demeliyim? derslerimi de çok olumsuz etkiliyor ve sürekli tartışıyoruz. yardım cevaplarınızı bekliyorum..
Güncellemeler
+1 yıl
ikimizde birbirimizi seviyoruz ama baskın karakterler olduğumuz için birbirimizi dinlemiyoruz bile ne yapmalıyım
Güncellemeler
+1 yıl
şimdide benimle konuşmuyor heryerden sildi büyük ihtimal, ne yapmalıyım
İki̇ baskın karakter ve aşk.. ne yapmalı̇yı̇m?