''ilk aşkımı unuttum.başkasını sevdim ve şimdi ilkinden çok daha mutluyum.hatta iyiki ilki olmamış ya da devam etmemiş.''
bunu gerçekten içinden gelerek söyleyebilecek olan var mı?
bunu gerçekten içinden gelerek söyleyebilecek olan var mı?
ben ilk defa bu sene aşık oldum ve onun gibi birini bir daha asla tanıyamıcakmışım gibi geliyo sanki ailemden biri gibi oldu başkasına küsünce fazla takmazsın en yakın arkadaşım bile olsa ama annene küsünce içine dert olurya bununla aramızda bişey geçsin aynı şekil içime dert oluyor ne yapcam bilmiyorum
ilk cümleyi okuyunca ben yazdım sandım.bende bu sene aşık oldum yani 1 yıl olucak bu sene derken.. aynısı bendede var başkasını sevemickmişim ondan başka yokmş gibi geliyo.dahası gerçktnde ondan başka varsada oldkça az
aynı benim durumum yalnız değilmişim :)
yalnız değilizde offf sevmek zor be keşke sevmesem
ben pişman değilim ama keşke oda beni sevse düşünse korusa kıskansaa... off
pişmanlık duymuyorum zaten sadece çok canım acıyor derslerime çok kötü etkisi oldu.. bu sene benim için çok öenmli ama neyse yani pişman değilim ama acı çekmekten yoruldum bitmiyor çnkü
aynen bitmiyor bide ben ayrılmak zorundayım dershane bitiyo başka bir dershaneye yazıldım sırf onun için buraya kötü olduğu halde yazılmayı bile düşündüm ama dedim saçmalama senin hayatın söz konusu ama içim çok yanıyo bidaha görememek ne demek büyücüye falan gitcem artık
büyücü mü ondan fayda değil zarar gelir ya..
ilk aşkımı unuttum zaten ilk aşklar genelde unutulmaya mahkumdur evet başkasını da sevdim o başkası çıkmaz olaydı artık kimseyle ugrasmıyorumm
ilkinden değilde sonrakinden şikayetçisin.. bana sanki bidaha sevemickmişim gibi geliyo
banada öyle geliyor bir daha olmayacakmış gibi ama yani elbet olucak elbet birileriyle hayatımız birleşicek onun için doğru insan gelir bulsun napalım
peki doğru ilşki bulana kadar diğerleri bitecekse aşk nedir? gerçek aşkta 1 kez veya 2 hadi 3 kez olsun sevrsn... daha fazlası değil
insan 1den fazla sevebilir hoşlanabilir. düşüncesindeyim. doğru kişiyi bulana kadar öncekileri sanmaktan ibaret o zaman
unutmayıp da gelip benı bulan bende untmaya calsıan ıflahımı bıtıren kafayı yedırten kadına burdan yıne sovdum
afedersin.. sorum maziyi açıp canını sıktı herlde ama bende aynı durumdayım
mazi her zman derin bir yara eskiden 1 saatte bır yoklardı sımdı 24 saaatte bır unutuyor ınsan ya da alısıyor yedıgı kazıklara bıle Allah sabır versin bizlere bu duruma dusenlere
unutanlar çok mu gamsız
yani arkasına bakmadan gidebilenler ya da biz mi sorunluyuz
hiç kimsenin ilk aşkıyla mutlu sona ulaştığını sanmıyorum. bir kaç tecrübeden sonra gerçek aşk bulunur.
ilk cümlen.. bunu düşünmemiştim.gerçekten ilk aşkıyla mutlu olan çok az duyduklarım kötü bitti diyordu
kişilik değilde.. tecrübe eksıklığı çok oldu bnde
Cevap
10Cevap
Ben varım. iyiki olmamıs şu an kı zatn benı aldatmıstı kendılerı şu an cok mutluyum gercekten sevmek deger verıldıgını hıssetmek cok guzel bırsey Allah herkesın kalbıne gore versın
amin
ilk ve son olmuştu allahıma şükürler olsunki olmamış
ilkinden sonra bidaha sevmedin mi?
kaç yaşındasın merk ettim sakıncası yoksa..
peki kimseyle konuşmuyorum dedin ya bende bunu yapmayı düşünüyorum 18 yaşındayım.. evlenmesem çok mu sorun olur saçma ama şu an böle düşünüyorum
yani benden sana tavsiye illaki evleneceksin fakat bu kendini hazır bunu taşıyabilecek olduğun vakit olmalı onun haricinde yok onu kaşıydı gözüydü diyipte onunla bununla sevgili olma derim çünki kimin niyeti ne belli değil çoğu eğlence peşinde hemen evet deme kimseye tanımak istediğini söyle seni gerçekten seven isteyen kiişşi bunu kabul eder bence
zaten hiç sevgilim olmadı.1 yıl önce aşık oldum tek taraflı bu kadar.. onu unutmak için asla başkasyla sevgili olmayı falan düşünmüyorum..
ben olduğum yaştan 4 hatta bazılarına göre 5 yaş küçüğüm genelde 4 yani 5 -6 yaş büyüğünü seçersem yanımda baya büyük durur.dediğin mantıklıda bana olmuyor pek
maalesef yoktur zannetmiyorum..ama bayanlarda çok sık oluyor bu durum..erkeklerden bekleme bence..
tam tersini düşünüyorum.etrafımda çok düzgün erkk arkdşlrım var bir kızı sevdklernde aldatmıyolr ama ilşkileri bitiyo bir kç ay üzülüyolr sonra başkasını buluyolr. olmayınca yola devam.ama kızların çoğunda öyle değil aslında
senin etrafındakiler öyle dmekki..benm etrafımda ise tam tersi
kardeşim benim etrafımda erkek bile çok az..benim 1 tane yakın arkadaşım var o da erkek..hiç kız arkadaşım yok ama bayanları gözlemliyorum..gözlemlediğim bayanlar da tanımadığım insanlar..biraz yapılı bir erkek olsaydım ve saçlarıma şekil verseydim benim de arkadaşım olurdu ama maalesef kendime bakmıyorum..aslında biraz da bakımlı olmak gerekiyor bu işler için..turizm bölümü okusaydım kesin arkadaşım olurdu ama hayalimdeki turizmi değil elektronik mühendisliğini kazandım ve sinek avlıyoruz..etrafımızda kız yok doğru düzgün..sohbet edilebilecek..
anladımda.. hayırlısı ne diyim yani bildiğim bişy ola yazarım ama benm sorunum şu an aşk acısı
ilk aşk yerine ilk sevgilim yazmak daha mantıklı. şimdiki sevgilime aşığım.
bunlar anlık mevzular belki 2.ile bir süre mutlu oalcaksın sonra ayrılacaksın vs vs
o zaman gerçek aşk ne?
bu bulduklarımız sahte o zaman.niye canımız acıyor üzülüyoruz ağlıyoruz bunlar ne peki geçen bir kız 9 yıl sevdim dedi olmamış sonunda bunu nasıl açıklıcaz? yanlış anlama gerçktn düşünüyorum bir cevap bulamadım
karşılıksız aşk ne oluyor peki? sevince canın biyere kadar yanar sınırı olur sevgide neffssz kalmassın mesela ama aşkta olur.demekki tek tarflılar sadece sevgi değil
psikolojiyle ilgileniyorum..tek taraflı aşk her zaman takıntı değildir.ama takıntı boyutuna gelebilir.. yanılıyorsun.her zaman diyemeyiz.
dünya genelinde çok başarılı olmuş insanların hatta bazen güvendiğimiz bizim için öenmli olan insanların geçmişlerind eaşk acısı olabiliyor.senin dediğine göre bunlar direk ruh hastası ama sonuç hepimizden daha akıllı ve dayanıklı olabiliyorlar.düşündüğün gibi değil
sevmeye devam etmek ayrı.. kesin benm olucak diye bakmak ayrıdır.bu ikisi arasında çok büyük bir ayrım var her karşılıksız aşk ruh hastası asla değildir
büyük oğu diyorsun hepsi değil.. bir kısmının öyle olduğunu kabul ediyorum.ama her platonik olan tuh hastası diyemezsin.bu doğru değil.senin mantığın ağır basıyordur bırakırsın benm duygularım ağır basar bırakamam.eğer onunda beni sevmediğinn bilincind eolrk unutmaya çalışp yined esevgi hissediyorsm bu normaldir ama gelicekmş gibi beklyp sürkli hayal kurup takıntı yaprsm bu rahtszlığa girer.ayrımı yapamıyorsun ayrıca komik değiliz bunu diyorsan ben senden şüphe duyarım.
ben ikincisini ilkinden daha çok sevdim ama ikisiyle de ayrıyım
ben ilkini öyle bir sevdimki.. abartmıyorum nefes almakta zorlandığım hatta alamadığım anlar oldu.şimdi ikincisini daha çok sevsem nefes darlığından ölücem herlde
ilk defa aşık oldum daha önce hiç hoşlansamda çok kısa sürerdi.. evet bazı kalpler kaldıramıyor örnek benmki
herşeye yeniden başlamk.. mutlu olmak heycnlanmak kalbinn çarpması tekrar.. inş
son cümle süperdi :) bir defa kullanmkla bitmez ilerd ebu cmleyi kullanıcam aldım :) t.ederim
hiç biriyle bir bok olmadı insanda şans olackkk şans.d.d
ben tabiki artık umrumda bile degil sevgilimi çok seviyorum hemde çok :)
unutuyorsun mazi oluyor yeni aşklara yelken açıyorsun...
İnsallah o gun gelecek ')
inşallah bir gün sıradan biri olucak benm içinde daha beteri gelmesin de
hayırlısı :)
bakma güldüğüme ya :) şimdi facesine bakamıyorum başka bir kız için aşk sözleri paylaşıyo.. hayat kötü
inşallah..üzülmek istemiyorum ya artık t.ederim yorumun için :)
Bana tüm kadınları unutturdu son aşkım
öncekiler aşk değil miymiş yoksa sonuncusu hepsini unutturdu mu yani?
ben ilkini daha yeni buldum.sonrakini ne zamn bulrum Allah bilir.. boşuna üzülmemeliyim ama elmde değil işte senin adına sevndm mutlulklar :))
hayırlısı ya.. inş atar mesaj
Ben söylerim çok mutluyum
gerçekten mi? yani ilkini unuttun ve 2.cisiyle çok mutlusun..
senin adına sevindim :) umarım bende en kısa zamanda böyle diyebilirim.d
diyen yalan söylüyodur
diyenler var ama sanmıyorum yalans öyeldiklerini..bend eunutmadım ama
ilkler unutulmaz.ama tekrar sevebiliyor insan.
bunu biliyorum.ama sorum bu değil.. sevmek ayrı ama benm sorum daha farklı
buna ben cevap veremem heralde.
neden?
bende unutma sorunu var. önemsiz olayları bile unutamıyorum.
evet kesinlikle oysa ayrıldığımda kahrolmuştum
ben şu an çok kötü durumdayım.napmak lazım olursa olur deyip bırakmak mı? o zamana şk ne oluyor?
aşk ne oluyo?
akışına bırak ve senin kıymetini bilmeyenler için üzülme çabuk atlatmaya çalış
çok pis koydu yanlız pek unutmada başarılı olamadım ama inş..
olur sabırlı ol seni çok iyi anlıyorum aynı durumdaydım kendimi kaybetmiştim yemekten kesildim ama topluyor insan zamanla
inşallh
her zaman...
Aynen öyle diyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar