Aşk İlişkileri Hande Ataizi Zamanında : "Fikret Kuşkan, İlk tanıştığım insandı ve ilk ilişkimi de onunla yaşadı? AycA4141 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Siz ilk ilişkiniz ile mi evlisiniz? ya da hala ilk ilişkinizle mi birliktesiniz?#Ayça Hande Ataizi Zamanında : "Fikret Kuşkan, İlk tanıştığım insandı ve ilk ilişkimi de onunla yaşadı? Cevapla İlişki Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
yusufcan0900 Takip Et Bilge Yaş: 34 +1 yıl Ilk dıye bısey kalmadı.. Sonuncu olarak da istedıgım bırı olmalı.. Beklemedeyım. 0 0 Yorumla
bugencyazar Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. böyle bir şeyi niye dedi ki birden hande? ne alaka? 0 0 Yorumla
RRonatello Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Nerede. İlk ilişkim öldü mü kaldı mı bilmiyorum bile. 🥴 0 0 Yorumla
Hiwatarikai95 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Yğzeysel yaşadım birleşme yapmadım ve şu an kimseyle birlikte değilim 0 0 Yorumla
synbrk Takip Et FenomenYoda Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 962 cevap paylaştı. İlişkim yok 0 0 Yorumla
nasibim1 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 37% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Cok özel sorular bunlar 0 0 Yorumla
HeroLion Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Hayır değilim ama ilk iliskinin yeri bende ayrıdır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ilk dıye bısey kalmadı.. Sonuncu olarak da istedıgım bırı olmalı.. Beklemedeyım.
böyle bir şeyi niye dedi ki birden hande? ne alaka?
Nerede. İlk ilişkim öldü mü kaldı mı bilmiyorum bile. 🥴
Yğzeysel yaşadım birleşme yapmadım ve şu an kimseyle birlikte değilim
Ben tipsizim. Hiç ilişkim olmadı.
İlişkim yok
Cok özel sorular bunlar
Hayır, ilk ilişkimin 3 tane çocugu var : )
Hayır değilim ama ilk iliskinin yeri bende ayrıdır
Paparazilere pek ınanmam ben
Yasamadim ve evli değilim. Olursa yaşarım.
Evliyimm ilk ilişkim değildi ama devam ediyoruz
Sular aktı o köprünün altından
Nasıl olmasını sen belirle
magazin programcısı olsana..
O konulara girmeyelim tatlım
Hayır sen peki