Yolu yolumuz kendisine 20 tane ayırıp giderken de onlar sizin analarınız diyip Arapları alı koyacak kadar Zeki bir adam 1500 sene sonra bile müritlerine ekmeğini yediriyor 😄
Şaşırmak mı senin dinin farzı misal Hristiyanlık hırsızlık haram bir tanesi çıkıp helal derse kabul mu edecek hayır karşı çıkacak bizde karşı çıktı bir kişinin yaptıgı yanlışı herkese mal etmek ne kadar doğru?
Çok ilginç toplum bozulabiliyor. Ama alkolün sağlık amaçlı kullanımına onay veren, babanın kızına şevhet duyması normal diyen diyanet bozulmuyor öyle mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu haberi yapanda cumhuriyet gazetesi hahahha başka nasıl bir haber beklersinki zaten iftira atmak için yer arıyorlar
Yani sorun gazete öyle mi akit falan mı olmalı doğru olması için 😃
Haber yapmak için o haberin dogru olması lazım. E bu haber yanlış bu insanlar iftira atıyor işlerini yapmıyorlar
Ben burada bekliyorum git doğru kaynaktan bul gel
Adamlar kendileri uydurmuş nerden dogru kaynak bulucam sallamışlar sende inanmıssın başka hiçbir gazete haber yapmamış bunu çünkü yalannnnn
Peki madem senin dediğin gibi olsun
Her ay yeni güncelleme geliyor bu işler muhammedden sonra bitti sanıyordum
Yolu yolumuz kendisine 20 tane ayırıp giderken de onlar sizin analarınız diyip Arapları alı koyacak kadar Zeki bir adam 1500 sene sonra bile müritlerine ekmeğini yediriyor 😄
Adam gibi adam chchfhf
Diyanetin kaçıncı skandalı bu ya ilk başlarda inanmazdım ama bu kadarda olmaz bnc
Yalan haber inanma
Bu yalan olabilir ama babanın kızına sehvet duyması vs yani diyanet pek de diyanet gibi değil.
Ayrıca diyanetin kurumunu görsen diyanet değil kraliyet sanarsın. Mekkede yok öyle ihtişam.
Anlatamazsın onlar diyanetten falan ayrı bir islamdalar 😃
Diyanet 5. Mezhebi çıkardığı an dedim rüm dikkat et aç gözünü 🤪
Ayyy ben o güncellemeyi kaçırmışım 😔
Mahrem onu bile bilmiyorsunuz? İşiniz gücünüz kelime ayıplama...
ayıklama...
Hadi beni aydınlat.
Şaşırmak mı senin dinin farzı misal Hristiyanlık hırsızlık haram bir tanesi çıkıp helal derse kabul mu edecek hayır karşı çıkacak bizde karşı çıktı bir kişinin yaptıgı yanlışı herkese mal etmek ne kadar doğru?
27 yaşına gelmişsin kb bir bokk olmaz diye düşünüyorum.
Tamam karşı çık ama önce başka kaynaklardan da bir doğrula bakalım demiş mi dememiş mi?
Sizin ciğerinizi biliyoruz. Size ne anlatsak boş. Böyle devam edin.
Anlatmayı deneyebilirsin ben okumayı severim
Boş işlerle vaktimi harcamak istemem. Art niyetli olduğunuz belli zaten . İyi günler.
Allah akıl fikir versin artık yeter bıktım
Diyanete mi?
Senin gibilere
Tamda seni ilk gördüğüm anda ne güzel ahlak timsali evlenilesi bir kadın diyordum oysa
Mal bu adamlar ya. Bana kufir etrircekler a. w
Bence doğru değildir bu
Hadi araştırıp gel 🙂
Araştırmaya gerek yok Kuran ne diyorsa o doğrudur diyanet değil😊
Kuran ne diyor meselaaaa kızlar evlenmeden önce hamam da kontrol edilmelidir diyor mu?
Hayır tabiki bunlar toplumun bozulmasından dolayı olan şeyler
Çok ilginç toplum bozulabiliyor. Ama alkolün sağlık amaçlı kullanımına onay veren, babanın kızına şevhet duyması normal diyen diyanet bozulmuyor öyle mi?
Alkol zaten sağlık alanında kullanılmasında bir sorun yok lakin diğer bahsettiğiniz şey hakkında bilgim yok
bir araştır gel ben buradayım 🙂
Siz nerede okunuduz?
Çok sacms
Saçmalama diyanet onaylı artık