Bu teknoloji ve sosyal medya çağında sanki çok kolaylaştı bitinin özel fotoğraflarını böyle rahatça görmek
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bana tuhaf geliyor cinsellik niye bu kadar tabu o da yaşamımıza dahil klasik bir ihtiyaç neden hep sapıklık olarak görülüyor. Şahsen karşı taraf tensel bir temas arzu etmese üzülürüm ben. Ayrıca aynı evde kalmak meşru da foto atınca mı gayri oldu! Boş duyar kasmayı kesin
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Normal değil. Ateist olamam rağmen bu tarz birşey istemem de yapmamda. Karşındakini seks objesinden ibaret görmekten başka değil. Bir kızdan nude istemekle onu paralı asker olarak nitelendirmek aynı şey.
Genelde böyle olayların sonu şantajla biliyor. Etraf ifşa sitesi doldu.01 Yorumla- +1 yıl
Ben de deistim, sana katılıyorum
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Bence normal değil, ha atan razı atılan razı ise bize ne ama ben şahsen hiç bir kız arkadaşımdan böyle bir şey istemedim onlar da teklif etmedi, her şeyi bu kadar çabuk tüketip yozlastirmayalim bence. Biraz da karşınızdaki insanın kalbini sevin g*tünü, göğsünü değil.
00 Yorumla
Çıplak fotoğraf atacaksan yüzünü kırp at karşıdan da öyle işte yüzünolnsyan çıplak resimler sosyal medyada yayınlansa dahi kimlik belli olmadığından şantaja imkan vermez ama bence çıplak resim paylaşımı sosyal medayada yapılmamalı
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
58Cevap
- +1 yıl
Bu gayet güzel bişey ne var bu kadar büyütülecek anlamıyorum. Biri senin çıplak vücudunu görünce etkileniyor sen onun çıplak vücudunu görünce etkileniyorsun. İki taraf da memnun oluyor sonuçta. Alın verin nude ekonomisine can verin.. Ben atarım cidden hiç de önemsemem sevgilim olsun olmasın.
05 Yorumla- +1 yıl
@asdasdasj nasıl biri oldugum beni ilgilendirir de mi kardeş
- +1 yıl
@asdasdasj insanım kardeş senin oldugundan daha fazla.
- +1 yıl
Normal olduğunu düşünmüyorum özelinizi sadece sizin için özel olduğunu düşündüğünüz kişi görmeli diye düşünüyorum
20 Yorumla - +1 yıl
Bence yanlış ve sacma, bir insanla sirf vucudu veya seks derdiyle birlikteysen affedersin ama ormandaki hayvandan farkin yok. Kiz/erkek fark etmez herkes için geçerli. Önemli olan birini sevebilmek de bunu oneminin yitirilmesi üzücü..
00 Yorumla Bence değil. O nudeler sonra p*rno sitelerine malzeme olabiliyor.
10 Yorumla- +1 yıl
Yani bence güzel birşey her iki tarafta bundsn zevk alıyorsa bir problem görmüyorum. Hatta bunun bu kadar kolay olması güzel birşey. Diğer türlü real de farklı şekillerde zarar verecek insanlar var. Taciz vs. Onların haricinde ise iki tarafın da dokunmadan uzaktan birbirlerini tatmin edebilmesi çok güzel birşey.
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Kişiye bağlı sevdiğin biri ise normal ama olur olmaz kişiyle nude paylaşmak bence mantıklı değil
50 Yorumla tabiki değil kızlar telegram gruplarındaki ifşaları görseydi hiç atmazlardı telegram gruplarında günde yüzlerce kızın eski sevgililerine gönderdiği görüntüler paylaşılıyor
02 Yorumla- +1 yıl
şerefsizlermiş
- +1 yıl
İnsanların ne paylaştığı bizi ilgilendirmeze gidiyor olayın sonu önceden çok büyük bir olay olsa da yaygınlaşan bir şey doğal olarak normalleşiyor
00 Yorumla Özel olduğunu düşünmüyorum bu fotoğrafların. İnsan vücudu. Et ve kemik. Bana pek çekici gelmiyor. Düşüncem bu yüzden böyle olabilir
00 YorumlaHerkes normal diyor da. Seven insan istemez böyle bisi acar yazar googleye birsürü şey çıkar işte
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yüz görünmediği sürece normal.
Bende birçok kadın üye arkadaşımın özel görselleri var. Ve asla 3. kişiler bunu göremez, ele geciremezler.00 Yorumla- +1 yıl
Sevgililer arasında veya güvendiğin kişiyse bu samimi olduğun normaldir. Diğer türlü anormal.
10 Yorumla - +1 yıl
Sonra internete düştüm vah anam vah babam diye ağlıyorsunuz normal ağlamayı hobi edinmişsiniz
00 Yorumla Erkeklere güven olmaz. Başka kişilerle ve yerlerde paylaşabilirler
00 YorumlaHer şey artık basitleşti ama cinsellik uğruna rezil olmakta var
00 Yorumla- +1 yıl
Gayet normal yani karşılıklı paylaşım ve güven olduktan sonra
00 Yorumla - +1 yıl
Göreceli bir normal. Flört de teknolojiye uyum sağlıyor
00 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. İleri de kişiye sorun çıkarabilecek bir şey normal olamaz.
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
çok kolay ama normal kabul etmiyorum, mantıksız. napacan çıplak resimlerini videolarını? internette kaynıyor zaten
10 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 934 cevap paylaştı. Sosyal ağlar işimizi kolaylaştırıyor ama asıl önemli olan çok basit yapabilmeleri
00 Yorumla- +1 yıl
Yani zamanında bişeyler yaşayıp ondan sonra atmak bana mantıklı geliyo zaten yaşamışız bişeyi görmediği şey değil aradaki güven önemli herkese atılabilecek bişey değil 😛
20 Yorumla - +1 yıl
Evet, baskı unsuru olduğu için o insanların etrafında. Biraz daha özgür ortam içinde bulundukları in. E tabi yaşam isteği de var… :)
00 Yorumla - +1 yıl
Görmedik nude. ama Sosyal medya sayesinde her yerde çıkabilir
00 Yorumla Hiç paylaştığın oldu mu peki sevgilinle ya da konuştuğun biri ile
00 YorumlaEvet
Zaten bence çok abartmamalı ya alt tarafı foto00 Yorumla- +1 yıl
yani bence normal bir durum güvenebileceğin insanla yapman güzel
00 Yorumla Karsılıklı taraflar istedikten sonra bize laf düsmez maalesef
00 Yorumla- +1 yıl
Çok attım çok ta atan oldu
00 Yorumla - +1 yıl
Yani herşey normal oldu bu devir de
00 Yorumla bana atana bende atarım
00 Yorumla- +1 yıl
Ben ne atarım ne isterim shhd gerek yok
00 Yorumla güvenilir insanlarla paylaşılabilir
00 YorumlaHerkesle yapilacak birsey değildir
00 Yorumla- +1 yıl
Alın, verin. Libidoya can verin.
00 Yorumla Canın istiyorsa yapabilirsin yapıyor musun
00 YorumlaBence değil. Bunlar özel şeyler
00 Yorumla- +1 yıl
Cağımızda normal şeyler bunlar
00 Yorumla - +1 yıl
Herkese normal gelen şeyler oldu insanların özeli
00 Yorumla - +1 yıl
Zevk meselesi yani meşrebine göre
01 Yorumla- +1 yıl
Profildeki sensen kapak foton 85B, fotoya çelişen bir soru olmuş
- +1 yıl
Veren alan oluyor fena olmuyor
00 Yorumla - +1 yıl
Bktan soru, tabi ki değil
30 Yorumla - +1 yıl
Normalleşmemelii😬
20 Yorumla Valla kafa görünmediği sürece sıkıntı yok
00 YorumlaYakında nudizm normal
00 Yorumla- +1 yıl
Gönderen kendi sorumluluğunda ama ben karşıyım
10 Yorumla İsteyen istediğine nude atsın!
00 Yorumla- +1 yıl
Ayıp ben bakamam utanırım
00 Yorumla - +1 yıl
normal v egüzel nudeler olunca tahrik edici oluyor
00 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 307 cevap paylaştı. Değil herkese verilmez
00 Yorumla- +1 yıl
Fantazi oluyor
00 Yorumla Cok tehlikeli
00 Yorumla- +1 yıl
Normal değil
01 Yorumla- +1 yıl
bana atana bende atarım
@deryasorg
- +1 yıl
Normal ama riskli.
00 Yorumla - +1 yıl
Normal değil