Uzun bir süredir sadece ders alıyorum ancak kalın kafalıyım al al dersim bitmedi yine olur ümidiyle çabaladığım her şeyin bir tokat gibi yüzüme çarptığı evreyi yaşıyorum
Dersimi çok güzel aldım. Artık sadece kendimi seveceğim kendime değer vereceğim. Hiçbir şey sonsuz değil bunu da anladım. Kendini sevdiğin kadar insanlar seni sevebilir
2009 yılında ömürlük bir insan ile tanıştım. Ailecek dost olduk. Benim erkek kardeşim ya da abim yok. O benim bilmediğim erkek kardeş sevgisi, bilmediğim abi güvenini barındırıyor. Allah şükür tek dostum oldu. Ömürlük derslerde aldım. Karakterimde en etken onlar oldu zaten yoksa falza tutanamazdım
Gençliğim gitti. Ne ömürlük ders alabildim, ne ömürlük birini bulabildim. Resmen gençliğim gitti. Hani çok rahat bir şekilde “bir sonraki ilişkimde bunu kesinlikle yapacağım/yapmayacağım” dediğim hiçbir şey yok elimde ve 4 sene gitti. Dört sene. Dile kolay.
Herkes hayatında bir kez ömürlük bir ders alır. İşin garibi bunu ömürlük dediği insandan alır. Ancak aldığı bu ömürlük ders, kendisine ömürlük gerçek ve samimi birinin kapılarını açar.
ilk askimi 15 yasinda tanidim cocukluk iste 3 sene konustuk doğum günümde beni aldattini yüzüme dedi ve bitti. hayatim boyumca hep aldatıldim kimisindede ben bıraktım. yil oldu 2020 hayatımda biri var ve ben onu cok seviyorum gecmiste aldığım ömürlük ders ve tecrubeler bana kocaman bir takinti birakti ne mi dersiniz SEVDIGIM ADAMA GÜVENİYORUM AMA HEP bir ACABA MI DIYORUM sonrada kendime kiziyorum. yani bana kalan kocaman bir GUVENSIZLIK DUYGUSU aileme dostlarima sevdigim adama karsi.
Ömürlük insan da kazanmadım ömürlük ders de almadım. Zamanı gelince hangisinin gerçekleşeceğini göreceğiz bakalım, kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız.